Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

IYI GECELER KIZLAR NASILSINIZ INSALLAH HERKES IYIDIR KACAMAKSIZ BIR CUMARTESI GECIRMISTIR :))
BENIM GUNUM GUZEL GECTI SUKUR BUGUN GEZEMEDIM SADECE MARKET ALISVERISI YAPIP GERI DONDUM KENDIME SEBZELER ALDIM PEK BIR CALISKANLIGIM TUTTU
TAZE FASULYE
KABAK YEMEGI
VE PATLICAN YEMEGI YAPIP
BUZLUGA ATTIM 1 ER PORSIYONLARA BOLDUM
BU HAFTA KI SEBZE YEMEKLERIM HAZIR COK SUKUR
BOYLECE NE YICEM SEBZE YEMEGI DIYE DUSUNMEME GEREK KALMICAK ACIL DURUMLARDA DA ELIMIN ALTINDA YEMEGIM OLACAK PEK BIR HAMARAT GORDUM KENDIMI HAHAHA

Çok güzel yapmışsın bende 2 günlük salatamı yaparım hep..zaten planlı hazırlıklı olunca kaçamak olmuyor köfte yapıp koyarım ..eskiden yemek yoksa hemen karbonhidrat olurdu şimdiden afiyet olsun

YATMADAN BIR INCIR UYUTMASI DA YAPTIM YARINA ARA OGUNLUK OHH MISS
NEYSE MENUME GECEYIM
SABAH UYANINCA 2 BARDAK SU

KAHVALTI
1 HASLAMA YUMURTA
1 DILIM EKMEK
BOL MARUL
2 UCGEN PEYNIR

ARA
CEVIZ
KURU UZUM
YESILCAY

OGLE
1 DILIM EKMEK
SOGANLI AZ ZEYTINYAGLI TON BALIGI ACI BIBERLI

AKSAM
ZEYTINYAGLI KABAK YEMEGI
YOGURT

SU 2 BUCUK YADA GECTI
SPOR 20 DK YURUYUS HIC YOKTAN IYIDIR

Ooooo mikemmelll kaçamak sıfır yazısı olunca bir mutluluk geliyor valla
VALLAHI AYNEN OYLE OLUYO INSAN DAHA DA HIRSLANIYO
YARIN LUNAPARKA GITCEZ BAKALIM ORADA NELER YAPCAM :)))
Çok güzel yapmışsın bende 2 günlük salatamı yaparım hep..zaten planlı hazırlıklı olunca kaçamak olmuyor köfte yapıp koyarım ..eskiden yemek yoksa hemen karbonhidrat olurdu şimdiden afiyet olsun
YA AYNEN EVDE ETIM KALMADI SADECE TAVUK GOGSU VAR
TON BALIGI VAR
ET KIYMA ALINCA DA ONLARLA DA BISEYLER YAPARIM MISS GIBI OLUR
SEN NASILSIN CANIM SENDE DURUMLAR NASIL
BENDE SALATA YEMEYE USENIRIM YADA YAPMAYA AMA ONU DA HAL EDERIM YAVAS YAVAS :))

Güzelmişsap kereviz nasıl çiğ mi yeniyor?
EVET CANIM esim katir kutur yiyo ama ben sevmiorum sebe niyetine kemirdim mecbur olmasam yemem valla
ama corbalara katarim sebze corbasi yapinca kerevizin koku cok hosuma gidiyo corbada onu ayila bayila icerim
Hakikaten güzelmiş inşallah hep böyle gider
aminnn insallah benim de temel sorunum sureklilik

Fena değil şükür aslında midem küçülmüş onu anladım ..bu ara tatil var biraz düzen bozulacak ama olsun ne yapalım o da lazım ..lunapark ne güzel eğlen valla ..

Kerevizi yerken harcadığımız kalori kerevizden fazlaymış bir yerde okumuştum ondan sonra hep sevdim salatası güzel yemeğine de ayva katıyordum kışın çok güzel oluyordu portakal suyuyla da yapıyordum çorbasını hiç denemedim ama

bu arada kizlar kusura bakmayin hala Dogru duzgun bir katilim saglayamadim takima ama su islerimi yogunlugumu bbitireyim insallah tum takimla ortak sohbetlere katilabilcem
Gel gel burdan kopunca olmuyor kilo alıyoruz
Bu arada bayrama 25 gün kaldı vakit ne çabuk geçiyor valla

Fena değil şükür aslında midem küçülmüş onu anladım ..bu ara tatil var biraz düzen bozulacak ama olsun ne yapalım o da lazım ..lunapark ne güzel eğlen valla ..
aman dikkat et tatilde ama ben gibi olma
ben bi kere yine 90 dan 80 e indim tr ye gittim 84 kusur oldum ama geri donmeden 3 kilosunu verdim
ama zorluyo tatiller ailemi ziyarete geliyorum ama kurt boregi pogaca guvec lahmacun derken anamm yine sismisim
bizim ailecek gecirdigimiz kaliteli vakit ailece hep beraber biseyler yemek oluyor annem babam kardeslerim hahah masallah istahliyizda iste sonra Boyle kilo olarak geri donuyo bana babam simdiden sen gel kunefen Hazir diyo

aa bak bilmiyodum acaba ustune limon siksam tadi daha guzel olur mu
tekrar bir sans vereyim kerevize
esim Boyle pisirmeden yemeyi seviyo saplari
ama kereviz kokunu sebze corbasinda cesit olarak katiyorum bol limonlu acili miss
Gel gel burdan kopunca olmuyor kilo alıyoruz
Bu arada bayrama 25 gün kaldı vakit ne çabuk geçiyor valla
aynen oyle oluyor vallahi
ama Burda oldukca hadi bende yapayim aman salmim moduna geciyo insan

Memleket nere künefe deyince Urfa mı?
Valla işin zor bizimkilerde hep yemek yemek ..aynı valla ..Eylül'de gelirim pantolonlar olmazdı

Memleket nere künefe deyince Urfa mı?
Valla işin zor bizimkilerde hep yemek yemek ..aynı valla ..Eylül'de gelirim pantolonlar olmazdı
yok canim memleket aslen sirnak ama karisik bizim hikaye irakta dog istanbulda buyu isvicrede evlen kisacasi :))
ama bizim icin yemek denince ulke sehir tanimayiz tum lezzetli seyleri yeriz hahah

yok canim memleket aslen sirnak ama karisik bizim hikaye irakta dog istanbulda buyu isvicrede evlen kisacasi :))
ama bizim icin yemek denince ulke sehir tanimayiz tum lezzetli seyleri yeriz hahah
Aynen yaa benim eşimde bir yere gitsek nerde ne yenir onu araştır hep yeme içme turu yaparız genelde
Ama kilo istemiyorum artık valla

ormangozlu
Selamlar canım. Ben Döne. Ankarada yaşıyorum. 17 aylık bir kızım var ona bakıyorum.
Çok şişkoydum şimdi az şişkoyum.
Hadi seni de tanıyalım mı
Ne zaman başladın rejime
Merhabalar ben 21 yaşındayım kendimi bildim bileli kilo problemim var ve sk sk 10 15 kilo alip verdim gene aldim tabi simdi yine diyete basladim 10 gundur diyet yapiyorum 3 kilo verdim su an her gün pilates yapiyorum bisiklet sürüyorum daha yaşım genç oldugu için yani dogum falan yapmadigim icin kilolu oldugum zaman kendime cok kiziyorum aslnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…