Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Güzel olmuş akşam çok hafif..acıkmazsan iyi ben akşamı ara öğünde yiyom valla
Pazı kavurmasına çok güzel

Mesafe iyidir her zaman..saygı çerçevesinde kalmak ..
Benimkisi iyi ama gelirken sarma mantı baklava börek götürür sağolsun artık beni ne kadar beceriksiz bulduysa ondan mı ne seviniyorum bende valla iyi oluyor ..
Oğlu yesin özlemiştir oğlu diyedir torunları da yesin diyedir yani benimki de arada getiriyor oğlum çok sever diyor Oğlu da mideye indirir o gidene kadar sonra da yemez
Ne dedikodu yaptım be

Güzel olmuş akşam çok hafif..acıkmazsan iyi ben akşamı ara öğünde yiyom valla
Pazı kavurmasına çok güzel
Sarımsaklı yoğurt çok güzel bir şey ya taşın üstüne döksen yerim vallaha o derece
Kokuyor tabi de olsun aman plazada çalışmıyorum ya sonuçta

dünya bakalım sonuç ne olacak cumaya

Maşallahhh :)) ben 3 mil yaptığım zaman başka hiç bişey yapamıyorum şimdilik.
Bugün spor yok bende.
zamanla yaparsın canim

niye kasiyorsun kendini bi süpürge bi silme tamam ara anne evde bisi yok sen bir iki çeşit yap ayıp olmasın akrabalara bende alırım bişeyler de

Evet o da doğru da kedi de var
Ya arkamdan laf etmesinler de
Amaan ederlerse de etsinler napayım bu kadar oluyo ya işte yetişemiyom
Yemeği kendi anneme yıkacam sanırım vallaha
niye annene yıkıyorsun ki boşver hazır al gerekirse yorma kadını

zaten bu cahillik ve insanı aptalca yerine koymaları öldürüyor bide ben düşünemedim benn bilemeedimler var

Yok bızımkı öyle degıl
Ben kedının bacağını ilk gün yırttım :)

Oğlu yesin özlemiştir oğlu diyedir torunları da yesin diyedir yani benimki de arada getiriyor oğlum çok sever diyor Oğlu da mideye indirir o gidene kadar sonra da yemez
Ne dedikodu yaptım be
Evet ama en çok ben yiyordum valla Allah var lezzetli yapar maşallah ..

Mesafe iyidir her zaman..saygı çerçevesinde kalmak ..
Benimkisi iyi ama gelirken sarma mantı baklava börek götürür sağolsun artık beni ne kadar beceriksiz bulduysa ondan mı ne seviniyorum bende valla iyi oluyor ..
Aman bırak getırsın benı yormasın de

Güya yorulma bişi yapma diye geç haber vermişmiş
E pislik içinde mi oturacaz sonuçta arasan bi temizlik yapardık 2 ayağımız 1 pabuca girmez stres olmayız yani düşüncesiz ya

Kankişim puaça farzı misal kesinlikle yemedim
Nakış işlemek düştü aklıma kaç yıldır model bakıyorum ama yapmak nasip olmadı daha bu defa malzemeleri alıp başlayayım diyorum sen de işler misin kafa dağıtmaya değişik nostaljik bir uğraş

Güya yorulma bişi yapma diye geç haber vermişmiş
E pislik içinde mi oturacaz sonuçta arasan bi temizlik yapardık 2 ayağımız 1 pabuca girmez stres olmayız yani düşüncesiz ya
ay bide düşünceliiiiii

Ben de yapsaydım keşke hep iyi davranıyorum ya ben lohusayken bile bana trip yapmıştı neyse hatırlamıyım şimdi kıl olmıyım gene sabah dövmiyim dilimle
Aman boşver takınca da insanın canı sıkılıyor en iyisi takmamak ..yani takmamaya çalışmak

Zamanım olsa neler yapıcam da işte
Kanaviçe goblen seviyorum birgün onlara abanacak zamanım olacak ibşallah yaşlanınca
Kitap okumak istiyorum ama istediğim kadar okuyamıyorum maalesef
Zaman kıtlığı

Bana niçin fırtınalı iltifatlar yok kanka bana neden güzel laflar yok sözler yok hani hani
Ben kilo veremiyom diye dışlıyon mu beni ya
Seninde öyle geçen haftanın rövanşı alınacak belli dur bakayım 2 gün daha sana dediydimmm
Haftasonu hep tuzaklarla dolu valla böyle olursa şimşek hızıyla mezun olursun yazcam sana da

Benim hobim belki bu aralar mitokondriye iyi gelen tarifler bakıyorum bir bağırsak içi resimleri var unlu şeyleri çok yiyenlerin bir doktor yayınlamış bugün polip falan şok oldum resmen şimdi araştırmadayım öğrendiklerimi yazacağım buraya

Zamanım olsa neler yapıcam da işte
Kanaviçe goblen seviyorum birgün onlara abanacak zamanım olacak ibşallah yaşlanınca
Kitap okumak istiyorum ama istediğim kadar okuyamıyorum maalesef
Zaman kıtlığı
RAKIBEM NABER CANIM NASILSIN IYI MISIN MENUNU YAZDIN MI BI BAKAYIMMMM
BEN SIFIR KACAMAKSIZ YOLA DEVAM COK SUKUR 2. GUNUM DE BITTI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…