- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Güzel olmuş akşam çok hafif..acıkmazsan iyi ben akşamı ara öğünde yiyom vallaMenüm
Kahvaltı 09: 2 domates, 3 sivribiber, 1 kk light beyaz peynir, 2 dilim ekmek, 4 zeytin
Öğlen 16: Soğan ve 1 yk zeytinyağı ile yapılmış pazı kavurması, 1 kase sarımsaklı yoğurt
Akşam 19: 1 fincan sıcak sütlü kafeinsiz neskafe, 3 günkurusu, 3 kavrulmamış fındık
2 litre filan su
Spor yok
Oğlu yesin özlemiştir oğlu diyedir torunları da yesin diyedir yani benimki de arada getiriyor oğlum çok sever diyorMesafe iyidir her zaman..saygı çerçevesinde kalmak ..
Benimkisi iyi ama gelirken sarma mantı baklava börek götürür sağolsun artık beni ne kadar beceriksiz bulduysaondan mı ne seviniyorum bende valla iyi oluyor ..
Sarımsaklı yoğurt çok güzel bir şey ya taşın üstüne döksen yerim vallaha o dereceGüzel olmuş akşam çok hafif..acıkmazsan iyi ben akşamı ara öğünde yiyom valla
Pazı kavurmasına çok güzel
dünya bakalım sonuç ne olacak cumayaAaa ağzı küçük müymüş ben bilememişim demek
Küçük ağızlı minik lokmalık arkadaşım benim puaça ne kız
Ben bu az minik lokma jargonunu kabul etmiyorum arkadaş boşuna mı aylarca minik mutfak tartımda aptal aptal gramaj ölçtüm beeeen yaaaavvvv huuuu banane banane
Etamin mi işleyeceksin bu muhabbeti bilmiyorum ben gene bensiz eziklediğiniz whats uptan dimi bu muhabbetgıcıklar
Yarış kız bir iki hafta verir sonra vermez boşver sen daha çok verirsin Beril sıkılır bırakır tiramisu yer
Ben arkandayım Hilaaal bastır
Su süper evet su güzel su iyi su
Şehriyeli salata ve kurabiye ikilisi nasıl bişiymiş anlamadı bu beyin ama su iyi su 4 litre uuuuvv süper günün su 1.si oldun tebrikler
Karpuzdan mı acaba pek meyve yemiyorsun ya kiraz karpuz bi anda şeker patlaması mı yaptı sende acaba
Miden niye kötü oldu ya yanıyor mu miden
Uzun zaman yeöeyincr mide kabul etmiyor böyle giderse iyi olmaz Beril ya
zamanla yaparsın canimMaşallahhh :)) ben 3 mil yaptığım zaman başka hiç bişey yapamıyorum şimdilik.
Bugün spor yok bende.
niye kasiyorsun kendini bi süpürge bi silme tamam ara anne evde bisi yok sen bir iki çeşit yap ayıp olmasın akrabalara bende alırım bişeyler deE nereye kaçtınız amaaan gitti hepsi yaa
Kötü haber veriyim,
Yarın sabahtan kv, kp, görümce, eşimin halası, kayınço hepsi bize geleceklermil ve bana bu akşam haber verdi kv.
Evi .ok götürüyor, darmadağınık, yemek memek yok, buzdolabı da tam takır kuru bakır
Buyur burdan yak
Akşam mı haber verilir yani
Niçin kv ler sevilmezler diye düşündüm hatta eşime de söyledim, hayatta kv ve gelin ilişkisinde kazanan yoktur bence çok zor satranç gibi
niye annene yıkıyorsun ki boşver hazır al gerekirse yorma kadınıEvet o da doğru da kedi de var
Ya arkamdan laf etmesinler de
Amaan ederlerse de etsinler napayım bu kadar oluyo ya işte yetişemiyom
Yemeği kendi anneme yıkacam sanırım vallaha
zaten bu cahillik ve insanı aptalca yerine koymaları öldürüyor bide ben düşünemedim benn bilemeedimler varKarşışıklı olarak o elin anası ben elin kızı olduğumun bilincindeyiz. Kv iyi kadındır ama cahildir her şeye fazla karışır meraklıdır ya dolaplara çekmecelere kadar bakar öyle bir tip.
Sıkıyo haliyle Allahtan uzak oturuyor ya
Yok bızımkı öyle degılKarşışıklı olarak o elin anası ben elin kızı olduğumun bilincindeyiz. Kv iyi kadındır ama cahildir her şeye fazla karışır meraklıdır ya dolaplara çekmecelere kadar bakar öyle bir tip.
Sıkıyo haliyle Allahtan uzak oturuyor ya
Evet ama en çok ben yiyordum valla Allah var lezzetli yapar maşallah ..Oğlu yesin özlemiştir oğlu diyedir torunları da yesin diyedir yani benimki de arada getiriyor oğlum çok sever diyorOğlu da mideye indirir o gidene kadar sonra da yemez
Ne dedikodu yaptım be
Aman bırak getırsın benı yormasın deMesafe iyidir her zaman..saygı çerçevesinde kalmak ..
Benimkisi iyi ama gelirken sarma mantı baklava börek götürür sağolsun artık beni ne kadar beceriksiz bulduysaondan mı ne seviniyorum bende valla iyi oluyor ..
Güya yorulma bişi yapma diye geç haber vermişmişdünya bakalım sonuç ne olacak cumaya
zamanla yaparsın canim
niye kasiyorsun kendini bi süpürge bi silme tamam ara anne evde bisi yok sen bir iki çeşit yap ayıp olmasın akrabalara bende alırım bişeyler de
niye annene yıkıyorsun ki boşver hazır al gerekirse yorma kadını
zaten bu cahillik ve insanı aptalca yerine koymaları öldürüyor bide ben düşünemedim benn bilemeedimler var
nasıl yaptın kız onuuuYok bızımkı öyle degıl
Ben kedının bacağını ilk gün yırttım :)
Güzel olmuş canım böyle giderse fırtına gibi esersin vallaMenüm
Sabah
1 yumurta
5 zeytin
3 dilim peynir
2 cay kaşığı reçel
Yeşillik
1 dilim ekmek
Ara
3 kayısı
Aksam
Izgara et
Salata
1 saat yürüyüş
3 lt su
İyi geceler kızlar
Ben de yapsaydım keşke hep iyi davranıyorum ya ben lohusayken bile bana trip yapmıştı neyse hatırlamıyım şimdi kıl olmıyım gene sabah dövmiyim dilimleYok bızımkı öyle degıl
Ben kedının bacağını ilk gün yırttım :)
Kankişim puaça farzı misal kesinlikle yemedimAaa ağzı küçük müymüş ben bilememişim demek
Küçük ağızlı minik lokmalık arkadaşım benim puaça ne kız
Ben bu az minik lokma jargonunu kabul etmiyorum arkadaş boşuna mı aylarca minik mutfak tartımda aptal aptal gramaj ölçtüm beeeen yaaaavvvv huuuu banane banane
Etamin mi işleyeceksin bu muhabbeti bilmiyorum ben gene bensiz eziklediğiniz whats uptan dimi bu muhabbetgıcıklar
Yarış kız bir iki hafta verir sonra vermez boşver sen daha çok verirsin Beril sıkılır bırakır tiramisu yer
Ben arkandayım Hilaaal bastır
Su süper evet su güzel su iyi su
Şehriyeli salata ve kurabiye ikilisi nasıl bişiymiş anlamadı bu beyin ama su iyi su 4 litre uuuuvv süper günün su 1.si oldun tebrikler
Karpuzdan mı acaba pek meyve yemiyorsun ya kiraz karpuz bi anda şeker patlaması mı yaptı sende acaba
Miden niye kötü oldu ya yanıyor mu miden
Uzun zaman yeöeyincr mide kabul etmiyor böyle giderse iyi olmaz Beril ya
Bana niçin fırtınalı iltifatlar yok kanka bana neden güzel laflar yok sözler yok hani haniGüzel olmuş canım böyle giderse fırtına gibi esersin valla
ay bide düşünceliiiiiiGüya yorulma bişi yapma diye geç haber vermişmiş
E pislik içinde mi oturacaz sonuçta arasan bi temizlik yapardık 2 ayağımız 1 pabuca girmez stres olmayız yani düşüncesiz ya
Aman boşver takınca da insanın canı sıkılıyor en iyisi takmamak ..yani takmamaya çalışmakBen de yapsaydım keşke hep iyi davranıyorum ya ben lohusayken bile bana trip yapmıştı neyse hatırlamıyım şimdi kıl olmıyım gene sabah dövmiyim dilimle
Zamanım olsa neler yapıcam da işteKankişim puaça farzı misal kesinlikle yemedim
Nakış işlemek düştü aklıma kaç yıldır model bakıyorum ama yapmak nasip olmadı daha bu defa malzemeleri alıp başlayayım diyorum sen de işler misin kafa dağıtmaya değişik nostaljik bir uğraş
Seninde öyle geçen haftanın rövanşı alınacak belli dur bakayım 2 gün daha sana dediydimmmBana niçin fırtınalı iltifatlar yok kanka bana neden güzel laflar yok sözler yok hani hani
Ben kilo veremiyom diye dışlıyon mu beni ya
Benim hobim belki bu aralar mitokondriye iyi gelen tarifler bakıyorumKankişim puaça farzı misal kesinlikle yemedim
Nakış işlemek düştü aklıma kaç yıldır model bakıyorum ama yapmak nasip olmadı daha bu defa malzemeleri alıp başlayayım diyorum sen de işler misin kafa dağıtmaya değişik nostaljik bir uğraş
RAKIBEM NABER CANIM NASILSIN IYI MISIN MENUNU YAZDIN MI BI BAKAYIMMMMZamanım olsa neler yapıcam da işte
Kanaviçe goblen seviyorum birgün onlara abanacak zamanım olacak ibşallah yaşlanınca
Kitap okumak istiyorum ama istediğim kadar okuyamıyorum maalesef
Zaman kıtlığı
Ooooo mikemmelll kaçamak sıfır yazısı olunca bir mutluluk geliyor vallaRAKIBEM NABER CANIM NASILSIN IYI MISIN MENUNU YAZDIN MI BI BAKAYIMMMM
BEN SIFIR KACAMAKSIZ YOLA DEVAM COK SUKUR 2. GUNUM DE BITTI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?