- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
Ah o saatte aktif degildim sadece gelmeyi ben istedim zaten gelmem mi hic :))
acik bufe bir Asya chin restorani var mesela offf orda kendimizi kaybediyo herkes cok tehlikeliAynen yaa benim eşimde bir yere gitsek nerde ne yenir onu araştır hepyeme içme turu yaparız genelde
Ama kilo istemiyorum artık valla
Görmemek en iyisi haklısınacik bufe bir Asya chin restorani var mesela offf orda kendimizi kaybediyo herkes cok tehlikeliartik gitmicem sanirim en iyi cozum bu
Hoşgeldin canımMerhabalar ben 21 yaşındayım kendimi bildim bileli kilo problemim var ve sk sk 10 15 kilo alip verdim gene aldim tabi simdi yine diyete basladim 10 gundur diyet yapiyorum 3 kilo verdim su an her gün pilates yapiyorum bisiklet sürüyorum daha yaşım genç oldugu için yani dogum falan yapmadigim icin kilolu oldugum zaman kendime cok kiziyorum aslnda
Oluyor işte maşallah sporun ne güzelmişMerhabalar ben 21 yaşındayım kendimi bildim bileli kilo problemim var ve sk sk 10 15 kilo alip verdim gene aldim tabi simdi yine diyete basladim 10 gundur diyet yapiyorum 3 kilo verdim su an her gün pilates yapiyorum bisiklet sürüyorum daha yaşım genç oldugu için yani dogum falan yapmadigim icin kilolu oldugum zaman kendime cok kiziyorum aslnda
gercekten emeklerine yazik olur yada makul bir kacamak yaparsin telafi edersinAynen emeklerime kıyamam artık ..ne zamandır çabalıyorum valla ..onlar yakıyor birde ..hep ben kilo alıyorum akıllandım artık
Sağol canım inşallahgercekten emeklerine yazik olur yada makul bir kacamak yaparsin telafi edersin
Allah yardimcin olsun
Tesekkur ederim valla vucudum kendini toplamaya basladi mutlu oluyorum :) 69.7ydim su an 66.5im canim 10 gun oldu baslayaliOluyor işte maşallah sporun ne güzelmişkaç kilosun ?
aramiza hosgeldin canimmmMerhabalar ben 21 yaşındayım kendimi bildim bileli kilo problemim var ve sk sk 10 15 kilo alip verdim gene aldim tabi simdi yine diyete basladim 10 gundur diyet yapiyorum 3 kilo verdim su an her gün pilates yapiyorum bisiklet sürüyorum daha yaşım genç oldugu için yani dogum falan yapmadigim icin kilolu oldugum zaman kendime cok kiziyorum aslnda
boyun kac hedef kilon kacTesekkur ederim valla vucudum kendini toplamaya basladi mutlu oluyorum :) 69.7ydim su an 66.5im canim 10 gun oldu baslayali
Çok güzel vermişsin ..aslında ben hedefime ulaşabilirsem inşallah kendime bir sınır koyacağım onu geçince diyet yapacağım ..öğrenmek lazım bende hep aldım verdimTesekkur ederim valla vucudum kendini toplamaya basladi mutlu oluyorum :) 69.7ydim su an 66.5im canim 10 gun oldu baslayali
evet salmadan 2 3 kilo oldu mu hemen harekete gecmek gerek hadi belki 1 kilo odem olur falan ama sonrasi kirmizi alarmmÇok güzel vermişsin ..aslında ben hedefime ulaşabilirsem inşallah kendime bir sınır koyacağım onu geçince diyet yapacağım ..öğrenmek lazım bende hep aldım verdim
Aynen bir ara tartıyı unutmuştum şimdi hergün bakıyorumevet salmadan 2 3 kilo oldu mu hemen harekete gecmek gerek hadi belki 1 kilo odem olur falan ama sonrasi kirmizi alarmm
Genc anne olmussunuz ne kadar guzel bende evlenmek icin okulumun bitmesini bekliyorum o zamana kadarda fazlaliklardan kurtulayim ki guzel bi gelin olayim :))aramiza hosgeldin canimmm
yasin cok genc verirsin eminimmm kacamak yapmaz saglikli beslenirsen
ahh ben senin yasinda oglusumu aldim kucagima simdi dusununce ne kadar kucukmusum diyorum :)
Eee hadi inşallah şöyle fit güzel zayıf bir gelin olursun inşallah ..Hedefin kaç?Genc anne olmussunuz ne kadar guzel bende evlenmek icin okulumun bitmesini bekliyorum o zamana kadarda fazlaliklardan kurtulayim ki guzel bi gelin olayim :))
bende hizli kilo alip veriyorum cok zor anliyorum seniKorumak çok zor ben de hızlı alıyorum ipin ucu kaçıyor inşallah bir sene koruma dönemi yapmak istiyorum yada saha uzun inşallah
bende hergun bakmayi biraktim :)))Aynen bir ara tartıyı unutmuştum şimdi hergün bakıyorum
oo superr olacak desene ne guzel olur :)Genc anne olmussunuz ne kadar guzel bende evlenmek icin okulumun bitmesini bekliyorum o zamana kadarda fazlaliklardan kurtulayim ki guzel bi gelin olayim :))
benim pilates rekorum 3 gunEee hadi inşallah şöyle fit güzel zayıf bir gelin olursun inşallah ..Hedefin kaç?
Ben de yapmıştım eskidenPilates zaten etkili sıkılaşmada ama düzenli yapmak lazım işte
Boyum 1.59 kisayim yani ama hedefim en fazla 60 ama bu bile fazla sizce kac olmali 58 iyi duruyo ama 57nin altini hic gormedim :)boyun kac hedef kilon kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?