Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin canım

Oluyor işte maşallah sporun ne güzelmiş kaç kilosun ?

aramiza hosgeldin canimmm
yasin cok genc verirsin eminimmm kacamak yapmaz saglikli beslenirsen
ahh ben senin yasinda oglusumu aldim kucagima simdi dusununce ne kadar kucukmusum diyorum :)

Tesekkur ederim valla vucudum kendini toplamaya basladi mutlu oluyorum :) 69.7ydim su an 66.5im canim 10 gun oldu baslayali
Çok güzel vermişsin ..aslında ben hedefime ulaşabilirsem inşallah kendime bir sınır koyacağım onu geçince diyet yapacağım ..öğrenmek lazım bende hep aldım verdim

Çok güzel vermişsin ..aslında ben hedefime ulaşabilirsem inşallah kendime bir sınır koyacağım onu geçince diyet yapacağım ..öğrenmek lazım bende hep aldım verdim
evet salmadan 2 3 kilo oldu mu hemen harekete gecmek gerek hadi belki 1 kilo odem olur falan ama sonrasi kirmizi alarmm

aramiza hosgeldin canimmm
yasin cok genc verirsin eminimmm kacamak yapmaz saglikli beslenirsen
ahh ben senin yasinda oglusumu aldim kucagima simdi dusununce ne kadar kucukmusum diyorum :)
Genc anne olmussunuz ne kadar guzel bende evlenmek icin okulumun bitmesini bekliyorum o zamana kadarda fazlaliklardan kurtulayim ki guzel bi gelin olayim :))

Genc anne olmussunuz ne kadar guzel bende evlenmek icin okulumun bitmesini bekliyorum o zamana kadarda fazlaliklardan kurtulayim ki guzel bi gelin olayim :))
Eee hadi inşallah şöyle fit güzel zayıf bir gelin olursun inşallah ..Hedefin kaç?
Ben de yapmıştım eskiden Pilates zaten etkili sıkılaşmada ama düzenli yapmak lazım işte

Korumak çok zor ben de hızlı alıyorum ipin ucu kaçıyor inşallah bir sene koruma dönemi yapmak istiyorum yada saha uzun inşallah
bende hizli kilo alip veriyorum cok zor anliyorum seni
insallah sen korumayi da atlatir sabitlersin
Aynen bir ara tartıyı unutmuştum şimdi hergün bakıyorum
bende hergun bakmayi biraktim :)))
oo superr olacak desene ne guzel olur :)
Eee hadi inşallah şöyle fit güzel zayıf bir gelin olursun inşallah ..Hedefin kaç?
Ben de yapmıştım eskiden Pilates zaten etkili sıkılaşmada ama düzenli yapmak lazım işte
benim pilates rekorum 3 gun
callenatics 12 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…