Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eliya normal kahvalti yapacağım artk sabahlari yalniz oluyorum hazirlamak zor geliyor genelde ama artk yapmaya calsicam normal kahvalti :) çamur peyniri bizim buralarda var galiba bi tek lor peynirinin sürülebilir hali gibi bi sey :)

Sporuna çok sevındım canım
Muz ve tereyağ bıraz fazla geldı bana ama sende şaşırıyom mutlaka Buda yarına erımış olur gıbı gelıyor

Teşekkür ederim. Evet baya açıkmıştım. Temizlik falan derken sabah öğle düzgün yiyemedim. Beyaz ekmeğe yemin etmediğim sürece benim kaçamağım olur. Yemin mi etsem 1 ay yemicem diye
Bazen canım istiyor alışmışız sonuçta ben yiyorum ara sıra da olsa. Şööööyleee sıcacık fırından yeni çıkmııış miiiis gibiiii oooofff. Ben evde kendim yapıyorum ekmeği iyi oluyor. Ekmek az yemek lazıö vazgeçme derim canım.
Ben kendime çay demlemem kahvaltı yemek hazırlamam trk yemeyi sevmem hem de üşenirim ama öyle de olmuyor ki. Rejime başlayalı beri bir tabağa alıyorum peyniri domatesi biberi filan gene de çayı çaydanlıkta demlemeye üşensem bile kahvaltımı düzgün yapmaya çalışıyorum yoksa bütün günkü menülerim batıyor.

berilceee sen birsey yememissin canim bugun. Gerci miden rahatsizdi belki ondan yememissindir. Nasil oldun? Daha iyi misin?
Bugun daha ıyıyım deryacım
Mıde küçüldü zaten almıyor pek bırsey
Bırde ben kahvekolıklerdenın acıkma hiç hıssetmem

Hiç bıle kızma kendıne azmettıkce düzelecek menüler
Gıdecek kılolar
Pıde batırmış ama olsun en azından geç saatte yememişsın

Bugun daha ıyıyım deryacım
Mıde küçüldü zaten almıyor pek bırsey
Bırde ben kahvekolıklerdenın acıkma hiç hıssetmem
Nasıl oluyor açlık hissetmemek nasıl kilo alıyorsun o zaman yav ben hep açım yesem de açım hiç durmadan yiyebildiğim günler olur yemek biter tatlı başlar tatlı biter çerez başlar haydaaa gene yemek saati başa dönerim
Benim şişko olmam doğal demek ki

Yoo sadece kavun seviyorum evde olduğu sürece yiyorum :)) evde tek olunca kahvalti hazirlamak zor geliyo meyve yiyorum genelde
Ama asıtıktır kavun
Ayrıca glısemık endeksi yüksek
Miktar az bıle olsa sana kılo vermede yardımcı olmaz
En azından cevız badem kuru kayısı yemeyı dene kahvaltıyı sevmiyorsan

Selaaaam kizlaaar menümü yazayım :)
Sabah
2 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Öğlen
3 tane van gölü balığı incikefali küçük boyu 5 cm kadar yani
3 kaşık pilav
Akşam
2 tane kayısı
2 diyet bisküvi
Su 2 litre
Spor yok moralim bozuktu canım yapmak istemedi

Hilal
Beril
Yakmak

Bu 3 kelıme anca berıl hılalı yaktı dıye okunur cınımmmm

@ceren06_35 ne habersin Cerencik yaaa uyumaktan zamanın olmuyor dimi
Ben de hamileyken son aylarda gündüz sürekli uyurdum gece uykum kaçardı
Sırt üstü yatmaya da alışkın değildim ama son aylarda yüzüstü de yatamazdım 94 kilo filan olmuştum doğuma gitmeden
Ayakta duramıyordum yemek yaparken filan
Şimdi iyi ki uyumuşum diyorum şu an uyku yok tabi sen biliyorsun 2.hamileliğin zaten
İnşallah güle güle büyüt bebeğini

Sporun suyun çok güzel elıfım
Menüde köfte bır öğün olsaydı ıkı öğün çok geldı ödem açısından

Ama asıtıktır kavun
Ayrıca glısemık endeksi yüksek
Miktar az bıle olsa sana kılo vermede yardımcı olmaz
En azından cevız badem kuru kayısı yemeyı dene kahvaltıyı sevmiyorsan
Kavun diyince aklıma peynir kavun ve .... üçlüsü geliyor Beril, hiç asidikmiş bazikmiş filan gelmiyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…