- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
bır kac kaşıkAkşam tam benlik olmuş ..miden geçti mi tam olarak?
Sporun çookkk güzel
Sporuna çok sevındım canımBugunku menumberilceee Pembe_patikli
sabah: tereyaginda 1 yumurta, domates, salatalik, 2 dilim peynir
ara: 1 muz, 1 dilim karpuz
ara: 2 dilim karpuz, 1 dilim peynir
oglen: 1 tabak kiymali yesil fasulye, 100 gr kadar yogurt
ara: 1 dilim karpuz
aksam: 100 gr kadar yogurt icine, 1yk yulaf, 2 tam ceviz, 4 kuru kayisi, 1 muz
su: 3 lttezbitsin
spor: 1 saat anne-bebek sporu (tum kaslari calistiran bir spordu)
5 km yuruyus @Bestttt
Bazen canım istiyor alışmışız sonuçta ben yiyorum ara sıra da olsa. Şööööyleee sıcacık fırından yeni çıkmııış miiiis gibiiii oooofff. Ben evde kendim yapıyorum ekmeği iyi oluyor. Ekmek az yemek lazıö vazgeçme derim canım.Teşekkür ederim. Evet baya açıkmıştım. Temizlik falan derken sabah öğle düzgün yiyemedim. Beyaz ekmeğe yemin etmediğim sürece benim kaçamağım olur. Yemin mi etsem 1 ay yemicem diye
Ben kendime çay demlemem kahvaltı yemek hazırlamam trk yemeyi sevmem hem de üşenirim ama öyle de olmuyor ki. Rejime başlayalı beri bir tabağa alıyorum peyniri domatesi biberi filan gene de çayı çaydanlıkta demlemeye üşensem bile kahvaltımı düzgün yapmaya çalışıyorum yoksa bütün günkü menülerim batıyor.eliya normal kahvalti yapacağım artk sabahlari yalniz oluyorum hazirlamak zor geliyor genelde ama artk yapmaya calsicam normal kahvalti :) çamur peyniri bizim buralarda var galiba bi tek lor peynirinin sürülebilir hali gibi bi sey :)
Ben yerken öküz moduna gecıyomGuzel plan canim. Berilin dedigi gibi ben de dayanamaz tepsinin buyuk kismini yerdim hatta simdi olsa yerim yani
Haaa süper Berilim ye geçti şükür. Bir daha olmaz inşallah.Çok yemıyom yelız
bır kac kaşık
Ama kusma yanma gectı şükür
Bugun daha ıyıyım deryacımberilceee sen birsey yememissin canim bugun. Gerci miden rahatsizdi belki ondan yememissindir. Nasil oldun? Daha iyi misin?
Ben de öyleyim erkek kadar yerim hatta eşim benden çok yiyorsun derdi eskidenBen yerken öküz moduna gecıyom
Hatta öküz çiftlıgı
Allahımmmm ne kadar da tatlış bir cevappp buuuu100 gr kötü degıl zaten verebılmişlik güzeldır
Hem senede 5.4 kılo eder
Hiç bıle kızma kendıne azmettıkce düzelecek menülerMenüm
8.30 1 çb tarçınlı süt
14.00 5 badem 2 ceviz
15.30 1 dilim kepekli ekmek 1 çeri domates 1 biber 1 KK dereotlu tulum peynir
17.00 maydonozlu limonlu form çay.
17.30 yazmaya utanıyorum.
Tavuk dürüm kepek ekmek vardı ama pidesiyle yedim. Aferin bana. Pişmanımyarım bardak ayran yarım bardak meyve suyu.
21.40 form çay
Spor yok cam siliyorum
Yarın şehir dışından misafirlerim var.
Bugün 17.30 dan sonra bişey yemedim yemicem. Ceza verdim kendıme.
Bi şeftali yerim 1 saat sonra falan. Sonra standart tarçınlı süt ve yatış gece ancak camlar bitmiş olur yeni başladım sıcakta silemedim.
Nasıl oluyor açlık hissetmemek nasıl kilo alıyorsun o zaman yav ben hep açım yesem de açım hiç durmadan yiyebildiğim günler olur yemek biter tatlı başlar tatlı biter çerez başlar haydaaa gene yemek saati başa dönerimBugun daha ıyıyım deryacım
Mıde küçüldü zaten almıyor pek bırsey
Bırde ben kahvekolıklerdenın acıkma hiç hıssetmem
Ama asıtıktır kavunYoo sadece kavun seviyorum evde olduğu sürece yiyorum :)) evde tek olunca kahvalti hazirlamak zor geliyo meyve yiyorum genelde
HilalYoğurtla ben de denemedim tarçını
Su var mı su kanka
Aynen ya peynirle filan idare ettim resmen yemek yoktu yapamadım da
Her çeşidini severim peynirin amma kalorisi de var yani hele ki ezinenin
Başkaaaaan yandııın bu hafta başkaaaan
Yazsana kız yapak
Sen yurt dışındasın ondan özlemişsindir bizde sürünüyor mesela ben yemem çok kv yapar arada sürünür
Hayırdır bu hafta aşka geldın sen mınık kuzuSu 2 oldu kızlar lesli yapıldı şimdi dinleme vakti
Yelizzzzzz çizme terlık boutı anla garıBeyaz ekmek orucu yapalım
Sporun suyun çok güzel elıfımMenumu yazayim
Saat 11
1 yumurtadan kekikli omlet
1 kk peynir
2 parmak kadar cecil
5 zeytin
Domates
Salatalik
Kuzu kulağı roka
1 dilim t.buğday
Saat 16
3 köfte
1 kase mercimek corba
Saat 18
1 kase yoğurt
2 köfte
Salata
Su 3 litre
Spor
Eki Görüntüle 2030911
Kavun diyince aklıma peynir kavun ve .... üçlüsü geliyor Beril, hiç asidikmiş bazikmiş filan gelmiyor yaaaAma asıtıktır kavun
Ayrıca glısemık endeksi yüksek
Miktar az bıle olsa sana kılo vermede yardımcı olmaz
En azından cevız badem kuru kayısı yemeyı dene kahvaltıyı sevmiyorsan
Sorma yaaBen de öyleyim erkek kadar yerim hatta eşim benden çok yiyorsun derdi eskiden
Niye öyle gözüm aç demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?