- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Tuzsuz muzsuz her turlu gotururdumAslında yerdim yengem çok tuzsuz yapmış 2 de bıraktım
Guzel plan canim. Berilin dedigi gibi ben de dayanamaz tepsinin buyuk kismini yerdim hatta simdi olsa yerim yaniSabahları 1 tane yerim diyorum küçük yapıp..şöyle peynirli otlu..dondurucuya da koyarım ..
Bir deneyelim bakalım
Tabi kiiBen de düşünüyodum diyet poğaçalar :)) hoşuna giderse ben de isterim tarifi :))
Ben en fazla 7 ay kadar emzirdim keşke daha fazla emzirme şansım olsadi2 haftadir emmiyor canim. Cook fazla isiriyordu canim cok aciyinca mecburen biraktirdim
Yoo sadece kavun seviyorum evde olduğu sürece yiyorum :)) evde tek olunca kahvalti hazirlamak zor geliyo meyve yiyorum geneldeSabahları kavun yemenın bır sebebı varmı
Kabızlık yada baska bırsey ıcınmı yıyorsun merak ettım
Menü güzel tuz kullanmaman ayrı guzel
Yoğurtla ben de denemedim tarçınıiyi yeni bakalım
yoğurtla tarçın bir arada yiyemedim ben
Selamlar kızlar 9. Haftadayız sürekli Yorgunum ve uyuyorum kızlar kilo almadım hatta 63.30 düştüm pek yemek yiyemiyorum :) ilk hamilelik rahattı şimdi biraz zorluyor gibi ama doktor en geç 1-2 haftaya geçer dedi sizler nasılsınız kızlar özledim sizi :)
Su var mı su kankaMENÜM
1 haş. yum
2 wassa
1 kk peynir
4 zeytin
15.30
1sb tarçınlı süt
1 armut
18.30
1 tabak semizotu
1 kase yoğurt
2 wassa
@berilceeePembe_patikli
Aynen ya peynirle filan idare ettim resmen yemek yoktu yapamadım daSen aç bil aç gezmişsın gülüm
Hıcbırsey yememişin nerdeyse
Her çeşidini severim peynirin amma kalorisi de var yani hele ki ezineninBayağı hafif olmuş ..ben de peynire bayılırım ..önceden peynir ekmek çok yerdim
Kıraathane bardağı demekhep yarım çay bardağı derler leblebiyi bu güzel oldu değiştirelim
Başkaaaaan yandııın bu hafta başkaaaanGüzel olmuş Hilal ..bu işi kaptım sen ..şeker için meyvenin yanında az süt içebilirsin istersen
Kaptan yandı desene
Vay çeneme
Yazsana kız yapakBirde yulaf unu aldım
Yarın diyet poğaçalar yapacağım tarif buldum ..zehirlenmezsem yazarım sizede
Tuzsuz muzsuz her turlu gotururdum
Akşama kadar acıkmışsındır ondandır bence ..aslında sabah ve öğlen güçlü yesen akşama çok acıkmıyorsun sanki..yine de çok zararlı yememişsin kızarma şerbetli tatlı değil sonuçta ..kolay gelsinMenüm
8.30 1 çb tarçınlı süt
14.00 5 badem 2 ceviz
15.30 1 dilim kepekli ekmek 1 çeri domates 1 biber 1 KK dereotlu tulum peynir
17.00 maydonozlu limonlu form çay.
17.30 yazmaya utanıyorum.
Tavuk dürüm kepek ekmek vardı ama pidesiyle yedim. Aferin bana. Pişmanımyarım bardak ayran yarım bardak meyve suyu.
21.40 form çay
Spor yok cam siliyorum
Yarın şehir dışından misafirlerim var.
Bugün 17.30 dan sonra bişey yemedim yemicem. Ceza verdim kendıme.
Bi şeftali yerim 1 saat sonra falan. Sonra standart tarçınlı süt ve yatış gece ancak camlar bitmiş olur yeni başladım sıcakta silemedim.
Teşekkür ederim. Evet baya açıkmıştım. Temizlik falan derken sabah öğle düzgün yiyemedim. Beyaz ekmeğe yemin etmediğim sürece benim kaçamağım olur. Yemin mi etsem 1 ay yemicem diyeAkşama kadar acıkmışsındır ondandır bence ..aslında sabah ve öğlen güçlü yesen akşama çok acıkmıyorsun sanki..yine de çok zararlı yememişsin kızarma şerbetli tatlı değil sonuçta ..kolay gelsin
Ay ne güzel leslie yapmışsın ben bi kaç gündür yapamıyorum. Cam silerken de leslie kadar terliyorum amaSu 2 oldu kızlar lesli yapıldı şimdi dinleme vakti
HarikaSu 2 oldu kızlar lesli yapıldı şimdi dinleme vakti
Beyaz ekmek orucu yapalımTeşekkür ederim. Evet baya açıkmıştım. Temizlik falan derken sabah öğle düzgün yiyemedim. Beyaz ekmeğe yemin etmediğim sürece benim kaçamağım olur. Yemin mi etsem 1 ay yemicem diye
O da çok kalori yakar yaaAy ne güzel leslie yapmışsın ben bi kaç gündür yapamıyorum. Cam silerken de leslie kadar terliyorum ama
Gayet güzelMenumu yazayim
Saat 11
1 yumurtadan kekikli omlet
1 kk peynir
2 parmak kadar cecil
5 zeytin
Domates
Salatalik
Kuzu kulağı roka
1 dilim t.buğday
Saat 16
3 köfte
1 kase mercimek corba
Saat 18
1 kase yoğurt
2 köfte
Salata
Su 3 litre
Spor
Eki Görüntüle 2030911
Menüm
8.30 1 çb tarçınlı süt
14.00 5 badem 2 ceviz
Tavuk dürüm kepek ekmek vardı ama pidesiyle yedim. Aferin bana. Pişmanımyarım bardak ayran yarım bardak meyve suyu.
21.40 form çay
Spor yok cam siliyorum
Bi şeftali yerim 1 saat sonra falan. Sonra standart tarçınlı süt ve yatış gece ancak camlar bitmiş olur yeni başladım sıcakta silemedim.
ay yapıyorum ama üşene üşene cam silmek.iyi kol çalıştırır ya :)Ay ne güzel leslie yapmışsın ben bi kaç gündür yapamıyorum. Cam silerken de leslie kadar terliyorum ama
yok ya bu AA çok vuruyor aklıma tatliHarika
Tatlı krizlerini kesmenin yolu
Çok iyi tatlım.Selam kızlar dün giremedim. Malum pazar eşim pek hoşlanmıyo çünkü girince çıkamıyorum :))))
Bu arada 68.5 i gördüm bugün. Çok mutlu oldum. 68.9 dum pazar)
Afiyet olsun tatlım su unutulmuşbugün menüyü ilk paylaşan ben olayım
sabah 1 bardak süt
ara 2 çay bardağı limonlu yeşil çay+ salatalık
öğle mercimek çorba+1 yemek kaşığı humus
ara 10-15 adet üzüm
akşam taze fasulye+salata+yoğurt
spor 30 dk tempolu yürüyüş.
sorma Beril ya cinnet getirmeme az kaldı benimkide hazırlık yap bizde gunubirlik gidip gelelim diyor denize anlamıyor beni ya. Halsizim diyorum sen hep halsizsin diyor dengesiz ya.Sendekı dügün ve misafir trafıgıne az bıle elıfım
Bır evınde kakıp duzen kuramadınkı
Afiyet olsun kahvaltı günü yapmışsın çerez eşliğinde tabiMenüm
Kahvaltı 09: 1 ceviz, 2 domates, yarım havuç, 2 biber, 1 dilim ekmek, 1 kk light beyaz peynir
Öğlen 11: 5 kavrulmamış fındık, 1 çaybardağı (kıraathane işi bardaklardan ama) beyaz leblebi, 1 fincan kafeinsiz sade kahve
Akşam 17: 2 domates, 1 kk ezine peyniri, 1 kk izmir tulumu, çeyrek kırmızı biber, sade soda
Su 1 litre ancak ama artacak elbet
30 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım. Su içelim guzelleselim suyu arttır bebeğim.Sabah 9.00
2 yumurta
1 domates roka
Ara
Yarım şeftali
1 dilim karpuz
Aksam 17.30
1 tabak dolu patlıcan köfte yemeği
2 bardak ayran
1.5 lt su
Leslie 3 mil
Hepsi gecicek bebeğim Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Bizde gördüğün gibi yaglarla savaş veriyoruz hala :)))Selamlar kızlar 9. Haftadayız sürekli Yorgunum ve uyuyorum kızlar kilo almadım hatta 63.30 düştüm pek yemek yiyemiyorum :) ilk hamilelik rahattı şimdi biraz zorluyor gibi ama doktor en geç 1-2 haftaya geçer dedi sizler nasılsınız kızlar özledim sizi :)
Afiyet olsun azmi oldu ki sanki az yediğin de veremiyorsun unutma.MENÜM
1 haş. yum
2 wassa
1 kk peynir
4 zeytin
15.30
1sb tarçınlı süt
1 armut
18.30
1 tabak semizotu
1 kase yoğurt
2 wassa
@berilceeePembe_patikli
Afiyet olsun canım. Bence dr a git hatta bir diyetisyene.Menum
Sabah 2 yumurta 3 zEytin 1 kk peynir salatalik 1 dilim çavdar ekmeği
Öğle
Ton balığı salata 1 dilim çavdar ekmegi
Aksam
Soğanlı kıyma kavurması 1.5dilim çavdar ekmeği bir dilim karpuz 2 biber bir salatalik
3 litre su aksam 45 mil yapacağım insallah
Benim.demirim kanım çok düşük kızlar inşallah kotuye gitmez proteinle besleniyorum
Aksam 30dkk spor yaptım bir hafta önce adetim bitti tekrar kanamam geldi korkuyorum
Afiyet olsun çamur peyniri ne bilemedim. Sabahları normal kahvaltı yapman daha iyi olmazmi.Menum
Sabah:
1 dilim kavun
1 dilim kepek ekmegi
Öğlen:
3 yk camur peyniri
1 elma
Aksam:
Dana biftekli yagsiz tuzsuz salata
Su: simdilik 3 litre
Sporu ilerleyen saatlerde yapicam bugün islerim vardi yapamadim
ımmmm bu menü harika olmuş afiyet olsun kanka.Bir de menü yazayım tam olsun
Sabah
Yazmıştım sebzeli omlet
2 zeytin
1 dilim ekmek
Çay
Ara
Sade kahve
Öğlen :Yoğurtlu kabak ve havuç acıbiberli
Ara az sütlü kahve ananas 4 badem
Akşam
Az Kavurma bol salata
Dışarı çıktık öğleden sonra alışverişe ..yanımda götürmem iyi oldu aslında aç kalsam dayanamıyorum kahve aldım beslenmemi yedim
Su 2,5 litre
Spor 9500 adım birde sabah 15 dk kardiyo
sarma güzel olsa kaç tane yerdin iyiki tuzsuz olmuş afiyet olsun. Süt icebilirsin aç yatmaktan iyidir.İyi akşamlar kızlar menümü yazayım
Sabah 7.15
2 haşlanmış yumurta yarım salatalık 1 dilim tb ekmek 1 tane armut
Ara 1 Türk kahvesi
Öğle 12.00
2 avuç içi kadar köfte 1 kase çacık 3 kaşık bulgur pilavı
Ara Türk kahvesi
Akşam 6.30
Bol Salata 2 tane yaprak sarma 1 tane soda
Su 4.5 litre
Spor 6.650 adım
Adet olucam canım tatlı istiyor. Yatmadan tarçınlı süt içsem olur mu?
Afiyet olsun acmisin bu menüyle kaptanı deryam.Menü
6.00
4 badem
1 gün kurusu
14.00
1 yumurta
1 dılım domates
1wasa
19.00
1 bardak ayran
1 tb sebze grıl
3 tl su
Spor 1 saat salon
Afiyet olsun bol Karpuzlu birgün olmuş.Bugunku menum @berilceeePembe_patikli
sabah: tereyaginda 1 yumurta, domates, salatalik, 2 dilim peynir
ara: 1 muz, 1 dilim karpuz
ara: 2 dilim karpuz, 1 dilim peynir
oglen: 1 tabak kiymali yesil fasulye, 100 gr kadar yogurt
ara: 1 dilim karpuz
aksam: 100 gr kadar yogurt icine, 1yk yulaf, 2 tam ceviz, 4 kuru kayisi, 1 muz
su: 3 lttezbitsin
spor: 1 saat anne-bebek sporu (tum kaslari calistiran bir spordu)
5 km yuruyus @Bestttt
aferin sana durum yedin ama sabahtan 2 ye kadar aç durdun olmaz bebeğim ac kalmak diyette iyi bir dürün deGil. . Afiyet olsun.Menüm
8.30 1 çb tarçınlı süt
14.00 5 badem 2 ceviz
21.40 form çay
Spor yok cam siliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?