Son haftalarda açlık duygumu kaybettımÇok iyi tatlım.
Afiyet olsun tatlım su unutulmuş
sorma Beril ya cinnet getirmeme az kaldı benimkide hazırlık yap bizde gunubirlik gidip gelelim diyor denize anlamıyor beni ya. Halsizim diyorum sen hep halsizsin diyor dengesiz ya.
Afiyet olsun kahvaltı günü yapmışsın çerez eşliğinde tabi
Afiyet olsun canım. Su içelim guzelleselim suyu arttır bebeğim.
Hepsi gecicek bebeğim Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Bizde gördüğün gibi yaglarla savaş veriyoruz hala :)))
Afiyet olsun azmi oldu ki sanki az yediğin de veremiyorsun unutma.
Afiyet olsun canım. Bence dr a git hatta bir diyetisyene.
Afiyet olsun çamur peyniri ne bilemedim. Sabahları normal kahvaltı yapman daha iyi olmazmi.
ımmmm bu menü harika olmuş afiyet olsun kanka.
sarma güzel olsa kaç tane yerdin iyiki tuzsuz olmuş afiyet olsun. Süt icebilirsin aç yatmaktan iyidir.
Afiyet olsun acmisin bu menüyle kaptanı deryam.
Afiyet olsun bol Karpuzlu birgün olmuş.
aferin sana durum yedin ama sabahtan 2 ye kadar aç durdun olmaz bebeğim ac kalmak diyette iyi bir dürün deGil. . Afiyet olsun.
Hahahaha görüüüceeeeez bebişiiiiiiimHilal
Beril
Yakmak
Bu 3 kelıme anca berıl hılalı yaktı dıye okunur cınımmmm
Süpermiş yav ben de isteremSon haftalarda açlık duygumu kaybettım
Hep tokum sankı mecbur yıyorum
Ben de tam tersi yaaaSüpermiş yav ben de isterem
3 ay diyet yapmak mide ameliyatı gibi küçültüyormuş mideyi diyorlar doğrumu acaba?Son haftalarda açlık duygumu kaybettım
Hep tokum sankı mecbur yıyorum
Ilac ıyı geldı balımHaaa süper Berilim ye geçti şükür. Bir daha olmaz inşallah.
Lesliyi düzenli yapmaya çalışıyorum hafta da 5 gün de yapsam yeterHayırdır bu hafta aşka geldın sen mınık kuzu
Evet yemedikçe küçülüyor3 ay diyet yapmak mide ameliyatı gibi küçültüyormuş mideyi diyorlar doğrumu acaba?
Evet ya herzaman yapabileceğin için pratik geliyor bana da walk walkkkk walkkkLesliyi düzenli yapmaya çalışıyorum hafta da 5 gün de yapsam yeter
Çok dimi diyette değilmişsin havası veriyor o tad insanaChialı pudingimi de yedim rahatladım
Ay ben neler duydumBen de öyleyim erkek kadar yerim hatta eşim benden çok yiyorsun derdi eskiden
Niye öyle gözüm aç demek ki
Ben de 15 günde 1 yapıyorumLesliyi düzenli yapmaya çalışıyorum hafta da 5 gün de yapsam yeter
Aynen bende yemekten sonra hemen tatlı yerdimEvet yemedikçe küçülüyor
Örnek: Eskiden 1.5 porsiyon kebap ve pideler lavaşlar ezmeler salata çiğ köftr ve içli ikilisi sonrası künaafee yiyen ben, şimdi kaçamak yaptığım gün bunların yarısını yesem şişiyorum
Yalan mıAllahımmmm ne kadar da tatlış bir cevappp buuuu
O kadar programlı olma yahuuBen de 15 günde 1 yapıyorum
Kendi içimde bir düzeni var yani
İşe yarar mı acaba Hilal sence
Ben sorunlu zamanlarda yıyememNasıl oluyor açlık hissetmemek nasıl kilo alıyorsun o zaman yav ben hep açım yesem de açım hiç durmadan yiyebildiğim günler olur yemek biter tatlı başlar tatlı biter çerez başlar haydaaa gene yemek saati başa dönerim
Benim şişko olmam doğal demek ki
Bana göre tahın pekmez 1 kaşık olsaydıSelaaaam kizlaaar menümü yazayım :)
Sabah
2 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Öğlen
3 tane van gölü balığı incikefali küçük boyu 5 cm kadar yani
3 kaşık pilav
Akşam
2 tane kayısı
2 diyet bisküvi
Su 2 litre
Spor yok moralim bozuktu canım yapmak istemedi
Benım aklıma..... olan gelıyor dıgerlerı teferruatKavun diyince aklıma peynir kavun ve .... üçlüsü geliyor Beril, hiç asidikmiş bazikmiş filan gelmiyor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?