- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Mayonez koyuyorlar genelde dışarda..o da çok kaloriliöğle yemeğinde yaoğurtlu bir salata vardı ama galiba içinde mayonez vardı yedikten sonra farkettim :)
İyidir canım yanı be yaaaselam kizlar nasilsiniz iyi misiniz
Aynen kuzu yada tavuk şiş en masumu galibaKuzu şiş yersin yağlarını yemrzsin pide vs yemezsin bulguru ayırırsın
Domatesi yersin salata yenebilir nar ekşisiz ama
Diyetlerde 2 top dondurma veriyorlar sossuz ..yakarsın bence ..suyu artırmaya çalışbugün menüyü erkenden paylaşacağım çünkü akşam ne yiyeceğim muamma
sabah :3 yaprak sarma 3 yeşil zeytin
ara öğün: yok
öğle yemeği: 1 kase tarhana çorbası+2 adet köfte+2 yemek kaşığı süzme yoğurtlu meze
ara öğün : 1 top maraş dondurma (saçmaladım)
su: 1 litre şimdilik inşallah artacak
spor: akşam iş çıkışı 20-25 dk yürüyeceğim evde de 20 dk egzersiz
Tatilde olanlar var ama yakında canlanır buralariyiyiz ama galiba tek başıma iyiyim, başlık gündüzleri bomboş :)
Mrnün kötü değil ki niye saçmalayasın. Sakin oool tatlıııım hepsiii hallolacaaaak. İrade de yerine oturacak menüler de daha iyi olacaaak merak etme. Akşamı yağsız salataya biraz peynir ekleyerek geçirebilirsin, yanında sade soda mesela.bugün menüyü erkenden paylaşacağım çünkü akşam ne yiyeceğim muamma
sabah :3 yaprak sarma 3 yeşil zeytin
ara öğün: yok
öğle yemeği: 1 kase tarhana çorbası+2 adet köfte+2 yemek kaşığı süzme yoğurtlu meze
ara öğün : 1 top maraş dondurma (saçmaladım)
su: 1 litre şimdilik inşallah artacak
spor: akşam iş çıkışı 20-25 dk yürüyeceğim evde de 20 dk egzersiz
Selam naaberselam kizlar nasilsiniz iyi misiniz
Ben de yesem mi akşama yemek de ypk ne yapsam ki alış veriş de yapmadık gidecez diyeDiyetlerde 2 top dondurma veriyorlar sossuz ..yakarsın bence ..suyu artırmaya çalış
Spor baya iyi masallah :) aksam sadece meyve tutuyor muSabah
10.00
1 bardak tarçınlı süt
Öğle
13.30
1 tabak patlıcan köfte yemeği
1 bardak ayran
Aksam
17.00
1 küçük nektari
2 murdum eriği
Yarım şeftali
Şu 1.5 lt
3 mil leslie
tezbitsin Pembe_patikli berilceee
Canım bisi istemedi bu gün kızım meyve yiyorum bende yiyim dedim bide 1 saat evvel yoğurt pul biber kuru yaptım aslında şuan açım ama pizzalar çiğ köftelere açım tv de göre göre acıkıyorumSpor baya iyi masallah :) aksam sadece meyve tutuyor mu
Bazen bana da oluyor ama devamlı oluyorsa demir falan düşük olabilir belki ..birkaç güne geçmezse bir git bakalım ..Neredesiniz yahu bu ne sessizlik kaptancigimizda yok kimsecikler yok ben kendimi çok güçsüz hissediyorum ne ütü ne temizlik yapasın var devamlı yatıyor durumdayım acaba pharmaton supadyn falan gibi takviye mi alsam
Selam BesteeeeSelam kizlar dondum been
Afiyet olsun. Suyun az.Sabah
10.00
1 bardak tarçınlı süt
Öğle
13.30
1 tabak patlıcan köfte yemeği
1 bardak ayran
Aksam
17.00
1 küçük nektari
2 murdum eriği
Yarım şeftali
Şu 1.5 lt
3 mil leslie
tezbitsin Pembe_patikli berilceee
Suyu az içiyorsun ama hava çok sıcak. Tansiyonun düştü belki de. Bugün çok az yemişsin sen de benim gibi.Siz de de böyle oldumu hiç acaba diyetle bi alakası varımdır
Tatil nasıldı canım?bizler bıraktığın gibi cırmalamaya devamSelam kizlar dondum been
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?