Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Diyetlerde 2 top dondurma veriyorlar sossuz ..yakarsın bence ..suyu artırmaya çalış

Mrnün kötü değil ki niye saçmalayasın. Sakin oool tatlıııım hepsiii hallolacaaaak. İrade de yerine oturacak menüler de daha iyi olacaaak merak etme. Akşamı yağsız salataya biraz peynir ekleyerek geçirebilirsin, yanında sade soda mesela.
selam kizlar nasilsiniz iyi misiniz
Selam naaber

ceyef selam canııım buradayııız
Nasılsın
Ben Döne yaşım 35
Bir kızım var 17 aylık
Nisansa diyete başladım 4 ay oldu daha
Sen neler yapıyorsun

Spor baya iyi masallah :) aksam sadece meyve tutuyor mu
Canım bisi istemedi bu gün kızım meyve yiyorum bende yiyim dedim bide 1 saat evvel yoğurt pul biber kuru yaptım aslında şuan açım ama pizzalar çiğ köftelere açım tv de göre göre acıkıyorum

Neredesiniz yahu bu ne sessizlik kaptancigimizda yok kimsecikler yok ben kendimi çok güçsüz hissediyorum ne ütü ne temizlik yapasın var devamlı yatıyor durumdayım acaba pharmaton supadyn falan gibi takviye mi alsam

Neredesiniz yahu bu ne sessizlik kaptancigimizda yok kimsecikler yok ben kendimi çok güçsüz hissediyorum ne ütü ne temizlik yapasın var devamlı yatıyor durumdayım acaba pharmaton supadyn falan gibi takviye mi alsam
Bazen bana da oluyor ama devamlı oluyorsa demir falan düşük olabilir belki ..birkaç güne geçmezse bir git bakalım ..
Sporun güzelmiş

Selam kizlar dondum been
Selam Besteeee
Afiyet olsun. Suyun az.
Siz de de böyle oldumu hiç acaba diyetle bi alakası varımdır
Suyu az içiyorsun ama hava çok sıcak. Tansiyonun düştü belki de. Bugün çok az yemişsin sen de benim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…