- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.640
- 113
C cilginkimyaci dünün su 1.si sevgili arkadaşımız
ZEEEYNEEEEP
kendisini tebrik ediyorum
Ama hepimiz birgün su 1.si olabiliriz
Sadece kendimize inanmamız güvenmemiz yeterliiii
Eveeet
Haydi su içmeeye
İnşallah canım, insanlar ağızlarından çıkanı kulaklarıyla duymuyorlar, biz de gözleriyle duyururuz, inşallah hedef kilomuza ulaşınca cevaplarını vereceğimMesajını okuyunca eski kilolu günlerim aklıma geldi ..
Çoğu kişinin belki şaka amaçlı espriler yapması insanın gücüne gidiyor gerçekten ..en kötüsü kendini beğenmemekti galiba ..ama istersek olabiliyor o kilolar verilebiliyor yeterki motive olalım ..hayat hep aynı değil misafir tatil hep düzen bozuluyor bozulacakta ..ama devam etmek lazım inatla sabırla...muhakkak başarı olacak o zaman
Menüm
Sabah
1 yumurta 1 dilim tt ekmek
Domates 2 biber salatalik yarim ceviz ki peynir
Ara yarim ceviz bir kayısı
Ögle
Çok az kıyma kavurması
1 dilim tt ekmek
Domates salatalik
Aksam
Ton balığı
Peynirli salata 1 dilim tt ekmek
Bir sade kahve bir tane erik
4 litre su
15 dk 1 mil birazdan 15 ek daha yapacağım çocuk uyursa
döne merhaba saat 6 ta yemegi kestim öncedende Yazdığım gibi bana iyi gelen Karatay usulü Sığır şeker Sıfır karbonhidrat ekmek dahil hiç yok halsizliğim yok şükür fakat kullandığım bazı ilaçlar metopolizmayı yavaşlatıyor bu Yüzden ağır ağır adımlarla ilerlemek istiyorum inşallah hep beraber ama sağlıkla beraberceyef selam canııım buradayııız
Nasılsın
Ben Döne yaşım 35
Bir kızım var 17 aylık
Nisansa diyete başladım 4 ay oldu daha
Sen neler yapıyorsun
ismim Ceyda memnun oldumceyef ismin neydi canım
Yağını süzdürüyorum ..Ton balığı kilo aldırmıyor mu yaaa
Hoşgeldin canım inşallah beraber veririz kiloları ..Dön
döne merhaba saat 6 ta yemegi kestim öncedende Yazdığım gibi bana iyi gelen Karatay usulü Sığır şeker Sıfır karbonhidrat ekmek dahil hiç yok halsizliğim yok şükür fakat kullandığım bazı ilaçlar metopolizmayı yavaşlatıyor bu Yüzden ağır ağır adımlarla ilerlemek istiyorum inşallah hep beraber ama sağlıkla beraber
Yağını süzdürüyorum ..
Salataya katıyorum 80 gr veriyorlar zaten ..ben de çok severim limonlu kilo aldırmıyor hatta işe yarıyor bende
Artıdaysan gider bence ..artık zamanla düzene koyarsın zaten alışıyorsun o saatlerde acıkma geliyor bana daİyi akşamlar, dün işe başladım , evdeyken diyetin saatine menülerine uymak daha kolaydı , şimdi saatler ve menü biraz karıştı
7.30 da 2 yumurta , 1 kibrit peynir, 1/5 yufka
12.45 de 3-4 dilim karpuz, 3 y k pilav , 1 kibrit peynir
16.00 da 2 top dondurma
20.30 da 1,5 kase mercimek çorbası , 1 kase semizotlu cacık, yarım dilim çok tahıllı ekmek, 3-4 tane üzüm
Su 2 lt
Spor yok, işe yürüyerek gittim ama çok uzak mesafede değil
Gördüğünüz gibi menüm ve saatleri karmakarışık oldu, düzene sokmam gerek
Bu hafta kilo verebilecekmiyim merak ediyorum
Dene işe yarıyorBende deneyim o zaman:)
Ton balıklı salatayı seviyorum deniyeyimDene işe yarıyor
Tavuklu salata peynirli salata da çok tok tutuyor gerçekten
İnşallah verirsin canım ..zamanla o dirençte kırılıyor ..Karatay yapanda var aramızda ..zaten hızlı verilince çabuk alınıyor ..Karatay yemekleri kitabını alıp bazılarını denemiştim ..hakikaten lezzetli ve tok tutucuydu ..Benide ALINtezbitsin teşekkde ediyorum kızlar 1 69 boy 72 kiloyum hafif kemikli yapım var olmak istediğim kilo 62 iki dogum Yaptım sezeryan 85 leri gördüm hamileliklerimde Karatay Tarzı diet bana iyi geliyor onu uygulamaya başladım tekrar birkaç gün oldu başlayalı inüsilün direnci ve kullandığım ilaçlar metopolizmayı yavaşlattı ağır ağır gidicem iradeliyim dir bu arada akşam 6 dan sonra su dışında hiç birşey yiyip içmiyorum sağlıklı ve kilosuz günler diliyorum hepinize sevgiler
Hoşbulduk kilom 72 hedefim 62 boyum 1 69 tam olarak iki dogum Yaptım yaşım 37ceyef hoşgeldin canım kilon ne hedefin ne :)
Hoşbulduk kilom 72 hedefim 62 boyum 1 69 tam olarak iki dogum Yaptım yaşım 37
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?