- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Ooof ooof Nalaaan ekmek banılmaz mı ona taze ekmek beyaz ekmek olacak ama amaaan
Fena Nalan Kötü Nalan gıcıksın
Biz zeytinyağını Ayvalıktan kendimiz alıyoruz süper bir şey yaaa
Valla bizim orda meşhur biraz daha yağlı ..hatta annem kurabiyesini yapar ..ama ben yediğim zaman salatasını kilo yapmaz bende ..tadı daha güzel az daha farklı ..lor gibi görünüşü zaten ..Sosyete pazarı ne demekmiş çok yaygınlaştı hiç sevemedim şu adlandırmayı
Yeliz lor krem peynir gibi yağlı oluyorsa lorluktan çıkmış lort olmuş demektir
Evet tatilden hiç bir şey anlamadık sıcaktan yerimizden kalkmadık gibi
Normalde kahvaltı yapmazdım ama evlendikten sonra özellikle de son yıllarda kahvaltı yapıp çıkıyorum
Döne ben de akdeniz tarafından ev yapımı alıyorum tere yağı ve sızma kullanıyorum her şeyeOoof ooof Nalaaan ekmek banılmaz mı ona taze ekmek beyaz ekmek olacak ama amaaan
Fena Nalan Kötü Nalan gıcıksın
Biz zeytinyağını Ayvalıktan kendimiz alıyoruz süper bir şey yaaa
beni de alabilir misiniz lüvfen
Yüzmüş kuyruga gelmişsin tabiri caizse hosgeldinsanırım 5 yıl önce bu forumda 67 kilodan 56 kiloya düşmüştüm, bu süre içinde de kilo almadım hatta 55-54 kilolardaydım, fakat son bi aydır aniden 57 kiloya çıktım. bende de süreç böyle oluyor kilo almada ipin ucu kaçtı mı eyvah eyvah şimdi de vermeye çalışıyorum ama istek ve güdüleyici etmen yok , bu sebeple aranıza katılmak istedim. boy 162 kilo 57.4
Hosgeldin canim sevgilerBenide ALINtezbitsin teşekkde ediyorum kızlar 1 69 boy 72 kiloyum hafif kemikli yapım var olmak istediğim kilo 62 iki dogum Yaptım sezeryan 85 leri gördüm hamileliklerimde Karatay Tarzı diet bana iyi geliyor onu uygulamaya başladım tekrar birkaç gün oldu başlayalı inüsilün direnci ve kullandığım ilaçlar metopolizmayı yavaşlattı ağır ağır gidicem iradeliyim dir bu arada akşam 6 dan sonra su dışında hiç birşey yiyip içmiyorum sağlıklı ve kilosuz günler diliyorum hepinize sevgiler
Gunaydin sevgili arkadaşımSendebenBendesen tekrar günaydınlar canım sohbete katıl gel
AynenDöne ben de akdeniz tarafından ev yapımı alıyorum tere yağı ve sızma kullanıyorum her şeye
Domatesin üzerine gezdir ye , salatanın yağına ekmek banıp ye sıcacık ekmeğe tere yağı sürüp ye anlaşılmıştır kilo alma sebebim değil mi aman hayatın tadını aldmışız lezzet başka bir şey bakma şimdi haşlama közleme diyoruz ama kızartma kızartma bu sohbetin sonu iyiye gitmeyecek
Yeliz a101 den aldım lor tuzuda var ama çok kuru yutmakta zorlanıyorum bence sizinki lor değil lezzetlidirValla bizim orda meşhur biraz daha yağlı ..hatta annem kurabiyesini yapar ..ama ben yediğim zaman salatasını kilo yapmaz bende ..tadı daha güzel az daha farklı ..lor gibi görünüşü zaten ..
Evet zaten marketlerde olmuyor yöresel ..ama aklında olsun belki rastlarsın ..ben normal loru omlete katıyorum hepYeliz a101 den aldım lor tuzuda var ama çok kuru yutmakta zorlanıyorum bence sizinki lor değil lezzetlidir
Ben de öyle yaptım maydanoz pul biber lor yumurta acayip de tok tutuyor acaba süt alıp evde kendim yapmayı denesem mi diyorum bir ara süt kaynarken içine sirke atıp yapıyorlarmışEvet zaten marketlerde olmuyor yöresel ..ama aklında olsun belki rastlarsın ..ben normal loru omlete katıyorum hep
daha önce de gitmedim ayıp olacak gibi sadece kısır mı yesem acabaOoo kutlu olsun bizim lokuma iyi davranalım bu gün o zamangötürmiycez canım annemler bakacaklar
Bu akşam bir bahane bulup o partiye gitme derim
hoşbulduk canım, evet son 5 yıldır mutlu mesut 55 kilom ile yaşıyorduk ha fit miyim tabi ki değildim sonuçta boyum 1.62 benim ederim aslında 52 felan olmalı bakalım düşebildiğim kadar artıkYüzmüş kuyruga gelmişsin tabiri caizse hosgeldin
Hosgeldin canim sevgiler
Gunaydin sevgili arkadaşım
Biraz okudum gelmiş sayfalardan çok şey kaçırmışım ben sizin kadar tatli dilli değilim ama
Elimden geldiği kadar yazmaya çalışacağım
Nalan im yuzdum ama yedim de cuma ya saçmalamaz umarım metoeliya Elif nerdesin canım karşılaşamadık bu ara epey yüzüp kalori harcamışsındır şimdi
İnşallah canım benim isterim hep sizinle olmakSendebenBendesen kız tatlı dilli sohbeti hoş arkadaşım gel kopmayalım burdan ben de bu ay biraz uzak kaldım ama bayram sonu toparlanırız diye umuyorum ne zaman az yazsam diyetimi bozmadım ama sporu unuttum geçen ay
Evet canım kaynayan sütun içine biraz tuz birazı sirke dök kesilip sarı bir su oluşuyor ayrışıyor zaten eger tam kesilmez ise azcik daha sirke ekle sonra kesenin içine kat üzerine ağır birşey koy cok guzel oluyor.Ben de öyle yaptım maydanoz pul biber lor yumurta acayip de tok tutuyor acaba süt alıp evde kendim yapmayı denesem mi diyorum bir ara süt kaynarken içine sirke atıp yapıyorlarmış
Düşersin inşaallah canımhoşbulduk canım, evet son 5 yıldır mutlu mesut 55 kilom ile yaşıyorduk ha fit miyim tabi ki değildim sonuçta boyum 1.62 benim ederim aslında 52 felan olmalı bakalım düşebildiğim kadar artık
Yorgunum dostlarım yorgunum artık. Vefasız yıllara dargınm artık.Meraba canım nasılsın
İştahsızlık üzüntü yapıyor beril im yaSon haftalarda açlık duygumu kaybettım
Hep tokum sankı mecbur yıyorum
Evet adı sosyete ama her şey ucuzSosyete pazarı ne demekmiş çok yaygınlaştı hiç sevemedim şu adlandırmayı
Yeliz lor krem peynir gibi yağlı oluyorsa lorluktan çıkmış lort olmuş demektir
Evet tatilden hiç bir şey anlamadık sıcaktan yerimizden kalkmadık gibi
Normalde kahvaltı yapmazdım ama evlendikten sonra özellikle de son yıllarda kahvaltı yapıp çıkıyorum
Ben yaptım 1 sefer kestirdim sütü. Çok daha güzel oluyor kuru olmuyor.Ben de öyle yaptım maydanoz pul biber lor yumurta acayip de tok tutuyor acaba süt alıp evde kendim yapmayı denesem mi diyorum bir ara süt kaynarken içine sirke atıp yapıyorlarmış
Jillian ın bir kitabı var canım onu bulsan alıp okusana ben metrodan almıştım biraz kalın bir kitap ama şıp diye bitmişti.daha önce de gitmedim ayıp olacak gibi sadece kısır mı yesem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?