Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Valla bizim orda meşhur biraz daha yağlı ..hatta annem kurabiyesini yapar ..ama ben yediğim zaman salatasını kilo yapmaz bende ..tadı daha güzel az daha farklı ..lor gibi görünüşü zaten ..

Ooof ooof Nalaaan ekmek banılmaz mı ona taze ekmek beyaz ekmek olacak ama amaaan
Fena Nalan Kötü Nalan gıcıksın
Biz zeytinyağını Ayvalıktan kendimiz alıyoruz süper bir şey yaaa
Döne ben de akdeniz tarafından ev yapımı alıyorum tere yağı ve sızma kullanıyorum her şeye
Domatesin üzerine gezdir ye , salatanın yağına ekmek banıp ye sıcacık ekmeğe tere yağı sürüp ye anlaşılmıştır kilo alma sebebim değil mi aman hayatın tadını almışız lezzet başka bir şey bakma şimdi haşlama közleme diyoruz ama kızartma kızartma bu sohbetin sonu iyiye gitmeyecek

beni de alabilir misiniz lüvfen

Yüzmüş kuyruga gelmişsin tabiri caizse hosgeldin

Hosgeldin canim sevgiler

SendebenBendesen tekrar günaydınlar canım sohbete katıl gel
Gunaydin sevgili arkadaşım
Biraz okudum gelmiş sayfalardan çok şey kaçırmışım ben sizin kadar tatli dilli değilim ama
Elimden geldiği kadar yazmaya çalışacağım

Aynen haşlama candır közleme candır közleme bayılırım hergün olsa yiriimmm ama haşlama zor

Valla bizim orda meşhur biraz daha yağlı ..hatta annem kurabiyesini yapar ..ama ben yediğim zaman salatasını kilo yapmaz bende ..tadı daha güzel az daha farklı ..lor gibi görünüşü zaten ..
Yeliz a101 den aldım lor tuzuda var ama çok kuru yutmakta zorlanıyorum bence sizinki lor değil lezzetlidir

Evet zaten marketlerde olmuyor yöresel ..ama aklında olsun belki rastlarsın ..ben normal loru omlete katıyorum hep
Ben de öyle yaptım maydanoz pul biber lor yumurta acayip de tok tutuyor acaba süt alıp evde kendim yapmayı denesem mi diyorum bir ara süt kaynarken içine sirke atıp yapıyorlarmış

hoşbulduk canım, evet son 5 yıldır mutlu mesut 55 kilom ile yaşıyorduk ha fit miyim tabi ki değildim sonuçta boyum 1.62 benim ederim aslında 52 felan olmalı bakalım düşebildiğim kadar artık

İnşallah canım benim isterim hep sizinle olmak istemediklerimden sıyrılıp kurtulmak

Ben de öyle yaptım maydanoz pul biber lor yumurta acayip de tok tutuyor acaba süt alıp evde kendim yapmayı denesem mi diyorum bir ara süt kaynarken içine sirke atıp yapıyorlarmış
Evet canım kaynayan sütun içine biraz tuz birazı sirke dök kesilip sarı bir su oluşuyor ayrışıyor zaten eger tam kesilmez ise azcik daha sirke ekle sonra kesenin içine kat üzerine ağır birşey koy cok guzel oluyor.

hoşbulduk canım, evet son 5 yıldır mutlu mesut 55 kilom ile yaşıyorduk ha fit miyim tabi ki değildim sonuçta boyum 1.62 benim ederim aslında 52 felan olmalı bakalım düşebildiğim kadar artık
Düşersin inşaallah canım

Evet adı sosyete ama her şey ucuz
Ben yaptım 1 sefer kestirdim sütü. Çok daha güzel oluyor kuru olmuyor.
daha önce de gitmedim ayıp olacak gibi sadece kısır mı yesem acaba
Jillian ın bir kitabı var canım onu bulsan alıp okusana ben metrodan almıştım biraz kalın bir kitap ama şıp diye bitmişti.
Davetlerle ilgili bölümü de vardı. Eğer iradenize hakim olmakta zorlanacağınızı düşündüğünüz bir davetse giymeyin diyor, gittiyseniz de gitmeden önce evde ne yiyecekseniz yiyin ve orda 1 bardak içecek ve bir iki çatal yiyecekle bütün geceyi çaktırmadan geçirin, gitmeden önce de belinize tişörtünüzün altına ip bağlayın veya sıkı bir kemer takın demiş. Yedikçe sıksın diye, çünkü unutıyormuş insan yediğini kalabalık ortamlarda.
Bir de eğer ki çok canınızın çektiği bir şey varsa 3 lokma alıp bırakın demişti, iradenizle boşuna savaşmayın demişti yani bu da önemli yoksa sıkıp sıkıp sinir hastası mı olalım yani zayıf ama kafayı yemiş olmayı da istemiyorum.
Bunlar benim önerilerim. Ben iftara gittiğim günlerde hiç yemedim sadece çorba içmiştim, bir de salata, evet bozuldular arkamdan konuştular belki ama benim sağlığımı düşünmeyen insanlarla işim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…