Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Form çaylar arada içilir canım içindeki maddelere vucüd alışıyormuş ..her zaman içilmemeliymiş dikkat et canım ..günaydın

Menüleri akşam yazıyoruz toplu işi olan ne yiyeceği planlıysa öğleden sonra sa yazabiliyor..
Şartları zorlayıp spor yapmaya çalışıyoruz bizde .
Leslie 3 mile yapan da var ..sorma çocuklarla spor zor oluyor ama heveslenip alışıyor insan ..

günaydın kızlar
Evde net kesıldı ceptende açılmıyor sayfa
Bugun halledecem ınsallah
Nasılsınız umarım cumaya ıyı sonuçlar gelecek haftayı ortaladık bıle
Ever kızlar bugün çarşamba ..
Cuma tartısı yaklaşıyor bakalımmm
Malum dönem şişkinliği var bende olsam da rahatlasam ..
Umarım çabucak halledersin canım özledik valla ..
Cuma'ya kadar ödemler gitsin kilolar gitsin eksilerrrrr gelsinn inşallahhh

herkese günaydın, sabah tartıldım gr gitmemiş özel günüm yaklaşıyor artık ödem diyip suçumu atsam bilmiyorumakşam 3 yk tavuk sote 2 yk makarna bir kase cacık yedim devamlı su içtim hayır o kadar su içiyorum tuvalete de çıkmıyorum nere gidiyor bu sular

tezbitsin ablacim yarindan itibaren eski duzene donuyorum hemen bu bi aksamlik kacamak olarak kalicak yarinda biraz arinma gibi bi sey var mi yapabilecegim bildiginiz
sabah süt iç öğlen çorba iç akşam da çorba iç aralarda yeşil çay bol su taze sıkılmış meyve suyu bir kez iç, aslında yapabileceksen sebze çorbası yap daha iyi olur

Sorma canım benim yüzük sıkıyor şişlik çok oluyor bende de..suyu en az 2,5 içmeliyim ..sen de öyle yap canım ..akşam yemeğim güzelmiş inatçı ol elbet biz kazanacağız

sabah süt iç öğlen çorba iç akşam da çorba iç aralarda yeşil çay bol su taze sıkılmış meyve suyu bir kez iç, aslında yapabileceksen sebze çorbası yap daha iyi olur
Kabak çorbası çok işe yarıyor ..Dilara Koçak'ın "vicdan çorbası"tarifini yapıyorum tavsiye ederimmm

Çok güzel canım aslında hergün tartılmayın diyorlar ama ben de dayanamayıp tartılıyorummm
bende pazartesi 68.8 salı 68.6 bugun 68.1 inşallah gercektir ve devam eder benm için 67 ye kadar sorun yok ben diyetsizde o kiloya inebliyorum aslında önemli olan 65 den aşagısı

Aha benim tarif bu. Çok güzel oluyor ben çpk yaptım. Şeftali de koydum.
Masallah zaten bugun nerdeyse hicbirsey yememissin canim, cumaya buyuk bir eksiyle karsimiza cikacaksin belli
Yok ya eskisi gibi güzel kilo veremiyorum 3 haftadır yaval yavaş ahesteee ahesteeee Deryacım
gayet guzel bir menu canim. Afiyet olsun. Hele ki karpuzdan sadece 3 catal almana tebrikler. Biliyorsun ben karpuza basladim mi yarisini yiyorum, herseye diyet var ona yok
Aynı vaziyetteyim hayır diyemiyorum artık eve çok az meyve almakta karar kıldım vallaha hele ki karpuz şişiriyor ben 1 koca kase yediğim için tabi
Ay yok kız Erasmus bitti geldi oda çikolata getirmiş tam yazmamışım
Ben de üzüntüden yedin sanmışım
Nalanım senin güzel tavsiyenle izine ayrılmamaya karar verdim. Tartıyı unutmazsam inşallah yanıma alıcam. Minik ağzına kurban
Spor mpor artık eylüle kaldı galiba benim. Bayram var daha yav.
Günaydın yeni kardeşimiz :) Form çay beni de ishal yapar, hiç içmem. Menülerin zamanla düzelecek herkes de buna yardımcı olacak emin ol. Başlarda her şey zor gelir, bize alışmak dahil :)
Yavaş yavaş hallolur, kurallar filan çok basit zaten brn dün gece bayağa yazmıştım sana.
Aynı durumdayım, kızıma bakıyorum, 17 aylık bir kız ve çok mızmızdır kendisi maşallah. Leslie yaparken uyumuyorsa kucağıma alıp devam ettiğim oluyor vallahi. Ama bakıcı avantajın iyiymiş ben tekim.

bende pazartesi 68.8 salı 68.6 bugun 68.1 inşallah gercektir ve devam eder benm için 67 ye kadar sorun yok ben diyetsizde o kiloya inebliyorum aslında önemli olan 65 den aşagısı
Canım benim de 64 korkum vardı yıllardır o kiloya inip çıkıyordum ama artık geçtim çok şükür ..tavsiyem şimdi çok kısma yemekleri o kilolarda az sıkıp sporu arttırırsan direnç kırılıyor ..ilk defa kırdık bende ..darısı senin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…