- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Form çaylar arada içilir canım içindeki maddelere vucüd alışıyormuş ..her zaman içilmemeliymiş dikkat et canım ..günaydınGünaydın kızlar aç karnına kahvemi içtim ama burda bir arkadaşın tavsiyesine uyarak azıcık olsada birşey at Ağzına Demişti peynir yedim kahvemi içtim kızlar bu arada ben bu hatayı yapmıştım gine Yaptım form Çayı içinde bir tane bile içsem ishal oluyorum söğlemesi Ayıp dün içtim sabah şiddetl karın ağrısıyla uyandım((bana dokunuyor birdaha olmuştum içmeyin birazdan cai Tohumlu toz tarçınlı içine biraz ceviz yulaf lı yoğurdumu ve bir adet haşlanmış peynirimi yiyecem birde yeşil çay Gününüz güzel geçsin güzel sabahlar
Menüleri akşam yazıyoruz toplu işi olan ne yiyeceği planlıysa öğleden sonra sa yazabiliyor..Kuralları bilmiyorum sizden öğrenirim artık motive olurum hemde motive ederim diye katıldım spor yapamıyorum küçük kızım var o kreşe başlıyacak inşallah Eylül'de spora başlıyorum yardımcı bayan biraz ilgilenince ki zor oluyor durmuyor 20 dakikada olsa yürümeye çalışıyorum bu arada çalışmıyorum ikinci kızım zor bir bebekti bıraktım ev hanımıyım gün boyu menüsünü mü akşam yazıcagız yoksa akşam menüsünümü
Ever kızlar bugün çarşamba ..günaydın kızlar
Evde net kesıldı ceptende açılmıyor sayfa
Bugun halledecem ınsallah
Nasılsınız umarım cumaya ıyı sonuçlar gelecek haftayı ortaladık bıle
sabah süt iç öğlen çorba iç akşam da çorba iç aralarda yeşil çay bol su taze sıkılmış meyve suyu bir kez iç, aslında yapabileceksen sebze çorbası yap daha iyi olurtezbitsin ablacim yarindan itibaren eski duzene donuyorum hemen bu bi aksamlik kacamak olarak kalicak yarinda biraz arinma gibi bi sey var mi yapabilecegim bildiginiz
Sorma canım benim yüzük sıkıyor şişlik çok oluyor bende de..suyu en az 2,5 içmeliyim ..sen de öyle yap canım ..akşam yemeğim güzelmiş inatçı ol elbet biz kazanacağızherkese günaydın, sabah tartıldım gr gitmemiş özel günüm yaklaşıyor artık ödem diyip suçumu atsam bilmiyorumakşam 3 yk tavuk sote 2 yk makarna bir kase cacık yedim devamlı su içtim hayır o kadar su içiyorum tuvalete de çıkmıyorum nere gidiyor bu sular
Kabak çorbası çok işe yarıyor ..Dilara Koçak'ın "vicdan çorbası"tarifini yapıyorum tavsiye ederimmmsabah süt iç öğlen çorba iç akşam da çorba iç aralarda yeşil çay bol su taze sıkılmış meyve suyu bir kez iç, aslında yapabileceksen sebze çorbası yap daha iyi olur
önceden yaptığım diyette de kullandım bende aldırmıyor.Ton balığı kilo aldırmıyor mu yaaa
Çok güzel canımgünaydın kızlar sabah tartıldım 68.1 27 temmuzda başladım pazartesi 68.8 dim 70.3 ile başlamıştım.
bende pazartesi 68.8 salı 68.6 bugun 68.1 inşallah gercektir ve devam eder benm için 67 ye kadar sorun yok ben diyetsizde o kiloya inebliyorum aslında önemli olan 65 den aşagısıÇok güzel canımaslında hergün tartılmayın diyorlar ama ben de dayanamayıp tartılıyorummm
Aha benim tarif bu. Çok güzel oluyor ben çpk yaptım. Şeftali de koydum.canim bak sana tatli krizine birebir tarif
MUZLU KAKAOLU CHIA PUDİNGİ
(2 porsiyon)
1 adet olgunca muzu, 1 çay kaşığı kakao ve 1 su bardağı (250 ml) light sütü blenderda karıştırıyoruz.
Bu karışımı uygun boyutta, kapaklı bir kaba alıp içerisine 3 yemek kaşığı chia tohumu ekliyoruz ve bir kaşık yardımıyla tamamen karışmasını sağlıyoruz.
En az 3-5 saat buzdolabında bekletiyoruz.
(Tohumların birbirine yapışmaması için ilk 2 saat yarım saatte bir karıştırsak iyi olur.)
Jöle kıvamına gelmiş olan karışımı bardaklara koyup, isteğe göre nar, muz dilimleri, bitter damla çikolata, tarçın, hindistan cevizi vb. ile süsleyerek sunuyoruz.
1 porsiyon yaklaşık 200 kcal
Yok ya eskisi gibi güzel kilo veremiyorum 3 haftadır yaval yavaş ahesteee ahesteeee DeryacımMasallah zaten bugun nerdeyse hicbirsey yememissin canim, cumaya buyuk bir eksiyle karsimiza cikacaksin belli
Aynı vaziyetteyim hayır diyemiyorum artık eve çok az meyve almakta karar kıldım vallaha hele ki karpuz şişiriyor ben 1 koca kase yediğim için tabigayet guzel bir menu canim. Afiyet olsun. Hele ki karpuzdan sadece 3 catal almana tebrikler. Biliyorsun ben karpuza basladim mi yarisini yiyorum, herseye diyet var ona yok
Ben de üzüntüden yedin sanmışımAy yok kız Erasmus bitti geldi oda çikolata getirmiştam yazmamışım
Nalanım senin güzel tavsiyenle izine ayrılmamaya karar verdim. Tartıyı unutmazsam inşallah yanıma alıcam. Minik ağzına kurbantezbitsin Kankacığım ağzımı açık kapalı yandan ölçüp paylaşacağım en kısa sürede
Menünü gördüm çerezlik bir menü sen iyice alıştın az yemeye bravo
Tatilde ne yapacaksın burda mısın kararın ne izin olayı var mı
Hani biz spor filan yapacaktık tabi sayfaya uğramıyorsun ki başlayıp devam edelim dersen haklısın tatil dönüşüne her şeyi bırakıyorum galiba ben
Günaydın yeni kardeşimiz :) Form çay beni de ishal yapar, hiç içmem. Menülerin zamanla düzelecek herkes de buna yardımcı olacak emin ol. Başlarda her şey zor gelir, bize alışmak dahil :)Günaydın kızlar aç karnına kahvemi içtim ama burda bir arkadaşın tavsiyesine uyarak azıcık olsada birşey at Ağzına Demişti peynir yedim kahvemi içtim kızlar bu arada ben bu hatayı yapmıştım gine Yaptım form Çayı içinde bir tane bile içsem ishal oluyorum söğlemesi Ayıp dün içtim sabah şiddetl karın ağrısıyla uyandım((bana dokunuyor birdaha olmuştum içmeyin birazdan cai Tohumlu toz tarçınlı içine biraz ceviz yulaf lı yoğurdumu ve bir adet haşlanmış peynirimi yiyecem birde yeşil çay Gününüz güzel geçsin güzel sabahlar
Aynı durumdayım, kızıma bakıyorum, 17 aylık bir kız ve çok mızmızdır kendisi maşallah. Leslie yaparken uyumuyorsa kucağıma alıp devam ettiğim oluyor vallahi. Ama bakıcı avantajın iyiymiş ben tekim.Kuralları bilmiyorum sizden öğrenirim artık motive olurum hemde motive ederim diye katıldım spor yapamıyorum küçük kızım var o kreşe başlıyacak inşallah Eylül'de spora başlıyorum yardımcı bayan biraz ilgilenince ki zor oluyor durmuyor 20 dakikada olsa yürümeye çalışıyorum bu arada çalışmıyorum ikinci kızım zor bir bebekti bıraktım ev hanımıyım gün boyu menüsünü mü akşam yazıcagız yoksa akşam menüsünümü
Canım benim de 64 korkum vardıbende pazartesi 68.8 salı 68.6 bugun 68.1 inşallah gercektir ve devam eder benm için 67 ye kadar sorun yok ben diyetsizde o kiloya inebliyorum aslında önemli olan 65 den aşagısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?