63 e kadar indim ben daha önce ama daha aşağı inemedm bakalım 60ı görebilecek miyim.60 dan sonrada hedef koymam lazım kendime ve kilomu 57 de felan sabitlemem lazım çünkü diet spor bırakınca hemen geri alabiliyorum.Canım benim de 64 korkum vardıyıllardır o kiloya inip çıkıyordum ama artık geçtim çok şükür ..tavsiyem şimdi çok kısma yemekleri o kilolarda az sıkıp sporu arttırırsan direnç kırılıyor ..ilk defa kırdık bende ..darısı senin başına
aslında o kadar ödem tutan bir vücudum yok ama anlamadı bakalım bir cuma olsun kaç geleceğim, bu akşam bnm için zor geçecek kısırlı börekli parti varSorma canım benim yüzük sıkıyor şişlik çok oluyor bende de..suyu en az 2,5 içmeliyim ..sen de öyle yap canım ..akşam yemeğim güzelmiş inatçı ol elbet biz kazanacağız
Haklısın canım bu ara tatil var bizimse bayram falan ben de yavaş veririm herhalde ..hedefimin 2 kilo altına inip 1 sene uzun bir koruma yapmam lazım diye düşünüyorum ..sıkılaşmakta istiyorum63 e kadar indim ben daha önce ama daha aşağı inemedm bakalım 60ı görebilecek miyim.60 dan sonrada hedef koymam lazım kendime ve kilomu 57 de felan sabitlemem lazım çünkü diet spor bırakınca hemen geri alabiliyorum.
Sorma o tuzaklar her yerde var ama az yersen birşey olmuyor toparlamak kolay oluyor ..sütlü tatlılarda daha masum sanki..inşallah iradenle güzel atlatırsın canımaslında o kadar ödem tutan bir vücudum yok ama anlamadı bakalım bir cuma olsun kaç geleceğim, bu akşam bnm için zor geçecek kısırlı börekli parti var
hepsinden bir çatal alıp nefsimi köreltmeye çalışacağımHaklısın canım bu ara tatil var bizimse bayram falan ben de yavaş veririm herhalde ..hedefimin 2 kilo altına inip 1 sene uzun bir koruma yapmam lazım diye düşünüyorum ..sıkılaşmakta istiyorum
Sorma o tuzaklar her yerde var ama az yersen birşey olmuyor toparlamak kolay oluyor ..sütlü tatlılarda daha masum sanki..inşallah iradenle güzel atlatırsın canım
Ooo kutlu olsun bizim lokuma iyi davranalım bu gün o zamanDöneee dünya kediler günüymüş bugün ..kedine kutlu olsun
Tatilde götürecek misin ?
Bu akşam bir bahane bulup o partiye gitme derimaslında o kadar ödem tutan bir vücudum yok ama anlamadı bakalım bir cuma olsun kaç geleceğim, bu akşam bnm için zor geçecek kısırlı börekli parti var
Tavsiyem çok aç gitme ..ekmek yeme çeyrek börek yersin ..o saatte yenenler hep kilo yapıyor dikkat edersin canım ..aslında o kadar ödem tutan bir vücudum yok ama anlamadı bakalım bir cuma olsun kaç geleceğim, bu akşam bnm için zor geçecek kısırlı börekli parti var
Yumurtaya omlete koyuyorum pek güzel oluyor ben seviyorumPembe_patikli şu lor peynirini sevemedim gitti ya tuz koyuyorum biber koyuyorum olmuyor yaaa
Peynir çok seviyorum ama ezine olsun tulum olsun mesela dimi onlar da çok tuzlu yağlı ama lezzeeet ooof ooff
Evet ya iyi yapmışsın canım ..yazın düzen bozuluyor misafir kahvaltı derkenBugün kabak çorbası yapayım kahvaltıyı erkenden yaptım saat 8 de yaz geldi geleli 11 den önce kahvaltı yapamadık bir türlü
Sen ben gibi yağ seviyorsun demek ki Döne kuru tatsız ağzımda büyüyor resmen yutmakta zorlanıyorum ama yemeye çalışıyorum loru , bunun yerine tulum dahil her türlü peynir olabilirdi ben her şeyin üzerine yanına ortasına başına sonuna her çeşit peynir yerim hastasıyımPembe_patikli şu lor peynirini sevemedim gitti ya tuz koyuyorum biber koyuyorum olmuyor yaaa
Peynir çok seviyorum ama ezine olsun tulum olsun mesela dimi onlar da çok tuzlu yağlı ama lezzeeet ooof ooff
Aynen kankacım. Gece gündüz yiyebilirim salatada pilavın makarnanın yanına filanSen ben gibi yağ seviyorsun demek ki Döne kuru tatsız ağzımda büyüyor resmen yutmakta zorlanıyorum ama yemeye çalışıyorum loru , bunun yerine tulum dahil her türlü peynir olabilirdi ben her şeyin üzerine yanına ortasına başına sonuna her çeşit peynir yerim hastasıyım
Yok yemedim görmedim hiçYumurtaya omlete koyuyorum pek güzel oluyor ben seviyorum
Sen kaşar loru denedin mi sosyete pazarlarında vardı?çok güzel tadı var salatası süper oluyor
Okulllar eylülde açılıyor dimi okula giderken yapıyor musun kahvaltıBugün kabak çorbası yapayım kahvaltıyı erkenden yaptım saat 8 de yaz geldi geleli 11 den önce kahvaltı yapamadık bir türlü
Dene bir ara ..salatası süper oluyor normal lordan değil biraz tadıYok yemedim görmedim hiç
Sosyete pazarı açılmış burda da gitmedim hiç ya
Döne kaptan duymasın taze kekiği ayıklayıp tuzla sızma zeytin yağında basıyorum sabah kahvaltısında nasıl bir lezzet anlatamam kokusu yetiyor ekmeği banmasamdaAynen kankacım. Gece gündüz yiyebilirim salatada pilavın makarnanın yanına filan
Yağ öyle bir şey ki taşa döksen yenir maalesef
Ooof ooof Nalaaan ekmek banılmaz mı ona taze ekmek beyaz ekmek olacak ama amaaanDöne kaptan duymasın taze kekiği ayıklayıp tuzla sızma zeytin yağında basıyorum sabah kahvaltısında nasıl bir lezzet anlatamam kokusu yetiyor ekmeği banmasamda
Evet ya miss ..ama çok kalorili değildir ya hemen sağlıklı daDöne kaptan duymasın taze kekiği ayıklayıp tuzla sızma zeytin yağında basıyorum sabah kahvaltısında nasıl bir lezzet anlatamam kokusu yetiyor ekmeği banmasamda
Sosyete pazarı ne demekmiş çok yaygınlaştı hiç sevemedim şu adlandırmayıYok yemedim görmedim hiç
Sosyete pazarı açılmış burda da gitmedim hiç ya
Evet tatilden hiç bir şey anlamadık sıcaktan yerimizden kalkmadık gibiOkulllar eylülde açılıyor dimi okula giderken yapıyor musun kahvaltı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?