Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

63 e kadar indim ben daha önce ama daha aşağı inemedm bakalım 60ı görebilecek miyim.60 dan sonrada hedef koymam lazım kendime ve kilomu 57 de felan sabitlemem lazım çünkü diet spor bırakınca hemen geri alabiliyorum.

Sorma canım benim yüzük sıkıyor şişlik çok oluyor bende de..suyu en az 2,5 içmeliyim ..sen de öyle yap canım ..akşam yemeğim güzelmiş inatçı ol elbet biz kazanacağız
aslında o kadar ödem tutan bir vücudum yok ama anlamadı bakalım bir cuma olsun kaç geleceğim, bu akşam bnm için zor geçecek kısırlı börekli parti var

Haklısın canım bu ara tatil var bizimse bayram falan ben de yavaş veririm herhalde ..hedefimin 2 kilo altına inip 1 sene uzun bir koruma yapmam lazım diye düşünüyorum ..sıkılaşmakta istiyorum

aslında o kadar ödem tutan bir vücudum yok ama anlamadı bakalım bir cuma olsun kaç geleceğim, bu akşam bnm için zor geçecek kısırlı börekli parti var
Sorma o tuzaklar her yerde var ama az yersen birşey olmuyor toparlamak kolay oluyor ..sütlü tatlılarda daha masum sanki..inşallah iradenle güzel atlatırsın canım

hepsinden bir çatal alıp nefsimi köreltmeye çalışacağım

Döneee dünya kediler günüymüş bugün ..kedine kutlu olsun
Tatilde götürecek misin ?
Ooo kutlu olsun bizim lokuma iyi davranalım bu gün o zaman götürmiycez canım annemler bakacaklar
Bu akşam bir bahane bulup o partiye gitme derim

Tavsiyem çok aç gitme ..ekmek yeme çeyrek börek yersin ..o saatte yenenler hep kilo yapıyor dikkat edersin canım ..

Pembe_patikli şu lor peynirini sevemedim gitti ya tuz koyuyorum biber koyuyorum olmuyor yaaa
Peynir çok seviyorum ama ezine olsun tulum olsun mesela dimi onlar da çok tuzlu yağlı ama lezzeeet ooof ooff
Yumurtaya omlete koyuyorum pek güzel oluyor ben seviyorum
Sen kaşar loru denedin mi sosyete pazarlarında vardı?çok güzel tadı var salatası süper oluyor

Pembe_patikli şu lor peynirini sevemedim gitti ya tuz koyuyorum biber koyuyorum olmuyor yaaa
Peynir çok seviyorum ama ezine olsun tulum olsun mesela dimi onlar da çok tuzlu yağlı ama lezzeeet ooof ooff
Sen ben gibi yağ seviyorsun demek ki Döne kuru tatsız ağzımda büyüyor resmen yutmakta zorlanıyorum ama yemeye çalışıyorum loru , bunun yerine tulum dahil her türlü peynir olabilirdi ben her şeyin üzerine yanına ortasına başına sonuna her çeşit peynir yerim hastasıyım

Aynen kankacım. Gece gündüz yiyebilirim salatada pilavın makarnanın yanına filan
Yağ öyle bir şey ki taşa döksen yenir maalesef

Aynen kankacım. Gece gündüz yiyebilirim salatada pilavın makarnanın yanına filan
Yağ öyle bir şey ki taşa döksen yenir maalesef
Döne kaptan duymasın taze kekiği ayıklayıp tuzla sızma zeytin yağında basıyorum sabah kahvaltısında nasıl bir lezzet anlatamam kokusu yetiyor ekmeği banmasamda

Döne kaptan duymasın taze kekiği ayıklayıp tuzla sızma zeytin yağında basıyorum sabah kahvaltısında nasıl bir lezzet anlatamam kokusu yetiyor ekmeği banmasamda
Ooof ooof Nalaaan ekmek banılmaz mı ona taze ekmek beyaz ekmek olacak ama amaaan
Fena Nalan Kötü Nalan gıcıksın
Biz zeytinyağını Ayvalıktan kendimiz alıyoruz süper bir şey yaaa

Evet ya miss ..ama çok kalorili değildir ya hemen sağlıklı da Ama yağ çoksa olabilir haklısın

Yok yemedim görmedim hiç
Sosyete pazarı açılmış burda da gitmedim hiç ya
Sosyete pazarı ne demekmiş çok yaygınlaştı hiç sevemedim şu adlandırmayı
Yeliz lor krem peynir gibi yağlı oluyorsa lorluktan çıkmış lort olmuş demektir

Okulllar eylülde açılıyor dimi okula giderken yapıyor musun kahvaltı
Evet tatilden hiç bir şey anlamadık sıcaktan yerimizden kalkmadık gibi
Normalde kahvaltı yapmazdım ama evlendikten sonra özellikle de son yıllarda kahvaltı yapıp çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…