Hoşbuldum canımın içi. Deniz süperdi çok temiz di. Dalgaliydi dalgalar la oynadık resmen. Güneşte yoktu bulutluydu pişmeden döndük. İnşallah sende tadını çıkarırsin en kisa zamanda. Balıkesir burhaniye de bi kamp yeri varmış çadırlı eltimler gitti çok begenmisler gecelik 100 liraymis siz 2 kişi siniz 60 ti galiba altın kamp çok temizmis deniz ve cok sakin mis.
hemen alayım o kitabı, eve uğramadan gideceğim, domates salatalık çatal gezdirme bol çay içip artık günü kapatacağım, bu aralar o kadar çok davet var ki muhtemelen bu 2 kiloyu bu davetler sebebi ile aldımEvet adı sosyete ama her şey ucuz
Ben yaptım 1 sefer kestirdim sütü. Çok daha güzel oluyor kuru olmuyor.
Jillian ın bir kitabı var canım onu bulsan alıp okusana ben metrodan almıştım biraz kalın bir kitap ama şıp diye bitmişti.
Davetlerle ilgili bölümü de vardı. Eğer iradenize hakim olmakta zorlanacağınızı düşündüğünüz bir davetse giymeyin diyor, gittiyseniz de gitmeden önce evde ne yiyecekseniz yiyin ve orda 1 bardak içecek ve bir iki çatal yiyecekle bütün geceyi çaktırmadan geçirin, gitmeden önce de belinize tişörtünüzün altına ip bağlayın veya sıkı bir kemer takın demiş. Yedikçe sıksın diye, çünkü unutıyormuş insan yediğini kalabalık ortamlarda.
Bir de eğer ki çok canınızın çektiği bir şey varsa 3 lokma alıp bırakın demişti, iradenizle boşuna savaşmayın demişti yani bu da önemli yoksa sıkıp sıkıp sinir hastası mı olalım yani zayıf ama kafayı yemiş olmayı da istemiyorum.
Bunlar benim önerilerim. Ben iftara gittiğim günlerde hiç yemedim sadece çorba içmiştim, bir de salata, evet bozuldular arkamdan konuştular belki ama benim sağlığımı düşünmeyen insanlarla işim yok.
menü güzel beğendim. 1 saat yüzme bile o kadar çok kalori yakıyor ki en güzel spor benceDünkü menumu yazayim dostlar
Saat 6
1 ufak nektarin
Saat 10:30
1 yumurta
1 kk peynir
Salata
Domates
1 dilim tam buğday
Saat 13
10 tane mor uzum
Saat 15
Yarım tavuklu sndvic
1 bardak Ayran
Saat 19
Yarım tavuklu sandviç
1 bardak ayran
Su 1.5 oldu
Spor bol bol yuzdum.
nereye gittin canım tatile ben önümüzdeki ay gideceğim ben çok iyi yüzemiyorum baya kötü yüzüyom hatta bu sene 1 hafta denizden çıkmadan geliştirmeyi düşünüyorumHoşbuldum canımın içi. Deniz süperdi çok temiz di. Dalgaliydi dalgalar la oynadık resmen. Güneşte yoktu bulutluydu pişmeden döndük. İnşallah sende tadını çıkarırsin en kisa zamanda. Balıkesir burhaniye de bi kamp yeri varmış çadırı eltimler gitti çok begenmisler geçelim 100 lira ma siz 2 kişi siniz 60 ti galiba altın kamp çok temizmis deniz ve cok sakin mis.
Biz günübirlik gidiyoruz canım bu yıl kayınvalide ye çok harcadık tatile para kalmadınereye gittin canım tatile ben önümüzdeki ay gideceğim ben çok iyi yüzemiyorum baya kötü yüzüyom hatta bu sene 1 hafta denizden çıkmadan geliştirmeyi düşünüyorum
Hosgeldın canım bız karsılasmadıkGünaydın kızlar aç karnına kahvemi içtim ama burda bir arkadaşın tavsiyesine uyarak azıcık olsada birşey at Ağzına Demişti peynir yedim kahvemi içtim kızlar bu arada ben bu hatayı yapmıştım gine Yaptım form Çayı içinde bir tane bile içsem ishal oluyorum söğlemesi Ayıp dün içtim sabah şiddetl karın ağrısıyla uyandım((bana dokunuyor birdaha olmuştum içmeyin birazdan cai Tohumlu toz tarçınlı içine biraz ceviz yulaf lı yoğurdumu ve bir adet haşlanmış peynirimi yiyecem birde yeşil çay Gününüz güzel geçsin güzel sabahlar
Hallettım canımEver kızlar bugün çarşamba ..
Cuma tartısı yaklaşıyor bakalımmm
Malum dönem şişkinliği var bende olsam da rahatlasam ..
Umarım çabucak halledersin canım özledik valla ..
Cuma'ya kadar ödemler gitsin kilolar gitsin eksilerrrrr gelsinn inşallahhh
Böbrek sorunun yok degılmıherkese günaydın, sabah tartıldım gr gitmemiş özel günüm yaklaşıyor artık ödem diyip suçumu atsam bilmiyorumakşam 3 yk tavuk sote 2 yk makarna bir kase cacık yedim devamlı su içtim hayır o kadar su içiyorum tuvalete de çıkmıyorum nere gidiyor bu sular
Belli oldumu gidiş dönüş tarıhın canısıOoo kutlu olsun bizim lokuma iyi davranalım bu gün o zamangötürmiycez canım annemler bakacaklar
Bu akşam bir bahane bulup o partiye gitme derim
Yelız senın kabak çorbasının tarıfı neYumurtaya omlete koyuyorum pek güzel oluyor ben seviyorum
Sen kaşar loru denedin mi sosyete pazarlarında vardı?çok güzel tadı var salatası süper oluyor
Hıc sevmem bılıyormusunOoof ooof Nalaaan ekmek banılmaz mı ona taze ekmek beyaz ekmek olacak ama amaaan
Fena Nalan Kötü Nalan gıcıksın
Biz zeytinyağını Ayvalıktan kendimiz alıyoruz süper bir şey yaaa
Pek tehlıkelı yazmişsın canımDöne ben de akdeniz tarafından ev yapımı alıyorum tere yağı ve sızma kullanıyorum her şeye
Domatesin üzerine gezdir ye , salatanın yağına ekmek banıp ye sıcacık ekmeğe tere yağı sürüp ye anlaşılmıştır kilo alma sebebim değil mi aman hayatın tadını almışız lezzet başka bir şey bakma şimdi haşlama közleme diyoruz ama kızartma kızartma bu sohbetin sonu iyiye gitmeyecek
Nasıl becerıyon bılemıyom
Kısır senı şişırır mıktar az olsadadaha önce de gitmedim ayıp olacak gibi sadece kısır mı yesem acaba
Aslında güzel yazıyorsunİnşallah canım benim isterim hep sizinle olmakistemediklerimden sıyrılıp kurtulmak
Evet canım kaynayan sütun içine biraz tuz birazı sirke dök kesilip sarı bir su oluşuyor ayrışıyor zaten eger tam kesilmez ise azcik daha sirke ekle sonra kesenin içine kat üzerine ağır birşey koy cok guzel oluyor.
Düşersin inşaallah canım
Ben dün 1 elmaİştahsızlık üzüntü yapıyor beril im ya
Deniz acıktırmış anlaşılanDünkü menumu yazayim dostlar
Saat 6
1 ufak nektarin
Saat 10:30
1 yumurta
1 kk peynir
Salata
Domates
1 dilim tam buğday
Saat 13
10 tane mor uzum
Saat 15
Yarım tavuklu sndvic
1 bardak Ayran
Saat 19
Yarım tavuklu sandviç
1 bardak ayran
Su 1.5 oldu
Spor bol bol yuzdum.
yok canım geçen sene genel bir kontol yaptırdım hiçbi sorun yoktu tek sorunum pkoBöbrek sorunun yok degılmı
Bır dr a gıt ıstersen
Annem geçen 5 kilo suyu aldı akşam kaymatmis sabaha kesildi süt oda lor peyniri yaptı direkBen de öyle yaptım maydanoz pul biber lor yumurta acayip de tok tutuyor acaba süt alıp evde kendim yapmayı denesem mi diyorum bir ara süt kaynarken içine sirke atıp yapıyorlarmış
haftaya salı canım 15 indeYorgunum dostlarım yorgunum artık. Vefasız yıllara dargınm artık.
İyi Hiloş um sen nasılsın kuzum. Nasıl geçti doğum gününüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?