Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dünkü menumu yazayim dostlar
Saat 6
1 ufak nektarin

Saat 10:30
1 yumurta
1 kk peynir
Salata
Domates
1 dilim tam buğday

Saat 13
10 tane mor uzum

Saat 15
Yarım tavuklu sndvic
1 bardak Ayran

Saat 19
Yarım tavuklu sandviç
1 bardak ayran

Su 1.5 oldu
Spor bol bol yuzdum.

eliya Eliiiif canıııım hoşgeldin
Deniz nasıl hava nasıl
Hoşbuldum canımın içi. Deniz süperdi çok temiz di. Dalgaliydi dalgalar la oynadık resmen. Güneşte yoktu bulutluydu pişmeden döndük. İnşallah sende tadını çıkarırsin en kisa zamanda. Balıkesir burhaniye de bi kamp yeri varmış çadırlı eltimler gitti çok begenmisler gecelik 100 liraymis siz 2 kişi siniz 60 ti galiba altın kamp çok temizmis deniz ve cok sakin mis.

Son düzenleme:
hemen alayım o kitabı, eve uğramadan gideceğim, domates salatalık çatal gezdirme bol çay içip artık günü kapatacağım, bu aralar o kadar çok davet var ki muhtemelen bu 2 kiloyu bu davetler sebebi ile aldım

menü güzel beğendim. 1 saat yüzme bile o kadar çok kalori yakıyor ki en güzel spor bence

nereye gittin canım tatile ben önümüzdeki ay gideceğim ben çok iyi yüzemiyorum baya kötü yüzüyom hatta bu sene 1 hafta denizden çıkmadan geliştirmeyi düşünüyorum

nereye gittin canım tatile ben önümüzdeki ay gideceğim ben çok iyi yüzemiyorum baya kötü yüzüyom hatta bu sene 1 hafta denizden çıkmadan geliştirmeyi düşünüyorum
Biz günübirlik gidiyoruz canım bu yıl kayınvalide ye çok harcadık tatile para kalmadı

Karacabey boğaz var burda kumu da denizde güzel bize 80 km fln gidip gece dönüyoruz.

Hosgeldın canım bız karsılasmadık
Ben Beril

Hallettım canım
Teyzem getırdı sabah

Böbrek sorunun yok degılmı
Bır dr a gıt ıstersen

Ooof ooof Nalaaan ekmek banılmaz mı ona taze ekmek beyaz ekmek olacak ama amaaan
Fena Nalan Kötü Nalan gıcıksın
Biz zeytinyağını Ayvalıktan kendimiz alıyoruz süper bir şey yaaa
Hıc sevmem bılıyormusun
Zeytın bıle yedıgım sayılıdır benım
Bırde oralıyım

Pek tehlıkelı yazmişsın canım
Can ceker neyım

Aslında güzel yazıyorsun
Felsefi gelıyor bana
İstemedıklerımden kurtulmak beceren varmıdır kı...

Deniz acıktırmış anlaşılan
Yüzmen sandwıchı dengelenmiştir ınsallah
Suyu az içmişsin elifim

Ben de öyle yaptım maydanoz pul biber lor yumurta acayip de tok tutuyor acaba süt alıp evde kendim yapmayı denesem mi diyorum bir ara süt kaynarken içine sirke atıp yapıyorlarmış
Annem geçen 5 kilo suyu aldı akşam kaymatmis sabaha kesildi süt oda lor peyniri yaptı direk

Yorgunum dostlarım yorgunum artık. Vefasız yıllara dargınm artık.

İyi Hiloş um sen nasılsın kuzum. Nasıl geçti doğum gününüz.
haftaya salı canım 15 inde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…