Bır ıkı çemkir bak seslerı çıkmaz bır dahadiyet yapanın halinden hiç anlamıyorlar ki kendileri genetik olarak şanslılar yani yiyip yiyip kilo almayanlardan
Tadı nasıl yenılır gıbımıEki Görüntüle 2031541 Dikkat dikkat tarif Dilara Koçak'ın ..çok yendiğinde vicdan azabı için yapıyoruz adı burdan geliyormuş ..işr yarıyor yoğurtla tok tutuyor ..
Her zaman lazım olabilir
berilceee
içerim ben bunu ya az da mercimek koyarım oh misEki Görüntüle 2031541 Dikkat dikkat tarif Dilara Koçak'ın ..çok yendiğinde vicdan azabı için yapıyoruz adı burdan geliyormuş ..işr yarıyor yoğurtla tok tutuyor ..
Her zaman lazım olabilir
berilceee
Döneeeeee azdırmayın kendınızı kız@kitkurdu e Nalan ben de tam diyecektim başkan nasılsa buralarda yok gel bir iki kaçamak yapalımberilceee duymaz interneti yokmuş nasılsa diyecektim
Hatta aklımda bir fikir vardı, domateeees, bibeeeer üzerine halis muliis sızma zeytinyağııı yanında ezine peyniri 1 beyaz ekmeği bana bana yiyelim üstüne de 8 top dondurma ooof oooof
Ama başkan hemen gelmiş be yaaaa hissetti galiba
Sırf bunu mu yıyorsunBende fazla yoktu yarım demet koydum galiba
Not :fazla beklentiye gitmeyin ama tadı fena değil ama çok işe yarıyor sağlıklı
Evet yanında yoğurt yiyorum ..zaten tenceresi az kalorisiymiş büyük kase içtim hepSırf bunu mu yıyorsun
Yanında yoresınde ne yenıyor
Kız yıyonuz sonra vıcdan edıp kıvranıyonuzKülyutmaz yaa bu Beril vallaha fırsattan istifade dedim ama olmadı
Bende yemekten önce içiliyor sandıydımEvet yanında yoğurt yiyorum ..zaten tenceresi az kalorisiymiş büyük kase içtim hep
Ben tavuk seçerdim galiba ..çorba unlu olabilir ..protein daha çok tok tutar hemöğle yemeğinde çorba ve tavuk var ikisini mi yesem birini mi bilemedim
Malesef zor bela her gün 3 mil lesli yapıyorum bide hazorlayabilirsem yiyorum yorgun bedenim kalkmıyor yerindenKız Hilal gorusemedık
Harıl harıl calısmışsındır tartı için
Yanılıyormuyum
Kuzzum burdayim. Senin menu super en kisa zamanda gidecek eminimmmmBestttt Beste mezuniyetin keyfini çıkarıp gel artık tatilin bitti sana ihtiyacımız var şişko şişko plan yapıp sonrada uymuyoruz özellikle ben
çorbadan 5 kaşık içtim sadece tavuk yedim bende yanında da 2 dilim domates vardıBen tavuk seçerdim galiba ..çorba unlu olabilir ..protein daha çok tok tutar hem
leslie ile 67 den 58 e düşmüştüm ben ama bir süre sonra leslie beden için yetersiz kalıyor bende komple vücut çalıştıran egzrsizlere geçtimMalesef zor bela her gün 3 mil lesli yapıyorum bide hazorlayabilirsem yiyorum yorgun bedenim kalkmıyor yerinden
Tavuk yerdım proteın sonuçtaöğle yemeğinde çorba ve tavuk var ikisini mi yesem birini mi bilemedim
Hayırdır spor yorgunluğumu baska birseymiMalesef zor bela her gün 3 mil lesli yapıyorum bide hazorlayabilirsem yiyorum yorgun bedenim kalkmıyor yerinden
Ne gıbı egzersızlerleslie ile 67 den 58 e düşmüştüm ben ama bir süre sonra leslie beden için yetersiz kalıyor bende komple vücut çalıştıran egzrsizlere geçtim
Kız yıyonuz sonra vıcdan edıp kıvranıyonuz
Eee daha nıye yapıyorsunuz
Ununuz kuru yavvv sız cıtırsanız bız henüz şişkoyuzzz
Halden anlayın bacılarım
Süper seçim. Ben de olsam yarım kase çotba ve tavuğu kızarmış değilse yerdim, patatesi varsa yemezdim. On nuumero öğlen yemeği. Çorbayı ekmekten düşünüyoruz. Öğlene olur niye olmasın.çorbadan 5 kaşık içtim sadece tavuk yedim bende yanında da 2 dilim domates vardı
3 mille de benim lömbürlükler oynuyo kız vallaha kas olmadığı için bütün beden çalışıyo mecburNe gıbı egzersızler
Leslıe 5 mıl komple vücut çalıştırıyor bılıyorum
75 dakıka sürüyor
Bızdede bodur tavuk her dem piliç denırkim çıtır yaa lömbür lömbürüm maşallah ama bir dirhem et bin ayp örtermiş deeerleeer
Süper seçim. Ben de olsam yarım kase çotba ve tavuğu kızarmış değilse yerdim, patatesi varsa yemezdim. On nuumero öğlen yemeği. Çorbayı ekmekten düşünüyoruz. Öğlene olur niye olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?