5 daha eglencelı gelırdı bana3 mille de benim lömbürlükler oynuyo kız vallaha kas olmadığı için bütün beden çalışıyo mecbur
İyi iyi vur yüzüme bodursun de kısasın de kıçın yere yakın deBızdede bodur tavuk her dem piliç denır
Bakayım eylülde5 daha eglencelı gelırdı bana
Bır bak ıstersen
Bir bakmak lazım5 daha eglencelı gelırdı bana
Bır bak ıstersen
Ne aralıklarla yapıyordun canım diyet eşliğindeleslie ile 67 den 58 e düşmüştüm ben ama bir süre sonra leslie beden için yetersiz kalıyor bende komple vücut çalıştıran egzrsizlere geçtim
bilmiyorum spordan değildir sanmıyorum başlar da böyle olmadım çünkü biraz griplik var epeyce dehalszlikHayırdır spor yorgunluğumu baska birseymi
canım ben haftanın 3 günü tempolu 45 dakika dışarıda yürüyordum geri kalan günlerde leslie yapıyordumNe aralıklarla yapıyordun canım diyet eşliğinde
bilmiyorum spordan değildir sanmıyorum başlar da böyle olmadım çünkü biraz griplik var epeyce dehalszlik
telefona bir uygulama indirdim toplamda 20 dakika sürüyor kalça bacak karın için ayrı ayrı hareketler var onları yapıyorum daha önceleri 6 ay kadar spora gittim ordan öğrendiğim hareketlerde varNe gıbı egzersızler
Leslıe 5 mıl komple vücut çalıştırıyor bılıyorum
75 dakıka sürüyor
ayyy aynı dertten yakınıyom bende ciddi bir sınav olacak bizim içinAkşama arkadaşlara çaya gidiciz. Kesin börek sarma vs vardır. Hadi bakalım bu da benim sınavımamandey (bu arada ismin neydi hatırlayamadım, ben Döne)
Anladım bende her gün yapmaya çalışıyorum lesliyicanım ben haftanın 3 günü tempolu 45 dakika dışarıda yürüyordum geri kalan günlerde leslie yapıyordum
Hangi uygulama acaba?telefona bir uygulama indirdim toplamda 20 dakika sürüyor kalça bacak karın için ayrı ayrı hareketler var onları yapıyorum daha önceleri 6 ay kadar spora gittim ordan öğrendiğim hareketlerde var
Aynen yaa..zaten yazları düzen daha çok bozuluyorayyy aynı dertten yakınıyom bende ciddi bir sınav olacak bizim için
Tarçınlı su iç istersen ..boşver tatlıları ya yedik yedik şiştikkızlar acayip krize girdim internetten yemek fotolarına bakıyorumözellikle tatlı
Hurma da iyi geliyor aklıma geldikızlar acayip krize girdim internetten yemek fotolarına bakıyorumözellikle tatlı
işyerndeym malesef ya çok mutsuz hissediyorum suanHurma da iyi geliyor aklıma geldi
ben az yiyorum galiba ya tatlı hiç birsey yemiyorum o yuzden şuan çok halsizimakşamı hasarsız atlatmak dileğiyle menü paylaşalım
sabah
3 sarma 3 zeytin
ara
yeşil çay
öğlen
5 yk çorba 2 adet tavuk but 2 dilim domates
ara
4 tane çiğ fındık ile 4 tane kuru üzüm 1 dilim kavun
su
2 litre
spor yok bugun
Aslında şöyle bir yürüyüş az hareket iyi geliyor tatlı krizlerine ..çıkışta imkan varsa dene canımişyerndeym malesef ya çok mutsuz hissediyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?