Beril dikkat et kendine dusersin hasta olursun Allah korusun.Ben dün 1 elma
4-5 badem
Yarım dılım ekmek ıkı çatal salata yedım
Hala bırsey yemedım
Canım ıstemıyor
Wc ler çok pis beril ya o yüzden az oldu suyum. Yanımıza alıyoruz dışardan yiyince benimkinin mide bozuluyor.Deniz acıktırmış anlaşılan
Yüzmen sandwıchı dengelenmiştir ınsallah
Suyu az içmişsin elifim
Ara öğün olarak yanında birşeyler bulunduruyormusun?badem süt 1 meyve gibiben az yiyorum galiba ya tatlı hiç birsey yemiyorum o yuzden şuan çok halsizim
Evet ya o zaten çok fena durum ..Wc ler çok pis beril ya o yüzden az oldu suyum. Yanımıza alıyoruz dışardan yiyince benimkinin mide bozuluyor.
Evet sabah konuşmuştuk ya o yüzden yazdım sana zatenayyy aynı dertten yakınıyom bende ciddi bir sınav olacak bizim için
Ne zaman rejime başladın kaç kilo vermiştinkızlar acayip krize girdim internetten yemek fotolarına bakıyorumözellikle tatlı
Dışarı çıkınca wc problemi yüzünden aynen ben de suyu az içiyorum sonra eve gelince tamamlıyorum ama günde 2 litreyi aşamıyorum ama eskiden 1 bardak su bile içmezdimWc ler çok pis beril ya o yüzden az oldu suyum. Yanımıza alıyoruz dışardan yiyince benimkinin mide bozuluyor.
valla zaten ben bu yeme ile biraz zor kilo veririm orası ayrı sanki diyet değilde koruma gibi benimki aslını istersen benim karaty gibi bir diyet yapmam lazım. salatalık gibi şeyler ye canım yanına al kilo yapmaz onlar şeker düşmesi felan olmasınben az yiyorum galiba ya tatlı hiç birsey yemiyorum o yuzden şuan çok halsizim
Ben de sabah sarmaya şaşırdım yoksa öğlen iyi aralarda iyi ..iyi durabiliyorsun canımvalla zaten ben bu yeme ile biraz zor kilo veririm orası ayrı sanki diyet değilde koruma gibi benimki aslını istersen benim karaty gibi bir diyet yapmam lazım. salatalık gibi şeyler ye canım yanına al kilo yapmaz onlar şeker düşmesi felan olmasın
Öyle ihtimal olabilir mi Hilal?Hamileliğin ilk aylarında gibi herşey kokuyor herşey iğrenç offf şu bile içemiyorum kokudan kokuyor herşey bana şuan da
Gebelik testi yap canımHamileliğin ilk aylarında gibi herşey kokuyor herşey iğrenç offf şu bile içemiyorum kokudan kokuyor herşey bana şuan da
hayırAra öğün olarak yanında birşeyler bulunduruyormusun?badem süt 1 meyve gibi
Sanmıyorum yani korunuyorum gerçi kızımda korunurken olmuştu ama adete 1.5 hafta var dahaÖyle ihtimal olabilir mi Hilal?
Yok canım gecikme olsa çıkar ondaGebelik testi yap canım
sabah yiyecek bişey bulamadım ya dolapta o vardı onu yedim, valla ben bu menü ile acaip tokum ya fazla tokum hatta:)Ben de sabah sarmaya şaşırdım yoksa öğlen iyi aralarda iyi ..iyi durabiliyorsun canım
canım enginarı bezelye ve havuç yerine bakla ile yapmayı dene birde ya da barbunya bu bilginin kilo ile ilgisi yok karaciğer için en iyisi bakla+enginar uyumuymuşMenüüüü geliyoooo
Kahvaltı 09: 1 yk zeytinyağı, lor peyniri, 2 yumurta (organiiiik miiis gibiii ohh) ile yapılan omlet, 1 dilim ekmek, 1 fincan sade kafeinsiz kahve, 1 sivribiber, 1 salatalık
Öğlen 14: 1 enginar, 5 yk bezelye 1 yk havucun mevcut olduğu zeytinyağlı yemek
Akşam 18: 90 gr muz, 85 gr şeftali, 5 gr kavrulmamış fındık, 2 yk chia tohumu, 250 ml tam yağlı süt ve 1 yk kakao ile yaptığım pudingimsi kup (2 kup çıktı 1 ini yiyeceğim)
Arkadaşlara gidicez, sade çay içerim 3 bardak filan. Yanında bir şey yemem.
Şimdilik 2 litre su
Spor yapmadım halen
ara öğünsüz zor olur canım şekerin düşer akşam yemeklerinde daha çok yersin, gerçi bu ara öğünde muamma karatayda yemeyin diyo
Yanında bulundur canım çantada rahat edersin ..kalorili şeyler yemeni engeller
Aynen ama ben yemeyince çok acıkıyorum herşeye saldırıyorum yaaara öğünsüz zor olur canım şekerin düşer akşam yemeklerinde daha çok yersin, gerçi bu ara öğünde muamma karatayda yemeyin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?