Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayyy aynı dertten yakınıyom bende ciddi bir sınav olacak bizim için
Evet sabah konuşmuştuk ya o yüzden yazdım sana zaten
kızlar acayip krize girdim internetten yemek fotolarına bakıyorum özellikle tatlı
Ne zaman rejime başladın kaç kilo vermiştin
Wc ler çok pis beril ya o yüzden az oldu suyum. Yanımıza alıyoruz dışardan yiyince benimkinin mide bozuluyor.
Dışarı çıkınca wc problemi yüzünden aynen ben de suyu az içiyorum sonra eve gelince tamamlıyorum ama günde 2 litreyi aşamıyorum ama eskiden 1 bardak su bile içmezdim

ben az yiyorum galiba ya tatlı hiç birsey yemiyorum o yuzden şuan çok halsizim
valla zaten ben bu yeme ile biraz zor kilo veririm orası ayrı sanki diyet değilde koruma gibi benimki aslını istersen benim karaty gibi bir diyet yapmam lazım. salatalık gibi şeyler ye canım yanına al kilo yapmaz onlar şeker düşmesi felan olmasın

Ben de sabah sarmaya şaşırdım yoksa öğlen iyi aralarda iyi ..iyi durabiliyorsun canım

Menüüüü geliyoooo
Kahvaltı 09: 1 yk zeytinyağı, lor peyniri, 2 yumurta (organiiiik miiis gibiii ohh) ile yapılan omlet, 1 dilim ekmek, 1 fincan sade kafeinsiz kahve, 1 sivribiber, 1 salatalık
Öğlen 14: 1 enginar, 5 yk bezelye 1 yk havucun mevcut olduğu zeytinyağlı yemek
Akşam 18: 90 gr muz, 85 gr şeftali, 5 gr kavrulmamış fındık, 2 yk chia tohumu, 250 ml tam yağlı süt ve 1 yk kakao ile yaptığım pudingimsi kup (2 kup çıktı 1 ini yiyeceğim)
Arkadaşlara gidicez, sade çay içerim 3 bardak filan. Yanında bir şey yemem.
Şimdilik 2 litre su
Spor yapmadım halen

canım enginarı bezelye ve havuç yerine bakla ile yapmayı dene birde ya da barbunya bu bilginin kilo ile ilgisi yok karaciğer için en iyisi bakla+enginar uyumuymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…