Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım enginarı bezelye ve havuç yerine bakla ile yapmayı dene birde ya da barbunya bu bilginin kilo ile ilgisi yok karaciğer için en iyisi bakla+enginar uyumuymuş
Öyle de yapmıştım dereotlu pek güzel olmuştu..ikisini de sevdim bende ..bende akşama fırında sebze yapacağım pek sevdim bu işi ben hem kolay hem az kalorili hem lezzetli

Bende menüyü yazayım

Sabah 11.00
2 yumurta omlet kızımla yedik
Küçük parça kaşar
Az ekmek 1 dilim kadar

Öğle 16.00

2 murdum erik
2 havuç

Aksam

1 lahmacun yiycem yemek yapmaya halim yok eşim alıp gelecek onu bekliyorum
1 barda ayran

Şu 2 bardak
Spor yok

Öyle de yapmıştım dereotlu pek güzel olmuştu..ikisini de sevdim bende ..bende akşama fırında sebze yapacağım pek sevdim bu işi ben hem kolay hem az kalorili hem lezzetli
dereotu çok yakışıyor enginara, birde kabağa çok yakışır fazla yemek konuşup acıkacam yine:)

Su içmeye çalış canım ..istersen bir git tahlil yaptır ..D vitamini Demir falanda yapıyor böyle halsizlikler ..geçmiş olsun tekrar

telefona bir uygulama indirdim toplamda 20 dakika sürüyor kalça bacak karın için ayrı ayrı hareketler var onları yapıyorum daha önceleri 6 ay kadar spora gittim ordan öğrendiğim hareketlerde var
İnsan isterse heryerde spor yapar
Bızımkısı bahane eccıcık

Akşam yemıyecekmisin

Saat kaçta menü geldı
Dükkan kapandı
Yıyecejlerın senı tok tutmaz be gözüm

Geçmiş olsun canım
Halsızsen yememek olmaz

canım enginarı bezelye ve havuç yerine bakla ile yapmayı dene birde ya da barbunya bu bilginin kilo ile ilgisi yok karaciğer için en iyisi bakla+enginar uyumuymuş
Onu da yapıyorum canım bezelyeli de yaparız biz iç baklalı da yaparız.
Yok kız dermiyım hiç
Ben be dedım sen neresınden tuttun

Sen artık uzman kadrosun öyle sınavlar esmes sana balım

İnsan isterse heryerde spor yapar
Bızımkısı bahane eccıcık
He ya helada yapanları tanıdı bu bünyeler
Saat kaçta menü geldı
Dükkan kapandı
Yıyecejlerın senı tok tutmaz be gözüm
Ne yesem kız başka? Chialı pudingşn kalorisi var gene bi 200 kalori filan o tutar dedim. E öğlen de bezelye havucun gözüne vurunca...
Ne yiyim acaba başka pudinge bisküvi mi bandırsam neyim acep

Yok canım branşımla alakalı değil masa başı evrak işiymiş daha geçemedim masa başına ankaradan program bekleniyor halaa

Kızlar selam. Geçmişi okumaya çalıştım vakit buldukça. Ama bitmedi. Cuma günü gidecek misafirlerim. Bugün kahvaltıda biraz kaçırdım pankek ve katmer çörek yedim. Keşke yemeseydim çok mutsuzum. Yerken gayet mutluydum ama acısı sonradan çıkıyor. Normalde ne çok yiyormuşum kahvaltıda. Alışmışım ya azaltmaya, elim çok zor gitti ama gitti yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…