- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Öyle de yapmıştım dereotlu pek güzel olmuştu..ikisini de sevdim bende ..bende akşama fırında sebze yapacağım pek sevdim bu işi bencanım enginarı bezelye ve havuç yerine bakla ile yapmayı dene birde ya da barbunya bu bilginin kilo ile ilgisi yok karaciğer için en iyisi bakla+enginar uyumuymuş
dereotu çok yakışıyor enginara, birde kabağa çok yakışır fazla yemek konuşup acıkacam yine:)Öyle de yapmıştım dereotlu pek güzel olmuştu..ikisini de sevdim bende ..bende akşama fırında sebze yapacağım pek sevdim bu işi benhem kolay hem az kalorili hem lezzetli
Evet yadereotu çok yakışıyor enginara, birde kabağa çok yakışır fazla yemek konuşup acıkacam yine:)
Su içmeye çalış canım ..istersen bir git tahlil yaptır ..D vitamini Demir falanda yapıyor böyle halsizlikler ..geçmiş olsun tekrarBende menüyü yazayım
Sabah 11.00
2 yumurta omlet kızımla yedik
Küçük parça kaşar
Az ekmek 1 dilim kadar
Öğle 16.00
2 murdum erik
2 havuç
Aksam
1 lahmacun yiycem yemek yapmaya halim yok eşim alıp gelecek onu bekliyorum
1 barda ayran
Şu 2 bardak
Spor yok
Yok kız dermiyım hiçİyi iyi vur yüzüme bodursun de kısasın de kıçın yere yakın de
Sen artık uzman kadrosun öyle sınavlar esmes sana balımAkşama arkadaşlara çaya gidiciz. Kesin börek sarma vs vardır. Hadi bakalım bu da benim sınavımamandey (bu arada ismin neydi hatırlayamadım, ben Döne)
Aman dıkkat et salgın ne olmasın hıloşumNe aralıklarla yapıyordun canım diyet eşliğinde
bilmiyorum spordan değildir sanmıyorum başlar da böyle olmadım çünkü biraz griplik var epeyce dehalszlik
İnsan isterse heryerde spor yapartelefona bir uygulama indirdim toplamda 20 dakika sürüyor kalça bacak karın için ayrı ayrı hareketler var onları yapıyorum daha önceleri 6 ay kadar spora gittim ordan öğrendiğim hareketlerde var
Kız kapat o sayfayıkızlar acayip krize girdim internetten yemek fotolarına bakıyorumözellikle tatlı
Akşam yemıyecekmisinakşamı hasarsız atlatmak dileğiyle menü paylaşalım
sabah
3 sarma 3 zeytin
ara
yeşil çay
öğlen
5 yk çorba 2 adet tavuk but 2 dilim domates
ara
4 tane çiğ fındık ile 4 tane kuru üzüm 1 dilim kavun
su
2 litre
spor yok bugun
Sal gıtsın denıze sende:)Wc ler çok pis beril ya o yüzden az oldu suyum. Yanımıza alıyoruz dışardan yiyince benimkinin mide bozuluyor.
Sen hamıle olmayasın kızHamileliğin ilk aylarında gibi herşey kokuyor herşey iğrenç offf şu bile içemiyorum kokudan kokuyor herşey bana şuan da
Saat kaçta menü geldıMenüüüü geliyoooo
Kahvaltı 09: 1 yk zeytinyağı, lor peyniri, 2 yumurta (organiiiik miiis gibiii ohh) ile yapılan omlet, 1 dilim ekmek, 1 fincan sade kafeinsiz kahve, 1 sivribiber, 1 salatalık
Öğlen 14: 1 enginar, 5 yk bezelye 1 yk havucun mevcut olduğu zeytinyağlı yemek
Akşam 18: 90 gr muz, 85 gr şeftali, 5 gr kavrulmamış fındık, 2 yk chia tohumu, 250 ml tam yağlı süt ve 1 yk kakao ile yaptığım pudingimsi kup (2 kup çıktı 1 ini yiyeceğim)
Arkadaşlara gidicez, sade çay içerim 3 bardak filan. Yanında bir şey yemem.
Şimdilik 2 litre su
Spor yapmadım halen
Geçmiş olsun canımBende menüyü yazayım
Sabah 11.00
2 yumurta omlet kızımla yedik
Küçük parça kaşar
Az ekmek 1 dilim kadar
Öğle 16.00
2 murdum erik
2 havuç
Aksam
1 lahmacun yiycem yemek yapmaya halim yok eşim alıp gelecek onu bekliyorum
1 barda ayran
Şu 2 bardak
Spor yok
Onu da yapıyorum canım bezelyeli de yaparız biz iç baklalı da yaparız.canım enginarı bezelye ve havuç yerine bakla ile yapmayı dene birde ya da barbunya bu bilginin kilo ile ilgisi yok karaciğer için en iyisi bakla+enginar uyumuymuş
Yok kız dermiyım hiç
Ben be dedım sen neresınden tuttun
Sen artık uzman kadrosun öyle sınavlar esmes sana balım
He ya helada yapanları tanıdı bu bünyelerİnsan isterse heryerde spor yapar
Bızımkısı bahane eccıcık
Ne yesem kız başka? Chialı pudingşn kalorisi var gene bi 200 kalori filan o tutar dedim. E öğlen de bezelye havucun gözüne vurunca...Saat kaçta menü geldı
Dükkan kapandı
Yıyecejlerın senı tok tutmaz be gözüm
Havlu attı ben diyimGeçmiş olsun canım
Halsızsen yememek olmaz
C cilginkimyaci canım vücut sıcaklığına getirmek için o suyu kalori yakıyormuş yaz kış suyu o şekilde soğuk içen çok tercih mevzusu bazılarıda sıcağa yakın içer tok tuttuğunu söyler
İş nasıl gidiyor alıştın mı işin içeriği ne merak ettim branşınla mı alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?