- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.640
- 113
önceden yaptığım diyette de kullandım bende aldırmıyor.
Canım kolay gelsinKızlar selam. Geçmişi okumaya çalıştım vakit buldukça. Ama bitmedi. Cuma günü gidecek misafirlerim. Bugün kahvaltıda biraz kaçırdım pankek ve katmer çörek yedim. Keşke yemeseydim çok mutsuzum. Yerken gayet mutluydum ama acısı sonradan çıkıyor. Normalde ne çok yiyormuşum kahvaltıda. Alışmışım ya azaltmaya, elim çok zor gittiama gitti yine.
Geçmezse gidicem canımSu içmeye çalış canım ..istersen bir git tahlil yaptır ..D vitamini Demir falanda yapıyor böyle halsizlikler ..geçmiş olsun tekrar
Bilmiyorum ya ne biçim seyseAman dıkkat et salgın ne olmasın hıloşum
yok kız adete var da ha olabilir miSen hamıle olmayasın kız
abla zorla yiyorum yemek ler midemi bulandırıyorGeçmiş olsun canım
Halsızsen yememek olmaz
askolsun done yemek yiyorum desem havlu atmış olurdumda midem bulanıyor diyorumHavlu attı ben diyim
Aslında yemeyerek mutlu olmak lazımKızlar selam. Geçmişi okumaya çalıştım vakit buldukça. Ama bitmedi. Cuma günü gidecek misafirlerim. Bugün kahvaltıda biraz kaçırdım pankek ve katmer çörek yedim. Keşke yemeseydim çok mutsuzum. Yerken gayet mutluydum ama acısı sonradan çıkıyor. Normalde ne çok yiyormuşum kahvaltıda. Alışmışım ya azaltmaya, elim çok zor gittiama gitti yine.
Süper tam benlikmişkitkurdu Nalanım bir ara sorbe olsa da yesek demiştin, sorbe tarifleri buldum, belki yaparsınız arkadaşlar, hem soğuk iyi gider yazın.
Şeftalili Sorbe:
3 tane şeftali
1 yk tepeleme bal
1 yk limonsuyu
Çekirdeklerini çıkarıp doğrayıp hepsini rondoa çekiyoruz. İri parçalar kalmayacak. Sonra buzluğa koyuyoruz, 4-5 saat sonra tekrar çatalla ezip karıştırıyoruz. Bu işlemi 2 sefer 2 saatte 1 yapıyoruz. Sonra da yiyoruz. İsteyen fındık mındık a koyabilir içine veya üstüne.
2 kişilik çıkıyor, porsiyonu 90 kalori.
Karpuz Sorbe:
1.5 kilo dilimlenmiş ve çekrideği çıkarılmış karpuz
Yarım limonun suyu
2 yk bal
Gene hepsi rondodan geçiriliyor, yapımlar aynı şekilde.
10 kişilik çıkıyor, porsiyonu 66 kalori.
Muz Sorbe:
İstediğin kadar muz (1 pos için 2 iri muz)
Muzları ince ince dilimle, buzdolabı poşetine tek sıra şekkinde dizip 1 gece buzlukta beklet, ertesi gün rondoan geçir.
1 topu 124 kalori.
Halin yoksa çok zorlama bence kendini bu günü biraz pas geç yarın daha sıkı bi spor yaparsınYa kızlar lesli yapsam erişmiş bu lahmacunlar haftalardır dikkat edince öyle pişmanlık yaşatıyor sağlık için yense bile
Üzüldüm bu kadar yedim diye gündüz yesem o kadar iplemeem de 6.30 dünya yedim ya ondan içime oturduHalin yoksa çok zorlama bence kendini bu günü biraz pas geç yarın daha sıkı bi spor yaparsın
Ay çok hafif bi menü afiyet oldunİyi akşamlar tızlar
MENÜM
8.00
1 kk peynir
1 kaşık lor
1.5 dilim çavdar
domates
salatalık
10.30
1 sb tarçınlı süt
12.30
4 çiğ badem
15.00
2 kaşık menemen
2 dilim çavdar
20.00
1 sb tarçınlı süt
2 günkurusu
su 2lt şimdilik
spor birazdan yazarımberilceee Pembe_patikli
Döne cumaya denemek istiyorum perşembe yapsam ertesi gün yerim bu yaz soğuk sadece salatalık yiyip su ve süt içtik buzlu bir şey çok iyi olur şeftali daha mantıklı vişne olur kavun azcık riskli teşekkürler kankimkitkurdu Nalanım bir ara sorbe olsa da yesek demiştin, sorbe tarifleri buldum, belki yaparsınız arkadaşlar, hem soğuk iyi gider yazın.
Şeftalili Sorbe:
3 tane şeftali
1 yk tepeleme bal
1 yk limonsuyu
Çekirdeklerini çıkarıp doğrayıp hepsini rondoa çekiyoruz. İri parçalar kalmayacak. Sonra buzluğa koyuyoruz, 4-5 saat sonra tekrar çatalla ezip karıştırıyoruz. Bu işlemi 2 sefer 2 saatte 1 yapıyoruz. Sonra da yiyoruz. İsteyen fındık mındık a koyabilir içine veya üstüne.
2 kişilik çıkıyor, porsiyonu 90 kalori.
Karpuz Sorbe:
1.5 kilo dilimlenmiş ve çekrideği çıkarılmış karpuz
Yarım limonun suyu
2 yk bal
Gene hepsi rondodan geçiriliyor, yapımlar aynı şekilde.
10 kişilik çıkıyor, porsiyonu 66 kalori.
Muz Sorbe:
İstediğin kadar muz (1 pos için 2 iri muz)
Muzları ince ince dilimle, buzdolabı poşetine tek sıra şekkinde dizip 1 gece buzlukta beklet, ertesi gün rondoan geçir.
1 topu 124 kalori.
Biraz dinlen istersen ..evet ya aynı duyguları bende hissediyorumYa kızlar lesli yapsam erişmiş bu lahmacunlar haftalardır dikkat edince öyle pişmanlık yaşatıyor sağlık için yense bile
Bende tartılma tok karnına 1,5 kilo falan farkedebilir akşam tartılırsan galibaTok karnına kaç kilo artı ekleniyor kilonuzu kızlar
Aynen bende denemek istiyorum resmen sıcaktan buz yedim bugünDöne cumaya denemek istiyorum perşembe yapsam ertesi gün yerim bu yaz soğuk sadece salatalık yiyip su ve süt içtik buzlu bir şey çok iyi olur şeftali daha mantıklı vişne olur kavun azcık riskli teşekkürler kankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?