Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım kolay gelsin
Gene de gece girip yediklerini yaz bize
Yoksa ipin ucu kaçıyor burdakilerle bağın koparsa menüme ne derler filan diye düşünmez yersin de yersin
Hepimiz çok iştahlı tipleriz zaten o yüzden kaçırmak kolay
Pazar sabahı ben de yarım simit yemiştim akşama dengele mutlaka ki üzülme

kitkurdu Nalanım bir ara sorbe olsa da yesek demiştin, sorbe tarifleri buldum, belki yaparsınız arkadaşlar, hem soğuk iyi gider yazın.
Şeftalili Sorbe:
3 tane şeftali
1 yk tepeleme bal
1 yk limonsuyu
Çekirdeklerini çıkarıp doğrayıp hepsini rondoa çekiyoruz. İri parçalar kalmayacak. Sonra buzluğa koyuyoruz, 4-5 saat sonra tekrar çatalla ezip karıştırıyoruz. Bu işlemi 2 sefer 2 saatte 1 yapıyoruz. Sonra da yiyoruz. İsteyen fındık mındık a koyabilir içine veya üstüne.
2 kişilik çıkıyor, porsiyonu 90 kalori.

Karpuz Sorbe:
1.5 kilo dilimlenmiş ve çekrideği çıkarılmış karpuz
Yarım limonun suyu
2 yk bal
Gene hepsi rondodan geçiriliyor, yapımlar aynı şekilde.
10 kişilik çıkıyor, porsiyonu 66 kalori.

Muz Sorbe:
İstediğin kadar muz (1 pos için 2 iri muz)
Muzları ince ince dilimle, buzdolabı poşetine tek sıra şekkinde dizip 1 gece buzlukta beklet, ertesi gün rondoan geçir.
1 topu 124 kalori.

Su içmeye çalış canım ..istersen bir git tahlil yaptır ..D vitamini Demir falanda yapıyor böyle halsizlikler ..geçmiş olsun tekrar
Geçmezse gidicem canım
Aman dıkkat et salgın ne olmasın hıloşum
Bilmiyorum ya ne biçim seyse
Sen hamıle olmayasın kız
yok kız adete var da ha olabilir mi

Geçmiş olsun canım
Halsızsen yememek olmaz
abla zorla yiyorum yemek ler midemi bulandırıyor

Havlu attı ben diyim
askolsun done yemek yiyorum desem havlu atmış olurdumda midem bulanıyor diyorum

Aslında yemeyerek mutlu olmak lazım burdan kopma canım tek yeme denen yer burası galiba
Olan olmuş deyip baştan başlamak lazım

Süper tam benlikmiş güneşte piştim bugün resmen ..şeftalili kavunlu karpuzlu hepsini denemek lazım buz gibi

Kızlar 1.5 lahmacun yedim ama kokusu iğrenç geldi ama tıkladım burnumu yedim zorla sanırım bu halsizlik açlık yapıyor açlık da daha kötü yapıyor yarın düzelmiş olursam açlıktan ama düzelmezse hastalık dan berilceee bak çıkarsam bunlardan artı çıkarım :) boyu buyuk değil servis tabağı kadar diyim

Halin yoksa çok zorlama bence kendini bu günü biraz pas geç yarın daha sıkı bi spor yaparsın
Üzüldüm bu kadar yedim diye gündüz yesem o kadar iplemeem de 6.30 dünya yedim ya ondan içime oturdu

İyi akşamlar tızlar
MENÜM
8.00
1 kk peynir
1 kaşık lor
1.5 dilim çavdar
domates
salatalık
10.30
1 sb tarçınlı süt
12.30
4 çiğ badem
15.00
2 kaşık menemen
2 dilim çavdar
20.00
1 sb tarçınlı süt
2 günkurusu
su 2lt şimdilik
spor birazdan yazarım berilceee Pembe_patikli

Ay çok hafif bi menü afiyet oldun

Döne cumaya denemek istiyorum perşembe yapsam ertesi gün yerim bu yaz soğuk sadece salatalık yiyip su ve süt içtik buzlu bir şey çok iyi olur şeftali daha mantıklı vişne olur kavun azcık riskli teşekkürler kankim

Aynen bende denemek istiyorum resmen sıcaktan buz yedim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…