- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Güzel olmuş kaçamaklar toparlanacak galiba deseneMenum
Sabah:
1 haslanmis yumurta
1 büyük bardak tarcinli süt
1 incir
Öğlen:
1 kase zencefil zerdecal tarcinli yogurt
2 incir
Aksam:
1 tabak taze fasulye
4 yk yogurt
Su: simdilik 3 litre
Spor: 40 dk bisiklet
30 dk pilates
15 dk kardiyo
Biraz dinlen istersen ..evet ya aynı duyguları bende hissediyorum
tam o kadar farketti yeliz tam 1.5 kilo az evvel tartildimBende tartılma tok karnına 1,5 kilo falan farkedebilir akşam tartılırsan galiba
Yarın akşamı sade yoğurt kapaticam inşallah ki cumaya pazartesi gibi güzel sonuç çıksınzukkum canım çok canını sıkma halledersin yarın daha dikkatli beslen
Yarın geçmezse bir tahlil ver canım .çeşitli sebepler olabilir anlattığına göre pek sıradana benzemiyor ..iltihap falan yapar belki ..önemli olan sağlık zatenYemesem açlık halsizlik yesek pişmanlık ne olacak böyle ya :)
tam o kadar farketti yeliz tam 1.5 kilo az evvel tartildim
Senın meto masallahlık ne yesen erımıştırOnu da yapıyorum canım bezelyeli de yaparız biz iç baklalı da yaparız.
He ya helada yapanları tanıdı bu bünyeler
Ne yesem kız başka? Chialı pudingşn kalorisi var gene bi 200 kalori filan o tutar dedim. E öğlen de bezelye havucun gözüne vurunca...
Ne yiyim acaba başka pudinge bisküvi mi bandırsam neyim acep
Olan olmuş deyıp günün kalanınıda yıyerek gecırmedın degılmıKızlar selam. Geçmişi okumaya çalıştım vakit buldukça. Ama bitmedi. Cuma günü gidecek misafirlerim. Bugün kahvaltıda biraz kaçırdım pankek ve katmer çörek yedim. Keşke yemeseydim çok mutsuzum. Yerken gayet mutluydum ama acısı sonradan çıkıyor. Normalde ne çok yiyormuşum kahvaltıda. Alışmışım ya azaltmaya, elim çok zor gittiama gitti yine.
Masum görünüyorlarkitkurdu Nalanım bir ara sorbe olsa da yesek demiştin, sorbe tarifleri buldum, belki yaparsınız arkadaşlar, hem soğuk iyi gider yazın.
Şeftalili Sorbe:
3 tane şeftali
1 yk tepeleme bal
1 yk limonsuyu
Çekirdeklerini çıkarıp doğrayıp hepsini rondoa çekiyoruz. İri parçalar kalmayacak. Sonra buzluğa koyuyoruz, 4-5 saat sonra tekrar çatalla ezip karıştırıyoruz. Bu işlemi 2 sefer 2 saatte 1 yapıyoruz. Sonra da yiyoruz. İsteyen fındık mındık a koyabilir içine veya üstüne.
2 kişilik çıkıyor, porsiyonu 90 kalori.
Karpuz Sorbe:
1.5 kilo dilimlenmiş ve çekrideği çıkarılmış karpuz
Yarım limonun suyu
2 yk bal
Gene hepsi rondodan geçiriliyor, yapımlar aynı şekilde.
10 kişilik çıkıyor, porsiyonu 66 kalori.
Muz Sorbe:
İstediğin kadar muz (1 pos için 2 iri muz)
Muzları ince ince dilimle, buzdolabı poşetine tek sıra şekkinde dizip 1 gece buzlukta beklet, ertesi gün rondoan geçir.
1 topu 124 kalori.
Soda bır ınsanın günlük tuz ıhtıyacını karşılıyormuşBir soda içtimzukkum sende içsene mineraller varmış sade olanından ..biraz iyi geliyor bana
Hıcmi kötü menü olmazbende yazayım menümü
Sabah
Hellim peyniri 2 dilim
Maydanoz 2 zeytin domates salatalık biber çay
Ara sade kahve 1 hurma 2 fındık
Öğlen:yulaf yoğurt elma tarçın
Ara 1 soda 1 şeftali 1 ceviz
Akşam:fırında sebze bol cacık
Su 2,5 litre
Spor yok
Onla doyulmaz kıKızlar 1.5 lahmacun yedim ama kokusu iğrenç geldi ama tıkladım burnumu yedim zorla sanırım bu halsizlik açlık yapıyor açlık da daha kötü yapıyor yarın düzelmiş olursam açlıktan ama düzelmezse hastalık danberilceee bak çıkarsam bunlardan artı çıkarım :) boyu buyuk değil servis tabağı kadar diyim
Çok güzel hele spor milemmelllllMenum
Sabah:
1 haslanmis yumurta
1 büyük bardak tarcinli süt
1 incir
Öğlen:
1 kase zencefil zerdecal tarcinli yogurt
2 incir
Aksam:
1 tabak taze fasulye
4 yk yogurt
Su: simdilik 3 litre
Spor: 40 dk bisiklet
30 dk pilates
15 dk kardiyo
Güzel olmuş afıyet olsunİyi akşamlar tızlar
MENÜM
8.00
1 kk peynir
1 kaşık lor
1.5 dilim çavdar
domates
salatalık
10.30
1 sb tarçınlı süt
12.30
4 çiğ badem
15.00
2 kaşık menemen
2 dilim çavdar
20.00
1 sb tarçınlı süt
2 günkurusu
su 2lt şimdilik
spor birazdan yazarımberilceee Pembe_patikli
Iyıyım nalanımberilceee kaptanım maviş maviş iyi oldu sen nasıl oldun miden daha iyi mi
Kızlartezbitsin in muzlu chialı pudıngi de bayağı tatlı oluyor ve az kalorili ..ben bu hafta yaptım birde şeftalili deneyeyim diyorum
Wc ler çok pis beril ya o yüzden az oldu suyum. Yanımıza alıyoruz dışardan yiyince benimkinin mide bozuluyor.
Menüüüü geliyoooo
Kahvaltı 09: 1 yk zeytinyağı, lor peyniri, 2 yumurta (organiiiik miiis gibiii ohh) ile yapılan omlet, 1 dilim ekmek, 1 fincan sade kafeinsiz kahve, 1 sivribiber, 1 salatalık
Öğlen 14: 1 enginar, 5 yk bezelye 1 yk havucun mevcut olduğu zeytinyağlı yemek
Akşam 18: 90 gr muz, 85 gr şeftali, 5 gr kavrulmamış fındık, 2 yk chia tohumu, 250 ml tam yağlı süt ve 1 yk kakao ile yaptığım pudingimsi kup (2 kup çıktı 1 ini yiyeceğim)
Arkadaşlara gidicez, sade çay içerim 3 bardak filan. Yanında bir şey yemem.
Şimdilik 2 litre su
Spor yapmadım halen
Hedef kiloya ulaşınca sen Türkiye'ye geldiğinde beraber yeriz o kadarını :) abla benim derdim senden eksi çıkmak değil ki genel olarak eksi çıkıp gruba destek olmak artı çıkmıyim da farketmezOnla doyulmaz kı
Ikı hatta üç ye ama kılo alma
Sadece benden az kılo ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?