Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menum
Sabah:
1 haslanmis yumurta
1 büyük bardak tarcinli süt
1 incir
Öğlen:
1 kase zencefil zerdecal tarcinli yogurt
2 incir
Aksam:
1 tabak taze fasulye
4 yk yogurt
Su: simdilik 3 litre
Spor: 40 dk bisiklet
30 dk pilates
15 dk kardiyo
Güzel olmuş kaçamaklar toparlanacak galiba desene

Yemesem açlık halsizlik yesek pişmanlık ne olacak böyle ya :)
tam o kadar farketti yeliz tam 1.5 kilo az evvel tartildim
Yarın geçmezse bir tahlil ver canım .çeşitli sebepler olabilir anlattığına göre pek sıradana benzemiyor ..iltihap falan yapar belki ..önemli olan sağlık zaten

Senın meto masallahlık ne yesen erımıştır

Olan olmuş deyıp günün kalanınıda yıyerek gecırmedın degılmı

Masum görünüyorlar

Hıcmi kötü menü olmaz

Onla doyulmaz kı
Ikı hatta üç ye ama kılo alma
Sadece benden az kılo ver

Menum
Sabah:
1 haslanmis yumurta
1 büyük bardak tarcinli süt
1 incir
Öğlen:
1 kase zencefil zerdecal tarcinli yogurt
2 incir
Aksam:
1 tabak taze fasulye
4 yk yogurt
Su: simdilik 3 litre
Spor: 40 dk bisiklet
30 dk pilates
15 dk kardiyo
Çok güzel hele spor milemmelllll

Güzel olmuş afıyet olsun

Kızlar tezbitsin in muzlu chialı pudıngi de bayağı tatlı oluyor ve az kalorili ..ben bu hafta yaptım birde şeftalili deneyeyim diyorum
Pembe_patikli Hala denemedim evde çhia var tatlı krizine girersem deneyeceğim bir gün dedim

Wc ler çok pis beril ya o yüzden az oldu suyum. Yanımıza alıyoruz dışardan yiyince benimkinin mide bozuluyor.
eliya Elif kışın o yüzden 1 bardak suyla günü bitirdiğimi bilirim dışarda içmiyorum eve gelincede aklıma gelmiyor
tezbitsin afiyet olsun canım sen zaten bu arkadaşlarda bir şey yemeden dönmeye alışkın olduğun için hiç aman filan demiyoruz menü güzel afiyet olsun spor kafadan eylül dedik havada azıcık serinlerse düzenli yapalım birbirimizi uyararak

Onla doyulmaz kı
Ikı hatta üç ye ama kılo alma
Sadece benden az kılo ver
Hedef kiloya ulaşınca sen Türkiye'ye geldiğinde beraber yeriz o kadarını :) abla benim derdim senden eksi çıkmak değil ki genel olarak eksi çıkıp gruba destek olmak artı çıkmıyim da farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…