Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kizlar
Bugunku menum berilceee Pembe_patikli
Sabah: 1 parca tavuk gogsu 75 gr kadar. Domates. 2 dilim peynir
Ara: 15 tane ahududu
Oglen: 5 tane brokolili karnibaharli mucver .
Ara: 1 fincan sutlu kahve, 6 tane kayisi
Aksam: 2 tane balik koftesi

Su: 3.5 lt tezbitsin
Spor: 10 km yuruyus Bestttt

çok geçmiş olsun canım ben hatırlatırım unutmazsam

Canim lahmacundan birsey olmaz hele ki sadece haftada bir ise. Afiyet olsun. Umarim halsizligin acliktandir. Cook saglikli turp gibi guzel gunlerin olsun. Hastaneye sadece dogumlara git ins.
Amin hepimizin için inşallah
mücver nasıl yaptın canım

Afiyet olsun canim. Bu menuyle cumaya eksidesin bence tebrikler

çok geçmiş olsun canım ben hatırlatırım unutmazsam

Amin hepimizin için inşallah
mücver nasıl yaptın canım
Yeni tarif buldum canim. Brokoli ve karnibahari rendeledim. Biraz beklettim 20 dk kadar sonra sularini sIKtIm. Uzerine tuz karabiber. Ve hangi baharat istiyorsam. Onun uzerine de 2 yumurta kirdim. 100 gr parmezan peynirini rendeledim. Ve 1 yk zeytinyagi ekleyip hepsini guzelce yogurdum. Sonra tepsiye yapismaz yagli kagit serdim ve hepsini yuvarlak yapip 220 derevede 22 dakika pisirdim. Cok lezzetli. Tavsiye ederim . hem de kolay

Masallah canim 200 ip ozellikle
ramazanda iken atliyodum epey sonra ara verdim ama hamlamamisim Allahtan bence ip daha çok terletiyor acaba hangisi daha çok kalori yaktırır

yazdım tarifi bi deneyim mucveri çok severim

ramazanda iken atliyodum epey sonra ara verdim ama hamlamamisim Allahtan bence ip daha çok terletiyor acaba hangisi daha çok kalori yaktırır

yazdım tarifi bi deneyim mucveri çok severim
Ip atlamak zor canim hele ki 200. Hoplamak zaten cok kalori verdiriyor iyi yapiyorsun.
Ins begenirsin canim su mucveri. Gerci mucver kabakla olur ama bu da mucver gibi oluyor sebzesi farkli. Kizim da esim de begendiler. Ben diyete basladigimdan beti yiyemeyecegim yemek pisirmiyorum. Biraz bencillik gibi oluyor ama sadece yiyecegim yemekleri yapiyorum. Esimin cani baska birsey isterse isten gekince pisiriyor kendine.

Kara lahananın suyu düzenli tüketildiğinde bağırsakların zararlı maddelerden arınmasını sağlar. İçeriğinde yer alan kükürt ve klor kalın bağırsağın sağlığını korur. (alintidir)

Kizlar ben kara lahana suyunu taze elma suyuyla iciyorum. Tavsiye ederim cok lezzetli oluyor. 2 yaprak kara lahanaya 2 orta boy elma. Bugun de karalahanam var yarina yapip icerim. Bugun unuttum

hani böyle seri seri atlarlar ya be öyle değilim hızlı hızlı atlayamam bende ip atlıyorum bitiyor 2 dakika sonra ter ateş basıyor

ben onun bol acılı yemeğine bayilirim

Menum
Sabah:
1 haslanmis yumurta
1 büyük bardak tarcinli süt
1 incir
Öğlen:
1 kase zencefil zerdecal tarcinli yogurt
2 incir
Aksam:
1 tabak taze fasulye
4 yk yogurt
Su: simdilik 3 litre
Spor: 40 dk bisiklet
30 dk pilates
15 dk kardiyo
Süpersin bugün
Tok karnına kaç kilo artı ekleniyor kilonuzu kızlar
3 kilo eklenir kesin bana mide geniş
Senın meto masallahlık ne yesen erımıştır
Yemedim yemedim
Çay içtim sadece
tezbitsin Döne sarı renk giyen ben gibi Elif Beril Beste Yeliz ve sen yoksun bu karede tek başıma en şişko olarak bekliyorum
Ama yanımıza geleceksin az kaldı kankicim
Dogrudur canim nette buldum bu tarifi. Baska tariflerde var chia icin ama en iyisi kakao ve muzlusu benim icin. Bugun yaptim bakalim yarin spor bitiminde yiycem. Ins tekrar kilo vermen hizlanir canim.
Ben de nette bulmuştum çok güzel oluyor kesinlikle ağzıma tatlı koymadım bundan başka diyetteyken. 3 kere de dondurma yemiştim gerçi azıcık ama. Eskiden gğnde 1 kilo dondurma yerdim.
Çok iyisin. Suyun çok çok süper canım.
2 mile leslie
200 ip atlama
102 saniye walsit
Bestttt
berilceee
Süper spor yapmışsın Hilal. Yorgunluğun üstüne bu kadar spor pes doğrusu ya. Kendini niçin yordun böyle...

tezbitsin Döne sarı renk giyen ben gibi Elif Beril Beste Yeliz ve sen yoksun bu karede tek başıma en şişko olarak bekliyorum
Biraz sabır canım eminim fazla sürmeyecek ..yavaş gitsin kalıcı olsun merak etme
Sabah tavuğu haşlıyor musun canım ?balık köftesini merak ettim ..su ve yürüyüş süpermiş
Deneyeyim bende gayet sağlıklıya benziyor ..

Olsun ya makine değiliz sonuçta ..bunlar da deneyim bize ..benimde önümüzdeki hafta büyük ihtimalle karışacak dışarlarda ..şimdi Cuma'ya bakalım canımız sağolsun

Vicdan yaptım lahmacunu döne baktım yatarak olmicak kalk hilal dedim kalk bu g*t yatarak erimez spordan sora.dus alırken bi kötülük geldi üstüme boşuna uğraşıyorsun erimiyor işte diye üzgün üzgün tv izledim bisi yemedim ama yattım şimdi işte sabah tartilmayi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…