- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.640
- 113
Afiyet olsun canim. Bu menuyle cumaya eksidesin bence tebrikler
Kuzum sende hıç kışkırtılmıyon yaHedef kiloya ulaşınca sen Türkiye'ye geldiğinde beraber yeriz o kadarını :) abla benim derdim senden eksi çıkmak değil ki genel olarak eksi çıkıp gruba destek olmak artı çıkmıyim da farketmez
Hiç sanmıyorum deryaMasallah canim bu menuye senden gelir yine eksiler cumaya
Süper bence
Ben meyveyi çok seviyorum ama çok yiyince kilo verdirmiyor dikkat et canımArkadaşlar meyve ağırlıkli besleniyorum çoğunlukla ama dün yarıma yakın etli yedim dışarıda idik herkese ayak uydurdum
Menüleriniz alıntı yapmıyorum ama takipteyim
Harikasınız cuma eskiler gelecekk
İyiyim bebesim
Niye ben adetliyken de eksiyi görmüştümAdet öncesi ben pek bişi yiyemiyorum eksi olacağımı düşünmüyorum
Canıııım
Evet ya özellikle de karpuz çok şişiriyor beniİyiyim bebesim
Meyve nedense azaltamadimözellikle karpuz.tabi meyve şekeri kilo verdirmez
İyi hadi bakalım ilk sınavı geçmişsin ha süperherkese günaydın. dün geceki kısırlı partiyi hasarsız atlattığımı düşünüyorum, 3 yk kısır 2 yk patates salatası yedim börek ve kekten bi çatal aldım kalabalıktı ye ye diye gereksiz ısrara kalmadım off çok yedim şiştim felan dedim ama diyette olmasam o masa da hiçbir şey kalmazdı :) sabah da tartıldım çok şükür eksiyi gördük
valla ilk sınav iyiydi birde tatili böyle atlatsak süper olacak@anderes Yeliiiiiiz nerdesiiiiin
Aynen aynenvalla ilk sınav iyiydi birde tatili böyle atlatsak süper olacak
herkese günaydın. dün geceki kısırlı partiyi hasarsız atlattığımı düşünüyorum, 3 yk kısır 2 yk patates salatası yedim börek ve kekten bi çatal aldım kalabalıktı ye ye diye gereksiz ısrara kalmadım off çok yedim şiştim felan dedim ama diyette olmasam o masa da hiçbir şey kalmazdı :) sabah da tartıldım çok şükür eksiyi gördük
Sabrin sonu ferahlikmis .aferim sana.valla ilk sınav iyiydi birde tatili böyle atlatsak süper olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?