Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Unsuz Yumurtasız 3 Malzemeli Kurabiye:
11 tanr çıkıyor, adeti 62 kalori.
2 tane muz
1.5 SB Yulaf ezmesi
6-7 kuru kayısı
Muzlar çatalla ezilip püre yapılıyor.
Yulaf ezmesi rondoda un haline getiriliyor.
Kayısılar minik minik doğuranıyor.
Hepsi karıştırılıp tatlı kaşığı yardımı ile tepsiye koyulup 190 derecede 15 dakika pişiriliyor.
Kolay tarif. Pembe_patikli denesene

Aynen dur deneyeyim yolluk yaparım kendime

Selam kızlar dün uykum kaçtı sıcaktan galiba ..
Nasıl gidiyor ?dünkü oturmaları başarıyla geçirmişsiniz desenize
Evettt yarın Cuma ..bugün hafif beslenelim bakalım neler olacak
evet bugün artık ev düzenine döneceğim bir haftadır akşamları evde yemedim ot yapacam akşama semizotu felan

önceki tatil maceralarım çoğğ fena:) ben benlikten çıkıyom valla bu sefer ama protein ağırlıklı geçirmeyi düşünüyorum
Yumurta değil ama etli menüler bana dokunuyor kilo aldırıyor barsaklarımı bozuyor pek yemek istemiyorum
Bol hareket edicez inşallah

günaydın akş2 kam menümü yazamadm
sabah
1 dilim tt ekmek 1 yumurthta 3 zeytin kk lıght peynir az tulum peyniri domates salatcaalık biber şekersiz cay
öğle
mandalina büyüklüğünde haşlanmış patates :) 4/3 tt ekmek 3 zey stin kk peynir
akşam
bir kase tarhana 1 dilim tt ekmek peynirli salata
akşam bir erik 2-3 kurabiye malesef akşam pikniğe gittik
4 litre su spor yok

Yumurta değil ama etli menüler bana dokunuyor kilo aldırıyor barsaklarımı bozuyor pek yemek istemiyorum
Bol hareket edicez inşallah
İnşallah ..önceden hiç dikkat etmezdim ..artık öğreniyoruz galiba birşey olsa dengelemek lazım diye ki ipin ucu kaçmasın

Günaydın canım ..olan olmuş boşver bakalım önümüze ..bugünü hafif geçirmeye çalış..
Öğlen ekmek ve patatesten biri olabilirmiş ..bu aralar düzen bozuk bizimde öyle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…