Günaydın geldim geldimPembe_patikli Yeliiiiiiz nerdesiiiiin
Aynen dur deneyeyim yolluk yaparım kendimeUnsuz Yumurtasız 3 Malzemeli Kurabiye:
11 tanr çıkıyor, adeti 62 kalori.
2 tane muz
1.5 SB Yulaf ezmesi
6-7 kuru kayısı
Muzlar çatalla ezilip püre yapılıyor.
Yulaf ezmesi rondoda un haline getiriliyor.
Kayısılar minik minik doğuranıyor.
Hepsi karıştırılıp tatlı kaşığı yardımı ile tepsiye koyulup 190 derecede 15 dakika pişiriliyor.
Kolay tarif.Pembe_patikli denesene
Aynen canım ya ..ben de bendeAynen aynen
Yarın inşallah çıkıyoruz ki ben iftar davetleri piknikleri vs atlatmış insanım ama tatil veni korkutuyor
önceki tatil maceralarım çoğğ fena:) ben benlikten çıkıyom valla bu sefer ama protein ağırlıklı geçirmeyi düşünüyorumAynen aynen
Yarın inşallah çıkıyoruz ki ben iftar davetleri piknikleri vs atlatmış insanım ama tatil veni korkutuyor
evet bugün artık ev düzenine döneceğim bir haftadır akşamları evde yemedim ot yapacam akşama semizotu felanSelam kızlar dün uykum kaçtı sıcaktan galiba ..
Nasıl gidiyor ?dünkü oturmaları başarıyla geçirmişsiniz desenize
Evettt yarın Cuma ..bugün hafif beslenelim bakalım neler olacak
Yumurta değil ama etli menüler bana dokunuyor kilo aldırıyor barsaklarımı bozuyor pek yemek istemiyorumönceki tatil maceralarım çoğğ fena:) ben benlikten çıkıyom valla bu sefer ama protein ağırlıklı geçirmeyi düşünüyorum
İnşallah ..önceden hiç dikkat etmezdim ..artık öğreniyoruz galiba birşey olsa dengelemek lazım diye ki ipin ucu kaçmasınYumurta değil ama etli menüler bana dokunuyor kilo aldırıyor barsaklarımı bozuyor pek yemek istemiyorum
Bol hareket edicez inşallah
Günaydın canım ..olan olmuş boşver bakalım önümüze ..bugünü hafif geçirmeye çalış..günaydın akş2 kam menümü yazamadm
sabah
1 dilim tt ekmek 1 yumurthta 3 zeytin kk lıght peynir az tulum peyniri domates salatcaalık biber şekersiz cay
öğle
mandalina büyüklüğünde haşlanmış patates :) 4/3 tt ekmek 3 zey stin kk peynir
akşam
bir kase tarhana 1 dilim tt ekmek peynirli salata
akşam bir erik 2-3 kurabiye malesef akşam pikniğe gittik
4 litre su spor yok
Regl mi oldun ?
Olsun sen yine de ipin ucunu kaçırma olur mu canım
Ödemdir büyük ihtimalle ..belki arada form çay içsen işe yarar mı ki?
Ödemdir büyük ihtimalle ..belki arada form çay içsen işe yarar mı ki?
evet öğlen sadece peynirli salata yemeyi düşünüyorum. şimdi b,r kayısı bir ceviz yedimGünaydın canım ..olan olmuş boşver bakalım önümüze ..bugünü hafif geçirmeye çalış..
Öğlen ekmek ve patatesten biri olabilirmiş ..bu aralar düzen bozuk bizimde öyle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?