Selam ve ıyı geceler olsun canımBeril selamlar kaptancığım
Insallah nalanımYürüyüşten geldim sıcakta öyle zor yürünüyor ki söylene söylene döndüm nasıl bu kadar yer ve bu kadar kontrolsüz artarsın diye söz zayıflayınca asla böyle yapmayacağım
Ins canim. Iyi gecelerYarın olsun hayır olsun
Iyı geceler kızlar
Iyi geceler canim.iyi geceler kızlar
Ins canim bir daha hicbirimizin kiloyla sorunu olmasinYürüyüşten geldim sıcakta öyle zor yürünüyor ki söylene söylene döndüm nasıl bu kadar yer ve bu kadar kontrolsüz artarsın diye söz zayıflayınca asla böyle yapmayacağım
Eksi 1kgu gorunce onun gazina mi geldim anladim butun gun yedim yedim ve hala acim
Ben de açım. Akşam dışarı çıktık pide yapan dükkanları görünce vallaha bi canım çekti ki...az kalsın yiyecektim belki yarın cuma olmasa yerdim deSağol canım çok acıktım bugün ..baktım durum kötü dışarı çıktım oyalandım
Ara sıra oluyor hepimize
Aynen ya dana gibi kilo alana kadar aklın nerdeydi DöneYürüyüşten geldim sıcakta öyle zor yürünüyor ki söylene söylene döndüm nasıl bu kadar yer ve bu kadar kontrolsüz artarsın diye söz zayıflayınca asla böyle yapmayacağım
Adet öncesi bişi yenmiyor kiAz mı yemişsin ki acaba Zeynep yav
teşekkür ediyorumGeçmiş olsun canım ..herşeyin başı sağlık gerçekten ..
Allah tez zamanda şifa versin inşallah ..
Haklısın burada olmak zaman ve emek gerektiriyor ama misafir olarak her zaman bekleriz ..çok geçmiş olsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?