Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bır karar aldım
40 gün her gün en az 45 dakıka spor
Ve sekersız beslenmeyı düşünüyorum
Bana katılan varmı aranızda

@berilceee kaptanım açıkla şu şeker diyetini meyve kuru meyve her türlü nişasta un ve tahıllı gıdanın yasak olduğu şekli mi ben sana katılırım yoksa sadece şeker mi yasak
Ben katılırım ama meyve şekeri de yasak mı standartları neler acep açalım şu şeker orucunu

Bu spor öyle birşey ki alışınca hep yapmak istiyorsun ..bırakınca da hiç ..
Öyle evde hareketler yapayım dedim bu aralar düzen kalmadı pek ..ne yapsak kâr işte sende katıl aramıza

Şeker diyetine başlarım belki düşüncesiyle nasıl dondurma basina geçtim anlatamam yemek kaşığıyla dondurma yiyom bu kadar aşırılık olmaz yaa
Sabah yediğin şeker gün boyunda şeker yedirebilir sana ..şu yaptığımız chialı muzlu pudingimsi şey hem tatlı hem şekersiz hemde sağlıklı ..yap bir dene istersen bayağı iyi geldi bana ..tatlı krizlerinde birebir
Şimdi yavaşça o dondurmayı bırak dostummm

Sabah kahvaltısı da tamam ..yeşil çay içeceğim bugün çok iş var valla ..bulaşık makinesinin tamiri çok pahalıymış yenisini alın dediler ..dün baktım bugün yine bakacağım bir iki yere..
Ev hele almış başını gidiyor valla ..
Haydi bakalım kızlar aralarda uğrarım yine

Bir de şarkı açayım bakalım

merhaba arkadaşlar.yeni katılıyorum aranıza. isveç diyetine başladım bugün itibariyle. 81.2 kg (
bakalım neler olacak 13 gün içinde.desteklerinizi bekliyorum
Hosgeldin canim ben Elif. Sana tavsiye o uyduruk diyeti bırak sağlıklı beslenerek kilo verelim çünkü onların hepsi aynen hatta fazlasıyla geri geliyor ben yaşadım biliyorum. Varmisin sağlıklı beslenip kilo vermeye.

Viiiiy
Jalapano oooo jalapponoo ooh no no jalapaneooo
Heeyy beybiii
Kız Elif ne asortik besleniyon kız hiç yimediğim şeyler
kız Bim de bile var doğranmış acı biber :)))) o cokkkk güzel.

canım. Benim Allah şifa versin.

şimdilik ufukta misafir görünmüyor :))) Dolap kurulumu var yine temizlik yapılacak yani bacim.

Kızlar bır karar aldım
40 gün her gün en az 45 dakıka spor
Ve sekersız beslenmeyı düşünüyorum
Bana katılan varmı aranızda
ben varım kaptanı deryam

Şeker diyetine başlarım belki düşüncesiyle nasıl dondurma basina geçtim anlatamam yemek kaşığıyla dondurma yiyom bu kadar aşırılık olmaz yaa
obovvv hemen mi başladın. Bu psikolojiyi düzelt bebeğim son dondurma değil o kimse elinden almıyor ki bir müddet uzak duracak sin hepsi bu.

bitmez anam bu ev derdi hergün bişey çıkıyo al bari ucuzundan birsey.

hoşbuldum canım. canısı başladım bugün devam etmek istiyorum. yapabileceğim bi diyet programı gibi çünkü ben zaten sabahları sadece kahveyle güne başlıyorum. teşekkür ederim davetin için:)
bunu bitirirsem sonrasında birlikte başları sağlıklı bi beslenme programına inşallah

hoşbuldum canım. canısı başladım bugün devam etmek istiyorum. yapabileceğim bi diyet programı gibi çünkü ben zaten sabahları sadece kahveyle güne başlıyorum. teşekkür ederim davetin için:)
Umarim muvaffak olursun. Yaşadım verdim aldım. Umarım sen almazsin. Daha önce gruplarda yarıştın mi? Yas kac evli bekar? Bizim gruba katılıp listeye girmek istiyormusun? İlk sayfada kurallar imiz var canım oku istersen. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız.

merhaba arkadaşlar.yeni katılıyorum aranıza. isveç diyetine başladım bugün itibariyle. 81.2 kg (
bakalım neler olacak 13 gün içinde.desteklerinizi bekliyorum
Hoşgeldin canım ..İsveç diyetini bir arkadaşım denemişti çok aç kalınıyor mu öyle hatırlıyorum ..
İnşallah takipteyim .ben de 80 lerden 60 a düştüm ..darısı senin başına

Bende kahveciyim valla ..bize de yaz canım merak ettim ..kızlarla da tanışırsın gün içinde ..akşam menülerimizi içtiğimiz suyu sporu topluca yazıyoruz ..
Kurallara bakarsın zaten ..

Bende denedim birşeyler ama hep geri aldım ..diyetisyen menüleri bende işe daha çok yarıyor ..yoksa Karatay'da güzel ama ben devamlı yapamıyorum hep aklım yemekte
İştah var işte

Kilomuz hemen hemen aynı canım Aramıza hoşgeldin Bu topik çok motive ediyor insanı iyi ki geldin :)
teşekkür ederim herkese ilk sayfadaki kuralları okudum inşallah burda hep birlikte kalıcı ve sağlıklı kilo veririz..kilo alma serüvenine gelince zaten hic zayıf bir hatun olmadım malesef evlendikten sonra sıkı bir diyetle 63 kiloya düşmüştüm sonra hamile kalınca tabi kilo aldim kızım 4 yaşında ve ben hala doğumda aldığım kiloları veremedim şimdi ikinciyi düşünüyorum ama bu kiloyla değil tabi kararliyim bu sefer birbirimize destek olalım inşallah

İnşallah canım sen de katıl bize ..motivasyon yüksek oluyor o zaman..2. ye sakın kilolu kalma derimm bende ..
Neden olmasın ?vereceğiz bu kiloları merak etme menülerini bu akşamdan yaz sende spor
Bol su iç onu da yaz ..tanıyalım seni de ..

inşallah akşam menümü yazarım gerçi sabah sucuklu yumurta yeşim ama gün içinde dengelerim artik çok canım çekmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…