- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
Ya kitkurdu hayranım şu laflarınaPembe_patikli SendebenBendesen @berilceee spor yapan spor yapmanın lafını eden hafta sonu üstelik hatunlar sizden çekiniyorum ne yediniz ya da içtiniz mi diyeyeyim sabah sabah bu enerji ileri saatlerde açılınca sizi düşünemiyorum ortalıkta görünmesem mi beni de katmayasınız bu çılgınlığa
Kızlar bır karar aldım
40 gün her gün en az 45 dakıka spor
Ve sekersız beslenmeyı düşünüyorum
Bana katılan varmı aranızda
Ben katılırım ama meyve şekeri de yasak mı standartları neler acep açalım şu şeker orucunu@berilceee kaptanım açıkla şu şeker diyetini meyve kuru meyve her türlü nişasta un ve tahıllı gıdanın yasak olduğu şekli mi ben sana katılırım yoksa sadece şeker mi yasak
Bu spor öyle birşey ki alışınca hep yapmak istiyorsun ..bırakınca da hiç ..Pembe_patikli SendebenBendesen @berilceee spor yapan spor yapmanın lafını eden hafta sonu üstelik hatunlar sizden çekiniyorum ne yediniz ya da içtiniz mi diyeyeyim sabah sabah bu enerji ileri saatlerde açılınca sizi düşünemiyorum ortalıkta görünmesem mi beni de katmayasınız bu çılgınlığa
Sabah yediğin şeker gün boyunda şeker yedirebilir sana ..şu yaptığımız chialı muzlu pudingimsi şey hem tatlı hem şekersiz hemde sağlıklı ..yap bir dene istersen bayağı iyi geldi bana ..tatlı krizlerinde birebirŞeker diyetine başlarım belki düşüncesiyle nasıl dondurma basina geçtim anlatamam yemek kaşığıyla dondurma yiyom bu kadar aşırılık olmaz yaa
Menü yorumu yapmasak
Nasılsın ıyımısın felan konuşsak
Elıffff soldan soldan gelıyorlar bana haberın olsun
Mısafır yetsın garı
Hosgeldin canim ben Elif. Sana tavsiye o uyduruk diyeti bırak sağlıklı beslenerek kilo verelim çünkü onların hepsi aynen hatta fazlasıyla geri geliyor ben yaşadım biliyorum. Varmisin sağlıklı beslenip kilo vermeye.merhaba arkadaşlar.yeni katılıyorum aranıza. isveç diyetine başladım bugün itibariyle. 81.2 kg(
bakalım neler olacak 13 gün içinde.desteklerinizi bekliyorum
kız Bim de bile var doğranmış acı biber :)))) o cokkkk güzel.Viiiiy
Jalapano oooo jalapponoo ooh no no jalapaneooo
Heeyy beybiii
Kız Elif ne asortik besleniyon kız hiç yimediğim şeyler
canım. Benim Allah şifa versin.Anladım canım benim çocuklarda hep alerjik astım biri biri egzama bende alerjik sinüzit Allah cc. Şifa versin.
Kardeşim bizim ileri derece değildi ama tikanmalari olmuyor astıma çare şu
1 bardak süt
1 tatlı kaşığı bal
1 bildircin yumurtasi kırıp içiyorsun hiç belli olmuyor en az 21 gün kesinlikle dene hem besleyici
Gunaydinlarrr tatlı melek
şimdilik ufukta misafir görünmüyor :))) Dolap kurulumu var yine temizlik yapılacak yani bacim.Bugun temizlik yapmam lazın
Banyoda mınık bır kırlı tepesı oluştu
Nefese bıraz elbıse lazım
Banada tshırt ya delık var ya bollastı omuzdan frıkık verıyom resmen
Sonrası Allah kerım
Sızler ne edeceksınız
Nörecenıi bakıyım
ben varım kaptanı deryamKızlar bır karar aldım
40 gün her gün en az 45 dakıka spor
Ve sekersız beslenmeyı düşünüyorum
Bana katılan varmı aranızda
obovvv hemen mi başladın. Bu psikolojiyi düzelt bebeğim son dondurma değil o kimse elinden almıyor kiŞeker diyetine başlarım belki düşüncesiyle nasıl dondurma basina geçtim anlatamam yemek kaşığıyla dondurma yiyom bu kadar aşırılık olmaz yaa
bitmez anam bu ev derdi hergün bişey çıkıyo al bari ucuzundan birsey.Sabah kahvaltısı da tamam ..yeşil çay içeceğim bugün çok iş var valla ..bulaşık makinesinin tamiri çok pahalıymış yenisini alın dediler ..dün baktım bugün yine bakacağım bir iki yere..
Ev hele almış başını gidiyor valla ..
Haydi bakalım kızlar aralarda uğrarım yine
Bir de şarkı açayım bakalım
hoşbuldum canım. canısı başladım bugün devam etmek istiyorum. yapabileceğim bi diyet programı gibi çünkü ben zaten sabahları sadece kahveyle güne başlıyorum. teşekkür ederim davetin için:)Hosgeldin canim ben Elif. Sana tavsiye o uyduruk diyeti bırak sağlıklı beslenerek kilo verelim çünkü onların hepsi aynen hatta fazlasıyla geri geliyor ben yaşadım biliyorum. Varmisin sağlıklı beslenip kilo vermeye.
Umarim muvaffak olursun. Yaşadım verdim aldım. Umarım sen almazsin. Daha önce gruplarda yarıştın mi? Yas kac evli bekar? Bizim gruba katılıp listeye girmek istiyormusun? İlk sayfada kurallar imiz var canım oku istersen. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız.hoşbuldum canım. canısı başladım bugün devam etmek istiyorum. yapabileceğim bi diyet programı gibi çünkü ben zaten sabahları sadece kahveyle güne başlıyorum. teşekkür ederim davetin için:)
Hoşgeldin canım ..İsveç diyetini bir arkadaşım denemişti çok aç kalınıyor mu öyle hatırlıyorum ..merhaba arkadaşlar.yeni katılıyorum aranıza. isveç diyetine başladım bugün itibariyle. 81.2 kg(
bakalım neler olacak 13 gün içinde.desteklerinizi bekliyorum
Bende kahveciyim valla ..bize de yaz canım merak ettim ..kızlarla da tanışırsın gün içinde ..akşam menülerimizi içtiğimiz suyu sporu topluca yazıyoruz ..hoşbuldum canım. canısı başladım bugün devam etmek istiyorum. yapabileceğim bi diyet programı gibi çünkü ben zaten sabahları sadece kahveyle güne başlıyorum. teşekkür ederim davetin için:)
bunu bitirirsem sonrasında birlikte başları sağlıklı bi beslenme programına inşallah
Bende denedim birşeyler ama hep geri aldım ..diyetisyen menüleri bende işe daha çok yarıyor ..yoksa Karatay'da güzel ama ben devamlı yapamıyorum hep aklım yemekteUmarim muvaffak olursun. Yaşadım verdim aldım. Umarım sen almazsin. Daha önce gruplarda yarıştın mi? Yas kac evli bekar? Bizim gruba katılıp listeye girmek istiyormusun? İlk sayfada kurallar imiz var canım oku istersen. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Sporun da güzelmiş eminim diyetisyenle de güzel sağlıklı kilo verirsin ..daha önce yarıştın mı hiç?1.sayfada kurallarımız var ilk önce oku istersen ..sonra kendini tanıtabilirsin ..yaş evlimisin kilo alma serüvenini..bizim kızlarla da tanışırsın zaten
teşekkür ederim herkese ilk sayfadaki kuralları okudum inşallah burda hep birlikte kalıcı ve sağlıklı kilo veririz..kilo alma serüvenine gelince zaten hic zayıf bir hatun olmadım malesef evlendikten sonra sıkı bir diyetle 63 kiloya düşmüştüm sonra hamile kalınca tabi kilo aldim kızım 4 yaşında ve ben hala doğumda aldığım kiloları veremedim şimdi ikinciyi düşünüyorum ama bu kiloyla değil tabi kararliyim bu sefer birbirimize destek olalım inşallahKilomuz hemen hemen aynı canımAramıza hoşgeldin Bu topik çok motive ediyor insanı iyi ki geldin :)
İnşallah canım sen de katıl bize ..motivasyon yüksek oluyor o zaman..2. ye sakın kilolu kalma derimm bende ..teşekkür ederim herkese ilk sayfadaki kuralları okudum inşallah burda hep birlikte kalıcı ve sağlıklı kilo veririz..kilo alma serüvenine gelince zaten hic zayıf bir hatun olmadım malesef evlendikten sonra sıkı bir diyetle 63 kiloya düşmüştüm sonra hamile kalınca tabi kilo aldim kızım 4 yaşında ve ben hala doğumda aldığım kiloları veremedim şimdi ikinciyi düşünüyorum ama bu kiloyla değil tabi kararliyim bu sefer birbirimize destek olalım inşallah
inşallah akşam menümü yazarım gerçi sabah sucuklu yumurta yeşim ama gün içinde dengelerim artik çok canım çekmiştiİnşallah canım sen de katıl bize ..motivasyon yüksek oluyor o zaman..2. ye sakın kilolu kalma derimm bende ..
Neden olmasın ?vereceğiz bu kiloları merak etmemenülerini bu akşamdan yaz sende spor
Bol su iç onu da yaz ..tanıyalım seni de ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?