Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne güzel evde yapılan sağlıklı aslında ..tarifini alalım senden ..bende sütlü tatlıları çok seviyorum hergün yerim ama tutuyorum kendimi Cuma'ları biraz olabilir ödül gibi ..şeker orucuna bende varım ama meyve var mı bilemedim ..paketlenmiş gıdalar falanda pek yemiyoruz zaten ..

Kızlar selam atıldım mı gruptan. Misafirlerin bi kısmı dün gitti. Düğünümüz var bi kısmı hala bende o yüzden giremedim. Uykuya bile çok az vaktim kalıyor.
Yok canım katılım az olunca listeye girmen gecikir ..atlat misafirleri gel aramıza işin zor kolay gelsin

yok canım ilk defa bi gruba dahil oldum. 28 yaşındayım. boy 1.70. bekarım

Hoşgeldin canım ..İsveç diyetini bir arkadaşım denemişti çok aç kalınıyor mu öyle hatırlıyorum ..
İnşallah takipteyim .ben de 80 lerden 60 a düştüm ..darısı senin başına
sağolasın canım desteğin için. benimde hedef senikiyle aynı. bakalım bunu bitirebilirsem sonrası gelir inşallah.:))

Ya ya arkadasim bu bünye nasıl bünye bilemedim ama berilceee nin hatrı için oruç tutacam.40 gün ilk aşamada çokmuş be ya 21 gün olsa daha bi iyi olurdu neyse o ne derse o olsun.
21 gün bile süper başarı olur ben de dondurmaya dayanamıyorum 3 kilo gider mi acaba?

Şeker diyetine başlarım belki düşüncesiyle nasıl dondurma basina geçtim anlatamam yemek kaşığıyla dondurma yiyom bu kadar aşırılık olmaz yaa

Alemsinnnn. Bendr dondurmayi cokkkk severim. Genelde yazlari dondurmadan kilo alirim hehe

Bende denedim birşeyler ama hep geri aldım ..diyetisyen menüleri bende işe daha çok yarıyor ..yoksa Karatay'da güzel ama ben devamlı yapamıyorum hep aklım yemekte
İştah var işte

Gitsin o istah dettt.
Karatay dan cok memnunum valla. Ac kalmiyorum bakliyat yiyorum doyana kadar. Daha ne. Haftada 700-1000g gitse raziyim zaten.

Ama biri de karatay yapsin yaa (

Yeni gelen arkadasimiz hosgeldin canim.
Bende 27 yasindayim 117 kg yum. 4.5 ay önce oglum oldu :) dogum kilolardan kurtulcam ins. Karatay yapiyorum. Isvec diyeti nasil bisey ki.
13 günlük galiba ..kahveyle başlanıyor menüsü var onunda ..bir arkadaş denemişti ondan hatırladım biraz bende ..aslında evde düzenli hareket yapmak lazım yağmur olunca zor yaa haklısın .

Yeni gelen arkadasimiz hosgeldin canim.
Bende 27 yasindayim 117 kg yum. 4.5 ay önce oglum oldu :) dogum kilolardan kurtulcam ins. Karatay yapiyorum. Isvec diyeti nasil bisey ki.
hoşbuldum canım. Bebişin hayırlı olsun:)) 13 günlük sıkı bir protein diyeti benim anladığım kadarıyla. ama beni cezbeden yeri sabahları içilen kahvesi. bende zaten sabahları kahvaltı yerine kahveyle güne başlıyorum. yapabilirmişim gibi geldi bende bugün başladım. ilk günüm olmasına rağmen şu anlık bi sıkıntı yok. inşallah böyle devam eder:)) inşallah diyetlerimizde muvaffak oluruz.

13 günlük galiba ..kahveyle başlanıyor menüsü var onunda ..bir arkadaş denemişti ondan hatırladım biraz bende ..aslında evde düzenli hareket yapmak lazım yağmur olunca zor yaa haklısın .

Ah ah asil yanlis olan şok diyetler iste
Valla zor bari evde leslie yapsam bitürlü baslamadim

Sagol canim darisi basina.
Canim sana önerim hic baslama derim. Tecrübe konusuyor :)))
Gel sen karatay yap. Sabah kahveni icebilirsin. Öglen ve aksam yersin. Ögleni kahvalti yaparsin imkanin varsa

Bugünü kapatmis bulunmaktayim

Menüm

Sabah 11 de

2 rafadan yumurta
7 zeytin
2 kk peynir
2 kasik labne peyniri
Domates
1 kücük kase kuruyemis
1 yesil cayi
2 domates seftalisi

Aksam 17 de

2 tabak kiymali karnabahar yemegi

3l su
Gayet iyi ama diyette labne pek iyi olmaz canim ya zaten 2 kk peynir yemissin onunla kalsa daha iyiymis :)

11.00 kahvaltı:
5 zeytin, 2 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 kase yoğurt, 1 dl çavdar ekmeği
Kahvaltyı geç yaptığımdan dolayı öğle yemedim.
Akşam 17.00:
1 tabak menemen, 3 adet patates kızartması, 1 avuç içi kadar büyüklükte yağda kızarmış kırmızı et, yarım su brd.süt, 1 dl çavdar ekmeği
18.20 : 1 salatalık yedim
Su 3350 cc içtim (küsuratı da var yani)
Spor 1 saat leslie yaptım.
Tüm yoldaşlara başarılar dilerim

21 gün bile süper başarı olur ben de dondurmaya dayanamıyorum 3 kilo gider mi acaba?
Kız 10 kilo gider bende

Benim bir dondurmam kaldı uff

Senacim menünü beğendim
Böyle gidersen başarı senin

Kız 10 kilo gider bende

Benim bir dondurmam kaldı uff

Senacim menünü beğendim
Böyle gidersen başarı senin
İnşallah hep birlikte.Ben akşam ne yiyeceğim diye 40 saat düşünüyorum nasıl hafif geçirilir bilemiyorum.Aklıma haşlanmış tavuk yoğurt falan geliyor sizlerin alternatifi ne valla bu konuda dertliyim.Azıcık sizden kopya çekeyim.

Amaniiin yanlış alıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…