- 3 Kasım 2016
- 514
- 763
- 103
- 35
Ne güzel evde yapılan sağlıklı aslında ..tarifini alalım senden ..bende sütlü tatlıları çok seviyorum hergün yerim ama tutuyorum kendimiSagolasın canım önerin için ama ben şekerin zararlarını bildigimden pek şekerli yemiyorum bu dondurmayı da kendim yapıyorum ondan.
Ama berilceee ile oruç tutacagim artık inşallah.sütlü tatlıyı da bırakacağım.
Yok canım katılım az olunca listeye girmen gecikir ..atlat misafirleri gel aramızaKızlar selam atıldım mı gruptan. Misafirlerin bi kısmı dün gitti. Düğünümüz var bi kısmı hala bende o yüzden giremedim. Uykuya bile çok az vaktim kalıyor.
yok canım ilk defa bi gruba dahil oldum. 28 yaşındayım. boy 1.70. bekarımUmarim muvaffak olursun. Yaşadım verdim aldım. Umarım sen almazsin. Daha önce gruplarda yarıştın mi? Yas kac evli bekar? Bizim gruba katılıp listeye girmek istiyormusun? İlk sayfada kurallar imiz var canım oku istersen. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız.
sağolasın canım desteğin için. benimde hedef senikiyle aynı. bakalım bunu bitirebilirsem sonrası gelir inşallah.:))Hoşgeldin canım ..İsveç diyetini bir arkadaşım denemişti çok aç kalınıyor mu öyle hatırlıyorum ..
İnşallah takipteyim .ben de 80 lerden 60 a düştüm ..darısı senin başına
21 gün bile süper başarı olurYa ya arkadasim bu bünye nasıl bünye bilemedim amaberilceee nin hatrı için oruç tutacam.40 gün ilk aşamada çokmuş be ya 21 gün olsa daha bi iyi olurdu neyse o ne derse o olsun.
Şeker diyetine başlarım belki düşüncesiyle nasıl dondurma basina geçtim anlatamam yemek kaşığıyla dondurma yiyom bu kadar aşırılık olmaz yaa
Bende denedim birşeyler ama hep geri aldım ..diyetisyen menüleri bende işe daha çok yarıyor ..yoksa Karatay'da güzel ama ben devamlı yapamıyorum hep aklım yemekte
İştah var işte
Oluyor da sabır lazım işte..ama sonlara yaklaştıkça daha zorsağolasın canım desteğin için. benimde hedef senikiyle aynı. bakalım bunu bitirebilirsem sonrası gelir inşallah.:))
13 günlük galiba ..kahveyle başlanıyor menüsü var onunda ..bir arkadaş denemişti ondan hatırladım biraz bende ..aslında evde düzenli hareket yapmak lazım yağmur olunca zor yaa haklısın .Yeni gelen arkadasimiz hosgeldin canim.
Bende 27 yasindayim 117 kg yum. 4.5 ay önce oglum oldu :) dogum kilolardan kurtulcam ins. Karatay yapiyorum. Isvec diyeti nasil bisey ki.
hoşbuldum canım. Bebişin hayırlı olsun:)) 13 günlük sıkı bir protein diyeti benim anladığım kadarıyla. ama beni cezbeden yeri sabahları içilen kahvesi. bende zaten sabahları kahvaltı yerine kahveyle güne başlıyorum. yapabilirmişim gibi geldi bende bugün başladım. ilk günüm olmasına rağmen şu anlık bi sıkıntı yok. inşallah böyle devam eder:)) inşallah diyetlerimizde muvaffak oluruz.Yeni gelen arkadasimiz hosgeldin canim.
Bende 27 yasindayim 117 kg yum. 4.5 ay önce oglum oldu :) dogum kilolardan kurtulcam ins. Karatay yapiyorum. Isvec diyeti nasil bisey ki.
13 günlük galiba ..kahveyle başlanıyor menüsü var onunda ..bir arkadaş denemişti ondan hatırladım biraz bende ..aslında evde düzenli hareket yapmak lazım yağmur olunca zor yaa haklısın .
hoşbuldum canım. Bebişin hayırlı olsun:)) 13 günlük sıkı bir protein diyeti benim anladığım kadarıyla. ama beni cezbeden yeri sabahları içilen kahvesi. bende zaten sabahları kahvaltı yerine kahveyle güne başlıyorum. yapabilirmişim gibi geldi bende bugün başladım. ilk günüm olmasına rağmen şu anlık bi sıkıntı yok. inşallah böyle devam eder:)) inşallah diyetlerimizde muvaffak oluruz.
Gayet iyi ama diyette labne pek iyi olmaz canim ya zaten 2 kk peynir yemissin onunla kalsa daha iyiymis :)Bugünü kapatmis bulunmaktayim
Menüm
Sabah 11 de
2 rafadan yumurta
7 zeytin
2 kk peynir
2 kasik labne peyniri
Domates
1 kücük kase kuruyemis
1 yesil cayi
2 domates seftalisi
Aksam 17 de
2 tabak kiymali karnabahar yemegi
3l su
Ne güzel evde yapılan sağlıklı aslında ..tarifini alalım senden ..bende sütlü tatlıları çok seviyorum hergün yerim ama tutuyorum kendimiCuma'ları biraz olabilir ödül gibi ..şeker orucuna bende varım ama meyve var mı bilemedim ..paketlenmiş gıdalar falanda pek yemiyoruz zaten ..
Kız 10 kilo gider bende21 gün bile süper başarı olurben de dondurmaya dayanamıyorum 3 kilo gider mi acaba?
Benim bir dondurmam kaldı uffAlemsinnnn. Bendr dondurmayi cokkkk severim. Genelde yazlari dondurmadan kilo alirim hehe
Gitsin o istah dettt.
Karatay dan cok memnunum valla. Ac kalmiyorum bakliyat yiyorum doyana kadar. Daha ne. Haftada 700-1000g gitse raziyim zaten.
Ama biri de karatay yapsin yaa(
11.00 kahvaltı:
5 zeytin, 2 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 kase yoğurt, 1 dl çavdar ekmeği
Kahvaltyı geç yaptığımdan dolayı öğle yemedim.
Akşam 17.00:
1 tabak menemen, 3 adet patates kızartması, 1 avuç içi kadar büyüklükte yağda kızarmış kırmızı et, yarım su brd.süt, 1 dl çavdar ekmeği
18.20 : 1 salatalık yedim
Su 3350 cc içtim (küsuratı da var yani)
Spor 1 saat leslie yaptım.
Tüm yoldaşlara başarılar dilerim
İnşallah hep birlikte.Ben akşam ne yiyeceğim diye 40 saat düşünüyorum nasıl hafif geçirilir bilemiyorum.Aklıma haşlanmış tavuk yoğurt falan geliyor sizlerin alternatifi ne valla bu konuda dertliyim.Azıcık sizden kopya çekeyim.
Kız 10 kilo gider bende
Benim bir dondurmam kaldı uff
Senacim menünü beğendim
Böyle gidersen başarı senin
Amaniiin yanlış alıntıİnşallah hep birlikte.Ben akşam ne yiyeceğim diye 40 saat düşünüyorum nasıl hafif geçirilir bilemiyorum.Aklıma haşlanmış tavuk yoğurt falan geliyor sizlerin alternatifi ne valla bu konuda dertliyim.Azıcık sizden kopya çekeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?