- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Tamam canım çok zararlı değil bence haftasonu için ..inşallah akşam menümü yazarım gerçi sabah sucuklu yumurta yeşim ama gün içinde dengelerim artik çok canım çekmişti
iyi yapmissin canim. is bitmezBugün herşeyi bıraktım geziyorummm
Kendime tatil verdim nasıl olsa hep aynı ev işi bitmiyorrr
oyle canim tamirat pahali. Gerci alali cok olmadi ama bizde elektroluks var tavsiye ederim. hem cok pahali degil hem de program sayisi cok ve. kac dakika surecegini gosteriyor. bizim onceki gostermiyorduSabah kahvaltısı da tamam ..yeşil çay içeceğim bugün çok iş var valla ..bulaşık makinesinin tamiri çok pahalıymış yenisini alın dediler ..dün baktım bugün yine bakacağım bir iki yere..
Ev hele almış başını gidiyor valla ..
Haydi bakalım kızlar aralarda uğrarım yine
Bir de şarkı açayım bakalım
ins cok ise yarar ve geri almazsin canimmerhaba arkadaşlar.yeni katılıyorum aranıza. isveç diyetine başladım bugün itibariyle. 81.2 kg(
bakalım neler olacak 13 gün içinde.desteklerinizi bekliyorum
canim sekersiz i derken sifir meyve mi? spora varimm hergun yaparim birseylerKızlar bır karar aldım
40 gün her gün en az 45 dakıka spor
Ve sekersız beslenmeyı düşünüyorum
Bana katılan varmı aranızda
iste benim meyveci arkadasim. benim de ilk sorum bu olduBen katılırım ama meyve şekeri de yasak mı standartları neler acep açalım şu şeker orucunu
oyy kuzum benim cok gecmis olsun. benim bebegim de erken dogdu ama sukur bastaki sarilik harici problem yasamadik. ne kadar erken dogdu Berilcim?Canım bızımkı erken Doğuma bağlı cıger gelısmemesıyle ılgılı tamamen
Yeterlı hava alamadığında göz altları morarıyor
3 saat arayla ıkı ayrı spreyı var
Damar genısketen damlalaru
Burde hava alması ıcın makına var evde
Bıraz büyüsün bal yıyecek hale gelsın denerım çok sağol teyzesı
Allah senınkılerede sıfa versın buna şükür beterınden korusun
kolay gelsin canim. alisveris guzeldir mutlu olursun. Biz de bugun sebze meyve haline gitcez dolabi saglikli yiyeceklerle doldurup tasircam. hava biraz kotu acarsa gezeriz biraz esimle, bebisimleBugun temizlik yapmam lazın
Banyoda mınık bır kırlı tepesı oluştu
Nefese bıraz elbıse lazım
Banada tshırt ya delık var ya bollastı omuzdan frıkık verıyom resmen
Sonrası Allah kerım
Sızler ne edeceksınız
Nörecenıi bakıyım
vayy vayy yasayalim gorelim cumayaCevırme dedıkı
Kızım basma gaza hiçççç
Sen bunları cıtıy cıtıy yeysin
sagol.canimHosgeldin can can ben Elif doğru yerdesin.
ya borek ya simit olsaydı keşke afiyet olsun.
Afiyet olsun canım. O dondurmayı yemeyip yürüyüşü kilo vermek için yapmış olurdun
Çok iyi afiyet olsun şeker.
Afiyet olsun berilim çok miss.
koy koy :)))
Guzel mi guxel bi menü afiyetler olsun
kucuk porsiyonlarda tadimlik yemissin aslinda ama aksam cok kh olmus canim.Bugün ku olmayan saçma salak menumu yazayim alt komşunun telf. Konuşması eşliğinde
Saat 12
1 kaşık tereyagli yumurta
Kuzu kulağı maydanoz dereotu
Domates
2 kk peynir
1 dilim tam.buğday
1 yemek kaşığı jalapeno
Sonraki saatleri hatırlamıyorum ama 8 den önce bitirdim yeme işini
2 sarma
1 kıymalı garnitür lu milföy börek
1 tuzlu kurabiye
1 eksi elma
Su 12 bardak
Spor valla ahanda kıçım yer gördü misafirlerim yeni gitti
Evet ya birkaç güne alışıyorsun ama çokta etkili ..Jullian michael 30 days konusmustuk ya dün az önce yaptim kalbim 1500 atiyo su an manyak bi şeymiş
İyi yapmışsın isleri birakip gezmekle yeni yeni giysiler almışsındır ne güzel dile kolay 10 kilo vermişsin.maşallah azimli kardeşimeTekrar başlamak lazım
Ya ya arkadasim bu bünye nasıl bünye bilemedim amaiste benim meyveci arkadasim. benim de ilk sorum bu oldu
Çok sagolasin can kardes..kız Bim de bile var doğranmış acı biber :)))) o cokkkk güzel.
canım. Benim Allah şifa versin.
şimdilik ufukta misafir görünmüyor :))) Dolap kurulumu var yine temizlik yapılacak yani bacim.
ben varım kaptanı deryam
obovvv hemen mi başladın. Bu psikolojiyi düzelt bebeğim son dondurma değil o kimse elinden almıyor kibir müddet uzak duracak sin hepsi bu.
bitmez anam bu ev derdi hergün bişey çıkıyo al bari ucuzundan birsey.
Sagolasın canım önerin için ama ben şekerin zararlarını bildigimden pek şekerli yemiyorum bu dondurmayı da kendim yapıyorum ondan.Sabah yediğin şeker gün boyunda şeker yedirebilir sana ..şu yaptığımız chialı muzlu pudingimsi şey hem tatlı hem şekersiz hemde sağlıklı ..yap bir dene istersen bayağı iyi geldi bana ..tatlı krizlerinde birebir
Şimdi yavaşça o dondurmayı bırak dostummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?