Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

efehatun rakibem nerdesin uğramıyorsun her halde meşgulsün
pazar kahvaltısında şimdi bir sürü cıslar içindesindir çatalın gitmez her halde o nefis leziz zengin kahvaltı masasında kaymağa bala kızartmalara böreğe çöreğe

60kiloyum Fulyacığım ne yaptın ne zamandır uğramadın da kilo durumun nasıl Karatay nasıl gidiyor merak ettim
merhaba nalancım iyiyim çok şükür. karatayı bırakmıştım. bir ileri iki geri oldu sonra. geçen hafta kaçamaksız karatay yaptım. 2,7 kilo verdim. moral oldu. cuma karbo yedim ama wc de büyük sorun yaşadım. hala da var. ama dün bugün karataya devam. hayırlısı olsun. ilk hedefe ulaştım 79 du. şimdi ikinci hedef sırada canım. yani 75. bakalım

senin nasıl gidiyor? ben siteye girince ancak takıma bakabiliyorum. çok buraya gelemiyorum. çalışınca vakit sınırlı oluyor canım.

Evett kızlar yarın tartııı günüüü
Pazar moduna girmeyelim bayrama ne kaldııı?
17 gün
Ooof ooof gene çalar saat gibisin Yeliiiiz
Çok kötü ya çok az kalmış muhtemelen hedefim şaştı
Süpersin
Dünkü plan yattı
Davetsız mısafır ordusu geldı
Mutfakta esır oldum
Geç saatte gıttıler
Anca yat zıbar uyan gel oldu
Bugun havada az bıraz güneş var
Bugünde derle topla ıle gecer
Naaber kız Beril özledim yav 2 lafın belini kırak

ormangozlu ama harika hissettiren bir ağrı değil mi çabanın karşılığı zayıflama sancıları ben nerdeyse iki haftadır sadece yürüdüm onda da ağrı nerde
Tövbe yarabbi ya bi ben ezik bi ben köşelerde jillian yapamayan kassız yağ torbası Dönecik

eliya Elif baretler hazır mı ne haldesin cano

Vallaha dibine vurmuşum aynen çünkü sabah +800 gr dım ppööööf hemen mi kilo alınır ya hayata bak su içsem yarıyo kanka
Oo ne yemek yapacaksın

Mus mutlu pazarlarıniz olsun canlarim.

Kızlar tatile çıkacaklar
Dikkat edin vallaha anında +800 olmuşum
Çok fena yaaaa
Tatilin tadı da kasınca çıkmıyo ama
İki ucu... değnek yani eşim de boşver diyeti miyeti diyince tabi ben dünden razı
Ablam acaba tatilin tadini yüzerek gezerek falan mi cikarsan 800 iki gunde biraz fazla olmamis mi gene ye tabi tatilde durulmaz da ne bilim bol bol yüz yak bari :))

kitkurdu tezbitsin valla bende o agrinin hastasiyim bayiliyorum :)) bugün temizlik var evi kaldiriyoruz ama zaman bulabilirsem ki bulmaya calisicam en kotu aksam yapicam gene oyle cok asiri bi seyim yok zaten pilates kardiyo falan yaptigimdan ham degildim de biraz kollar ve uyluk arkasi et kesti :)

Şakın pes etme canım ben 3 gün merdivenleri zor inip çıktım ama sonra alıştım çoğumuz öyle oldu ..haftaya başlayacağım ben de
Basla basla valla cok etkili bunun yaninda pilates bile tirt kaliyo :)) merdiven cikamayacak kadar kötü degilim ya kollarimla uyluk arkasinda biraz agri var sadece :) ins devam ederim bende 30 gun yapsam var ya off yani gerci arada sehir disina gitmem falan gerekecek gene bölünür bu da :)

İnşallah yaa vakit kaybetmemek iyidir

Kızlar tatile çıkacaklar
Dikkat edin vallaha anında +800 olmuşum
Çok fena yaaaa
Tatilin tadı da kasınca çıkmıyo ama
İki ucu... değnek yani eşim de boşver diyeti miyeti diyince tabi ben dünden razı
Bir kısmı ödemdir merak etme ..kızartma hamurişi yeme bol bol yüz tatildesin be yaa stres yapma
Yap yap acayip sıkılaştırıyor kısa zamanda farketti bendede ..hele resimleri gördüm çok farketmiş insanlarda .
Tatilden sonra katılırım sana mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…