Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Az bi et kesigi olmus ama bugun tekrar yapmayi düşünüyorum hamda degildim ama pespese olmasi zorladi sanirim :)
Şakın pes etme canım ben 3 gün merdivenleri zor inip çıktım ama sonra alıştım çoğumuz öyle oldu ..haftaya başlayacağım ben de

günaydın canlar:))
dün başladım isveç diyetinin ilk günü benim için sorunsuz geçti ve şimdi 2. güne başladım. dün sabah tartı 81.2 yi gösterirken bugün 79.6 ydı. sanırım olacak biseyler
Hadi bakalım bize kısaca yazarsın menünü öğrenelim aklımızın bir köşesinde bulunsun bakalım ..yanlış hatırlamıyorsam 6. yada 7. gün çok aç kalınıyor demişti arkadaş ..inşallah sana olmaz

dün başladım isveç diyetinin ilk günü benim için sorunsuz geçti ve şimdi 2. güne başladım. dün sabah tartı 81.2 yi gösterirken bugün 79.6 ydı. sanırım olacak biseyler
Sende bizim gibi başlangıç kilon hedef kilon ve güncel kilonu yaz istersen ..verdikçe Cuma'dan Cuma'ya güncelliyoruz

lina0156 sende bizim gibi güncel kilonu başlangıç ve hedef kilonu yaz istersen ..verdikçe güncellersin
Ben ev ahalisi uyurken az Leslie yapayım bari
nereye yazacağım burdan direkt yazsam oluyor mu acemilik bilemedim...boy 168cm başlangıç kilom 81.5 su anki kilom 75.2 hedef 64 inşallah

Az bi et kesigi olmus ama bugun tekrar yapmayi düşünüyorum hamda degildim ama pespese olmasi zorladi sanirim :)
ormangozlu ama harika hissettiren bir ağrı değil mi çabanın karşılığı zayıflama sancıları ben nerdeyse iki haftadır sadece yürüdüm onda da ağrı nerde

G gulceayse öncelikle hoş geldiniz sefalar getirdiniz
Ama ama beni yoldan çıkaracaksınız daha önce denemiştim ama tamamlayamadım şimdi heyecanla takipteyim umarım çok güzel sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…