- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
günaydın hanımlar kaçamaksiz, mutlu bir pazar olur inşallah
Az bi et kesigi olmus ama bugun tekrar yapmayi düşünüyorum hamda degildim ama pespese olmasi zorladi sanirim :)Bence olmaz canim. Hele ki sen normalde de hergun spor yapiyorsun.
Şakın pes etme canım ben 3 gün merdivenleri zor inip çıktım ama sonra alıştım çoğumuz öyle oldu ..Az bi et kesigi olmus ama bugun tekrar yapmayi düşünüyorum hamda degildim ama pespese olmasi zorladi sanirim :)
Hadi bakalımgünaydın canlar:))
dün başladım isveç diyetinin ilk günü benim için sorunsuz geçti ve şimdi 2. güne başladım. dün sabah tartı 81.2 yi gösterirken bugün 79.6 ydı. sanırım olacak biseyler
Sende bizim gibi başlangıç kilon hedef kilon ve güncel kilonu yaz istersen ..verdikçe Cuma'dan Cuma'ya güncelliyoruzgünaydın canlar:))
dün başladım isveç diyetinin ilk günü benim için sorunsuz geçti ve şimdi 2. güne başladım. dün sabah tartı 81.2 yi gösterirken bugün 79.6 ydı. sanırım olacak biseyler
nereye yazacağım burdan direkt yazsam oluyor mu acemilik bilemedim...boy 168cm başlangıç kilom 81.5 su anki kilom 75.2 hedef 64 inşallahlina0156 sende bizim gibi güncel kilonu başlangıç ve hedef kilonu yaz istersen ..verdikçe güncellersin
Ben ev ahalisi uyurken az Leslie yapayım bari
onu yapacaktımda nereden yapılıyo göremedim deSende bizim gibi başlangıç kilon hedef kilon ve güncel kilonu yaz istersen ..verdikçe Cuma'dan Cuma'ya güncelliyoruz
çok teşekkür ederim hep birlikte başaracağız inşallahlina0156 hoş geldiniz bu zorlu yolda başarılar dilemek istedim
ücretsiz izne falan mi ayrıldın yoksa özelde mi çalışıyorsun ara verdinEvet ama şimdilik çalışmıyorum ..her Eylül'de kilo alıp pantolonlarıma giremezdimmillet yazın kilo verir birde ..ben her mevsim almayı beceriyordum
İlk defa yazın kilo veriyorum
çok teşekkür ederim hep birlikte başaracağız inşallah[/QUOTE
hoşbulduk canım. sağolasın:))
Az bi et kesigi olmus ama bugun tekrar yapmayi düşünüyorum hamda degildim ama pespese olmasi zorladi sanirim :)
G gulceayse öncelikle hoş geldiniz sefalar getirdinizgünaydın canlar:))
GünaydınlaaaarGünaydın tıytıllar
Dünkü plan yattı
Davetsız mısafır ordusu geldı
Mutfakta esır oldum
Geç saatte gıttıler
Anca yat zıbar uyan gel oldu
Bugun havada az bıraz güneş var
Bugünde derle topla ıle gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?