- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.640
- 113
C cilginkimyaci cano sen neler yaptın nerelerdesin
Kolay değil canım inşallah kısa bir ayrılık olur kavuşursunuzBen bişi yapmıyorum ya işe gidiyorum geliyorumkocişimi çok özledim
Yatılı misafirimiz var onunla ilgileniyorum bide :)
Sen nasılsın canım neler yapıyorsun:)
Onu bende seviyorum ya biraz kekik pul biber azicik zeytinyagi mikemmel oluyo :)) ne zaman tatil git gelde beraber yapalim su 30 günü ben simdi birakmazsam farki anlatirim kac cm incelecek bakalim :))Evet kızlar fırında çok az yağla sebze yaptım yinetuttum bu işi
Hem kolay hem az kalorili
Hemmmen kalbimi kııır hemmeenAblam acaba tatilin tadini yüzerek gezerek falan mi cikarsan 800 iki gunde biraz fazla olmamis mi gene ye tabi tatilde durulmaz da ne bilim bol bol yüz yak bari :))
Hiiiiy asla kirmak istemedim olur mu öyle şey 22 kilo vermeyi basarmissin benim ne haddime sana laf etmekHemmmen kalbimi kııır hemmeen
Çok sağlıklı bır dıyet degılgünaydın canlar:))
dün başladım isveç diyetinin ilk günü benim için sorunsuz geçti ve şimdi 2. güne başladım. dün sabah tartı 81.2 yi gösterirken bugün 79.6 ydı. sanırım olacak biseyler
Baska yolu yok bebegımçok teşekkür ederim hep birlikte başaracağız inşallah
Kuzum dip bucak sıldım
Akşam yazayım bakalım bır deneyelım@Ilksevdam dondurma tarifi çok iyi olmuş diyet neticede bir ara denemek lazımberilceee kaptanım şu şeker orucunu açsın dahil olalım bitiminde dondurmaya gömülelim ne dersin
Akşam bana teyzem gelecekBugün yemeğe misafirim var hazırlıklara başladım ancak geç saatte uğrarım herkese selamlar sevgiler yarın tartı günü unutmayın yarın eksi görürsek cumaya eksimiz bizi sevindirecek boyuta ulaşır
Misafırsız olsun mutlu olurumMus mutlu pazarlarıniz olsun canlarim.
Ooo süpermerhaba nalancımiyiyim çok şükür. karatayı bırakmıştım. bir ileri iki geri oldu sonra. geçen hafta kaçamaksız karatay yaptım. 2,7 kilo verdim. moral oldu. cuma karbo yedim ama wc de büyük sorun yaşadım. hala da var. ama dün bugün karataya devam. hayırlısı olsun. ilk hedefe ulaştım 79 du. şimdi ikinci hedef sırada canım. yani 75. bakalım
senin nasıl gidiyor? ben siteye girince ancak takıma bakabiliyorum. çok buraya gelemiyorum. çalışınca vakit sınırlı oluyor canım.
Fıstıgım vardın mıOoof ooof gene çalar saat gibisin Yeliiiiz
Çok kötü ya çok az kalmış muhtemelen hedefim şaştı
Süpersin
Naaber kız Beril özledim yav 2 lafın belini kırak
Tövbe yarabbi ya bi ben ezik bi ben köşelerde jillian yapamayan kassız yağ torbası Dönecik
Vallaha dibine vurmuşum aynen çünkü sabah +800 gr dım ppööööf hemen mi kilo alınır ya hayata bak su içsem yarıyo kanka
Oo ne yemek yapacaksın
Bende eşin kafasındayımKızlar tatile çıkacaklar
Dikkat edin vallaha anında +800 olmuşum
Çok fena yaaaa
Tatilin tadı da kasınca çıkmıyo ama
İki ucu... değnek yani eşim de boşver diyeti miyeti diyince tabi ben dünden razı
Bende açlığa bayılıyom@kitkurdutezbitsin valla bende o agrinin hastasiyim bayiliyorum :)) bugün temizlik var evi kaldiriyoruz ama zaman bulabilirsem ki bulmaya calisicam en kotu aksam yapicam gene oyle cok asiri bi seyim yok zaten pilates kardiyo falan yaptigimdan ham degildim de biraz kollar ve uyluk arkasi et kesti :)
Ooo süper
Kuzum nıye listeye gırmıyon sen
Kalabalık öyle oluyor kafaya takma kuzu ..nasıl gidiyor bakalım?
Canımmmmm giremedim iki gün dur sen nasılsın nasıl gidiyor
Ay inşallah canımm:)Kolay değil canım inşallah kısa bir ayrılık olur kavuşursunuzşöyle seni zayıflamış fıstık olmuş görsün wavvvvv desin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?