Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menün çok güzel sporun da çok iyi maşallah

Selam 13.takımben 1.takımdan zayıflamak için uğraşan bir bağyanım.burada yer varsa takım değiştirip 13.takıma transfer olmak istiyorum.mümkün müdür acaba??
Selam canım hoşgeldin kaptan @berilcee ye soralım bakalım ..bakar listelere ..hepimiz öyleyiz işte yaz kış demeden çabalıyoruz
Ben verdim bayağı 3 kilom kaldı ..sende durumlar nasıl?

Süper Süper Süper

kızlar ben diyetisyenee gittim bana 1550 kalorilik diyet verdi haftada bir kilodan ayda 4 kilo verirsin dedi iyi de yazdıkları fazla gibi geldi onlarla haftada 1 kilo gider mi bilemedim bir de siz bakın
Sabah
2 kk peynir
1 yumurta
7-8 tane yeşil zeytin
2 önce dilim kepek ekmeği
mevsim sebzeleri
eğer yumurta yenecekse peynir 1kk olacak

Ara
1 porsiyon meyve+1 çay bardağı yoğurt

öğlen
1 avuç ici kadar et ya da köfte
1 küçük kepçe sebze yemeği
1kase çorba ya da 3 kaşık pilav
2 dilim kepek ekmeği

Ara
1 porsiyon meyve +1 çay bardağı yoğurt

Akşam
1 avuç ici kadar et
1 küçük kepçe sebze yemeği
1 kase çorba veya 3 kaşık pilav
2 dilim kepek ekmeği

son ara
1porsiyon meyve+1 çay bardağı yoğurt+2 çubuk galeta

Aslında her hafta 500gr olsa bana uygun olacak gibi ayda 2 kilo fena değil yani hele yazları
Haftada 500 gr versem de hedefime ulasamam bu ay 2.5 hafta kaldı ve 4 kilo vermem lazım bugünden itibaren hiç ama hiç kaçamak yapmamaya çalışıcam hatta eski diyet listelerimi çıkarıp tekrardan uygulayacagim

Çok değil canım benim diyetisyenim de zamanında 1600 kalorilik liste vermişti ve 2.5 ayda o listeyle 15 kilo vermiştim

Çok iyide yediklerin iyi o kadar ac kalıp şu kolayi icmeseydin ya kola icecegime bi top dondurma yerim bence :))

Keşke kola icmeseydin ama bundan sonra yemeyeceksen dengelemis olursun Ben de 3'ten beri bir şey yemeyeceğim

Kola diyetmı hepsi zararlı ama bende çok nadir içerim ..2 ayda 1 çay bardağı falan ..misafirlikte iyi kurtarmışsın yine
çok. Özlemiştim kolayinbelki 6 7 aydır icmiyodum böyle harika koktu bana

Çok değil canım bende gitmiştim bayağıda vermiştim devam edemedim ..zaten kontrollerde onlar azaltabiliyorlar önemli olan yeme sisteminin oturması kaçamak yapılmaması galiba ..eğer fazla geliyorsa ekmekler söylersin ama iyi geldi başlangıç için bana

Selam canım hoşgeldin kaptan @berilcee ye soralım bakalım ..bakar listelere ..hepimiz öyleyiz işte yaz kış demeden çabalıyoruz
Ben verdim bayağı 3 kilom kaldı ..sende durumlar nasıl?
Bana yaz vakti diet yapacaksın deseler hadi ordan der, terlikle vurasım gelirdi suratına suratına :)) ama heyhaat kader ağlarını kötü örmüş :)

Ben 92 ile başladım , şu an 75 küsur civarındayım.68 ile ilk mezuniyetimi yaşamak istiyorum.insallah maşallah bakalım..

Çok değil canım benim diyetisyenim de zamanında 1600 kalorilik liste vermişti ve 2.5 ayda o listeyle 15 kilo vermiştim
kızlar içim rahatladı sağolun tam uyamıyorum ama ben çünkü geç kalkıyorum yaz tatili olduğu için 2 öğün yiyorum o yüzden artik eylülde birebir uyarım

Süper vermişsin canım inşallah istediğimiz kilolara hepimiz ulaşırız ..yazın zor valla gezmesi tatili dondurması ama ipin ucu kaçmadı çok şükür gene de ..

kızlar içim rahatladı sağolun tam uyamıyorum ama ben çünkü geç kalkıyorum yaz tatili olduğu için 2 öğün yiyorum o yüzden artik eylülde birebir uyarım
Erken yesen metabolizma hızlı çalışıyor diyorlar ..ben bazen sabah ceviz atıyorum ağzıma ..aklında olsun ..sırf erken çalışsın diye ama ben erken kalkıyorum genelde zaten önceden yiyorum yoksa çocuklar çok geç kalkıyor bir alıştırmadım
Yazları hiç düzen kalmadı valla..ne yapalım sağlık olsun

Süper vermişsin canım inşallah istediğimiz kilolara hepimiz ulaşırız ..yazın zor valla gezmesi tatili dondurması ama ipin ucu kaçmadı çok şükür gene de ..
Massallah de...tahtalara vur :) valla bende kendimden beklemeyeceğim bir performans gösteriyorum. Bende kendime şaşıyorum :)

Sabah 9.00
1 yumurta haşlama
Domates salata

Öğle akşam

3 tavuk çıtır
1 köfte
Salata
1 şu bardağı kola

1.5 lt su
Afıyet olsunda cıtır yağdan mı cıtır
Kolada ıyı şeker olmuş
Oh oh suda az aferım canım böyle 5 menü daha lazım bana

Beril abla bende ağustos sonuna 60 dedim ama hala 66dayim bi ckti bi indi derken bir haftadir yerimde sayiyorum hedefi yukseltsek mi biraz
Annem ne giderse artık
Hedefı tutturmadın dıye terlık cızme kafa göz kırmıyacaz ya
Ama bır ara ıyı asıldıydın ne oldu nazarmı derdı bebem sana

10 nümero 5 yıldız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…