menün çok güzel sporun da çok iyi maşallahMenümü yazayım
Sabah
Maydanozlu peynirli omlet
2 zeytin 1 ceviz 1 çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
Domates salatalık çay
Ara
Yeşil çay 5 badem 1 şeftali
Öğlen
5 kaşık börülce yemeği salata
Ara chialı puding
Akşam
Fırında sebze az yoğurt yarım dilim ekmek
Ara herhalde tarçınlı süt olur
Su 2 litre
Spor Leslie 1 mile happy walk
Yürüyüş gittikten sonra yazarım
Selam canım hoşgeldinSelam 13.takımben 1.takımdan zayıflamak için uğraşan bir bağyanım.burada yer varsa takım değiştirip 13.takıma transfer olmak istiyorum.mümkün müdür acaba??
Süper Süper SüperMenümü yazayım
Sabah
Domates salatalık çay
Ara
Öğlen
Ara chialı puding
Akşam
Su 2 litre
Sağol canım 15 dk sürüyor aslında..kızım kalktımenün çok güzel sporun da çok iyi maşallah
Haftada 500 gr versem de hedefime ulasamam bu ay 2.5 hafta kaldı ve 4 kilo vermem lazımAslında her hafta 500gr olsa bana uygun olacak gibiayda 2 kilo fena değil yani hele yazları
Çok değil canım benim diyetisyenim de zamanında 1600 kalorilik liste vermişti ve 2.5 ayda o listeyle 15 kilo vermiştimkızlar ben diyetisyenee gittim bana 1550 kalorilik diyet verdi haftada bir kilodan ayda 4 kilo verirsin dedi iyi de yazdıkları fazla gibi geldi onlarla haftada 1 kilo gider mi bilemedim bir de siz bakın
Sabah
2 kk peynir
1 yumurta
7-8 tane yeşil zeytin
2 önce dilim kepek ekmeği
mevsim sebzeleri
eğer yumurta yenecekse peynir 1kk olacak
Ara
1 porsiyon meyve+1 çay bardağı yoğurt
öğlen
1 avuç ici kadar et ya da köfte
1 küçük kepçe sebze yemeği
1kase çorba ya da 3 kaşık pilav
2 dilim kepek ekmeği
Ara
1 porsiyon meyve +1 çay bardağı yoğurt
Akşam
1 avuç ici kadar et
1 kase çorba veya 3 kaşık pilav
2 dilim kepek ekmeği
son ara
1porsiyon meyve+1 çay bardağı yoğurt+2 çubuk galeta
Çok iyide yediklerin iyi o kadar ac kalıp şu kolayi icmeseydin ya kola icecegime bi top dondurma yerim bence :))
Keşke kola icmeseydin ama bundan sonra yemeyeceksen dengelemis olursunBen de 3'ten beri bir şey yemeyeceğim
çok. Özlemiştim kolayinbelki 6 7 aydır icmiyodum böyle harika koktu banaKola diyetmı hepsi zararlı ama bende çok nadir içerim ..2 ayda 1 çay bardağı falan..misafirlikte iyi kurtarmışsın yine
Çok değil canım bende gitmiştim bayağıda vermiştim devam edemedim ..zaten kontrollerde onlar azaltabiliyorlar önemli olan yeme sisteminin oturması kaçamak yapılmaması galiba ..eğer fazla geliyorsa ekmekler söylersin ama iyi geldi başlangıç için banakızlar ben diyetisyenee gittim bana 1550 kalorilik diyet verdi haftada bir kilodan ayda 4 kilo verirsin dedi iyi de yazdıkları fazla gibi geldi onlarla haftada 1 kilo gider mi bilemedim bir de siz bakın
Sabah
2 kk peynir
1 yumurta
7-8 tane yeşil zeytin
2 önce dilim kepek ekmeği
mevsim sebzeleri
eğer yumurta yenecekse peynir 1kk olacak
Ara
1 porsiyon meyve+1 çay bardağı yoğurt
öğlen
1 avuç ici kadar et ya da köfte
1kase çorba ya da 3 kaşık pilav
2 dilim kepek ekmeği
Ara
1 porsiyon meyve +1 çay bardağı yoğurt
Akşam
1 avuç ici kadar et
1 kase çorba veya 3 kaşık pilav
2 dilim kepek ekmeği
son ara
1porsiyon meyve+1 çay bardağı yoğurt+2 çubuk galeta
Bana yaz vakti diet yapacaksın deseler hadi ordan der, terlikle vurasım gelirdi suratına suratına :)) ama heyhaat kader ağlarını kötü örmüş :)Selam canım hoşgeldinkaptan @berilcee ye soralım bakalım ..bakar listelere ..hepimiz öyleyiz işte yaz kış demeden çabalıyoruz
Ben verdim bayağı 3 kilom kaldı ..sende durumlar nasıl?
Çok değil canım benim diyetisyenim de zamanında 1600 kalorilik liste vermişti ve 2.5 ayda o listeyle 15 kilo vermiştim
kızlar içim rahatladı sağolun tam uyamıyorum ama ben çünkü geç kalkıyorum yaz tatili olduğu için 2 öğün yiyorum o yüzden artik eylülde birebir uyarımÇok değil canım bende gitmiştim bayağıda vermiştim devam edemedim ..zaten kontrollerde onlar azaltabiliyorlar önemli olan yeme sisteminin oturması kaçamak yapılmaması galiba ..eğer fazla geliyorsa ekmekler söylersin ama iyi geldi başlangıç için bana
Süper vermişsin canımBana yaz vakti diet yapacaksın deseler hadi ordan der, terlikle vurasım gelirdi suratına suratına :)) ama heyhaat kader ağlarını kötü örmüş :)
Ben 92 ile başladım , şu an 75 küsur civarındayım.68 ile ilk mezuniyetimi yaşamak istiyorum.insallah maşallah bakalım..
Erken yesen metabolizma hızlı çalışıyor diyorlar ..ben bazen sabah ceviz atıyorum ağzıma ..aklında olsun ..sırf erken çalışsın diyekızlar içim rahatladı sağolun tam uyamıyorum ama ben çünkü geç kalkıyorum yaz tatili olduğu için 2 öğün yiyorum o yüzden artik eylülde birebir uyarım
Massallah de...tahtalara vur :) valla bende kendimden beklemeyeceğim bir performans gösteriyorum. Bende kendime şaşıyorum :)Süper vermişsin canıminşallah istediğimiz kilolara hepimiz ulaşırız ..yazın zor valla gezmesi tatili dondurması ama ipin ucu kaçmadı çok şükür gene de ..
Hangı o işiNasıl yapiyosun o işi pekiii
Afıyet olsunda cıtır yağdan mı cıtırSabah 9.00
1 yumurta haşlama
Domates salata
Öğle akşam
3 tavuk çıtır
1 köfte
Salata
1 şu bardağı kola
1.5 lt su
Annem ne giderse artıkBeril abla bende ağustos sonuna 60 dedim ama hala 66dayim bi ckti bi indi derken bir haftadir yerimde sayiyorum hedefi yukseltsek mi biraz
He bacım heDetoks yapmam lazım
Bırazdan akşam yerım artıkBu saatte benim öğle yemeği bile bitti
10 nümero 5 yıldızMenümü yazayım
Sabah
Domates salatalık çay
Ara
Öğlen
Ara chialı puding
Akşam
Su 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?