- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ins canim. Farkindayim cok kizartma var cekirdegi aslinda 1 avuc istemistim ama duramadim offf. Ins sporlar ise yarar da eksi olurum.Kızartmalar biraz riskli geliyor bana ..ama mecbur pratik oluyor çekirdek riskli olabilir yağ açısından ..8 öğün mü olmuş ama sporun süper ötesiinşallah tartı da yüzünü güldürür
ev almış başını gidiyordu, spor niyetine temizledim :))Menu cok iyi de spor da olsun canim yaa
75.5kaç kilosun canim
İnşallah emeklerimiz boşa çıkmasın hiçbirimizin ..Ins canim. Farkindayim cok kizartma var cekirdegi aslinda 1 avuc istemistim ama duramadim offf. Ins sporlar ise yarar da eksi olurum.
Bebek huysuzlanirsa kucaga alip da sakinse kendimiz hocanin gosterdigini yapiyoruz canim. Butun vucut kaslari calisiyor. Bugun kizim ilk basta huysuzdu 15 dk tuttum kucagimda sonra oynayacak birseyler buldu. Daha kucukken bazen 1 saat tutuyordumDeryacım, bu anne bebek sporu nasıl oluyor, bebeği kucağına mı alıp yapıyorsun?
Bilerek kabuksuzunu yedim ama yine zor canim dedigin gibiİnşallah emeklerimiz boşa çıkmasın hiçbirimizin ..
En iyisi dadanmamak çekirdeğe durmak zor
Deya ben genelde baktırmayı seviyorum bakınca sadece için kararmış , ay doğmuş, için açılmış sıkıntıları atmışsından öteye geçemedimKeske yakin olsak da falima baksan canim . burda bir zayiflama klubu var hamilelik oncesi ben ancak 1 ay gidebildim sonra hamile kaldim. Hedef kilolara gelince kizlar hep beraber birkac gunluk tatile gidiyorlar super olurdu aslinda
Canim ellerine saglik. Tabii ev temizligi de hareket ama vucut gunluk islere alisiyor. Eskiden calistigim spor hocam gunluk isler spordan sayilmaz ritmik ve tempolu olmasi lazim demisti. Eminim vaktin de halin de kalmamistir bugun sporains yarinaev almış başını gidiyordu, spor niyetine temizledim :))
75.5
Himm kiz ben de bakiyon sandiydim. Neyse birbirimize atariz o zaman karsilikliDeya ben genelde baktırmayı seviyorum bakınca sadece için kararmış , ay doğmuş, için açılmış sıkıntıları atmışsından öteye geçemedim
Benim evde fenaev almış başını gidiyordu, spor niyetine temizledim :))
75.5
Oyle valla herkes cok biliyor.Koyu renkli şişe almak işi çözer mi acabaaman boşver herkes karışıyor zaten herşeye
Himm cayla pek aram yok yesilini iciyom genelde ama deneyim tarcinli. Tok tutan herseye varimmKankacım ben de aynını çayıma koyuyorum ve hatta bütün gün o kupayla çay içiyorum enfes oluyor
Ev isi ne zaman bitti ki. Hep birsey cikar nasilsa. Yaz aylarini degerlendirmek lazim.Benim evde fenaçocuklar havuz diye tutturdu yoksa çok iş var valla ..iyi spor olmuştur sana da
Iyi geceler canim.Ben kaçayım kızlar kızı uyutup yatayım
Size iyi sohbetler
Erken yat erken kalk sloganım
Gece 11.30 da yürüyüşKizim huysuzdu bugun disten galiba. Esime biraktim gece yuruyusu yapiyorum. Baba kiz uyusunlar ben de biraz daha temiz hava alayim
Done karınca gıbı çalıştı@tezbitsin kankişim kaptana katılıyorum tatilin tadını çıkar kasmadanberilceee hani kızım sana söylüyorumu azcık değiştirerek kaptanım hani ben de tatile gidince salsam mı demeye kalmıyor terlik sesiyle rüyadan uyanıyorum
sen muzaffer bir insan olarak garanti vereceğine inanıyoruz dönüşünde Döne mezunsun demek ki kanki
O bırazlar ne kadar kiMenüm
Sabah1 tane pankek
Ara
1 nektarı
Aksam
Izgara balık
BiraZ haşlanmış kırmızı et
Az kalorili bikac çeşit salata
BiraZ meyve
Baya yürüyüş
Çok lt su=)
iyi geceler dilerim kızla:)
Bol yağda kızartsaydın tadı güzel olurduBugunku menumberilceee Pembe_patikli
Sabah: 2 dilim peynir. 4 yk yagsiz tuzsuz peynir. 1 domates. 3 salatalik
Ara: 2 nektarin
Ara: chiali puding
Oglen: 1 parca kizarmis tavuk gogsu. 5 tane karnibahardan mucver. Rokali kuru ve taze domatesli naneli salata 1 tabak
Ara: 2 avuc cekirdek ici. 15 findik. 10 badem
Ara: elma
Aksam: 1 parca kizarmis tavuk gogsu. 2 tane kizarmis karnibahar. Salata
Ara: 2 fincan sutlu kahve
Su: 2.5 lt @tezbitsin
Spor: 1 saat anne bebek sporu (cok fazla squat vardi)
5 km yuruyus gunduz
Gece de yurudum ama gece saymadim kac km 2 filandir az yurudum
Hava aliyorum canim. Hem burda Almanyadakigibi 10:30 daha erken. Simdi dondum zatenGece 11.30 da yürüyüş
Şokkadayım
Ya ıstedıgını yıyecenAyvalık merkeze gittik, eşim kavunun içinde dondurma yedi, ben çay içtim.
Yanımda güzel şeyler yenilince vr ben yemeyince iradem daha da kuvvetleniyor, başkaları yerlen ben yemeden kalkarsam mutlu oluyorum.
Bunun sayesinde hala tombul da olsam eski eteklerimi şu an giyiyorum hatta bugün mini etek giydim.
Ne diyoruz istediğini yersen, istediğini giyemezsin...
Aynen doğru laf...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?