Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızartmalar biraz riskli geliyor bana ..ama mecbur pratik oluyor çekirdek riskli olabilir yağ açısından ..8 öğün mü olmuş ama sporun süper ötesi inşallah tartı da yüzünü güldürür
Ins canim. Farkindayim cok kizartma var cekirdegi aslinda 1 avuc istemistim ama duramadim offf. Ins sporlar ise yarar da eksi olurum.

Deryacım, bu anne bebek sporu nasıl oluyor, bebeği kucağına mı alıp yapıyorsun?
Bebek huysuzlanirsa kucaga alip da sakinse kendimiz hocanin gosterdigini yapiyoruz canim. Butun vucut kaslari calisiyor. Bugun kizim ilk basta huysuzdu 15 dk tuttum kucagimda sonra oynayacak birseyler buldu. Daha kucukken bazen 1 saat tutuyordum

Keske yakin olsak da falima baksan canim . burda bir zayiflama klubu var hamilelik oncesi ben ancak 1 ay gidebildim sonra hamile kaldim. Hedef kilolara gelince kizlar hep beraber birkac gunluk tatile gidiyorlar super olurdu aslinda
Deya ben genelde baktırmayı seviyorum bakınca sadece için kararmış , ay doğmuş, için açılmış sıkıntıları atmışsından öteye geçemedim

ev almış başını gidiyordu, spor niyetine temizledim :))

75.5
Canim ellerine saglik. Tabii ev temizligi de hareket ama vucut gunluk islere alisiyor. Eskiden calistigim spor hocam gunluk isler spordan sayilmaz ritmik ve tempolu olmasi lazim demisti. Eminim vaktin de halin de kalmamistir bugun sporains yarina

Done karınca gıbı çalıştı
Uç beş gün agustos böcügü olabılerrrr
Sende gıt gel bakalım kaplumbağa tavşanı yener olsun yıne

Menüm

Sabah1 tane pankek

Ara

1 nektarı

Aksam

Izgara balık
BiraZ haşlanmış kırmızı et
Az kalorili bikac çeşit salata
BiraZ meyve

Baya yürüyüş
Çok lt su=)

iyi geceler dilerim kızla:)
O bırazlar ne kadar ki
Hem balık hem et çok gelmedımı
Sabahkı pankek neki acep
Çok lıtre
Bayagı yürüyüş hepsı merak oldu

Bol yağda kızartsaydın tadı güzel olurdu
Bol mayo ketçap la

Ya ıstedıgını yıyecen
Ya istedıgını gıyecen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…