ağustos sonu kilo hedefim 73 inşallahAĞUSTOS SONU KİLO HEDEFLERİMİZ
tezbitsin....67
berilceee ....84
Pembe_patikli ....59.3
kitkurdu ....85
Bestttt ....56
C cilginkimyaci ...94
efehatun ....104
@Ilksevdam....58
@DeryaOnDiet....70
zukkum ....83
aylin90 ....113
G Gundirella ....72
efser_16 ....66
meliyke ....57
eliya ....73
ormangozlu ...
amandey .......54
obezzto ....
amandey ....
nefertityy ....
İsteyen kendini ekleyiversin kızlar hedefiniz varsa bayrama kadar
AĞUSTOS SONU KİLO HEDEFLERİMİZ
tezbitsin....67
berilceee ....84
Pembe_patikli ....59.3
kitkurdu ....85
Bestttt ....56
C cilginkimyaci ...94
efehatun ....104
@Ilksevdam....58
@DeryaOnDiet....70
zukkum ....83
aylin90 ....113
G Gundirella ....72
efser_16 ....66
meliyke ....57
eliya ....73
ormangozlu ...
amandey .......54
obezzto ....
amandey ....
nefertityy ....
Can
im sorulur tabii 73 ile hamile kaldim. Kilolu kaldigim icin dikkat ettim ve haftada en az 3 4 hamilelik sporuna gittim ondandir dogumum da kolay oldu. 12 kilo aldim 85 ile dogurdum.
Esini zorla biraz yuruyunce daha cok hosuna gidecektir. Gun boyu iste rahatlar huzurlu uyur
Menüm
6.00
2 tam cevız
13.00
Haşlanmış yumurta domates salatası
Bır yumurta ve bır domates
19.00
2 köfte
1 mınık kase cacık
Su 3 olur
Spor yazdım
Hoş geldin sefalar getirdinnefertityy
Kolay gelsin canım ..günaydın kızlar dün akşam yatılı misafirim geldi bugün de yoğunum bayağı bir
Zamanla tanır iyice alışırsın canım ..sonuçları haber verirsin bize de ..ben de salatayı az yediğimde yada suyu az içtiğimde hemen yakalanırdımgünaydın kızlar iyi sabahlar.. sizler gececisiniz anlaşılan :) 15dk dır mesaj okuyorum, anlamakta biraz güçlük çekiyorum, normal isimler kullanılınca, o kimdi fln diye.. ama enerjiniz ne güzel.. maşallah.. ben sabahları 6 daklkıp işe geliyorum, 18 de çıkıyorum, spora gidersem de 19:30 da evde oluyorum. yemek yeme işi en geç 9 da bitmiş oluyor, sonra kocayla, evle ve bu aralar takıntım boncuk dizme işiyle vakit geçiyor. 11-12 arası da yatmaya geçiyorum.. o nedenle akşamları pek buralarda olamıyorum..
bugün diyetisyen kontrolüm var, ama sonuç çok iyi değil kendi adıma.. probiyotik kullanmama rağmen kabızlık başladı. son 3 gün salatayı azalttım galiba ondan diye düşünüyorum.
Kolay gelsin canım ..
Zamanla tanır iyice alışırsın canım ..sonuçları haber verirsin bize de ..ben de salatayı az yediğimde yada suyu az içtiğimde hemen yakalanırdım
Boncuk dizme işi mi herkes becerikli maşallah bu grupta ya ben hariç
Acıktım yatana kadar ama yemedimÇok az değilmii yaaa?şeftalinin yarısı ne oldu?bari akşam yoğurt zerdeçal tarçın falan ye yaaa ..ben mi çok yiyom acaba?
Su Spor güzel
benimkide istiyor ama yemiyorum hatta hersey istiyor mesela suan canım ekmek arası döner istiyor yiyim mi????
@midia canım ne demek hepimiz aynı yolları geçiyoruz menünü paylaşmayı unutma süt verirken kilo daha rahat gidiyor vücut enerji yakıyor süt üretmek için bunlar moral sana hep
günaydın kızlar iyi sabahlar.. sizler gececisiniz anlaşılan :) 15dk dır mesaj okuyorum, anlamakta biraz güçlük çekiyorum, normal isimler kullanılınca, o kimdi fln diye.. ama enerjiniz ne güzel.. maşallah.. ben sabahları 6 daklkıp işe geliyorum, 18 de çıkıyorum, spora gidersem de 19:30 da evde oluyorum. yemek yeme işi en geç 9 da bitmiş oluyor, sonra kocayla, evle ve bu aralar takıntım boncuk dizme işiyle vakit geçiyor. 11-12 arası da yatmaya geçiyorum.. o nedenle akşamları pek buralarda olamıyorum..
bugün diyetisyen kontrolüm var, ama sonuç çok iyi değil kendi adıma.. probiyotik kullanmama rağmen kabızlık başladı. son 3 gün salatayı azalttım galiba ondan diye düşünüyorum.
ağustos sonu hedefim 55 kankiiiAĞUSTOS SONU KİLO HEDEFLERİMİZ
tezbitsin....67
berilceee ....84
Pembe_patikli ....59.3
kitkurdu ....85
Bestttt ....56
C cilginkimyaci ...94
efehatun ....104
@Ilksevdam....58
@DeryaOnDiet....70
zukkum ....83
aylin90 ....113
G Gundirella ....72
efser_16 ....66
meliyke ....57
eliya ....73
ormangozlu ...
amandey .......54
obezzto ....
amandey ....
nefertityy ....
lina0156 .....:73
nefertityy ......75
C cilginkimyaci Günaydın canım sabah sabah ne bu cümle sizin gibi filanNe yazık ki herkes sizin gibi değil bazıları nefsine dur diyebiliyor benim gibiler bazen dur diyemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?