Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Supper

Himm manti

Afiyet olsun canim guzel bir diyet menusu

kaç kilosun canim

Gece aciktigin icin mi iciyorsun Yelizcim yoksa yag yakimini filan mi hizlandiriyor
Acıkıyorum birşeyler arıyorum biraz birde yağ yakıyormuş etki ediyor bende sanki ..herşeyi deniyorum işte
İnternettede var yorumlar iyi diye
Bazen de altın süt içiyorum
Az zerdeçal az tarçın çay kaşığı ucuyla bal pişiriyorum oda iyi ..

Acikmadim aslinda ama yag yaktiriyorsa okuyum bi olmadi ben de iceyim geceleri

Oyle valla. Benim kizim eylul 1 de krese basliycak kuzum ya cok kucuk daha. 1 ay alisma suresi sonra ben de ise zaten. Off zor olacak ikimize de
Evet ya küçük daha aslında ama ne yapacaksın ..Allah kolaylık versin sana da ona da
Sabahları koşturmaca çok olacak desene sağlıklı olsunlarda olur bir şekilde inşallah

60kiloyum Fulyacığım çok sevindim güzel vermişsin artık böyle devam edersin arada uğra kiloyu aşağı doğru güncelle senin de mezuniyetini görürüz artık tebrikler

Hoş geldiniz bebeğinizi sağlıkla güle güle büyütün kilo vermeye başladıkça değerleriniz de düzelir sıkıntı yapmayın @midia
bazen 1.5 kilo fazlam çıktığı bile oldu biliyomusun

Naalaannn nerelerdesin canım göremedim seni özledim hele tezbitsin yok mu ooo hiç daha beni merak etmiyor bilseniz ben onu ne kadar arıyorum formda
zukkum Hiloşum canım ne güzel veriyorsun şu kiloları her hafta eksisin nerden nereye diye yazdıklarını okuyunca senin adına çok sevindim gencecik güzeller güzeli bir anne oldun şimdiden böyle devam helal sana

Evet ya küçük daha aslında ama ne yapacaksın ..Allah kolaylık versin sana da ona da
Sabahları koşturmaca çok olacak desene sağlıklı olsunlarda olur bir şekilde inşallah
Bakalim esimle is saatlerimizi ayarliycak kizim kreste cok kalmasin diye. Ben erken basliycam esim gec
O birakacak kizimizi ben de is cikisi alcam. Planlar boyle ins uygulamada sorun yasamayiz. Cok uzun saat kreste kalsin istemiyorum en fazla 7 saat

Bir bak bana iyi geliyor tadı da..erken bitirince yemek işini acıkıyorum bende kahve çay içsem uykum kaçıyor en iyisi süt
Aklimda olsun canim. Senin tavsiyenle artik her kahvemi tarcinli iciyorum turk kahvesini bile gercekten acligi yatistiriyor

Nalan 324 mesajın var okuya okuya gel bacım
berilceee Kaptan bu ne ya hiç bize yapılır mı bu yoğunlukta bu kadar konuşma okumadan geçmek içime sinmiyor arkadaşlar yazmış değer vermiş sayfaya çabaya emeğe saygı diye okuya okuya geldim yazmaya mecalim kalmadı haftaya uğrayamayınca siz artık 25binleri görürsün sayfa olarak diyorum

Bitter deyince otomatikman sade kahve ardından ballı sohbet eşliğinde fala bakma isteğim depreşiyor aylar var ki bitter yüzü görmedim bana acıyabilirsin obezzto

Aklimda olsun canim. Senin tavsiyenle artik her kahvemi tarcinli iciyorum turk kahvesini bile gercekten acligi yatistiriyor
Evet birisi vardı devamlı tarçınlı su içerdi su şişesinin içine katardı çubuk tarçın ..tatlı isteğini bastırıyor bende de elma ya da doğrayıp seviyorum bazen her yolu deniyoruz hele tezbitsin in chialı pudingi süper oldu benim için sağolsun

Aynen oyle bugun de yedim cok lezzetli himm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…