Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tezbitsin Kankişim zengin değil pisboğaz gösteriyor insanların bakışını hatırla bi yol eeee tabi minileri giyecek kadar zayıflayan biri nerden hatırlasın biz şişkolara bakıştaki ironiyi

Obezzoya sor
50 verdıgın zaman her kılosuna sahıttı
Hatta bütün donlarıma kadar bılır:)
Don mu
Biz niye bilmiyoz donunu monunu
Üvey miyiz [/QUOTE]
tezbitsin Döne don denmezdi onlara görmen lazımdı hatundaki zevki benden duymuş olma acayip alengirli değişik varla yok arası ah yeter kız dediğini duyup gerisini hayal gücüne havale ediyorum
Afiyet olsun canım menün güzel sadece 11 kalktığın saat mi yoksa kahvaltıyı geciktirmen bilinçli mi erken kalkınca bir şeyler at ağzına metonu küstürme

Afiyet olsun sızma zeytin yağı mı ekmek banmadıysan saymıyorum nasıl o yağı bandırarak yemezsin demek istiyorum ama diyet aklıma gelince susup çekiliyorum ormangozlu çalışıyor musun okuyor musun yazdın ve unuttum gençlerden olduğunu hatırlıyorum çitlembikgillerdensin

Kızlar arkadaşla dışarı cıkacam geç olmadan gelırım
berilceee Merakla sorayım bugün dinlendin mi planına sadık kalarak
İyi yapmışsın gezmekle

Kızartma bir avuç çekirdek içi de alkol en çok da sabah yediğin tavuğu merak ettim nasıl ağır olmuyor mu biz alışkınız sabah peynir zeytin rutinine Malezyalı arkadaşlar bir kere kahvaltıya tavuk ciğeri pirinç lapası yemişlerdi hala unutmam

Evet daha yeniyim adım sena 20 yaşındayım öğrenciyim m.o tanıştığıma
Sena616 Senacığım bölümünü soracaktım alıntıladım baktım ki yazmışın başarılar canım

Hemşirelik okuyorum lisans 2.sınıfa geçtim yeliz abla. Aslında diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama kan aldırmaktan acayip korkuyorum hemşire olacağım 4 yıl sonra yenemedim korkumu.
Ben de verdirmekten korkuyorum ve damar zor bulunuyor ,su içince fıskiye olmayayım aman diye uyarıyorum valla
Valla egitim hastanesinde damar bulucam diye elim kolum delinmedik yerimi birakmamisti stajerler bende guvenemiyom ama hepsi bir olacak degil ya canim :)) bosver o zaman diyetisyeni julliana gel sen :)
ormangozlu Bak herkesin başına geliyor o iğne delikleri köstebek yuvası gibi her yerde morluklar
Jullian yapınca 2 gün yerimden kalkamazsam diye endişeleniyorum aslında cumadan sonramı başlasam kas ağrısı yapıyormuş hani
O kadar değil tatlı tatlı sızlıyor benim kasım mı varmış demiştim ramazanda ilk yaptığımda oturup kalkarken sevindirik olacaksın demedi deme ağzından ne ......bipler çıkacak Sena616

kitkurdu okuya okuya geliyor bayağı da mesaj var işi zor
@anderes Yeliz gözüm bozuldu kaç gündür oku oku ne çok yazılmış maşallah diyeyim bereketlensin yarın yolculuk başlıyor değil mi şimdiden iyi tatiller stres sıkıntı kalmasın enerjik dön daha bizi de zayıflatacaksın

Olsun ya tatil desin sonuçta diğer öğünler güzel olmuş kıtır kıtır olmuş yüzersin dengelersin sende ..sabah yüzünü denizle yıka bence ohh misss
Pislik iğrenç bi tip oldum zaten denizden çıktıktan sonra yıkanmıyom
İlk gün de denizanası ısırdı geldi, beni nasıl bulduysa, bir zavallı angaralıyı mı buldun yaaa denizanasııı
Ohh saçlar maçlar tuzlu tuzlu

Hadi ya şansa bak geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah .aman boşver bende sabah öğle akşam 3 kere denize girerdim ..dayanamazdım o da şifa yaaa mis gibi ..manzaralar çok güzeldi tekne turları falan ..at stresini sonra dipçik gibi gelelim inşallah
Bizde yarın sabah yolcuyuz bakalım ben yanıma yeşil çay bile aldım hayırlısı artık

Haklisin canim. Eylulden sonra daha zor olacak dikkat etmek hele ki Ekimde ise basladiktan sonra. Cuma sabaha kadar artik kacamak filan yok, dogru en iyisi ton balikli tavuklu salata hem saglikli hem lezzetli hem de doyurucu. Su 70 in altini gorsem simdilik o yetecek sonra yavas yavas inerim ins.

Dogru canim alkol hem sisiriyor hem de metabolizmayi yavaslatiyor cumaya kadar dikkat etcem artik, Son 2 gun

Disardaydim cnaim ondan cok secenegim yoktu sadece kizARTMA vardi Fistikimm

Afiyet olsun canim

iyi yolculuklar canim, simdiden iyi tatiller

Jullian yapınca 2 gün yerimden kalkamazsam diye endişeleniyorum aslında cumadan sonramı başlasam kas ağrısı yapıyormuş hani
Abartma canim kalkarsin cumaya kadar leslie yap hamligin gitsin cumadan sonra jullian basla sende biraz agri yapiyo evet ama degecek diye umuyorum :))

Ya cok güzel gidiyor ama pilates isi kaldi hepten yanina yöresine bi seyler daha lazim bu jullianin :))

Geleyim bizim sporcu gençlere takılacağım inşallah bende
Hadi yeliz abla git gel bekliyoruz sen dönene kadar birakmam ins da degisimleri yazarim :)

Dogru canim alkol hem sisiriyor hem de metabolizmayi yavaslatiyor cumaya kadar dikkat etcem artik, Son 2 gun
Sen zaten normalde iyi menüler yaziyodun ya bu gün disardaymissin oluyo arada dengelersin sen kendini :)

tezbitsin Döne don denmezdi onlara görmen lazımdı hatundaki zevki benden duymuş olma acayip alengirli değişik varla yok arası ah yeter kız dediğini duyup gerisini hayal gücüne havale ediyorum

Afiyet olsun canım menün güzel sadece 11 kalktığın saat mi yoksa kahvaltıyı geciktirmen bilinçli mi erken kalkınca bir şeyler at ağzına metonu küstürme

Afiyet olsun sızma zeytin yağı mı ekmek banmadıysan saymıyorum nasıl o yağı bandırarak yemezsin demek istiyorum ama diyet aklıma gelince susup çekiliyorum ormangozlu çalışıyor musun okuyor musun yazdın ve unuttum gençlerden olduğunu hatırlıyorum çitlembikgillerdensin

berilceee Merakla sorayım bugün dinlendin mi planına sadık kalarak
İyi yapmışsın gezmekle

Kızartma bir avuç çekirdek içi de alkol en çok da sabah yediğin tavuğu merak ettim nasıl ağır olmuyor mu biz alışkınız sabah peynir zeytin rutinine Malezyalı arkadaşlar bir kere kahvaltıya tavuk ciğeri pirinç lapası yemişlerdi hala unutmam

Sena616 Senacığım bölümünü soracaktım alıntıladım baktım ki yazmışın başarılar canım

Ben de verdirmekten korkuyorum ve damar zor bulunuyor ,su içince fıskiye olmayayım aman diye uyarıyorum valla

ormangozlu Bak herkesin başına geliyor o iğne delikleri köstebek yuvası gibi her yerde morluklar

O kadar değil tatlı tatlı sızlıyor benim kasım mı varmış demiştim ramazanda ilk yaptığımda oturup kalkarken sevindirik olacaksın demedi deme ağzından ne ......bipler çıkacak Sena616

@anderes Yeliz gözüm bozuldu kaç gündür oku oku ne çok yazılmış maşallah diyeyim bereketlensin yarın yolculuk başlıyor değil mi şimdiden iyi tatiller stres sıkıntı kalmasın enerjik dön daha bizi de zayıflatacaksın[/QUOTE]
21 yasindayim adim cigdem sınıf öğretmenligi okuyorum izmirliyim :)) o yazdigim bir bucuk dilim ekmegin bucugu niye var saniyosun o yaga banildi iste :)) hemde bizim tarlanin mahsulü toplanisini yapilisini bildigim yağ bi baska kaşık kaşık icerdim diyette olmasam :)

yok canım size demrdim zaten onu, benim minik kuşa dedim.bir sene olacak az kaldı, bir seneden beri beni uyarmamış cık cık cık..

aa sen nerde gördün o donları??yoksa yoksa bir tanıdık mısın??nick mi değistin yoksa?? Kafamda deli sorular berilceee

iyi geceler kızlar bu saatte saglık ocağındayım aşı dolabında sorun var bekliyorum
menum
sabah 1 bardak tarcınlı süt
oğle
1 yumurta 1 dilim tt ekmek peynirli salata
akşam
3 ızgara köfte bol salata 1 bardak ayran çok küçük tırnak pide 3 parmak büyklüğünde :)
3 litre su yatana kadar içmiş olurum

kızlar bi alıntımda yanlışlık olmuş kitkurdu nun mesajına cevap verecektim çoklu alıntısına cevap vereceği için tel bölmüş bi arkadaşta yanlış anlamış sizde öyle anlamayın diye yazıyorum o mesajın 21 yaşındayım diye başlayan kısmından itibaren son 3 satırı bana ait bilginize berilceee Pembe_patikli tezbitsin zukkum @DeryaOnDiet

bence güzel tırnak pidenin ne olduğunu bilemedim ama :) spor yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…