- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Dağ yürüyüşü ne oluyor ?yukarı eğimli yürüyüş mü?Menü sunar berıl a.ş
6.00
4 badem
11.00
1 haşlama yumurta az yesıllık
13.00
5 kaşık bamya yemegı
1 kase cacık
16.30
1 gün parça peynır
19.30
1 tb bamya yemegı
Az salata
Su 3 ü gectı
Spor 15 km dağ yürüyüşü
evet o tarifi gördüm ben de detoks olarak uygulanabilirKabak çorbası yapıyoruz kalorisi az ve besleyici ödem atıcı..Dilara Koçak'ın vicdan çorbası diye yazınca görebilirsin ..tenceresi 350 kaloriymiş hemde kaçamak için adını böyle koymuş .
Şöyle oldu öğlen 2 mil yaptım 30 dk bu akşam 40 dakikalık videoyu yaptım bide 15 dakikalık video vardı onu yaptım yani parça parça yapılan videoların dakikasını not edip öyle hepsini toplayıp akşam yazıyorum 84 dakikalık videosu yok kadının inşallah cumaya eksi görmeyi o kadar çok istiyorumkiMenü güzel
Leslıe nın hangısını yaptın 84 dakıka sürdü merak ettım canım
Degısıkse bızede lınk at
İnşallah canım Cuma'ları çok heyecanlı geçiyor ..Şöyle oldu öğlen 2 mil yaptım 30 dk bu akşam 40 dakikalık videoyu yaptım bide 15 dakikalık video vardı onu yaptım yani parça parça yapılan videoların dakikasını not edip öyle hepsini toplayıp akşam yazıyorum 84 dakikalık videosu yok kadının inşallah cumaya eksi görmeyi o kadar çok istiyorumki
Şöyle oldu öğlen 2 mil yaptım 30 dk bu akşam 40 dakikalık videoyu yaptım bide 15 dakikalık video vardı onu yaptım yani parça parça yapılan videoların dakikasını not edip öyle hepsini toplayıp akşam yazıyorum 84 dakikalık videosu yok kadının inşallah cumaya eksi görmeyi o kadar çok istiyorumki
Evet daha yeniyim adım sena 20 yaşındayım öğrenciyim m.o tanıştığımaSelam canım sen yeni geldin galiba hilal ben adın sena mi
Tatlim 84 dk leslie baya iyi menulerinde iyi gidiyor kacamak falan yapmıyorsun ödem vs olmazsa cuma eksi görmemen imkansız gibi senin :)Şöyle oldu öğlen 2 mil yaptım 30 dk bu akşam 40 dakikalık videoyu yaptım bide 15 dakikalık video vardı onu yaptım yani parça parça yapılan videoların dakikasını not edip öyle hepsini toplayıp akşam yazıyorum 84 dakikalık videosu yok kadının inşallah cumaya eksi görmeyi o kadar çok istiyorumki
Afiyet olsun canim. Dinlenme zamaniBende bir çay içeyim valla ..iyi çalıştım bugün
Ayy hadi inşallah bende sizin gibi bir an önce kurtulmak istiyorumTatlim 84 dk leslie baya iyi menulerinde iyi gidiyor kacamak falan yapmıyorsun ödem vs olmazsa cuma eksi görmemen imkansız gibi senin :)
Ne yazik ki kizartmaydi canim. Hafta sonu tuttum kendimi bugun fire verdim@DeryaOnDiet kaptan bu alkollu içeceğe laf edecek bence ama balikta alkolsüz gitmiyo bea bende gecen balık günü zor tuttum kendimi :)) kalamara bayilirim ama derin yağda kizarmasi lazim yumusak olmasi icin ondan yemiyorum su aralar bilmiyorum yediğin kizartma miydi ama ben baska kalamar tarifi bilmiyorum :)
Iyi eglencelerKızlar arkadaşla dışarı cıkacam geç olmadan gelırım
Rakibin butun gun yedigini ben bir ogunde yiyom yaa. Ins tek eksi olayim da cumaya. Az olsun eksim ama benim olsunÖğlen hariç iyiymiş ..kalamar tava çok severim ama kızartma galiba ..2 gün kaldı @DeryaOnDiet sıkı tut rakip fena
Bende memnun oldum canımEvet daha yeniyim adım sena 20 yaşındayım öğrenciyim m.o tanıştığıma
Ins hepimiz bir an once kurtulalim ama saglikli bir sekildeAyy hadi inşallah bende sizin gibi bir an önce kurtulmak istiyorum
ay kulakları çınlasın , bildirimleri bol olsun 1.takımdaki canım arkadaşımKabak çorbası yapıyoruz kalorisi az ve besleyici ödem atıcı..Dilara Koçak'ın vicdan çorbası diye yazınca görebilirsin ..tenceresi 350 kaloriymiş hemde kaçamak için adını böyle koymuş .
Ben de bir ara yaptım işe yaradı ama ..bir müddet istemiyorum artıkay kulakları çınlasın , bildirimleri bol olsun 1.takımdaki canım arkadaşımbluegreeneyes çok yapar onu.hatta takılırım ona kabak çorbasınin kitabını yazacan diye.hey gidi nerdeen nereye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?