Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dağ yürüyüşü ne oluyor ?yukarı eğimli yürüyüş mü?

Slm kizlar
Bugunku menum berilceee Pembe_patikli
Sabah: 100 gr kadar tavuk gogsu 1tk yagda kizardi. 1 fincan siyah cay. 2 dilim peynir. 2 salatalik. Yarim domates 1 tutam dere otu
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 armut
Oglen: yarim porsiyon kalamar tava (toplamda 9 taneydi) 1 kadeh alkollu icecek
Ara: 1 elma, 15 ahududu. 200 gr yogurt
Aksam: 1 tabak haslama karnibahar yogurtlu. 1 avuc cekirdek ici.
Ara: tarcinli sut

Su: 2.5 lt
Spor: 1 saat yuruyus

Menü güzel
Leslıe nın hangısını yaptın 84 dakıka sürdü merak ettım canım
Degısıkse bızede lınk at
Şöyle oldu öğlen 2 mil yaptım 30 dk bu akşam 40 dakikalık videoyu yaptım bide 15 dakikalık video vardı onu yaptım yani parça parça yapılan videoların dakikasını not edip öyle hepsini toplayıp akşam yazıyorum 84 dakikalık videosu yok kadının inşallah cumaya eksi görmeyi o kadar çok istiyorumki

İnşallah canım Cuma'ları çok heyecanlı geçiyor ..kahvaltıyı biraz erkene alsan araya da yoğurt meyve koysan bence bu menülerle düşersin inşallah

Selam canım sen yeni geldin galiba hilal ben adın sena mi

@DeryaOnDiet kaptan bu alkollu içeceğe laf edecek bence ama balikta alkolsüz gitmiyo bea bende gecen balık günü zor tuttum kendimi :)) kalamara bayilirim ama derin yağda kizarmasi lazim yumusak olmasi icin ondan yemiyorum su aralar bilmiyorum yediğin kizartma miydi ama ben baska kalamar tarifi bilmiyorum :)

Tatlim 84 dk leslie baya iyi menulerinde iyi gidiyor kacamak falan yapmıyorsun ödem vs olmazsa cuma eksi görmemen imkansız gibi senin :)

Ne yazik ki kizartmaydi canim. Hafta sonu tuttum kendimi bugun fire verdim

Kabak çorbası yapıyoruz kalorisi az ve besleyici ödem atıcı..Dilara Koçak'ın vicdan çorbası diye yazınca görebilirsin ..tenceresi 350 kaloriymiş hemde kaçamak için adını böyle koymuş .
ay kulakları çınlasın , bildirimleri bol olsun 1.takımdaki canım arkadaşım bluegreeneyes çok yapar onu.hatta takılırım ona kabak çorbasınin kitabını yazacan diye.hey gidi nerdeen nereye

ay kulakları çınlasın , bildirimleri bol olsun 1.takımdaki canım arkadaşım bluegreeneyes çok yapar onu.hatta takılırım ona kabak çorbasınin kitabını yazacan diye.hey gidi nerdeen nereye
Ben de bir ara yaptım işe yaradı ama ..bir müddet istemiyorum artık vicdanım rahat olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…