Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ins hepimiz bir an once kurtulalim ama saglikli bir sekilde bizim kilolar yakin bi 70in altini gorsek super olur.
Deryacım Eylül'de müthiş bir koşturmacaya gireceksin izin dönüşünde ..bu günleri iyi değerlendir bence bir an önce 70 lere bye bye demelisin ..zaten birşey kalmadı ..kızartmalardan uzak durmaya salata falan tüketmeye çalış ..ton balıklı tavuklu peynirli falan ..içecek olarakta Cuma kaçamak olabilir bir tane . Ama bu kaçamaklar artarsa emeklerin boşa gider üzülürsün ..dikkat diyorum ben
2 gün sıfır kaçamak

kitkurdu cok fazla sutu kalmadi, gunde 1 sefer emzirebiliyorum nerdeyse
@midia Canım üzülme sakın herkes nasibi kadarını buluyor o bir sefer bile ona çok iyi gelir annesi devamettirebildiğin kadar artık verirsin yavrucuğun ne kadar oldu ben kaçırdım yazdıysan

Ayy hadi inşallah bende sizin gibi bir an önce kurtulmak istiyorum
Ben 3 kilo verdim burda 30lari görenler var hadi ins bizde onlar gibi oluruz :)) allahım 50 kilo olsam manken olurum ya :)

Ne yazik ki kizartmaydi canim. Hafta sonu tuttum kendimi bugun fire verdim
Kalamara bende dayanamam ona bi sey diyemicemde alkolde cok sisiriyo ya biraz kendini tut emeklerine yazik olmasin guzel ablam :) yarin telafi edersin eminim :)

Ne okuyorsun senacım? Böyle giderse Cuma'ya verirsin inşallah Leslie bir müddet sonra az gelecek gibi sana ..jilliana geçersin belki
Hemşirelik okuyorum lisans 2.sınıfa geçtim yeliz abla. Aslında diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama kan aldırmaktan acayip korkuyorum hemşire olacağım 4 yıl sonra yenemedim korkumu.

Hemşirelik okuyorum lisans 2.sınıfa geçtim yeliz abla. Aslında diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama kan aldırmaktan acayip korkuyorum hemşire olacağım 4 yıl sonra yenemedim korkumu.
Ah ah korkacak bir şey yok aslında kapat gözünü gitsin ..hem kontrolden geçersin hemde sana uygun diyet verilir değerlerine göre çok iyi olur aslında ..
En sağlıklısı o gerçekten ..

Ya bu saatte çok acıktım bide gene mide agrim basliyodu bende bi bardak sicak tarcinli süt ictim :) gene dun geceki gibi agri cekmek istemiyorum (
Haklısın canım bu saatten sonra ne yersem kilo yapıyor mideme dokunuyor benimde ..en iyisi erken yatmak
Açlık iyidir yanıyor yağlar öyle düşün

Bizim yaslarda yakin gel beraber jullian yapalim basla sende bende biraz agrin olur ama süper bi sey :)) kiz neyden korkuyon kendinde kan aliyosundur zaten kapa gözünü olsun bitsin sen daha iyi bilirsin diyetisyenlerin nasl program uyguladigini bende gitmiyorum gerci kendime yediremiyorum :))

Haklısın canım bu saatten sonra ne yersem kilo yapıyor mideme dokunuyor benimde ..en iyisi erken yatmak
Açlık iyidir yanıyor yağlar öyle düşün
Ohoo ben yatana kadar saat 2 3 4 oralara geliyo yeliz ablam ya erken uyuma alışkanlığım yok pek :))

Daha önce hiç kan aldırdığımı hatırlamıyorum yani belki çocukken aldırmışımdır kendim stajda çok aldım bu yıl zaten hastalar da korkuyor bizden kaçıyor stajer forması varya üzerimizde yanlarına yaklaşamıyoruz sen stajersin kadrolu hemşire yokmu onu çağır sen beni şimdi delik deşik edersin diyorlar aslında haklılar ben kadrolulardan bile korkuyorum valla diyetisyene hiç gitmedim heralde hiç yenemiycem bu korkumu

Valla egitim hastanesinde damar bulucam diye elim kolum delinmedik yerimi birakmamisti stajerler bende guvenemiyom ama hepsi bir olacak degil ya canim :)) bosver o zaman diyetisyeni julliana gel sen :)

Yenersin ya kendini telkin et biraz ..güvendiğin birisini al yanına ..ben de dişçiden korkardım önceden sonra iyi bir dişçi bulduk git gel alıştım aştım korkumu ..

Valla egitim hastanesinde damar bulucam diye elim kolum delinmedik yerimi birakmamisti stajerler bende guvenemiyom ama hepsi bir olacak degil ya canim :)) bosver o zaman diyetisyeni julliana gel sen :)
Jullian yapınca 2 gün yerimden kalkamazsam diye endişeleniyorum aslında cumadan sonramı başlasam kas ağrısı yapıyormuş hani

Jullian yapınca 2 gün yerimden kalkamazsam diye endişeleniyorum aslında cumadan sonramı başlasam kas ağrısı yapıyormuş hani
Aman bişey olmaz o kadar ya ..biz birden başladık 3.gün alıştık ondan ..bayağı gözle görülür incelemeler oluyor resimlerde ..üstelik kısa sürüyor etkili yani..sonra hareketlerde yaparsınız süper olur

Canim Donem kirilmasin kalbin. Bosver bozulsun saraplar yiyecekler yeter ki sana yag kilo yapmasinlar. Baksana fistik olmussun
O kadar fıstık olamadık da daha...biraz şey fıstığı diyelim hani yer fıstığı gibi kabuklu
Dün mönü yazdığını farketmiştim aslında ama diyemedim vallaha ukalalık gibi oluyor böyle şeyleri diyince ya yanlış anlaşılma oluyor...kalpler kırılmasın canımcım yaa
Yerim senin 3650 cc lik suyunu kııız Senaaaa
Viiiiy 3 tooop dondurma aman aman süpermiş beee bence de yenir hergün bile yenir beee dondurma gibi düşmanın olsun yav
4.gün mü....ne kas varmış sende mübarek beeee..ben 1.günde küfürler eşliğinde bırakmıştım
Aynen
Sucuk ta lıstede var dersen
Senın dıyetısyene gıdecem ben
Listeye kurban başkan. Gidek senle elele.
Mangalda kalamar yemişliğim var
Kızartmayı tercih edersin ama 1 kere denemeli tabi
Ama kimse anasının karnından doktor veya hemşire olarak doğmuyor, kimse doğar doğmaz damarı tak diye bulup nokta atışı ve acıtmadan kan alamaz. Nasıl ki senden önceki hemşireler hocaların zamanla pratik yapa yapa öğrenmişlerse sen de öyle öğreneceksin Sena. Sakın kendini kötü hissetme bu konuda. Öğrenme süreci diye bir süreç var.
Ben de böyle tiplere kılım yav. İnsanın meslek şevkini kendine güvenini kırıyorlar.

Menüm:
Kahvaltı 10.30: 2 dilim sucukla sahanda yumurta, 1 kk beyaz peynir, 2 paket kıtır, 7 zeytin, 2 domates, 1 salatalık, 2 biber
Öğlen 15: 1 tabak havuçsuz zeytinyağlı barbunya yemeği, 1 kase acı biberli kekikli yoğurt, 1 paket kıtır
Akşam 20: Vallaha yazmak ve sizi sarsmak istemiyorum, yöresel yemekler diyim berilceee anlayacaktır, tabi bol zeytinyağlı şeyler olduğundan diyete uygun sayılmaz bir akşam yemeğim oldu, pişman değilim, 52 haftada 1 hafta tatildeyim sonuçta
2 litre su
Yüzme, yürüyüş

Olsun ya tatil desin sonuçta diğer öğünler güzel olmuş kıtır kıtır olmuş yüzersin dengelersin sende ..sabah yüzünü denizle yıka bence ohh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…