- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Deryacım Eylül'de müthiş bir koşturmacaya gireceksin izin dönüşünde ..bu günleri iyi değerlendir bence bir an önce 70 lere bye bye demelisin ..zaten birşey kalmadı ..kızartmalardan uzak durmaya salata falan tüketmeye çalış ..ton balıklı tavuklu peynirli falan ..içecek olarakta Cuma kaçamak olabilir bir tane . Ama bu kaçamaklar artarsa emeklerin boşa gider üzülürsün ..dikkat diyorum benIns hepimiz bir an once kurtulalim ama saglikli bir sekildebizim kilolar yakin bi 70in altini gorsek super olur.
@midia Canım üzülme sakın herkes nasibi kadarını buluyor o bir sefer bile ona çok iyi gelir annesi devamettirebildiğin kadar artık verirsin yavrucuğun ne kadar oldu ben kaçırdım yazdıysan
Ne okuyorsun senacım? Böyle giderse Cuma'ya verirsin inşallah Leslie bir müddet sonra az gelecek gibi sana ..jilliana geçersin belkiEvet daha yeniyim adım sena 20 yaşındayım öğrenciyim m.o tanıştığıma
Ben 3 kilo verdim burda 30lari görenler var hadi ins bizde onlar gibi oluruz :)) allahım 50 kilo olsam manken olurum ya :)Ayy hadi inşallah bende sizin gibi bir an önce kurtulmak istiyorum
Kalamara bende dayanamam ona bi sey diyemicemde alkolde cok sisiriyo ya biraz kendini tut emeklerine yazik olmasin guzel ablam :) yarin telafi edersin eminim :)Ne yazik ki kizartmaydi canim. Hafta sonu tuttum kendimi bugun fire verdim
Hemşirelik okuyorum lisans 2.sınıfa geçtim yeliz abla. Aslında diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama kan aldırmaktan acayip korkuyorum hemşire olacağım 4 yıl sonra yenemedim korkumu.Ne okuyorsun senacım? Böyle giderse Cuma'ya verirsin inşallah Leslie bir müddet sonra az gelecek gibi sana ..jilliana geçersin belki
Ah ah korkacak bir şey yok aslında kapat gözünü gitsinHemşirelik okuyorum lisans 2.sınıfa geçtim yeliz abla. Aslında diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama kan aldırmaktan acayip korkuyorum hemşire olacağım 4 yıl sonra yenemedim korkumu.
Haklısın canım bu saatten sonra ne yersem kilo yapıyor mideme dokunuyor benimde ..en iyisi erken yatmakYa bu saatte çok acıktım bide gene mide agrim basliyodu bende bi bardak sicak tarcinli süt ictim :) gene dun geceki gibi agri cekmek istemiyorum(
Bizim yaslarda yakin gel beraber jullian yapalim basla sende bende biraz agrin olur ama süper bi sey :)) kiz neyden korkuyon kendinde kan aliyosundur zaten kapa gözünü olsun bitsin sen daha iyi bilirsin diyetisyenlerin nasl program uyguladigini bende gitmiyorum gerci kendime yediremiyorum :))Hemşirelik okuyorum lisans 2.sınıfa geçtim yeliz abla. Aslında diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama kan aldırmaktan acayip korkuyorum hemşire olacağım 4 yıl sonra yenemedim korkumu.
Ohoo ben yatana kadar saat 2 3 4 oralara geliyo yeliz ablam ya erken uyuma alışkanlığım yok pek :))Haklısın canım bu saatten sonra ne yersem kilo yapıyor mideme dokunuyor benimde ..en iyisi erken yatmak
Açlık iyidir yanıyor yağlar öyle düşün
Daha önce hiç kan aldırdığımı hatırlamıyorum yani belki çocukken aldırmışımdır kendim stajda çok aldım bu yıl zaten hastalar da korkuyor bizden kaçıyor stajer forması varya üzerimizde yanlarına yaklaşamıyoruz sen stajersin kadrolu hemşire yokmu onu çağır sen beni şimdi delik deşik edersin diyorlar aslında haklılar ben kadrolulardan bile korkuyorum valla diyetisyene hiç gitmedim heralde hiç yenemiycem bu korkumuBizim yaslarda yakin gel beraber jullian yapalim basla sende bende biraz agrin olur ama süper bi sey :)) kiz neyden korkuyon kendinde kan aliyosundur zaten kapa gözünü olsun bitsin sen daha iyi bilirsin diyetisyenlerin nasl program uyguladigini bende gitmiyorum gerci kendime yediremiyorum :))
Valla egitim hastanesinde damar bulucam diye elim kolum delinmedik yerimi birakmamisti stajerler bende guvenemiyom ama hepsi bir olacak degil ya canim :)) bosver o zaman diyetisyeni julliana gel sen :)Daha önce hiç kan aldırdığımı hatırlamıyorum yani belki çocukken aldırmışımdır kendim stajda çok aldım bu yıl zaten hastalar da korkuyor bizden kaçıyor stajer forması varya üzerimizde yanlarına yaklaşamıyoruz sen stajersin kadrolu hemşire yokmu onu çağır sen beni şimdi delik deşik edersin diyorlar aslında haklılar ben kadrolulardan bile korkuyorum valla diyetisyene hiç gitmedim heralde hiç yenemiycem bu korkumu
Yenersin ya kendini telkin et biraz ..güvendiğin birisini al yanına ..ben de dişçiden korkardım önceden sonra iyi bir dişçi bulduk git gel alıştım aştım korkumu ..Daha önce hiç kan aldırdığımı hatırlamıyorum yani belki çocukken aldırmışımdır kendim stajda çok aldım bu yıl zaten hastalar da korkuyor bizden kaçıyor stajer forması varya üzerimizde yanlarına yaklaşamıyoruz sen stajersin kadrolu hemşire yokmu onu çağır sen beni şimdi delik deşik edersin diyorlar aslında haklılar ben kadrolulardan bile korkuyorum valla diyetisyene hiç gitmedim heralde hiç yenemiycem bu korkumu
Jullian yapınca 2 gün yerimden kalkamazsam diye endişeleniyorum aslında cumadan sonramı başlasam kas ağrısı yapıyormuş haniValla egitim hastanesinde damar bulucam diye elim kolum delinmedik yerimi birakmamisti stajerler bende guvenemiyom ama hepsi bir olacak degil ya canim :)) bosver o zaman diyetisyeni julliana gel sen :)
Ne güzel aşmışsınızYenersin ya kendini telkin et biraz ..güvendiğin birisini al yanına ..ben de dişçiden korkardım önceden sonra iyi bir dişçi bulduk git gel alıştım aştım korkumu ..
Aman bişey olmaz o kadar ya ..biz birden başladık 3.gün alıştık ondan ..bayağı gözle görülür incelemeler oluyor resimlerde ..üstelik kısa sürüyor etkili yani..sonra hareketlerde yaparsınız süper olurJullian yapınca 2 gün yerimden kalkamazsam diye endişeleniyorum aslında cumadan sonramı başlasam kas ağrısı yapıyormuş hani
O kadar fıstık olamadık da daha...biraz şey fıstığı diyelim hani yer fıstığı gibi kabukluCanim Donem kirilmasin kalbin. Bosver bozulsun saraplar yiyecekler yeter ki sana yag kilo yapmasinlar. Baksana fistik olmussun
Dün mönü yazdığını farketmiştim aslında ama diyemedim vallaha ukalalık gibi oluyor böyle şeyleri diyince ya yanlış anlaşılma oluyor...kalpler kırılmasın canımcım yaaBugünkü menüm şöyle kızlar:
( yalnız ben bir senedir mönü yazıyordum tdk ya göre menüymüş iyi mi.biriniz de çıkıp yanlış yazıyosun obezz demediniz zalımlar @nefertityy )
Sabah:menemen, iki dilim sucuk,yeşillik, peynir, zeytin, ekmek
Ara:bir elma
Öğle:balık, salata, ekmek
Ara:beş çiğ fındık
Akşam:zeytinyağlı fasulye, yoğurt, ekmek
Su:3 litre
Spor:3 mil leslie, 50 mekik
Yerim senin 3650 cc lik suyunu kııız SenaaaaBugünkü menüm
kahvaltı 11.00
4 zeytin,2 kk peynir,domates,salatalık,3 yaprak marul,1 haşlanmış yumurta,1 kase yoğurt,1 dl çavdar ekmeği
ara yok
öğle 14.40
birer çay kaşığı chia tohumu ,çörekotu ve tarçını yoğurdun içine katıp 1 kase yedim, çoban salata,2 parça tavuk haşlama,1 dl çavdar ekmeği
ara 17.45
1,5 su brd.kuşburnu narçiçeği çayı,3 tane kuru kayısı
akşam 19.00 altın süt içtim 1 su brd.(zerdeçal,tarçın,bal karışımı ),1 dl çavdar ekmeği akşam yemeği yemek istemediğim için süt içtim
spor:84 dk leslie yaptım.
su:3650 cc su içtim
Menüm hakkında fikirlerinizi bekliyorum ablalaar
Viiiiy 3 tooop dondurma aman aman süpermiş beee bence de yenir hergün bile yenir beee dondurma gibi düşmanın olsun yav:))haftada üç top dondurma hakkım var, onu hafta içi üç gün birer top olarakda yiyebilirim.istersen sen de öyle yapabilirsin
günde iki dilim bir sey yapmaz zannedersem.dene, kendini ölç, ondan sonra devam eder veya bırakırsın
bundan sonra yazarım adedini..
takas yaparız üzülme :)
4.gün mü....ne kas varmış sende mübarek beeee..ben 1.günde küfürler eşliğinde bırakmıştımBugün 4. Gün oldu jullianda ama yaptiktan sonra bi yarim saat ölü gibi oluyorum ya :))
Ben zaten gece 3 4 gibi uyuyorum ondan sorun etmedim bide her aksam farkli yemek yapmak olmuyo ya evde ne varsa yiyorum artk az az
Ayy insulin direncin oldugunu bilmiyodum zor oluyodur acikiyondur diye düşündüm ama öyleyse mantıklı tabiki erken yemen :)
AynenValla kızlar az emekte iyi değil ..normal düzene geçince herşey kilo yapıyor ..dengeli yemek spor yapmak lazım bende böyle düşünüyorum ..
Daha önce bende az yedim kilo verdim de ama hep geri aldım hızlıca ..
Az gitsin yağ gitsin
Listeye kurban başkan. Gidek senle elele.Sucuk ta lıstede var dersen
Senın dıyetısyene gıdecem ben
Mangalda kalamar yemişliğim var@DeryaOnDiet kaptan bu alkollu içeceğe laf edecek bence ama balikta alkolsüz gitmiyo bea bende gecen balık günü zor tuttum kendimi :)) kalamara bayilirim ama derin yağda kizarmasi lazim yumusak olmasi icin ondan yemiyorum su aralar bilmiyorum yediğin kizartma miydi ama ben baska kalamar tarifi bilmiyorum :)
Ama kimse anasının karnından doktor veya hemşire olarak doğmuyor, kimse doğar doğmaz damarı tak diye bulup nokta atışı ve acıtmadan kan alamaz. Nasıl ki senden önceki hemşireler hocaların zamanla pratik yapa yapa öğrenmişlerse sen de öyle öğreneceksin Sena. Sakın kendini kötü hissetme bu konuda. Öğrenme süreci diye bir süreç var.Daha önce hiç kan aldırdığımı hatırlamıyorum yani belki çocukken aldırmışımdır kendim stajda çok aldım bu yıl zaten hastalar da korkuyor bizden kaçıyor stajer forması varya üzerimizde yanlarına yaklaşamıyoruz sen stajersin kadrolu hemşire yokmu onu çağır sen beni şimdi delik deşik edersin diyorlar aslında haklılar ben kadrolulardan bile korkuyorum valla diyetisyene hiç gitmedim heralde hiç yenemiycem bu korkumu
Olsun ya tatil desin sonuçtaMenüm:
Kahvaltı 10.30: 2 dilim sucukla sahanda yumurta, 1 kk beyaz peynir, 2 paket kıtır, 7 zeytin, 2 domates, 1 salatalık, 2 biber
Öğlen 15: 1 tabak havuçsuz zeytinyağlı barbunya yemeği, 1 kase acı biberli kekikli yoğurt, 1 paket kıtır
Akşam 20:Vallaha yazmak ve sizi sarsmak istemiyorum, yöresel yemekler diyim berilceee anlayacaktır, tabi bol zeytinyağlı şeyler olduğundan diyete uygun sayılmaz bir akşam yemeğim oldu, pişman değilim, 52 haftada 1 hafta tatildeyim sonuçta
2 litre su
Yüzme, yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?