- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Afiyet olsun canim. Bugun ekstra dikkat ettigim halde yine senden cook yemisim. Acikmiyorsan ne mutluMenü
11.00
5 kaşık yağsız bamya yemegı
1 dl wasa
15.30
1 haşlanmış yumurta
18.30
2 dl wasa
Avakadolu yumurtalı benım göbeğim büyüklükte bır tabakta salata
Su 3 olur
Yok boşa gitmemiş bence adım sayın sayesinde lahmacun yiyebilmişsin diye düşünelim
Selamlar canım
Bamyayı hiç sevmem kaygan kaygan
Burdan da at ben de göreyim senin donlar nası bişiymiş ya burda da satılır mı acaba
Hmmm ben de okumıyım artık o zaman, madem kaptan okumuyor
Ben 160 ım canım, yaşlanınca daha da çekicem bi de
Selam Huzur, ne haber canım? Misafir varken diyet olmuyor dimi, ne yaptın peki? Tartılar ne söyler?
Bıraktıysan da moral bozmak yok, yarın başlarsın.
Lavaş ödem mi yapıyormuş ya bulgur gaz maz yapıyo şişiriyo bulgurdandır
Meyveyi çok kaçırma Hilal canım
Geç yatmak stres yapar stres ödem yapar
Bu mantıkla evet
4 saat iyiymiş bence bi de gençsin sen ya ben 4 saat aralıksız uyusam bayram
Elifim, dün akşam Girit kabak dolması diyr bir şey yedik, ufak kabakları yarıp içinr sarımsak sokmuşlar, zeytinyağında fırına vermişler ki kabağı sevmem, bayıldım bayıldım yaa
Çok pahalı hatta avro üzerinden kimi yerde. Son moda çünkü. Ben gibi fakir fukara anca klasik rejim yapar karbonhidratı azalt hareket et rejimi yani...
Ayşegülcüm, sakın yapma derim kesinlikle. Menisküs yırtığın da artar, fıtık da ilerler. O derece zor yani. Ki benim kas oranım %46, ben yapamadım, o derece.
Yapana takdir, Allahına kurban @Bestttt canım benim fit hatun kaslı beybi
Bu menü bi harika ama cok az degil mi ki halsiz kalma sonra bide biraz daha su ic yatana kadar 3 yapmaya calis suyu :))
Afiyet olsun canım turşu ödeme yapıyor biliyosun demiiMenü menü :))
Sabah:
2 cig findik
2 yumurtadan (yumurtalar cok minnak diye) peynirli biberli yağsız omlet
5 siyah zeytin
Öğlen:
1 kase sulu köfte
Yarim kase yoğurt
Ara: 4 catal yaklasik 50 gr vienetta baktim 130 kaloriymis günlük kalorimi asmadan azicik yaramazlik yaptim :)
Akşam:
1 yt tavuklu bamya
Biraz turşu
Spor: 5000 adim
Jillian michael 30 days
15 dk kardiyo
Su: 3 litre daha icerim yatana kadar
evet meto durdu 2 gündür ama canım yemek falan ne biliyim psikolojim etkiledi sanırım menulerimiEt kilo aldırmaz ki canım kızartma olmadığı sürece :) diyetisyenim öğlen veya akşam mutlaka listeme et, balık yazardı
Proteini onlardan alacağız
Canım yediklerin biraz az değil mi çok az yemek de metabolizmayı yavaşlatıyormus uzun sürede haberin olsun
Vianetta ne ? Sporu çok iyi yapmışsın tatlım tebrikler :)
Ne konuda garip biraz acarmisinSon bırkac gündür menülerın nıye bır garıp anlamadım
Aciktirmadi armut canım aslında sırf meto hareket etsin diye yedim yoksa canım istemedi akşam açlık hissettim domates salata 1 tatlı kaşığı yağ 1 çay kaşığı nar ekşisi ile salata yapıp yedim bir yemek tabağı kadar şimdi iyiyim ama mısır aldım pazardan nasıl koktu 1 tane ısırdım kalanı sabah yiycem :)Canim sporun gayet iyi. Sabah tatli yeyince acikmadin mi ? Acikmadiysan gun boyunca zaten az yemissin
1200 cc su daha içtimKaptan bana kizdi 4 catal dondurmam var diye bu menuyle seni tefe koyacak hazir ol :) dondurma hadi neysede misirin uzerine ketcap mayonez koydurmayaydin bari :)) az spor yap yatmadan leslie falan yediklerin yansin biraz oyle yatma bence
Ooo Derya sende de iyi kas varmış ya, aranızdaki tek löp benim demek herkes jillian yapabildiğine göreKuzun ben 73le yaptim sen bu kilonla cok rahat yaparsin merak etme.
Selam canımcııım ben Döne.Merhaba kızlar :)
Duydum ki burada boş yer varmış
Aranıza katılabilir miyim acaba :)
İyi yapmışsın zaten sporun çok iyi hiçbir şey olmaz en azından artı çıkacağını sanmıyorum. Turşun kötü sadece bence, o da ödemden dolayı.Menü menü :))
Sabah:
2 cig findik
2 yumurtadan (yumurtalar cok minnak diye) peynirli biberli yağsız omlet
5 siyah zeytin
Öğlen:
1 kase sulu köfte
Yarim kase yoğurt
Ara: 4 catal yaklasik 50 gr vienetta baktim 130 kaloriymis günlük kalorimi asmadan azicik yaramazlik yaptim :)
Akşam:
1 yt tavuklu bamya
Biraz turşu
Spor: 5000 adim
Jillian michael 30 days
15 dk kardiyo
Su: 3 litre daha icerim yatana kadar
Canım kırmızı et bana yaramıyor, kilo aldırıyor, ızgara, fırın vs bile olsa. O yüzden az yerim hep. Her bünyede farklı tepki oluyor demek ki.Et kilo aldırmaz ki canım kızartma olmadığı sürece :) diyetisyenim öğlen veya akşam mutlaka listeme et, balık yazardı
Proteini onlardan alacağız
Canım yediklerin biraz az değil mi çok az yemek de metabolizmayı yavaşlatıyormus uzun sürede haberin olsun
Vianetta ne ? Sporu çok iyi yapmışsın tatlım tebrikler :)
1 haftada 2 kilo vermişsin, çok çok iyi bence. Boyun da çok uzun maşallahın var çok kıskandım vallaha. Birlikte yola devam edicez canım inşallah aradığın motivasyonu burada bulursun. Diyet zorlu bir süreç oluyor bazen yani motive olabilmek şart. Biz akşam tüm menüleri spor ve içtiğimiz suyu buraya yazıyoruz ve canımızın istediği menülere yorum yapıyoruz, zamanla alışacaksındır kurallar çok basit. Hoşgeldin tekrar.Tabi
İsmim Aylin. 20 yaşındayım. Boyum 179
Liseye kadar zayıf biriydim ama liseye başlayınca şuursuzca kilo aldım. Maksimumum 83 kg'dı. Çevrem tarafımdan sürekli kandırıldım senin boyun var iyi taşıyorsun diye ama işte :)
İlk defa geçen yıl karar verdim gerçekten zayıflamaya. 6 ayda 77 kilodan 64.7'e kadar indim sıkı spor Ve diyetle.
Ama üniversiteye başlayınca iyice saldım ve tekrar 77 oldum.
Geçen hafta tekrar başladım diyete. Başladığım kilo 77.5
Dün ise 75.9 kg oldum
Tahminimce ödem de vardı vücudumda
Böyle işte
Bu süreçi de sizlerle daha eğlenceli ve çekilir bir hale getirmek istiyorum
Fish finger nedir canım? Fırında yapmışsın ama benim aklıma marketten hazır alınan paket şeklindeki şeylerden geldi, etrafı çıtır gibi veya una bulanmış gibi, ondan mı oluyor o yemedim hiç de güzel miBugünkü menüm
Sabah:haşlanmış yumurta, peynir,zeytin, domates,salatalık,bir dilim ekmek
Ara:bir elma
Öğle: fırında fish fingers, salata, bir dilim ekmek
Ara:beş badem
Akşam:fırında mücver,yoğurt, bir dilim ekmek
Su:3.5 litre
Spor:3 mil leslie,50 mekik, 10 plank
Aylin, menün iyi canım ama kahvaltı ile öğleni birleştirme bence hepsini zamanın varsa düzgün düzgün ayrı öğün olarak yemen metabolizman için çok iyi olur. Hızlanır. Az yiyince yavaşlar. Öğün atlayınca az yiyince hızlı zayıflanıyor ama hızlı da alınıyor, bir ileri bir geri gider gider gelirsin buraya canım. Kahvaltı güzel bir öğün kız hem...Bugünkü menüm
Sabah+öğlen (12.30)
Omlet ( 2 yumurta, 1 kaşık lor peynir)
Domates, salatalık
Ara: yarım su bardağı böğürtlen, yeşil çay
Akşam yemeği:
5 kaşık menemen
1 bardak ev yapımı ayran
Son ara: yeşil çay, tarçınlı süt
3l su
45 dk yürüyüş
Aynen bence de hergün olmadıktan sonra strese gerek yokHersey gayet guzel canim spor super. Arada kucuk kacamaklar olur
1 çiğ köfteyle kalmak tebrik edilesi olmuş yamenümü yazayım
Sabah
1kk peynir
6 yeşil zeytin
1 yumurta
2 dilim ekmek
Ara
1 grissini 1 bardak ayran
Akşam
1 kepçe yoğurt çorbası
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 dilim ekmek
1 adet de çiğ köfte malesef eşim diyet bozucu gibi maşallah gelirken alıp gelmiş masada olunca insan dayanamıyor.
Ara dörtte bir elma bir kaç tane üzüm
Kaçamak çoksa aban spora canım, hem için rahatlar vicdan yapmazsın da1200 cc su daha içtim
Spor 40 dk leslie yaptım.
Suyun güzel Ayşegül ama çok az mı yiyorsun sanki?Kızlar ölüyorum jillian yaptım 34 dakika hayatimda.bu kadar terledigimi yorulduğumu hatırlamıyorum
Menüm
Sabah 1 bardak tarçınlı sut
Öğle
1 yumurta 1 dilim tt ekmek peynirli salata 1 zey ti n
Aksam
1.ızgara köfte domates biber çok az tavuk döner 2 çatal taze fasulye 2 çilek
Su 4 litre
Ama doktora sormadan jillian yapman iyi olmadi senin iyi misin peki simdi cok zorlamasaydin kendiniKızlar ölüyorum jillian yaptım 34 dakika hayatimda.bu kadar terledigimi yorulduğumu hatırlamıyorum
Menüm
Öğle
Aksam
Su 4 litre
Bravo sana iyi yapmışsın spora aban bugunki mayonezi at en azndan vucuddan1200 cc su daha içtim
Spor 40 dk leslie yaptım.
tüketiyorum yatana kadar 4 litre olur rahat cayda ictim aksam sekersiz sivi tuketimi iyi yaniBol su tüketimi canım
vallahi ben de kendime şaşırmadım değil ama 10 gün sonra memleketime gideceğim bir de bayram kesin kilo alırım o zaman,o yüzden şimdi iyi sıkı tutmam gerekOoo Derya sende de iyi kas varmış ya, aranızdaki tek löp benim demek herkes jillian yapabildiğine göre
Selam canımcııım ben Döne.
İyi yapmışsın zaten sporun çok iyi hiçbir şey olmaz en azından artı çıkacağını sanmıyorum. Turşun kötü sadece bence, o da ödemden dolayı.
Canının çok çektiği bir şeyden 3 ısırık alma hakkın var her zaman canım. Sakın çok kasıp iradenle oynama yorulursun. Diyet yarı yolda kalır, verdiğini de daha fazla geri alırsın, örnekleri çok biliyorsun sen de.
Canım kırmızı et bana yaramıyor, kilo aldırıyor, ızgara, fırın vs bile olsa. O yüzden az yerim hep. Her bünyede farklı tepki oluyor demek ki.
Yumurta peynir yoğurt balık esirgemem ama kendimden kesmem hiçbir zaman. Diyetten önceki kadar yiyorum hatta. Sadece meyveyi biraz azalttım son 1 aydır o kadar.
1 haftada 2 kilo vermişsin, çok çok iyi bence. Boyun da çok uzun maşallahın var çok kıskandım vallaha. Birlikte yola devam edicez canım inşallah aradığın motivasyonu burada bulursugerekyet zorlu bir süreç oluyor bazen yani motive olabilmek şart. Biz akşam tüm menüleri spor ve içtiğimiz suyu buraya yazıyoruz ve canımızın istediği menülere yorum yapıyoruz, zamanla alışacaksındır kurallar çok basit. Hoşgeldin tekrar.
Fish finger nedir canım? Fırında yapmışsın ama benim aklıma marketten hazır alınan paket şeklindeki şeylerden geldi, etrafı çıtır gibi veya una bulanmış gibi, ondan mı oluyor o yemedim hiç de güzel mi
Aylin, menün iyi canım ama kahvaltı ile öğleni birleştirme bence hepsini zamanın varsa düzgün düzgün ayrı öğün olarak yemen metabolizman için çok iyi olur. Hızlanır. Az yiyince yavaşlar. Öğün atlayınca az yiyince hızlı zayıflanıyor ama hızlı da alınıyor, bir ileri bir geri gider gider gelirsin buraya canım. Kahvaltı güzel bir öğün kız hem...
Aynen bence de hergün olmadıktan sonra strese gerek yok
1 çiğ köfteyle kalmak tebrik edilesi olmuş ya
Ben olsam 10 tane gömerdim
şu jillian sporunu merak ettim ama internet kapandı bizim telden de paket biter korkusuyla açıp bakamıyorum..menün çok güzel afiyet olsun..tavuk döner dedin de bugün dışarı çıktım bizim burda bir dönerci var bazlama arası yapıyor tavuk döneri var ya nesil güzel koktu ama ah bu diyet yiyemedimKızlar ölüyorum jillian yaptım 34 dakika hayatimda.bu kadar terledigimi yorulduğumu hatırlamıyorum
Menüm
Öğle
Aksam
Su 4 litre
Lahana turşusu da güzel olur be yaaavtezbitsin Aynen canim ya cok kasinca psikolojim bozuluyo resmen tursu yerken ödem aklima gelmedi ya geleydi yemezdik yogurt falan yerdim ama az yedim zaten oyle bi tabak tursu yiyemem mide sakat benim 3 5 lahana bi kac salatalik kadar yani :)
ben hala vicdan azabı cekiyorum çok yiyorum diye cuma eksi cikmazsam mahcup olmaktan korkuyorum.heryerim ağrıyor ya bu jillian işkence gibi birşeymiş sabah nasıl ise gidicem onu düşünüyorumSuyun güzel Ayşegül ama çok az mı yiyorsun sanki?
Menisküs ve belin nasıl canımben hala vicdan azabı cekiyorum çok yiyorum diye cuma eksi cikmazsam mahcup olmaktan korkuyorum.heryerim ağrıyor ya bu jillian işkence gibi birşeymiş sabah nasıl ise gidicem onu düşünüyorum
doktor bana sadede yürüyüş yapabilirsin demişti bakalım kotu olursam 3 mille devam.ederim ama sizli yor heryerimAma doktora sormadan jillian yapman iyi olmadi senin iyi misin peki simdi cok zorlamasaydin kendini
Bravo sana iyi yapmışsın spora aban bugunki mayonezi at en azndan vucuddan
tüketiyorum yatana kadar 4 litre olur rahat cayda ictim aksam sekersiz sivi tuketimi iyi yani
ya diz bel ağrıyor ama heryerim ağrıyor şuan ayırt edemiyorum zumba lessli yaptım daha önce aslında plateside seviyorum bakalım durumuma gore bir şeyler yapacağımMenisküs ve belin nasıl canım
O zor bir spor bana göre daha hafif başlasaydın keşke
Artı çıkmazsın bence merak etmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?