Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eliya Elifim, beni mayoyla mini etekle görsen ne olur kız, 2 tombik bacak kısa bir boy işte
Kompleks yaptım yıllarca giymedim, denize girmedim, dolapta etekler çürüdü, modaları geçti...
Bu sene komplekslerden arınma senem oldu adeta
Kim bakarsa baksın ne derlerse desinler giyicem dedim inat ettim
Giydim
Ha manken gibi miyim hayır belki yakışmıyor
Ama 3 günlük dünyaya bir daha gelmiycem dedim

Menumu yazayım

Saat 7
1 kayısı
Yarım kk peynir

Saat 11
5 kaşık melemen
1.5 dilim kızarmış tam buğday
1 kk peynir
Salata domates
1 kaşık jalapeno

Saat 18
1 kepçe domates çorbası
6 kaşık yoğurtlu kabak salatası

Saat 21
5 fındık
5 badem

Su 3 litre
Spor

Bu jalapeno ne zamam bitecek kız
Büyük kavanoz mu aldın yoksa

doktor bana sadede yürüyüş yapabilirsin demişti bakalım kotu olursam 3 mille devam.ederim ama sizli yor heryerim
Sorunlu olan yerlerinde agrin yoksa bi sey olmamistir diye umuyorum ama cok kotu hissediyosan yapma gercekten asiri yoruyo bak benim 3.dkdan sonra kalbim 100e dayaniyodur rahat carptigini hissediyorum yani :) yarin et kesigi olman muhtemel bi ilk su tutsaydin kaslarin acilirdi az olurdu et kesigi

Döne valla geç kalmışsın canım kompleklerden kurtulmak için hiç saklanmadim mini de giydim napim yakışmıyor du ama içimde mi kalsın bide kim bakarsa baksın arkamdan konussalar ne olur çokta fifi.

Ben begenmedım menünü
Cumaya eksı gelırmı bılemem ama yakında ıyı bır mesaj alacan benden
Bu hafta çok düzensizdim abla misafirler geldi onlara güzel yemekler yaptık yine hep böyle kaçamaklar yaptım pişman mıyım evet ama artık kaçamak yaptığım için tamamen bozmayacam devam edicem. Önceden kaçamak yaptığım an pişman oluyor ve zaten diyeti bozdum deyip hunharca yiyordum yani öyle böyle değil çok fazla yiyordum. Ama bu foruma geldiğimden beri briaz da olsun kendimi dizginleyebiliyorum bu hafta yine listede olamayacagım biliyorum ama tek başıma olsam kilo alırdım en azından yanlışlarımın farkındayım sizin sayenizde

Sarma poaca götürmüş bu can
Onuda ıstemesın artık yavvvv

Spor kardiyoyla beraber gayet iyi olur. Aslinda az yemissin ama cogu kh. Ben boyle yapinca hemen arti oluyorum. Istersen yarin khsiz gun yap canim. Sabah super.
Sabahki kürüm çok iyi abla sana da tavsiye ederim diyetisyenim vermişti yatmadan önce spordan sonra ve kahvaltıdan sonra yiyordum bir de içine toz zencefil kattın mı bomba gibi enerjik oluyorsun aşırı etkili bi kür. Ama ben kaçamak yaptığım için etki etmiyor bana :) Ah ah haklısın vazgeçemedim bu karbonhidratlardan bi türlü bağımlısıyımmmmmmmmm

Afiyet olsun canim. Ya su resmi degistir kendin fistiksindir bu resim niye?? Menun iyi fish fingers haric. Ama eminim kolay olsun diye yaptin. Sporun da super
ayy ne fıstığı allasen..ayaklı yağ tulumu gibiyim halen

evet o dediğinden canım da siz benim küçük tatlı fish fingerlarımı neden begenmiyorsunuz bakiimm?? @DeryaOnDiet

Bamya tek de gitmez çift de gitmez kardeş ya
Bamya nedir yaaa
Ben severim normalde de simdi diyette olunca her sey bi cirkin gözümde :))

Döne valla geç kalmışsın canım kompleklerden kurtulmak için hiç saklanmadim mini de giydim napim yakışmıyor du ama içimde mi kalsın bide kim bakarsa baksın arkamdan konussalar ne olur çokta fifi.
Kime göre neye göre yakismiyodu hic giydigim yakismayacak gayesi cekmedim bende iyi yapmissin sen giydiginle mutluysan o sana yakisandir zaten :)

5 kg ama bizde bitmez çok seviyoruz.
Hey mas 5 kg mi ama o da tursi o da ödem

Oglen haris gayet iyi canim. Disarda dikkat etmek zor oluyor tabiki.

Afiyet olsun canim.

Yok ya çokta turşu sayılmaz bence az yiyorum öyle tuzlu birşeyde değil ödem yaparmi bi fikrim yok.

girdim.duşa ve evet kaslar.gitti et bölündü derler bizde :)

Menun de sporun da iyi canim boyle giderse guzel kilo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…