Yaaani bide bamya oyle tek gitmiyo:)Lahana turşusu da güzel olur be yaaav
Bamya tek de gitmez çift de gitmez kardeş yaYaaani bide bamya oyle tek gitmiyo:)
Bu jalapeno ne zamam bitecek kızMenumu yazayım
Saat 7
1 kayısı
Yarım kk peynir
Saat 11
5 kaşık melemen
1.5 dilim kızarmış tam buğday
1 kk peynir
Salata domates
1 kaşık jalapeno
Saat 18
1 kepçe domates çorbası
6 kaşık yoğurtlu kabak salatası
Saat 21
5 fındık
5 badem
Su 3 litre
Spor
Eki Görüntüle 2034413
Sorunlu olan yerlerinde agrin yoksa bi sey olmamistir diye umuyorum ama cok kotu hissediyosan yapma gercekten asiri yoruyo bak benim 3.dkdan sonra kalbim 100e dayaniyodur rahat carptigini hissediyorum yani :) yarin et kesigi olman muhtemel bi ilk su tutsaydin kaslarin acilirdi az olurdu et kesigidoktor bana sadede yürüyüş yapabilirsin demişti bakalım kotu olursam 3 mille devam.ederim ama sizli yor heryerim
Döne valla geç kalmışsın canım kompleklerden kurtulmak için hiç saklanmadim mini de giydim napim yakışmıyor du ama içimde mi kalsın bide kim bakarsa baksın arkamdan konussalar ne olur çokta fifi.eliya Elifim, beni mayoyla mini etekle görsen ne olur kız, 2 tombik bacak kısa bir boy işte
Kompleks yaptım yıllarca giymedim, denize girmedim, dolapta etekler çürüdü, modaları geçti...
Bu sene komplekslerden arınma senem oldu adeta
Kim bakarsa baksın ne derlerse desinler giyicem dedim inat ettim
Giydim
Ha manken gibi miyim hayır belki yakışmıyor
Ama 3 günlük dünyaya bir daha gelmiycem dedim
5 kg ama bizde bitmez çok seviyoruz.Bu jalapeno ne zamam bitecek kız
Büyük kavanoz mu aldın yoksa
Bu hafta çok düzensizdim abla misafirler geldi onlara güzel yemekler yaptık yine hep böyle kaçamaklar yaptım pişman mıyım evet ama artık kaçamak yaptığım için tamamen bozmayacam devam edicem. Önceden kaçamak yaptığım an pişman oluyor ve zaten diyeti bozdum deyip hunharca yiyordum yani öyle böyle değil çok fazla yiyordum. Ama bu foruma geldiğimden beri briaz da olsun kendimi dizginleyebiliyorum bu hafta yine listede olamayacagım biliyorum ama tek başıma olsam kilo alırdım en azından yanlışlarımın farkındayım sizin sayenizdeBen begenmedım menünü
Cumaya eksı gelırmı bılemem ama yakında ıyı bır mesaj alacan benden
Sarma poaca götürmüş bu can
Onuda ıstemesın artık yavvvv
Sabahki kürüm çok iyi abla sana da tavsiye ederimSpor kardiyoyla beraber gayet iyi olur. Aslinda az yemissin ama cogu kh. Ben boyle yapinca hemen arti oluyorum. Istersen yarin khsiz gun yap canim. Sabah super.
ayy ne fıstığı allasen..ayaklı yağ tulumu gibiyim halenAfiyet olsun canim. Ya su resmi degistir kendin fistiksindir bu resim niye?? Menun iyi fish fingers haric. Ama eminim kolay olsun diye yaptin. Sporun da super
evet o dediğinden canım da siz benim küçük tatlı fish fingerlarımı neden begenmiyorsunuz bakiimm?? @DeryaOnDietOoo Derya sende de iyi kas varmış ya, aranızdaki tek löp benim demek herkes jillian yapabildiğine göre
Selam canımcııım ben Döne.
İyi yapmışsın zaten sporun çok iyi hiçbir şey olmaz en azından artı çıkacağını sanmıyorum. Turşun kötü sadece bence, o da ödemden dolayı.
Canının çok çektiği bir şeyden 3 ısırık alma hakkın var her zaman canım. Sakın çok kasıp iradenle oynama yorulursun. Diyet yarı yolda kalır, verdiğini de daha fazla geri alırsın, örnekleri çok biliyorsun sen de.
Canım kırmızı et bana yaramıyor, kilo aldırıyor, ızgara, fırın vs bile olsa. O yüzden az yerim hep. Her bünyede farklı tepki oluyor demek ki.
Yumurta peynir yoğurt balık esirgemem ama kendimden kesmem hiçbir zaman. Diyetten önceki kadar yiyorum hatta. Sadece meyveyi biraz azalttım son 1 aydır o kadar.
1 haftada 2 kilo vermişsin, çok çok iyi bence. Boyun da çok uzun maşallahın var çok kıskandım vallaha. Birlikte yola devam edicez canım inşallah aradığın motivasyonu burada bulursun. Diyet zorlu bir süreç oluyor bazen yani motive olabilmek şart. Biz akşam tüm menüleri spor ve içtiğimiz suyu buraya yazıyoruz ve canımızın istediği menülere yorum yapıyoruz, zamanla alışacaksındır kurallar çok basit. Hoşgeldin tekrar.
Fish finger nedir canım? Fırında yapmışsın ama benim aklıma marketten hazır alınan paket şeklindeki şeylerden geldi, etrafı çıtır gibi veya una bulanmış gibi, ondan mı oluyor o yemedim hiç de güzel mi
Aylin, menün iyi canım ama kahvaltı ile öğleni birleştirme bence hepsini zamanın varsa düzgün düzgün ayrı öğün olarak yemen metabolizman için çok iyi olur. Hızlanır. Az yiyince yavaşlar. Öğün atlayınca az yiyince hızlı zayıflanıyor ama hızlı da alınıyor, bir ileri bir geri gider gider gelirsin buraya canım. Kahvaltı güzel bir öğün kız hem...
Aynen bence de hergün olmadıktan sonra strese gerek yok
1 çiğ köfteyle kalmak tebrik edilesi olmuş ya
Ben olsam 10 tane gömerdim
Ben severim normalde de simdi diyette olunca her sey bi cirkin gözümde :))Bamya tek de gitmez çift de gitmez kardeş ya
Bamya nedir yaaa
Kime göre neye göre yakismiyodu hic giydigim yakismayacak gayesi cekmedim bende iyi yapmissin sen giydiginle mutluysan o sana yakisandir zaten :)Döne valla geç kalmışsın canım kompleklerden kurtulmak için hiç saklanmadim mini de giydim napim yakışmıyor du ama içimde mi kalsın bide kim bakarsa baksın arkamdan konussalar ne olur çokta fifi.
Hey mas 5 kg mi ama o da tursi o da ödem5 kg ama bizde bitmez çok seviyoruz.
Oglen haris gayet iyi canim. Disarda dikkat etmek zor oluyor tabiki.Sabah 08.10
4 zeytin,2 kk peynir,domates,salatalık,1 kuru kayısı,tarçın çörekotu kekik karışımı 1 kase yoğurt, şekersiz çay, 1 dl çavdar ekmeği
Öğle 15.00
2 top dondurma, 1 bardak haşlanmış mısır ketçap mayonez vardı kızlar üstünde (Bugün Liseden arkadaşlarımla buluşup dışarıda bir şeyler yapalım etkinlik dedik sayelerinde hem dondurma yedim hemde soslu mısır cuma günü kesin artı çıkarım ben)
Ara 16.00
Yarım yeşil elma,chia tarçın ve çörekotlu 1 kase yoğurt
Akşam 18.40
Domates, salatalık, biber,1 kase yoğurda çıtır meyveli müsli kattım 1,5 yk onu yedim.
2400 cc su içtim uyuyana kadar 3 lt yapıcam bunu kesin
Spor bugünlük yok ablalar ama yarın yapıcam tabiki bugün öğünlerim birbirine girdi evde olmayınca ne yediğimi nasıl yediğimi kontrolü asla sağlayamıyorum 1 yıldır görüşmüyorduk
Afiyet olsun canim.Midem.bulandi daha içemedim canım ya
Afiyet olsun canım turşu ödeme yapıyor biliyosun demii
evet meto durdu 2 gündür ama canım yemek falan ne biliyim psikolojim etkiledi sanırım menulerimi
Ne konuda garip biraz acarmisin
Aciktirmadi armut canım aslında sırf meto hareket etsin diye yedim yoksa canım istemedi akşam açlık hissettim domates salata 1 tatlı kaşığı yağ 1 çay kaşığı nar ekşisi ile salata yapıp yedim bir yemek tabağı kadar şimdi iyiyim ama mısır aldım pazardan nasıl koktu 1 tane ısırdım kalanı sabah yiycem :)
Yok ya çokta turşu sayılmaz bence az yiyorum öyle tuzlu birşeyde değil ödem yaparmi bi fikrim yok.Ben severim normalde de simdi diyette olunca her sey bi cirkin gözümde :))
Kime göre neye göre yakismiyodu hic giydigim yakismayacak gayesi cekmedim bende iyi yapmissin sen giydiginle mutluysan o sana yakisandir zaten :)
Hey mas 5 kg mi ama o da tursi o da ödem
girdim.duşa ve evet kaslar.gitti et bölündü derler bizde :)Sorunlu olan yerlerinde agrin yoksa bi sey olmamistir diye umuyorum ama cok kotu hissediyosan yapma gercekten asiri yoruyo bak benim 3.dkdan sonra kalbim 100e dayaniyodur rahat carptigini hissediyorum yani :) yarin et kesigi olman muhtemel bi ilk su tutsaydin kaslarin acilirdi az olurdu et kesigi
Ay gece gece canım çekti
Menun de sporun da iyi canim boyle giderse guzel kilo verirsinKızlar ölüyorum jillian yaptım 34 dakika hayatimda.bu kadar terledigimi yorulduğumu hatırlamıyorum
Menüm
Sabah 1 bardak tarçınlı sut
Öğle
1 yumurta 1 dilim tt ekmek peynirli salata 1 zey ti n
Aksam
1.ızgara köfte domates biber çok az tavuk döner 2 çatal taze fasulye 2 çilek
Su 4 litre
aci mi bu ben aci yiyeiyorum ya
inşallah ya bayramda geliyor ağustos sonu hedefime ulaşmam.lazimMenun de sporun da iyi canim boyle giderse guzel kilo verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?