Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hedefın kac kılo
O boyda şişman durduğunu sanmıyorum
Kılo bellı yerlere mı yığıldı
Nasıl bır dıyet ne gıbı bır spor yapıyorsun
Grupta aktıv olabılecekmısın zamanın varmı canım

Sabah 08.10
4 zeytin,2 kk peynir,domates,salatalık,1 kuru kayısı,tarçın çörekotu kekik karışımı 1 kase yoğurt, şekersiz çay, 1 dl çavdar ekmeği
Öğle 15.00
2 top dondurma, 1 bardak haşlanmış mısır ketçap mayonez vardı kızlar üstünde (Bugün Liseden arkadaşlarımla buluşup dışarıda bir şeyler yapalım etkinlik dedik sayelerinde hem dondurma yedim hemde soslu mısır cuma günü kesin artı çıkarım ben)
Ara 16.00
Yarım yeşil elma,chia tarçın ve çörekotlu 1 kase yoğurt
Akşam 18.40
Domates, salatalık, biber,1 kase yoğurda çıtır meyveli müsli kattım 1,5 yk onu yedim.
2400 cc su içtim uyuyana kadar 3 lt yapıcam bunu kesin
Spor bugünlük yok ablalar ama yarın yapıcam tabiki bugün öğünlerim birbirine girdi evde olmayınca ne yediğimi nasıl yediğimi kontrolü asla sağlayamıyorum 1 yıldır görüşmüyorduk

İlk hedefim 70'e inmek. Sonra duruma göre bakarız
Vücut şeklim benim dikdörtgen gibi o yüzden kilo tek bir yere yığılmıyor. O yüzden her yerden biraz versem iyi olacak
Her gün 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum ve bölgesel egzersizler yapıyorum. Daha önce pilates yapıyordum evde.
Genel olarak sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Sebze ağırlıklı besleniyorum. Eti fazla sevmiyorum ve neredeyse sadece tavuk eti tüketiyorum 3-4 kez haftada. Günde 2-3 yumurta yiyorum bir de :) vazgeçilmezim
Ekimin birinci haftasına tatilde olacağım o yüzden bol bol buralarda olacağım :)

Kaptan bana kizdi 4 catal dondurmam var diye bu menuyle seni tefe koyacak hazir ol :) dondurma hadi neysede misirin uzerine ketcap mayonez koydurmayaydin bari :)) az spor yap yatmadan leslie falan yediklerin yansin biraz oyle yatma bence

Kaptan bana kizdi 4 catal dondurmam var diye bu menuyle seni tefe koyacak hazir ol :) dondurma hadi neysede misirin uzerine ketcap mayonez koydurmayaydin bari :)) az spor yap yatmadan leslie falan yediklerin yansin biraz oyle yatma bence
Tamam yapıcam 3 mile birazdan başlıyorum yapınca buraya eklerim artı çıkacağım kesin

Bugünkü menüm
Sabah+öğlen (12.30)
Omlet ( 2 yumurta, 1 kaşık lor peynir)
Domates, salatalık
Ara: yarım su bardağı böğürtlen, yeşil çay
Akşam yemeği:
5 kaşık menemen
1 bardak ev yapımı ayran
Son ara: yeşil çay, tarçınlı süt
3l su
45 dk yürüyüş

Kiymaa yaa saclarina. Degisik model kestir. Benim onler baya kisa sadece arkasi uzun. Ya da kestireceksen de cok kisa olmasin uzulursun son ra canim

Afiyet olsun. Spor da menu de cok iyi

Afiyet olsun canim. Ya su resmi degistir kendin fistiksindir bu resim niye?? Menun iyi fish fingers haric. Ama eminim kolay olsun diye yaptin. Sporun da super

Aksam yemegin en guzeli canim. Gerisine lafim yok tatilde zor.

Menummmm

Sabah 9.00

1 armut
1 dilim tb reçeli ekmek

Öğlen 15.00

1 kaşe salata
1 kepçe türlü

Ara

Yarım şeftali

Aksam belki yoğurt sıcak acikirsam

1.5 lt su

3 mil leslie
Canim sporun gayet iyi. Sabah tatli yeyince acikmadin mi ? Acikmadiysan gun boyunca zaten az yemissin

Hersey gayet guzel canim spor super. Arada kucuk kacamaklar olur

Spor kardiyoyla beraber gayet iyi olur. Aslinda az yemissin ama cogu kh. Ben boyle yapinca hemen arti oluyorum. Istersen yarin khsiz gun yap canim. Sabah super.

Lisede univers
Lisede universitede gorduydum ama tek tuk kelimeler harici birsey yok aklimda. Ama cevirttiririm google amcaya. Lutfen yollar misin cnaim? Cok sagol. Merak ettim nasil birseymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…