Hedefın kac kıloTabi
İsmim Aylin. 20 yaşındayım. Boyum 179
Liseye kadar zayıf biriydim ama liseye başlayınca şuursuzca kilo aldım. Maksimumum 83 kg'dı. Çevrem tarafımdan sürekli kandırıldım senin boyun var iyi taşıyorsun diye ama işte :)
İlk defa geçen yıl karar verdim gerçekten zayıflamaya. 6 ayda 77 kilodan 64.7'e kadar indim sıkı spor Ve diyetle.
Ama üniversiteye başlayınca iyice saldım ve tekrar 77 oldum.
Geçen hafta tekrar başladım diyete. Başladığım kilo 77.5
Dün ise 75.9 kg oldum
Tahminimce ödem de vardı vücudumda
Böyle işte
Bu süreçi de sizlerle daha eğlenceli ve çekilir bir hale getirmek istiyorum
Peki cınımBen kalorıcı degılım canım
İçerık bakarım glisemıkcıyım bıraz
İlk hedefim 70'e inmek. Sonra duruma göre bakarızHedefın kac kılo
O boyda şişman durduğunu sanmıyorum
Kılo bellı yerlere mı yığıldı
Nasıl bır dıyet ne gıbı bır spor yapıyorsun
Grupta aktıv olabılecekmısın zamanın varmı canım
Yarin sabah tartilirim yarin dengeler cumaya ayarlariz kaptan :))Bu menüyle yarına bence artı cıkarsın
Istersen bır tartıl bak
Kaptan bana kizdi 4 catal dondurmam var diye bu menuyle seni tefe koyacak hazir ol :) dondurma hadi neysede misirin uzerine ketcap mayonez koydurmayaydin bari :)) az spor yap yatmadan leslie falan yediklerin yansin biraz oyle yatma benceSabah 08.10
4 zeytin,2 kk peynir,domates,salatalık,1 kuru kayısı,tarçın çörekotu kekik karışımı 1 kase yoğurt, şekersiz çay, 1 dl çavdar ekmeği
Öğle 15.00
2 top dondurma, 1 bardak haşlanmış mısır ketçap mayonez vardı kızlar üstünde (Bugün Liseden arkadaşlarımla buluşup dışarıda bir şeyler yapalım etkinlik dedik sayelerinde hem dondurma yedim hemde soslu mısır cuma günü kesin artı çıkarım ben)
Ara 16.00
Yarım yeşil elma,chia tarçın ve çörekotlu 1 kase yoğurt
Akşam 18.40
Domates, salatalık, biber,1 kase yoğurda çıtır meyveli müsli kattım 1,5 yk onu yedim.
2400 cc su içtim uyuyana kadar 3 lt yapıcam bunu kesin
Spor bugünlük yok ablalar ama yarın yapıcam tabiki bugün öğünlerim birbirine girdi evde olmayınca ne yediğimi nasıl yediğimi kontrolü asla sağlayamıyorum 1 yıldır görüşmüyorduk
Tamam yapıcam 3 mile birazdan başlıyorum yapınca buraya eklerim artı çıkacağım kesinKaptan bana kizdi 4 catal dondurmam var diye bu menuyle seni tefe koyacak hazir ol :) dondurma hadi neysede misirin uzerine ketcap mayonez koydurmayaydin bari :)) az spor yap yatmadan leslie falan yediklerin yansin biraz oyle yatma bence
Kiymaa yaa saclarina. Degisik model kestir. Benim onler baya kisa sadece arkasi uzun. Ya da kestireceksen de cok kisa olmasin uzulursun son ra canimdimi
Depresyonda değilsen şöyle diyim, spor salonundan çıktığın zaman nasıl mutlu, enerjik olursun hani ya, endorfin salgıladığın için böööyle için bir hoştur, doyuma ulaşmışsındııır...o hissi düşünerek git derim salona
Çok doğru laf
Benim de çok uzun ve bugün kestirme kararı aldım artık bıktım uzun saçtan senelerdir...
Kestirecem yarın öbür gün vallahi ya
Bi banyo sürüyor yarım saat ki krem kullanmıyorum da
Afiyet olsun. Spor da menu de cok iyiBugünkü menüm
Sabah+öğlen (12.30)
Omlet ( 2 yumurta, 1 kaşık lor peynir)
Domates, salatalık
Ara: yarım su bardağı böğürtlen, yeşil çay
Akşam yemeği:
5 kaşık menemen
1 bardak ev yapımı ayran
Son ara: yeşil çay, tarçınlı süt
3l su
45 dk yürüyüş
Afiyet olsun canim. Ya su resmi degistir kendin fistiksindir bu resim niye?? Menun iyi fish fingers haric. Ama eminim kolay olsun diye yaptin. Sporun da superBugünkü menüm
Sabah:haşlanmış yumurta, peynir,zeytin, domates,salatalık,bir dilim ekmek
Ara:bir elma
Öğle: fırında fish fingers, salata, bir dilim ekmek
Ara:beş badem
Akşam:fırında mücver,yoğurt, bir dilim ekmek
Su:3.5 litre
Spor:3 mil leslie,50 mekik, 10 plank
Aksam yemegin en guzeli canim. Gerisine lafim yok tatilde zor.Menüüüü geliyooooo bayaaaanlaaaar
Kahvaltı 09: yarım simit, 2 domates, 2 biber, 1 salatalık, 1 kk beyaz peynir, 2 incir, şekersiz çay, 7 zeytin
Ara 13: 1 paket kıtır çok tahıllı
Ara 17: 1 paket fesleğenli kraker, sade kahve şekersiz
(Bu ikisi de diyet ürün kalorileri düşük ama anı kurtarmalık yani tavsiye etmiyorum tabisi beybiler)
Akşam 19.30: Patlıcan salatası yağsız, mangalda et
2 lt su
Yürüyüş
Et yediğim için sabaha kilo almış olucam kesin amaBugün balık yok eşim sıkılmışmışmış balıktan ya bu erkekler var yaaaa saafii boğazlar haa
Canim sporun gayet iyi. Sabah tatli yeyince acikmadin mi ? Acikmadiysan gun boyunca zaten az yemissinMenummmm
Sabah 9.00
1 armut
1 dilim tb reçeli ekmek
Öğlen 15.00
1 kaşe salata
1 kepçe türlü
Ara
Yarım şeftali
Aksam belki yoğurt sıcak acikirsam
1.5 lt su
3 mil leslie
Hersey gayet guzel canim spor super. Arada kucuk kacamaklar olurMenü menü :))
Sabah:
2 cig findik
2 yumurtadan (yumurtalar cok minnak diye) peynirli biberli yağsız omlet
5 siyah zeytin
Öğlen:
1 kase sulu köfte
Yarim kase yoğurt
Ara: 4 catal yaklasik 50 gr vienetta baktim 130 kaloriymis günlük kalorimi asmadan azicik yaramazlik yaptim :)
Akşam:
1 yt tavuklu bamya
Biraz turşu
Spor: 5000 adim
Jillian michael 30 days
15 dk kardiyo
Su: 3 litre daha icerim yatana kadar
Spor kardiyoyla beraber gayet iyi olur. Aslinda az yemissin ama cogu kh. Ben boyle yapinca hemen arti oluyorum. Istersen yarin khsiz gun yap canim. Sabah super.Kızlar ben de menümü yazayim
11.00 iki kaşık yoğurt içine keten tohumu tarçın ve zerdeçal
13.00 2 kaşık bulgur pilavı 1 dilim peynir Domates salatalık biraz da marul
16.00 küçük 1 ev poğaçasi 4 tane sarma
18.00 1 tane elma
Spor olarak 20 dakika zumba yaptım
Akşam 9 gibi 30 dakika kardiyo yapmayı planlıyorum
Ve 2 litre su
Canlandirma yav gözünde dagit o görüntüyü yok oyle bi sey :)) ben ettim sen etme :)
Lisede univers@DeryaOnDiet canım Almanca bılıyorsa esın yada sen dosyamı yollarım watsaptan
Yok bılmıyorsan
Haftaya başlamayı dusunuyom günlük menü yazarım
Yada nasıl yardımcı olabılırım söyle onu yapayım
Lisede universitede gorduydum ama tek tuk kelimeler harici birsey yok aklimda. Ama cevirttiririm google amcaya. Lutfen yollar misin cnaim? Cok sagol. Merak ettim nasil birseymis@DeryaOnDiet canım Almanca bılıyorsa esın yada sen dosyamı yollarım watsaptan
Yok bılmıyorsan
Haftaya başlamayı dusunuyom günlük menü yazarım
Yada nasıl yardımcı olabılırım söyle onu yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?