Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afıyet olsun
Denecek baska bırsey bulamadım
Lakın bahaneler olduğu sürece bır öne bır arkaya gıderız demeden gecemıyecegım

Ben dürüm et döner yersem artı çıkardım kesin
Ama sporun suyun gayet iyi canım
Eksi çıkarsın yarın menülerin iyiydi genelde bu hafta
Hadi bakalım benim gibi rezil menülerle gelen yoktu bu hafta zaten

dürüm döner bencede sıkıntılıydı ama işte bahane, babamı ziyarete gittim, illa ikram edeceğim dedi.. kendine yarım ekmek söyleyip, aklı sıra ben diyetteyim diye dürüm söylemiş.. minnoşumu kıramadım.. kendimi kırdım.. zaten böyle yapa yapa aldım o kiloları ben..

et döner dürüm biraz fazla olmuş gibi ama spor çok iyi dengelemiştir. squat bende seviyorum ya 20 ile başladım şimdi 70 e kadar yapabiliyorum bir yerim tutmadan

ben eşli squat yapıyorum.. iş arkadaşım var, onunla el ele tutuşup yapıyoruz.. normalde 20x2 set oluyor ama bu hafta o fenalardaydı ben de uzatmadım.. ama 70 bence önünde saygıyla eğilecek bir sayı.. üst bacak kasların ne alemde? benimkiler futbolcu bacağı gibi.. kocaman.. squat yaptıkça şişiyorlar.. popomda hala bi yuvarlaklaşma yok.. bakalım ne zaman yuvarlayacağım.. sanırım daha çok ve sık yapmam lazım..

Bahaneler ne zaman bıtecek derken benım sabrım bıttı narın
Istersen her yerde her sekılde kendını doyurursun bunu ıkımızde bıliyoruz

valla ne iyi ne kötü ortada bir durum şuan yeni başladım zaten daha bir ay olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…