Bi gebelik testi mi yapsan işemeli olanndanbnm menülerde tırtistandı ya bide hasta olmadım 42 gün oldu balon gibisiyim
fakir diyeti yapıyom benBi simitle gün bitirmissin ne kadarda masrafsiz :))
Popooooet döner dürüm biraz fazla olmuş gibi ama spor çok iyi dengelemiştir. squat bende seviyorum ya 20 ile başladım şimdi 70 e kadar yapabiliyorum bir yerim tutmadan
yaptım canım 2 gün oldu yapalı bişey çıkmadı aynen bende pcos varBi gebelik testi mi yapsan işemeli olanndan
Ben 2.5ay adet görmedim nasılsa gecikmiştir dedim hamile çıktım
Pcos var bende de gecikmesine o kadar alışmıştım ki
Adet söktürücü?yaptım canım 2 gün oldu yapalı bişey çıkmadı aynen bende pcos var
her sferinde adet söktürücü kullandım o da çok faydalı değilmiş pazartesiye kadar bekleyeceğim olmasa gideceğim zaten 37 günde bir oluyorum ben bu seefer 40 olduAdet söktürücü?
Doktora gitmek lazım tabi
Afıyet olsunSabah 08.10
4 zeytin,2 kk peynir,domates,salatalık,1 kuru kayısı,tarçın çörekotu kekik karışımı 1 kase yoğurt, şekersiz çay, 1 dl çavdar ekmeği
Öğle 15.00
2 top dondurma, 1 bardak haşlanmış mısır ketçap mayonez vardı kızlar üstünde (Bugün Liseden arkadaşlarımla buluşup dışarıda bir şeyler yapalım etkinlik dedik sayelerinde hem dondurma yedim hemde soslu mısır cuma günü kesin artı çıkarım ben)
Ara 16.00
Yarım yeşil elma,chia tarçın ve çörekotlu 1 kase yoğurt
Akşam 18.40
Domates, salatalık, biber,1 kase yoğurda çıtır meyveli müsli kattım 1,5 yk onu yedim.
2400 cc su içtim uyuyana kadar 3 lt yapıcam bunu kesin
Spor bugünlük yok ablalar ama yarın yapıcam tabiki bugün öğünlerim birbirine girdi evde olmayınca ne yediğimi nasıl yediğimi kontrolü asla sağlayamıyorum 1 yıldır görüşmüyorduk
Ben dürüm et döner yersem artı çıkardım kesin
Ama sporun suyun gayet iyi canım
Eksi çıkarsın yarın menülerin iyiydi genelde bu hafta
Hadi bakalım benim gibi rezil menülerle gelen yoktu bu hafta zaten
et döner dürüm biraz fazla olmuş gibi ama spor çok iyi dengelemiştir. squat bende seviyorum ya 20 ile başladım şimdi 70 e kadar yapabiliyorum bir yerim tutmadan
Yarın kımseyı artı görmek istemıyorum kızlarYarin sabah tartilirim yarin dengeler cumaya ayarlariz kaptan :))
Yarın kımseyı artı görmek istemıyorum kızlar
Hedef kılon 5 kılo vermek olmadaydıTamam yapıcam 3 mile birazdan başlıyorum yapınca buraya eklerim artı çıkacağım kesin
kaptan sabah tartıldım cumadan beri 1 kilo bakalım yarına ne çıkcakYarın kımseyı artı görmek istemıyorum kızlar
Buluyum bugun yollarım tamam mıLisede univers
Lisede universitede gorduydum ama tek tuk kelimeler harici birsey yok aklimda. Ama cevirttiririm google amcaya. Lutfen yollar misin cnaim? Cok sagol. Merak ettim nasil birseymis
Acıkmaya degıl hedefe kıtlendım ben DeryaAfiyet olsun canim. Bugun ekstra dikkat ettigim halde yine senden cook yemisim. Acikmiyorsan ne mutlu
Beril abla çok pişmanım zaten 40 dk leslie yapabildimHedef kılon 5 kılo vermek olmadaydı
Bıde lıstede olsaydın sana kızardım ama bu durumda kendı tercıhın
Bahaneler ne zaman bıtecek derken benım sabrım bıttı narınBu hafta çok düzensizdim abla misafirler geldi onlara güzel yemekler yaptık yine hep böyle kaçamaklar yaptım pişman mıyım evet ama artık kaçamak yaptığım için tamamen bozmayacam devam edicem. Önceden kaçamak yaptığım an pişman oluyor ve zaten diyeti bozdum deyip hunharca yiyordum yani öyle böyle değil çok fazla yiyordum. Ama bu foruma geldiğimden beri briaz da olsun kendimi dizginleyebiliyorum bu hafta yine listede olamayacagım biliyorum ama tek başıma olsam kilo alırdım en azından yanlışlarımın farkındayım sizin sayenizde
Sabahki kürüm çok iyi abla sana da tavsiye ederimdiyetisyenim vermişti yatmadan önce spordan sonra ve kahvaltıdan sonra yiyordum bir de içine toz zencefil kattın mı bomba gibi enerjik oluyorsun aşırı etkili bi kür. Ama ben kaçamak yaptığım için etki etmiyor bana :) Ah ah haklısın vazgeçemedim bu karbonhidratlardan bi türlü bağımlısıyımmmmmmmmm
Elif yapıyor canım benimYok ya çokta turşu sayılmaz bence az yiyorum öyle tuzlu birşeyde değil ödem yaparmi bi fikrim yok.
valla ne iyi ne kötü ortada bir durum şuan yeni başladım zaten daha bir ay olmadıdürüm döner bencede sıkıntılıydı ama işte bahane, babamı ziyarete gittim, illa ikram edeceğim dedi.. kendine yarım ekmek söyleyip, aklı sıra ben diyetteyim diye dürüm söylemiş.. minnoşumu kıramadım..kendimi kırdım.. zaten böyle yapa yapa aldım o kiloları ben..
ben eşli squat yapıyorum.. iş arkadaşım var, onunla el ele tutuşup yapıyoruz.. normalde 20x2 set oluyor ama bu hafta o fenalardaydı ben de uzatmadım.. ama 70 bence önünde saygıyla eğilecek bir sayı.. üst bacak kasların ne alemde? benimkiler futbolcu bacağı gibi.. kocaman.. squat yaptıkça şişiyorlar.. popomda hala bi yuvarlaklaşma yok.. bakalım ne zaman yuvarlayacağım.. sanırım daha çok ve sık yapmam lazım..
Nerden gelecek kım ki@azrabebek147 gel canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?