Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cok gecmis olsun

Canim aksam icmeyim oglen icersem yersem yuruyusle yakarim belki gibi bir gaflete kapildim galiba
neyse artık bitti gitti kaldığımız yerden devam

Afiyet olsun. Paket gıdalar sağlıklı değil mesajda verdin kurtardın döndüğünde istemiyoruz bu kitirciklari. Et Beni de bitiriyor ya

Merhaba kızlar :)
Duydum ki burada boş yer varmış
Aranıza katılabilir miyim acaba :)
hos geldin 179 luk arkadaşım ne boy anacım o kilo çok değildir o boya bence. Burda yer çok kap bi koltuk.

Menummmm

Sabah 9.00

1 armut
1 dilim tb reçeli ekmek

Öğlen 15.00

1 kaşe salata
1 kepçe türlü

Ara

Yarım şeftali

Aksam belki yoğurt sıcak acikirsam

1.5 lt su

3 mil leslie
Afiyet olsun akşam az olmuş sabah reçel yenmiş peh pehh. Spor güzel ama su niye az

Afiyet olsun sen şeker diyetine katılmadın mi bebeğim. O sporlar olmasa vienettana kizardim neyseki iyi spor yapmışsın.

poğaça mi sarma mi sabah ac gez akşama doğru poğaça ye olmamış sağlıklı şeyler ye bebeğim inşallah tartı seni Üzmez.

Menü
11.00
5 kaşık yağsız bamya yemegı
1 dl wasa

15.30
1 haşlanmış yumurta

18.30
2 dl wasa
Avakadolu yumurtalı benım göbeğim büyüklükte bır tabakta salata

Su 3 olur
Afiyet olsun sende göbek kalmadığına göre tabak küçüktü canım avakado istedi kız siyahlardan iyyyy varmıdır acep pazarda :)))

bugün ki menunu sevmedim ben mısır ketçap mayonez dondurma muslı hepsi karışmış sağlıklı sağlıksız. Biz bu kiloları vermek istiyorsak salata olan bi yere otursaydik yada ızgara bişeyler. Bugün böyle karman çorman olmuş midemiz çöp tenekesi değil yarın tertemiz besleniyoruz anlaştık mi fıstığım.

hey bebek senin o balığa diyetisyenin izin veriyormu bakim afiyet olsun usta.

himmm güzel afiyet olsun.

Afiyet olsun. Canım biliyormusun eşim bugün çiğ köfte yaptı herseyi ben hazırladım tadına bile bakmadım çünkü tartıya son 1 kaldı yesem ne olur yemesem ne olur hiç umrumda değil. Menun guzel.

Afiyet olsun beğendim canım.

ya diz bel ağrıyor ama heryerim ağrıyor şuan ayırt edemiyorum zumba lessli yaptım daha önce aslında plateside seviyorum bakalım durumuma gore bir şeyler yapacağım
kız yapma sakin ben 2 kez yaptım mahvoldum squat ta yapamıyorum. Bende de menisküs ve bel fıtığı var hatta ameliyat olmam lazım. Leslie de sıkıntı yok ve yürü. Benim dr um en son ağır sporlar yap dedi bana ama olmuyor sırt bel boyun bacak kaslarıni güçlendir dedi ama dayanamıyorum.

Afiyet olsun çok başarılı herşeyiyle.

Benimki kapanmaya baslamisti kendi kendine allahtan hemen foto videolarimi kopyaladim. Bir gun aniden kapandi ve mefta. Istersen kopyalaman gerekenleri hemen kopyala canim.
Ay bişey olursa eşim asla yenisini almaz

Geçmiş olsun canım.

Güzellikler bugün jillianin 5.günü bitti yarin ölçüp kac cm fark var var mi bakicam merak ediyorum :))
Bide su chiali pudingi yapmak istiyorum tatli krizleri icin adet donemim geliyo kacamaksiz atlatamam yoksa chia hangi marketlerde var fiyati nedir bana biraz bilgi verebilirmisiniz:)

Kendin yapmuyosun yapani engelleme kiz milyonlar yapiyo doneme yaptiramadik

Bu saatte azme bak beee mas mas :) dikkat et kendine esin yanindadir gerci :)
yanimdaydi da bisikletli 2 azmanla pek yürüyüş olmadı hava alma oldu daha çok :))))

a101 de var 8 lira civarı 300 400 gram vardır heralde. Baharat raflarınin çorbalar in oraya Bak bulamazsan sor bebeğim

yanimdaydi da bisikletli 2 azmanla pek yürüyüş olmadı hava alma oldu daha çok :))))

a101 de var 8 lira civarı 300 400 gram vardır heralde. Baharat raflarınin çorbalar in oraya Bak bulamazsan sor bebeğim
Olsun o da güzel :) yarin gidip alicam hemen bi paket :) cok tesekkur ederim iyi geceler:))

Menüm. Temizlik çamaşır derken yatağa girer girmez uyudum. Ancak bu saatte su içmeye kalkınca yazabildim
Sabah biraz süt 4 kaşık nesfit
kırmızı meyveli 2 kaşık yulaf ezmesi
Öğlen biraz beyaz peynir 6 7 siyah zeytin 5 yeşil zeytin 1 bardak çay 3 dilim kepek ekmek ( çayı şekersiz içemiyorum henüz)
Ara 1 minnak portakal
2 çatal paket kavurma 1 parça çiçek ekmek
Temizlik yaptım bugün akşam eşim geç geldi 23 00 gibi domates biberli kıyma yedim. 2 3 dilim ekmek. Bir bardak ayran
O saattte Yemicektim ama baya açıkmıştım.

Günaydın kızlar, iyi sabahlar diliyorum.. mesai bitiminden sonra hiç girmemiştim ohh menüler, turşular havada uçuşmuş.. bu saatte insanın canı turşu çeker mi çekiyor işte..

dün ki menüm;
uyanınca;1 çk keten tohumu yağı, 1 bardak su
sabah;1 su bardağı yoğurt, 1 su bardağı yaban mersini,5 bademe biraz su ekleyip smoothie yaptım
ara;1 fincan yeşil çay
öğlen;dürüm et döner,1 küçük ayran
ara;1 fincan yeşil çay
akşam;1 dilim süzme peynir, 5-6 adet küçük boy tavuk kanat(derisiz), salata,1 dilim ekmek
yatmadan;1 bardak limonlu su

spor;30 tane elimde ağırlıkla tam mekik, 20 yarım mekik, 20 squat, 60dk hızlı tempolu yokuş tırmanmalı yürüyüş
su;4lt ye yakın belki de olmuştur.

ayy ne fıstığı allasen..ayaklı yağ tulumu gibiyim halen

evet o dediğinden canım da siz benim küçük tatlı fish fingerlarımı neden begenmiyorsunuz bakiimm?? @DeryaOnDiet
Estağfurullah ne yağ tulumu yaa öyle deme beybisi
Bitecek eriyecek kışa mini mini hanımcık olacaksın
Ama finger kötü minik ama tatlı ama kötü kötü kötü fingeeeer
Noo fingeeer Nooo cryyyy ooooohhh beybiii
Paketlenmiş gıda ne duyu belirsiz içerikli un mu çıtır bişi kaplı pis pis piiiis yime canısı
Evet tanışmış olduk ama kırmızı biber sanmıştım ben
Hiç içim kaynamadı ismine yakışmadı
Jalapeno tatlı minnoş kırmızı biber gibi ismi var hayalimde öyleydi
Yimem ben
Benim tartının da öyle işlevleri mevcut Ayşegül ya
İnansam mı ki acaba
Kas oranım çok çıkıyo çünkü bi daha bi daha göster tartııı diyorum seviniyorum hemen
Kuzum 68 kilosun daha ne yaa. Bence gayet de manken gibisindir oyle bir kilon yokk. Giy tabii giy de millet alimli guzel bayan gorsun
Yok ya takıntı işte
Teşekkür ederim Deryam ya moral verdin
Birde ben adet dönemindeyim şuan şiş hissediyorum kendimi.inşallah artı çıkmam ya
Boooşveeer bir hafta da eksi çıkma stres yapma yeter ki
Sporun suyun iyi menün nerdeyse boş be niye artı çıkasın kız
Canim eminim ki kolay olmustur bazen mecburen kolaya kaciyoruz. Ama kuzum kendin taze balik alip yapaydin daha iyi olma miydi
Aynen
Vaaay suya bak süpersin Derya
Telefonum donuyor kapanıyor mefta olucak galiba valla çok korkuyorum. Alintilarim hep gitmiş kapaninca şimdi başa dönücem.
Abbooov çok kötü sorun
Hemen harici harddisc e her şeyini kopyala kız
Geçmiş olsun
Paket paket dedin
Kafamın etini yedin
Ben sana mi yaptım
İki gözüm Elifim
Pahalı değil zatrn çok gidiyor
Pudinge 2 kaşık gider anca
Kendin yapmuyosun yapani engelleme kiz milyonlar yapiyo doneme yaptiramadik
@eliya da yapma diyor sıkıntılı eklemler bel için çok zor ki
Bakın çok konuşmayı n kızarım ha
oku oku

Ben dürüm et döner yersem artı çıkardım kesin
Ama sporun suyun gayet iyi canım
Eksi çıkarsın yarın menülerin iyiydi genelde bu hafta
Hadi bakalım benim gibi rezil menülerle gelen yoktu bu hafta zaten

et döner dürüm biraz fazla olmuş gibi ama spor çok iyi dengelemiştir. squat bende seviyorum ya 20 ile başladım şimdi 70 e kadar yapabiliyorum bir yerim tutmadan

Ben dürüm et döner yersem artı çıkardım kesin
Ama sporun suyun gayet iyi canım
Eksi çıkarsın yarın menülerin iyiydi genelde bu hafta
Hadi bakalım benim gibi rezil menülerle gelen yoktu bu hafta zaten
bnm menülerde tırtistandı ya bide hasta olmadım 42 gün oldu balon gibisiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…