- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Cok gecmis olsunMerhaba kızlar
Bugün rahatsızdım midemde gaz oluştu doğru düzgün yemedim bisey.yemek görünce midem bulandi.o yüzden menüm de genel itibariyle su ve maden suyundan ibaret.
Midesinde sık sık gaz birikinler anlayacaktır ne pis bisey olduğunu:)
geçti canım teşekkürler:)Cok gecmis olsun
neyse artık bitti gitti kaldığımız yerden devamCanim aksam icmeyim oglen icersem yersem yuruyusle yakarim belki gibi bir gaflete kapildim galiba
Afiyet olsun. Paket gıdalar sağlıklı değil mesajda verdin kurtardın döndüğünde istemiyoruz bu kitirciklari. Et Beni de bitiriyor yaMenüüüü geliyooooo bayaaaanlaaaar
Kahvaltı 09: yarım simit, 2 domates, 2 biber, 1 salatalık, 1 kk beyaz peynir, 2 incir, şekersiz çay, 7 zeytin
Ara 13: 1 paket kıtır çok tahıllı
Ara 17: 1 paket fesleğenli kraker, sade kahve şekersiz
(Bu ikisi de diyet ürün kalorileri düşük ama anı kurtarmalık yani tavsiye etmiyorum tabisi beybiler)
Akşam 19.30: Patlıcan salatası yağsız, mangalda et
2 lt su
Yürüyüş
Et yediğim için sabaha kilo almış olucam kesin amaBugün balık yok eşim sıkılmışmışmış balıktan ya bu erkekler var yaaaa saafii boğazlar haa
hos geldin 179 luk arkadaşım ne boy anacım o kilo çok değildir o boya bence. Burda yer çok kap bi koltuk.Merhaba kızlar :)
Duydum ki burada boş yer varmış
Aranıza katılabilir miyim acaba :)
Afiyet olsun akşam az olmuş sabah reçel yenmiş peh pehh. Spor güzel ama su niye azMenummmm
Sabah 9.00
1 armut
1 dilim tb reçeli ekmek
Öğlen 15.00
1 kaşe salata
1 kepçe türlü
Ara
Yarım şeftali
Aksam belki yoğurt sıcak acikirsam
1.5 lt su
3 mil leslie
Afiyet olsun sen şeker diyetine katılmadın mi bebeğim. O sporlar olmasa vienettana kizardim neyseki iyi spor yapmışsın.Menü menü :))
Sabah:
2 cig findik
2 yumurtadan (yumurtalar cok minnak diye) peynirli biberli yağsız omlet
5 siyah zeytin
Öğlen:
1 kase sulu köfte
Yarim kase yoğurt
Ara: 4 catal yaklasik 50 gr vienetta baktim 130 kaloriymis günlük kalorimi asmadan azicik yaramazlik yaptim :)
Akşam:
1 yt tavuklu bamya
Biraz turşu
Spor: 5000 adim
Jillian michael 30 days
15 dk kardiyo
Su: 3 litre daha icerim yatana kadar
poğaça mi sarma mi sabah ac gez akşama doğru poğaça ye olmamış sağlıklı şeyler ye bebeğim inşallah tartı seni Üzmez.Kızlar ben de menümü yazayim
11.00 iki kaşık yoğurt içine keten tohumu tarçın ve zerdeçal
13.00 2 kaşık bulgur pilavı 1 dilim peynir Domates salatalık biraz da marul
16.00 küçük 1 ev poğaçasi 4 tane sarma
18.00 1 tane elma
Spor olarak 20 dakika zumba yaptım
Akşam 9 gibi 30 dakika kardiyo yapmayı planlıyorum
Ve 2 litre su
Afiyet olsun sende göbek kalmadığına göre tabak küçüktüMenü
11.00
5 kaşık yağsız bamya yemegı
1 dl wasa
15.30
1 haşlanmış yumurta
18.30
2 dl wasa
Avakadolu yumurtalı benım göbeğim büyüklükte bır tabakta salata
Su 3 olur
bugün ki menunu sevmedim ben mısır ketçap mayonez dondurma muslı hepsi karışmış sağlıklı sağlıksız. Biz bu kiloları vermek istiyorsak salata olan bi yere otursaydik yada ızgara bişeyler. Bugün böyle karman çorman olmuş midemiz çöp tenekesi değil yarın tertemiz besleniyoruz anlaştık mi fıstığım.Sabah 08.10
4 zeytin,2 kk peynir,domates,salatalık,1 kuru kayısı,tarçın çörekotu kekik karışımı 1 kase yoğurt, şekersiz çay, 1 dl çavdar ekmeği
Öğle 15.00
2 top dondurma, 1 bardak haşlanmış mısır ketçap mayonez vardı kızlar üstünde (Bugün Liseden arkadaşlarımla buluşup dışarıda bir şeyler yapalım etkinlik dedik sayelerinde hem dondurma yedim hemde soslu mısır cuma günü kesin artı çıkarım ben)
Ara 16.00
Yarım yeşil elma,chia tarçın ve çörekotlu 1 kase yoğurt
Akşam 18.40
Domates, salatalık, biber,1 kase yoğurda çıtır meyveli müsli kattım 1,5 yk onu yedim.
2400 cc su içtim uyuyana kadar 3 lt yapıcam bunu kesin
Spor bugünlük yok ablalar ama yarın yapıcam tabiki bugün öğünlerim birbirine girdi evde olmayınca ne yediğimi nasıl yediğimi kontrolü asla sağlayamıyorum 1 yıldır görüşmüyorduk
hey bebek senin o balığa diyetisyenin izin veriyormu bakimBugünkü menüm
Sabah:haşlanmış yumurta, peynir,zeytin, domates,salatalık,bir dilim ekmek
Ara:bir elma
Öğle: fırında fish fingers, salata, bir dilim ekmek
Ara:beş badem
Akşam:fırında mücver,yoğurt, bir dilim ekmek
Su:3.5 litre
Spor:3 mil leslie,50 mekik, 10 plank
himmm güzel afiyet olsun.Bugünkü menüm
Sabah+öğlen (12.30)
Omlet ( 2 yumurta, 1 kaşık lor peynir)
Domates, salatalık
Ara: yarım su bardağı böğürtlen, yeşil çay
Akşam yemeği:
5 kaşık menemen
1 bardak ev yapımı ayran
Son ara: yeşil çay, tarçınlı süt
3l su
45 dk yürüyüş
Afiyet olsun. Canım biliyormusun eşim bugün çiğ köfte yaptı herseyi ben hazırladım tadına bile bakmadım çünkü tartıya son 1 kaldı yesem ne olur yemesem ne olur hiç umrumda değil. Menun guzel.menümü yazayım
Sabah
1kk peynir
6 yeşil zeytin
1 yumurta
2 dilim ekmek
Ara
1 grissini 1 bardak ayran
Akşam
1 kepçe yoğurt çorbası
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 dilim ekmek
1 adet de çiğ köfte malesef eşim diyet bozucu gibi maşallah gelirken alıp gelmiş masada olunca insan dayanamıyor.
Ara dörtte bir elma bir kaç tane üzüm
Afiyet olsun beğendim canım.Kızlar ölüyorum jillian yaptım 34 dakika hayatimda.bu kadar terledigimi yorulduğumu hatırlamıyorum
Menüm
Sabah 1 bardak tarçınlı sut
Öğle
1 yumurta 1 dilim tt ekmek peynirli salata 1 zey ti n
Aksam
1.ızgara köfte domates biber çok az tavuk döner 2 çatal taze fasulye 2 çilek
Su 4 litre
kız yapma sakin ben 2 kez yaptım mahvoldum squat ta yapamıyorum. Bende de menisküs ve bel fıtığı var hatta ameliyat olmam lazım. Leslie de sıkıntı yok ve yürü. Benim dr um en son ağır sporlar yap dedi bana ama olmuyor sırt bel boyun bacak kaslarıni güçlendir dedi ama dayanamıyorum.ya diz bel ağrıyor ama heryerim ağrıyor şuan ayırt edemiyorum zumba lessli yaptım daha önce aslında plateside seviyorum bakalım durumuma gore bir şeyler yapacağım
Afiyet olsun çok başarılı herşeyiyle.Slm kizlar
Bugunku menum (dunku alkolden sonra cumaya kadar boyle pur dikkat tam dikkat )
@berilceee @anderes
sabah: 1 fincan bol tarcinli sut
ara: 100 gr kadar yogurt, 75 gr tavuk gogsu (1 tk hindistan cevizi yaginda hazirladim)
oglen: 100 gr somon baligi, 1 domates
ara: 1 fincan sutlu kahve
aksam: 1 tabak yumurtali salata (marul, 2 yumurta, 1 demet dere otu, 2 salatalik, limon, 1 tk zeytinyagi, tuzsuz), 1 tabak rokali salata (3 avuc kadar roka, 70 gr az yagli peynir, 1 tutam taze nane, 2 tane kuru domates, 2 tane taze domates, dimon, 1tk zeytinyagi, tuzsuz)
su: 4 litreye yakintezbitsin
spor: 30 dk aqua zumba
5km yuruyus
Leslie 3 mile (45 dak)
Leslie floor session (karin hareketleri 11 dak)
Ay bişey olursa eşim asla yenisini almazBenimki kapanmaya baslamisti kendi kendine allahtan hemen foto videolarimi kopyaladim. Bir gun aniden kapandi ve mefta. Istersen kopyalaman gerekenleri hemen kopyala canim.
Geçmiş olsun canım.Merhaba kızlar
Bugün rahatsızdım midemde gaz oluştu doğru düzgün yemedim bisey.yemek görünce midem bulandi.o yüzden menüm de genel itibariyle su ve maden suyundan ibaret.
Bu saatte azme bak beee mas mas :) dikkat et kendine esin yanindadir gerci :)Ben yürüyüşe gidiyorum kizçeler öpüldünüz.
Kendin yapmuyosun yapani engelleme kizYok boşa gitmemiş bence adım sayın sayesinde lahmacun yiyebilmişsin diye düşünelim
Selamlar canım
Bamyayı hiç sevmem kaygan kaygan
Burdan da at ben de göreyim senin donlar nası bişiymiş ya burda da satılır mı acaba
Hmmm ben de okumıyım artık o zaman, madem kaptan okumuyor
Ben 160 ım canım, yaşlanınca daha da çekicem bi de
Selam Huzur, ne haber canım? Misafir varken diyet olmuyor dimi, ne yaptın peki? Tartılar ne söyler?
Bıraktıysan da moral bozmak yok, yarın başlarsın.
Lavaş ödem mi yapıyormuş ya bulgur gaz maz yapıyo şişiriyo bulgurdandır
Meyveyi çok kaçırma Hilal canım
Geç yatmak stres yapar stres ödem yapar
Bu mantıkla evet
4 saat iyiymiş bence bi de gençsin sen ya ben 4 saat aralıksız uyusam bayram
Elifim, dün akşam Girit kabak dolması diyr bir şey yedik, ufak kabakları yarıp içinr sarımsak sokmuşlar, zeytinyağında fırına vermişler ki kabağı sevmem, bayıldım bayıldım yaa
Çok pahalı hatta avro üzerinden kimi yerde. Son moda çünkü. Ben gibi fakir fukara anca klasik rejim yapar karbonhidratı azalt hareket et rejimi yani...
Ayşegülcüm, sakın yapma derim kesinlikle. Menisküs yırtığın da artar, fıtık da ilerler. O derece zor yani. Ki benim kas oranım %46, ben yapamadım, o derece.
Yapana takdir, Allahına kurbanBestttt canım benim fit hatun kaslı beybi
yanimdaydi da bisikletli 2 azmanla pek yürüyüş olmadı hava alma oldu daha çok :))))Bu saatte azme bak beee mas mas :) dikkat et kendine esin yanindadir gerci :)
a101 de var 8 lira civarı 300 400 gram vardır heralde. Baharat raflarınin çorbalar in oraya Bak bulamazsan sor bebeğimGüzellikler bugün jillianin 5.günü bitti yarin ölçüp kac cm fark var var mi bakicam merak ediyorum :))
Bide su chiali pudingi yapmak istiyorum tatli krizleri icin adet donemim geliyo kacamaksiz atlatamam yoksa chia hangi marketlerde var fiyati nedir bana biraz bilgi verebilirmisiniz:)
Olsun o da güzel :) yarin gidip alicam hemen bi paket :) cok tesekkur ederim iyi geceler:))yanimdaydi da bisikletli 2 azmanla pek yürüyüş olmadı hava alma oldu daha çok :))))
a101 de var 8 lira civarı 300 400 gram vardır heralde. Baharat raflarınin çorbalar in oraya Bak bulamazsan sor bebeğim
Estağfurullah ne yağ tulumu yaa öyle deme beybisiayy ne fıstığı allasen..ayaklı yağ tulumu gibiyim halen
evet o dediğinden canım da siz benim küçük tatlı fish fingerlarımı neden begenmiyorsunuz bakiimm?? @DeryaOnDiet
Evet tanışmış olduk ama kırmızı biber sanmıştım ben
Benim tartının da öyle işlevleri mevcut Ayşegül yaBu arada kızlar bizim evdeki tartı dijital ve kas yağ oranini günlük alman gereken kalori miktarını ölçüyor benm.vucudumun yüzde 30u yağ çıktı çok yüksek esim sen en az 20 kilo verirsin yağdan diyor alman gereken kalori.ise 1999 kalori
Yok ya takıntı işteKuzum 68 kilosun daha ne yaa. Bence gayet de manken gibisindir oyle bir kilon yokk. Giy tabii giy de millet alimli guzel bayan gorsun
Boooşveeer bir hafta da eksi çıkma stres yapma yeter kiBirde ben adet dönemindeyim şuan şiş hissediyorum kendimi.inşallah artı çıkmam ya
AynenCanim eminim ki kolay olmustur bazen mecburen kolaya kaciyoruz. Ama kuzum kendin taze balik alip yapaydin daha iyi olma miydi
Vaaay suya bak süpersin DeryaSlm kizlar
Bugunku menum (dunku alkolden sonra cumaya kadar boyle pur dikkat tam dikkat )
@berilceee @anderes
sabah: 1 fincan bol tarcinli sut
ara: 100 gr kadar yogurt, 75 gr tavuk gogsu (1 tk hindistan cevizi yaginda hazirladim)
oglen: 100 gr somon baligi, 1 domates
ara: 1 fincan sutlu kahve
aksam: 1 tabak yumurtali salata (marul, 2 yumurta, 1 demet dere otu, 2 salatalik, limon, 1 tk zeytinyagi, tuzsuz), 1 tabak rokali salata (3 avuc kadar roka, 70 gr az yagli peynir, 1 tutam taze nane, 2 tane kuru domates, 2 tane taze domates, dimon, 1tk zeytinyagi, tuzsuz)
su: 4 litreye yakintezbitsin
spor: 30 dk aqua zumba
5km yuruyus
Leslie 3 mile (45 dak)
Leslie floor session (karin hareketleri 11 dak)
Abbooov çok kötü sorunTelefonum donuyor kapanıyor mefta olucak galiba valla çok korkuyorum. Alintilarim hep gitmiş kapaninca şimdi başa dönücem.
Geçmiş olsunMerhaba kızlar
Paket paket dedinneyse artık bitti gitti kaldığımız yerden devam
Afiyet olsun. Paket gıdalar sağlıklı değil mesajda verdin kurtardın döndüğünde istemiyoruz bu kitirciklari. Et Beni de bitiriyor ya
hos geldin 179 luk arkadaşım ne boy anacım o kilo çok değildir o boya bence. Burda yer çok kap bi koltuk.
Afiyet olsun akşam az olmuş sabah reçel yenmiş peh pehh. Spor güzel ama su niye az
Afiyet olsun sen şeker diyetine katılmadın mi bebeğim. O sporlar olmasa vienettana kizardim neyseki iyi spor yapmışsın.
poğaça mi sarma mi sabah ac gez akşama doğru poğaça ye olmamış sağlıklı şeyler ye bebeğim inşallah tartı seni Üzmez.
Afiyet olsun sende göbek kalmadığına göre tabak küçüktücanım avakado istedi kız siyahlardan iyyyy varmıdır acep pazarda :)))
bugün ki menunu sevmedim ben mısır ketçap mayonez dondurma muslı hepsi karışmış sağlıklı sağlıksız. Biz bu kiloları vermek istiyorsak salata olan bi yere otursaydik yada ızgara bişeyler. Bugün böyle karman çorman olmuş midemiz çöp tenekesi değil yarın tertemiz besleniyoruz anlaştık mi fıstığım.
hey bebek senin o balığa diyetisyenin izin veriyormu bakimafiyet olsun usta.
himmm güzel afiyet olsun.
Afiyet olsun. Canım biliyormusun eşim bugün çiğ köfte yaptı herseyi ben hazırladım tadına bile bakmadım çünkü tartıya son 1 kaldı yesem ne olur yemesem ne olur hiç umrumda değil. Menun guzel.
Afiyet olsun beğendim canım.
kız yapma sakin ben 2 kez yaptım mahvoldum squat ta yapamıyorum. Bende de menisküs ve bel fıtığı var hatta ameliyat olmam lazım. Leslie de sıkıntı yok ve yürü. Benim dr um en son ağır sporlar yap dedi bana ama olmuyor sırt bel boyun bacak kaslarıni güçlendir dedi ama dayanamıyorum.
Afiyet olsun çok başarılı herşeyiyle.
Ay bişey olursa eşim asla yenisini almaz
Geçmiş olsun canım.
Pahalı değil zatrn çok gidiyorGüzellikler bugün jillianin 5.günü bitti yarin ölçüp kac cm fark var var mi bakicam merak ediyorum :))
Bide su chiali pudingi yapmak istiyorum tatli krizleri icin adet donemim geliyo kacamaksiz atlatamam yoksa chia hangi marketlerde var fiyati nedir bana biraz bilgi verebilirmisiniz:)
@eliya da yapma diyor sıkıntılı eklemler bel için çok zor kiKendin yapmuyosun yapani engelleme kizmilyonlar yapiyo doneme yaptiramadik
Bakın çok konuşmayı n kızarım ha
Ben dürüm et döner yersem artı çıkardım kesinGünaydın kızlar, iyi sabahlar diliyorum.. mesai bitiminden sonra hiç girmemiştim ohh menüler, turşular havada uçuşmuş.. bu saatte insanın canı turşu çeker mi çekiyor işte..
dün ki menüm;
uyanınca;1 çk keten tohumu yağı, 1 bardak su
sabah;1 su bardağı yoğurt, 1 su bardağı yaban mersini,5 bademe biraz su ekleyip smoothie yaptım
ara;1 fincan yeşil çay
öğlen;dürüm et döner,1 küçük ayran
ara;1 fincan yeşil çay
akşam;1 dilim süzme peynir, 5-6 adet küçük boy tavuk kanat(derisiz), salata,1 dilim ekmek
yatmadan;1 bardak limonlu su
spor;30 tane elimde ağırlıkla tam mekik, 20 yarım mekik, 20 squat, 60dk hızlı tempolu yokuş tırmanmalı yürüyüş
su;4lt ye yakın belki de olmuştur.
et döner dürüm biraz fazla olmuş gibi ama spor çok iyi dengelemiştir. squat bende seviyorum ya 20 ile başladım şimdi 70 e kadar yapabiliyorum bir yerim tutmadanGünaydın kızlar, iyi sabahlar diliyorum.. mesai bitiminden sonra hiç girmemiştim ohh menüler, turşular havada uçuşmuş.. bu saatte insanın canı turşu çeker mi çekiyor işte..
dün ki menüm;
uyanınca;1 çk keten tohumu yağı, 1 bardak su
sabah;1 su bardağı yoğurt, 1 su bardağı yaban mersini,5 bademe biraz su ekleyip smoothie yaptım
ara;1 fincan yeşil çay
öğlen;dürüm et döner,1 küçük ayran
ara;1 fincan yeşil çay
akşam;1 dilim süzme peynir, 5-6 adet küçük boy tavuk kanat(derisiz), salata,1 dilim ekmek
yatmadan;1 bardak limonlu su
spor;30 tane elimde ağırlıkla tam mekik, 20 yarım mekik, 20 squat, 60dk hızlı tempolu yokuş tırmanmalı yürüyüş
su;4lt ye yakın belki de olmuştur.
bnm menülerde tırtistandı ya bide hasta olmadım 42 gün oldu balon gibisiyimBen dürüm et döner yersem artı çıkardım kesin
Ama sporun suyun gayet iyi canım
Eksi çıkarsın yarın menülerin iyiydi genelde bu hafta
Hadi bakalım benim gibi rezil menülerle gelen yoktu bu hafta zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?