özlendiniz cubuk kraker haberin varmi bundanKizlar giremedim nasilsinizzzzz
yaparım valla yapmisligim varBulsan yaparsin masallah gerci Adanalilarin Anteplilerin hepsi becerekli maharetli masallah.
ayni be yaa kilo verecez diye cırmalıyoruzKizlar giremedim nasilsinizzzzz
Ben de ozluyorum selvi boylu ablamözlendiniz cubuk kraker haberin varmi bundan
Verirsin seeeeeen ne kaldi surdaayni be yaa kilo verecez diye cırmalıyoruz
bu misafirlerdenBen de ozluyorum selvi boylu ablamsu tatil bi bitsin de duzene gireyim yahu ya misafir var ya biz bi yerdeyiz
sonrasi gidiyonmu sende yelizİnşallah bu hafta mezun olmayı hedefliyorumsonra tatil var biraz daha ailem gelecek Bayram yoğun
geçer ama burda olcam yine koruyamama diye korkuyorum çookksen de durumlar nasıl
Yok ya burda olacağım inşallahsonrasi gidiyonmu sende yeliz
gitme sakin yaYok ya burda olacağım inşallah
1 sene falan koruma yapayım diyorumsizi de mezun edeyim nasip olursa tabii
Bende öyle düşünüyorum zatengitme sakin ya
kal beraber free listede takilalim
O zaman biraz daha skalim totoyu :))Bırakma sakın
Ikı haftada bellı oluyormus
Her güne bi video seklinde gidiyo dimi bu ben oyle anladim amaBende 1 hafta kadar yaptım işe yarıyor ama devam edemedim ..başka videolarda varmış aslında bir ara bakmıştım
Light ton baligi aliyorum bende salatanin icinde on numara öğün oluyo hemde balik yani ugrasmadan mis gibi omega 3 :)Yağını süzüyorum bana diyetisyen vermişti 80 gr lık..tok tutuyor ama şişmanlatmıyor beni zayıflatıyor hatta ..
30 gun bilemiyorum da 15 günü tamamlicam sonra sehir disina cikicam falan islerim var biraz o ara yapamamIns 30 gunu tamamlarsin canim Jillianda super olur
Soda ayran benim favoriydi ama kaptan sodaya tuz var didiBen de istiyorum. Ayran yapip iceyim bari. Onun da rengi var beyaz
Beril abla ben seni etiketleyip yazmistim ama gördün müburda adi olmayanlar bilgileri yazip etiketleyin beni
Olsa da icsek ya ne olur ki acep öyle portakal falan sıksak bari :)@berilcee ben ne yapsam ?soğuk içecek olsun renkli olsun kalorisiz olsun
Vişneli falan mı yapsak ya takım içeceği bulalım
Bakarım canım eklerım hemenO zaman biraz daha skalim totoyu :))
Her güne bi video seklinde gidiyo dimi bu ben oyle anladim ama
Light ton baligi aliyorum bende salatanin icinde on numara öğün oluyo hemde balik yani ugrasmadan mis gibi omega 3 :)
30 gun bilemiyorum da 15 günü tamamlicam sonra sehir disina cikicam falan islerim var biraz o ara yapamam
Soda ayran benim favoriydi ama kaptan sodaya tuz var didi(
Beril abla ben seni etiketleyip yazmistim ama gördün mü
Olsa da icsek ya ne olur ki acep öyle portakal falan sıksak bari :)
Sordun diye soyledim ablacim yoksa listeye girmek önemli degil benim icin burda yarisirsak yarislar da etkili olur bana kilo vereyim de liste önemli degil :)Bakarım canım eklerım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?