Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun ton balıklı salata nasıl bir şey ki doyurucu mu oluyor bir de ton balığı yağlı değil mi konservesi hic yapmadım da ben merak etim burdaki menülerde sık sık karşılaşıyorum yanlış anlaşılmasın gerçekten daha önce hic denemedim

Ben yerim çokta severim yeşil salataya ton balığı ekle limon sık oh misss hemde çok tok tutuyor dene sende

Bende 1 hafta kadar yaptım işe yarıyor ama devam edemedim ..başka videolarda varmış aslında bir ara bakmıştım

hımm o zaman ben de yapayım ton balığını normalde limonlu severim salatayla da güzel olur herhalde
Yap yap tek başına ana öğün ..hem kolay ..ben tavuklu peynirli salata da çok yapıyorum bu aralar tatil diye düzen şaştı ..çok iyi oluyor akşamları yersen hele

Ins 30 gunu tamamlarsin canim Jillianda super olur

Yap yap tek başına ana öğün ..hem kolay ..ben tavuklu peynirli salata da çok yapıyorum bu aralar tatil diye düzen şaştı ..çok iyi oluyor akşamları yersen hele
sen tatildesin nasıl gidiyor ben de haftaya pazar memlekete gideceğim 1 haftalığına anamın yaptığı yemeklerden kilo alma korkusu şimdiden sardı

Canim normal salata yaptim uzerine ton baligi ekleyip yedim. Yagli ton baliklari var tabi onlarin tadi daha guzel ama ben kendi suyunun icinde olan ton baliklarindan aliyorum. Bir konservesi 100 kalori civari. Tadi cok iyi degil yagli olan kadar ama tok tutuyor

sen tatildesin nasıl gidiyor ben de haftaya pazar memlekete gideceğim 1 haftalığına anamın yaptığı yemeklerden kilo alma korkusu şimdiden sardı
Fena değil ama dikkat etmek lazım işte ..Bayramda iş zor olacak benim içinde ondan diyorum ya bayrama kadar sıkı tutalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…