afiyet olsun ton balıklı salata nasıl bir şey ki doyurucu mu oluyor bir de ton balığı yağlı değil mi konservesi hic yapmadım da ben merak etim burdaki menülerde sık sık karşılaşıyorum yanlış anlaşılmasın gerçekten daha önce hic denemedimSlm kizlar
Bugunku menumberilceee Pembe_patikli
Sabah: 200 gr yogurt icine 15 badem. 1 ceviz. 15 kuru uzum. 2yk yulaf. 1 muz karistirdim
Ara: 1 sade kahve
Oglen: 1 kase sebze corbasi. 150 gr kadar haslanmis hindi eti
Ara: 20 uzum. 3 erik. 1 elma
Ara: sutlu kafeinsiz kahve.
Aksam: ton balikli salata
Su: 2.5 lt
Spor yok hala kotuyum. Iyilesir iyilesmez tam gaz devam
Bırakma sakınDiyosun gercektende baska sporla bu kadar terlemiyom ya bakalm o zaman yarin bi daha deniyim
Ben yerim çokta severim yeşil salataya ton balığı ekle limon sık oh misssafiyet olsun ton balıklı salata nasıl bir şey ki doyurucu mu oluyor bir de ton balığı yağlı değil mi konservesi hic yapmadım da ben merak etim burdaki menülerde sık sık karşılaşıyorum yanlış anlaşılmasın gerçekten daha önce hic denemedim
ton balığı çok yağlı değil mi ne kadar katiyoruz peki salatayaBen yerim çokta severim yeşil salataya ton balığı ekle limon sık oh missshemde çok tok tutuyor dene sende
Bende 1 hafta kadar yaptım işe yarıyor ama devam edemedim ..başka videolarda varmış aslında bir ara bakmıştımOhh mis abla sende kac minik var merak ettim valla :)
Hedef ayni guncel kilo ayni hadi beraber kollari sivayip verelim o zaman :))
Jilliani birakicam gibi yalniz
Güzel ama gene meyceler biraz fazla mi kacmis acaba :)
Bi bak istersen birinci bölümü dene biraz ama tutulmaya hazir ol yani :)
Benim bugün 7 oldu ama bugün yaparken kaslarim cok titredi arada durdum 30 sn falan devam ettim ama kaslarim cok titreyince korktum biraz birakicam sanirim(
Onlar ıkı cesıtton balığı çok yağlı değil mi ne kadar katiyoruz peki salataya
Yağını süzüyorum bana diyetisyen vermişti 80 gr lık..tok tutuyor ama şişmanlatmıyor beni zayıflatıyor hatta ..ton balığı çok yağlı değil mi ne kadar katiyoruz peki salataya
hımm o zaman ben de yapayım ton balığını normalde limonlu severim salatayla da güzel olur herhaldeYağını süzüyorum bana diyetisyen vermişti 80 gr lık..tok tutuyor ama şişmanlatmıyor beni zayıflatıyor hatta ..
Dene bence canim.Jilliani merak ettim bu arada fazla merak iyi degil derler ama
Yap yap tek başına ana öğün ..hem kolay ..ben tavuklu peynirli salata da çok yapıyorum bu aralar tatil diye düzen şaştı ..çok iyi oluyor akşamları yersen helehımm o zaman ben de yapayım ton balığını normalde limonlu severim salatayla da güzel olur herhalde
en masumu meyveli maden suyuYaaa şöyle soğuk bir içecek istiyorum
Tadı güzel olsun
Kalorisiz olsun
Renkli olsun ama ne?
Onlarda şeker varmış ya ..almıyorum artık önceden alıyordumen masumu meyveli maden suyu
Ins 30 gunu tamamlarsin canim Jillianda super olurOhh mis abla sende kac minik var merak ettim valla :)
Hedef ayni guncel kilo ayni hadi beraber kollari sivayip verelim o zaman :))
Jilliani birakicam gibi yalniz
Güzel ama gene meyceler biraz fazla mi kacmis acaba :)
Bi bak istersen birinci bölümü dene biraz ama tutulmaya hazir ol yani :)
Benim bugün 7 oldu ama bugün yaparken kaslarim cok titredi arada durdum 30 sn falan devam ettim ama kaslarim cok titreyince korktum biraz birakicam sanirim(
Canim yagsiz ton baliklari var. Ben onlardan aliyorum. Su var icinde 100 gri 80 kalori.hımm o zaman ben de yapayım ton balığını normalde limonlu severim salatayla da güzel olur herhalde
sen tatildesin nasıl gidiyor ben de haftaya pazar memlekete gideceğim 1 haftalığına anamın yaptığı yemeklerden kilo alma korkusu şimdiden sardıYap yap tek başına ana öğün ..hem kolay ..ben tavuklu peynirli salata da çok yapıyorum bu aralar tatil diye düzen şaştı ..çok iyi oluyor akşamları yersen hele
onu bilmiyordum bir bakayım markette çok iyiymiş kalori miktarıCanim yagsiz ton baliklari var. Ben onlardan aliyorum. Su var icinde 100 gri 80 kalori.
Canim normal salata yaptim uzerine ton baligi ekleyip yedim. Yagli ton baliklari var tabi onlarin tadi daha guzel ama ben kendi suyunun icinde olan ton baliklarindan aliyorum. Bir konservesi 100 kalori civari. Tadi cok iyi degil yagli olan kadar ama tok tutuyorafiyet olsun ton balıklı salata nasıl bir şey ki doyurucu mu oluyor bir de ton balığı yağlı değil mi konservesi hic yapmadım da ben merak etim burdaki menülerde sık sık karşılaşıyorum yanlış anlaşılmasın gerçekten daha önce hic denemedim
Fena değil ama dikkat etmek lazım işte ..Bayramda iş zor olacak benim içindesen tatildesin nasıl gidiyor ben de haftaya pazar memlekete gideceğim 1 haftalığına anamın yaptığı yemeklerden kilo alma korkusu şimdiden sardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?