Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu kadar da olmayız ama azıcık gözümüz alışsın zayıflığa demi..belki beynimizde ikna olur

Baksana bende kendimi beyin obezi hissediyorum bazen
Aklım hep yemekte oluyor bazende yemek umrumda olmuyor bende anlamıyorum kendimi hiç
hepimizde var o durumlar.pisikolocimiz mi bozuk ne :)))

Deryacim cok az geldi bana acikma yokmu,acikirsan tarcinli sut yada yogurt tuket

Çabuk toparlarsın canım inşallah ..
Nasıl düzen kurabildiniz mi?

Yuruyus super olmus ortak,seninde az menu acikirsan tarcinli sut ayran falan tuket

Zamanla düzen sağlanır canım ..taşınmak zor gerçekten ben egeliyim ..o yüzden kızlar bilir otlarla aram iyidir
Bende bu hafta sıkı tutacağım işi
Bayram öncesi son günler kızlarrr kıyafetleri düşünün gezmeleri misafirleri

Deryacim cok az geldi bana acikma yokmu,acikirsan tarcinli sut yada yogurt tuket
Haklısın az oldu bugün. Acıktım ama dişimi filan fircaladim. O zaman yiyesim gelmiyor. Aslinda aksam disari çıkacağım için böyle oldu. Avm gezdik gec döndük yoksa evde olsam daha fazla atistirirdim.

kızlar diyetisyenim verdiği listeyi tekrar yazayım da bir bakın bakalim nasıl
sabah 7.30
2 dilim esmer ekmek
2kk peynir
7-8 tane yeşil zeytin
mevsim sebzeleri
1 haşlanmış yumurta yenebilir ama o zaman peynir 1 kk olacak

Ara 10.00
bir porsiyon meyve + ayran ya da bir caybardagi yoğurt

Öğlen 12.30
2 dilim ekmek
1kepçe sebze yemeği
1 köfte kadar et
1 kase çorba
3 kaşık pilav
yağsız salata serbest

Ara 15.30
bir porsiyon meyve +1 çay bardağı yoğurt

Akşam 18.30
1 kepçe sebze yemeği
1 köfte kadar et
1 kase çorba
2 dilim ekmek
yağsız salata serbest

Son ara 21.00
2 adet galeta+bir porsiyon meyve+bir çay bardağı yoğurt

Dusun bayrama 2 hafta var ben 80 im,annem diyet yapti 85 ten 67 ye dustu,kiz kardesim 3.ye hamile bildigin manken ,ben artik kabara kabara giderim memlekete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…