bu kadar da olmayız ama azıcık gözümüz alışsın zayıflığa demi..belki beynimizde ikna olurSelam kızlarobezzto ayy bu kadın pek zayıf
Korktum valla böyle olmayız dimi yaaa
Menümü yazayım hemen önce
Sabah
1 bardak limonlu su
Maydanozlu peynirli omlet
Domates
Yeşil çay
Ara kahve 5 badem
Öğlen
Mantar kavurması az yoğurt 1 dilim ekmek
Ara kahve 1 şeftali 3 fındık
Akşam
Peynirli salata
Ara tarçınlı süt
Spor 13000 Adım
Kol hareketleri
200 zıplama
Bir arada da detoks çayı buldum içtim
hepimizde var o durumlar.pisikolocimiz mi bozuk ne :)))Baksana bende kendimi beyin obezi hissediyorum bazen
Aklım hep yemekte oluyor bazende yemek umrumda olmuyor bende anlamıyorum kendimi hiç
Spor mukemmelHep unutuyorum şu suyu Ve sporu
Su: 2.5l
Spor: Leslie 3 mil ve bölgesel egzersizler
4 km yürüyüş
Sen de katıl canımKızlar takimca cok iyi spor yapıyorsunuz tebrikler
Valla spor şart bana yoksa metabolizmam çok yavaşlıyor :)Spor mukemmel
Deryacim cok az geldi bana acikma yokmu,acikirsan tarcinli sut yada yogurt tuketBenim bugünkü listem:
Sabah= domates, peynir yarim dilim tam tahilli ekmek. Söz dinledim ve cayi şekeri azaltarak içtim :) 1bardak
Ara= iki ekik +duble türk kahvesi
Ögle = yarim haşlanmış mısır
Aksam yemeğini erkene çektim saat 4gibi= küçük tonbaligi konservesi +yarim dilim ekmek 5 6 tane nohut. Sonra 2 bardak cay
Gün boyunca iki bucuk litre kadar su
Spor olarak da 10 dk. Trambolin +20dk eliptik
Aynen canımValla spor şart bana yoksa metabolizmam çok yavaşlıyor :)
Hem seviyorum da. Bu yolda ki en büyük silahım sanırım spor
Aynen bende baslicam pazartesiValla spor şart bana yoksa metabolizmam çok yavaşlıyor :)
Hem seviyorum da. Bu yolda ki en büyük silahım sanırım spor
Çabuk toparlarsın canım inşallah ..Kizlar menum
Sabah kalkinca 1 tatli kasigi corekotu yagi
10.30 sogan mihlama(sogani yagda salca ve domatesle kavur yumurta kir) ,5 zeytin,3-4 ceviz,4 badem,4 kuru kayisi
17.30 5 kasik zeutinyagli kabak,1kucuk kase soguk ayran asi,6 kofte
3,5 lt su,pazartesi spora baslicam merak ediyorum etkisini sporsuz
Yuruyus super olmus ortak,seninde az menu acikirsan tarcinli sut ayran falan tuketSlm kizlar
Bugunku menum @berilceeePembe_patikli
Sabah: tereyaginda 2 yumurta. 1 dilim beyaz peynir. 1 buyuk domates birkac parca sogan ve yesillik
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: Hamburger koftesi (hamburger soyledim ama ketcap mayonez yok ve ekmek yok) yarim tabak mangalda mevsim sebzesi. 4 kasik kadar yogurt
Ara: 1 fincan sutlu kahve. Cheesecake in peynirinden yedim 3 catal.
Ara: 1 bardak tonik
Su: 2 litre
Spor: 2 saat tempolu yuruyus
Insallah yelizcim,duzen kuruldu sayilir ama surekli esya yeri degisiyo, zamanla hallolcak,sen nereliydin canimÇabuk toparlarsın canım inşallah ..
Nasıl düzen kurabildiniz mi?
Bi topla kadigin icin tebrikler ,ben hic donup bakmiyorumAz once gomdugum bi top dondurma var bide o biraz seyetti bu aksam
Saol kuzum cok yagli degildi ama karatay yapiyorum zatenVaay guzelmis bu menu tabi mihlama cok yagli olabilir mi diye bi düşündüm:)
derya bizim captain duymasın ama benim liste de hamburger de var be ya!hemde ketçap ve ekmekle:)) patatessiz öğle öğünü yerine yiyebilirsin dedi diyetisyen fakat ayda bir kere. Ulen ne diyetisyene rastlamışım, kadir gecesi mi dogmuşum ne :))
Ya canım ye akşamları özellikle yemelisin dondurma falanki ben kazanayımAz once gomdugum bi top dondurma var bide o biraz seyetti bu aksam
Ayy sabah yeyim bariAhaha biz ni tarafimizi da yirtsak olmaz o yeliz abla merak etme :)) bu menü bi harika spor desen mas hele maydanozlu peynirli omlet dedin beni benden aldin :))
Haklısın az oldu bugün. Acıktım ama dişimi filan fircaladim. O zaman yiyesim gelmiyor. Aslinda aksam disari çıkacağım için böyle oldu. Avm gezdik gec döndük yoksa evde olsam daha fazla atistirirdim.Deryacim cok az geldi bana acikma yokmu,acikirsan tarcinli sut yada yogurt tuket
Dusun bayrama 2 hafta var ben 80 im,annem diyet yapti 85 ten 67 ye dustu,kiz kardesim 3.ye hamile bildigin manken ,ben artik kabara kabara giderim memleketeZamanla düzen sağlanır canım ..taşınmak zor gerçekten ben egeliyim ..o yüzden kızlar bilir otlarla aram iyidir
Bende bu hafta sıkı tutacağım işi
Bayram öncesi son günler kızlarrr kıyafetleri düşünün gezmeleri misafirleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?