Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilo verirken ilk yüzümden veriyorum zaten silik yuzum kiloma gore simdiden gozlerimin alti cöktü. 10 kilo versek nasil olacak kimbilir. Bunun icin bir tavsiyeniz varmi kizlar.
Gitmesini istedigin bolgeye bolgesel egzersiz canim baska bi sey yapamazsin onun icin

Bugün güneş nasıl parlıyor valla pek güzel
Ne zamandır yağmur içim kararmıştı be yaaa
Ohh yurumussundur heralde bol bol benim spor aksama kaldi gene :))

Tovbeeee bu neydi giz :))

Şemsiye evde kalmış yandım anam
Eve gidince hemen bepanten veya bebek yagi sürün ablacim cok iyi geliyor

ayyy kızlarrr :) ben de kendimi aynada bir güzel görüyorum, bir fit görüyorum.. bir insan kendini 78 kiloda öyle görür mü, görüyorum işte.. bilinçaltım bana oyun mu oynuyor ne yapıyor..
Güzelsin canım ...çıtırlaştıkça daha güzel olacaksın

Oyyy canım dikkat et ..bende bir ara kaldım güneş kremimde yoktu ..alnımda leke çıktı zor geçti valla çok kötüydü ..ört birşeyler

Oo kiyamam. Dikkat et golge bir yer bul sezonu yaniklarla kapama canim.

Demokrasi de bide bende care tükenmez

ayyy kızlarrr :) ben de kendimi aynada bir güzel görüyorum, bir fit görüyorum.. bir insan kendini 78 kiloda öyle görür mü, görüyorum işte.. bilinçaltım bana oyun mu oynuyor ne yapıyor..
Ahahaa aa aynı ben

Sahi sen almayada misin deryacim?

Ben bugün siyez ekmeği gördüm ama almadim. Var mi deneyen? Belki karataycilar tadina bakmistir
kitkurdu Nalan da söylüyordu çok sağlıklı olduğunu..
40 kilonasilgider var Ben takip ediyordum ona da diyetisyeni vermişti siyez ekmeğini doğal diye..

Evvet buyrun menü :)
Sabah:
malum bir cikolata dolgulu kurbiye
1 haslanmis yumurta
2 koslenmis yesil biber
Domates
Salatalik
1 kk peynir
Ara: 2 incir
Ara: 1 kuru kayisi
4 cig badem
Aksam: 1 yt menemen
1 kase cacik
1 dilim tam tahilli ekmek
Spor: leslie 3 mil
50 squat
Su: 3 litre
Toplam 870 kalori oldu

Güzel dengelenmiş bence ..55 e kaldı 76 gün

Kotu olmus ya.

Bizim turk insanindaki misafirperverlik kimsede yok zaten. Ohh masallah anneye cesit cesitt ellerine saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…