Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bizim turk insanindaki misafirperverlik kimsede yok zaten. Ohh masallah anneye cesit cesitt ellerine saglik

Sabah 12.00 ( bugun gec oldu baya)
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim cavdar ekmegi
Dometes biber
Sekersiz cay

14.30
2 sekersiz türk kahvesi
15.30
1 bardak tarçınlı süt

17.00
1 saat yürüyüş

18.30
1 kase mercimek corbasi
1 dilim cavdar
1 kase pulbiberli yogurt
Dometes
Biber

Su 1.5 lt yatana kadar 3 e yaklasiyorum
Gece acikirim belki pek birsey yemedim akşam 1 kase yogurt yesem diyorum 9 da falan yada 1 ekşi elma

Güzel canım çok geç ama geç yatıyorsan öyle olabiliyor ..dünde soracaktım 2 Türk kahvesini duble boy mu içiyorsun ?akşam oldukça hafif hadi bakalım bence yarına eksi geliyor

Kurabiye disinda cok iyi onuda sabah yemisin birsry olmaz. Cok kalorili birsey canim isterse bende sabah yerim genelde

aynen canım o 5 sene atanma stresiyle geçti ama ok şükür disiplinli çalışınca oluyor

Bence menun guzel de sabah kaçamağından sonra kuru meyveye yer vermeseydin iyiymis. Şeker sonucta. Ama sporun dengelemistir yine de

Ogünleri bifaz azaltip aralari arttirabilirsin bence. Hiç kacamak yom oldukca saglikli duruyor canım yediklerin

Güzel canım çok geç ama geç yatıyorsan öyle olabiliyor ..dünde soracaktım 2 Türk kahvesini duble boy mu içiyorsun ?akşam oldukça hafif hadi bakalım bence yarına eksi geliyor

1 den once yatmiyorum bazen midem agriyor acliktan :)
Kahve 2 normal fincan yapiyorum bir tane kesmiyor cok seviyorum.
Dun dayanamadim tartildim eksideyim cok sukur keyfim yerinde darisi hepimize

Evde tatli var ve benim ondan yememem mucize inat ediyorum :)

Ben bugün kahvaltida lor peynirine keten tohumu karistirdim. Keten tohumunu havanda ezdim. (bi yerde duymustum öyle öğütülmüş&ezilmis olmasi lazim diye? Sizce doğru mu bu bilgi? Zor oldu cunku havanda dövmek

1 den once yatmiyorum bazen midem agriyor acliktan :)
Kahve 2 normal fincan yapiyorum bir tane kesmiyor cok seviyorum.
Dun dayanamadim tartildim eksideyim cok sukur keyfim yerinde darisi hepimize
Oh oh baktım 25 Ağustos'ta 76,6 mıyşın ..bu bilgi var ..bir hafta daha bekleyelim bakalım bu Cuma'yla haftaya Cuma'yı gözönüne alırız

Ben bugün kahvaltida lor peynirine keten tohumu karistirdim. Keten tohumunu havanda ezdim. (bi yerde duymustum öyle öğütülmüş&ezilmis olmasi lazim diye? Sizce doğru mu bu bilgi? Zor oldu cunku havanda dövmek
Keten tohumunu çektirince hızlı tüketmek gerekiyormuş bozulma ihtimali varmış ..bende bazen yoğurda taneli olarak ekliyorum ..kimisi sıcak suda biraz şişirip tüketiyormuş
Aklıma geldi bende tüketeyim bari

Ögutmek gerekiyor keten tohumunu ögutulmusde almamak lazimmis kullanicagin zaman yapman iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…