Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin fistiklarr
Gecen haftaki kilom: 71
Bugun: 70.6
Fark: -400 gr
Yuzde: 0.56

Haftaya artiyla basladigim icin benim icin cok iyi bir sonuc. Ins bu hafta sonu kacamak yok ve haftaya cumaya goreyim artik su 69u ucundan azicik.
Umarım deryacim. Dedgin gibi gıdım gıdım da gitse eksi eksidir.

tamam olur tabi canım

Kızlar ne yapalım normalde bildirimlerin öğlene kadar olması gerekiyor ..Benimde dışarda alışveriş işlerim var ..biraz daha bekleyelim meliyke yi ..olmazsa gönderelim listeyi ..
Pembe_patikli Yeliz ben bekleyeyim olmadı 14.30 gibi listeyi göndereyim ne dersiniz

Darısı size arkadaşlar
Salataların zaferi benimki

o beslenme şeklini bir anlat bakiim bana :) salata candır, gerisi heyecandır tabi ki :)

nefertityy Sevil cim tebrikler artılar gitmiş eksiye geçilmiş

çoğu ödemmiş demek ki, kendimi iyi hissediyorum.. artık bi rahat rahat 76nın tadını çıkarayım.. :) ay sonuna iki hafta var, 75i görmek istiyorum..

merhaba kızlarım, kusura bakmayın, ben bugün giremedim.. baya yoğun bir gündemim var iş yerinde.. biraz fırsat buldum, okuya okuya gelmeye çalıştım..

kilo verenleri tebrik ediyorum, az verenler, ben söyleyeyim, 1, 0'dan her zaman büyüktür. bu işler her hafta 1 kiloyla olmaz.. siz benden iyi biliyorsunuz zaten..

ayrıca size birşey daha söyleyeyim.. ben doğum günüm olan 21 nisan da 79,6 kiloydum.. o günden bu zamana kaç ay geçti kızlar.. ben resmen yerimde saymışım.. o günlere baktığımda çok üzülüyorum.. aynı hatalara devam etmişim diyorum..

ama arada kaç kilo aldım verdim, belki toplasan 10 kilo verip almışımdır.. kendi kendime koruma yaptım resmen..

yine de kendimi kötü hissetmiyorum.. siz de kendinizle mutlu olun.. bugünlere takılı kalmayın, uzun vadeye yayın.. ama benim gibi de yapmayın :)

yaaa bernacımmla ben mi yaa.. ay ay ay.. çok mutlu oldum.. ama artık hatun benden kat kat zayıf.. ben ona nasıl yetişeyim..

o benim kıymetlim bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…