Aa niye ki.ben çok acıktım kızlar ya :))))
Tebrikler canimBaslangic 78
3 hafta once 76.4 dum
Ama bu 3 haftalik tatil icinde cok kacamaklar yaptim duzenli beslenemedim ve bir ara tartilmistim en son 76.8 olmustum
Bugun 76 ( dun 75.8 di ac yattim daha dusuk bekliyordum ama saglik olsun )
Yok ablacim kahvaltı yapmamıştım yaptım amaAa niye ki.Kahvalti etmedin mi canim.
İnşallah ablacim insallah.Tebrikler canim.3 kilo versen 60 lari gorceksin. Ha gayret.
Afiyet olsun canimYok ablacim kahvaltı yapmamıştım yaptım ama
Kurutuyor musun peki yelizcim? Yoksa islakken kagit havluyla oyle koyuyomusun saklama kabina?Toplu yıkıyorum kağıt havluya sarıp saklama kabına koyuyorum ..doğra gitsinbazende marketten hazır salata alıyorum ..salata candır
Hadi hayirli olsun.Listemizi paylaştım arkadaşlar birazdan alışveriş için çıkacağım bende gitmeden halledeyim sıkıntı olmasın dedim
@meliyke canım 14.30 kadar bekledik bildirimde bulunmayınca paylaştık artık umarım sıkıntılı bir durum yoktur
Kıran kırana bir mücadele yüzdeler yarışıyor vavvv diyorumKapışma mı desek destek mi desek yarışmacılar şöyle
@nefertityy ileobezzto
eliya ile Sena616
@DeryaOnDiet ile @ormangozlu
@linnmhm ilelina0156
FitFiliz ile zukkum
Zen71 ile aylin90
@meliyke ile @Sfem
5 55olmakistiyorum ilePembe_patikli
ben de bireysel takılayım hepinize meydan okuyayım diyorum ama ben yinede bir düşüneyim
Evet bazen marulları kurutuyorum bazen silkeliyorum ..havuçları rendeleyip koyuyorum bazen akşamdan ..zaten iceberg marul alsam daha kolay oluyor ..Kurutuyor musun peki yelizcim? Yoksa islakken kagit havluyla oyle koyuyomusun saklama kabina?
az kaldı seni yakalamaya ama sen de iyi gayretlisin maşallah sabah ayrı akşam ayrı sporWuuwuu amanin bu hafta hizlanayim saka maka geccen beni kiz
canım ekmek değil işte kilo yapan kilo yapan bizim dengesiz beslememiz neyi ne kadar neyle birlikte yiyecegimizi bilmediğimizden aldık bu kiloları ölçüsüz olmaktan..benim de günlük 6 dilim ekmeğim var ama çok şükür 1.2 kilo vermişim bu haftaOkadar ekmege ragmen vallahi bravoo
cok kiskandim vallahi en kilolusu benim ama gram gram gidio.
Günaydin bu arada abla
Aynenn bende kacar. Söyle bi bakayim dedim. Oglumu doyurdum uyudu yine. Az daha uyicam
100gr da iyi napalim yeterki arti olmasin
Beni düsündügün icin tsk ederim.
Insallah görücemmm...
Aminnn
hayırdır canımÇok canım sıkılıyor
Neden canım ?Çok canım sıkılıyor
Neden canim. Hayirdir.Çok canım sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?