Şöyle ki renkli boş yeşilli antioksidanları salatalar yedim ya genelde ..peynirli ,tavuklu ,Ton balikli hatta mantarlı (onu da bir yerde gördüm çiğ salataya eklendiğinio beslenme şeklini bir anlat bakiim bana :) salata candır, gerisi heyecandır tabi ki :)
çoğu ödemmiş demek ki, kendimi iyi hissediyorum.. artık bi rahat rahat 76nın tadını çıkarayım.. :) ay sonuna iki hafta var, 75i görmek istiyorum..
İlknur sabitim demişti onu da ekleyelim Nalan ..hatalı olmasın***13. TAKİM 535.ETAP***
eliya (73.4/72.9/0.5/0.68)
zukkum (82/81.9/0.1/%0.12)hedef kilosunu 73 olarak revize etmek istiyor)
DeryaOnDiet(71//70.6/0.4/%0.56)
meliyke (57.1/)
Efser_16(65,5/64.5/1/%1.53)(kendi isteğiyle ayrılmak istiyor)
ilksevdam (62.4/)(kendi isteğiyle ayrılmak istiyor)
nefertityy(77,1/76,9/0,2/%0.26)
obezzto (73.6/73.6)Kilosu sabit.
aylin90(112.8/111.9/0.9/%0.80)
Sena616(72.8/72.3/0.5/%0.69)
Zen71 (101/99.4/1.6/%1.58)
Zeroks (65.8/65.3/0.5/%0.76)
linnmhm (73,5/73/0.5/%0.68)
lina0156 (74,3/73,1/1,2/%1.62) 11 Ağustos'ta gelen yeni üye başlangıç 75,5 hedef kilo 64
13. Takım Ortalaması %0.662
@meliyke yi bekliyorum paylaşmak için biraz daha
Ne güzel bir muhasebe yapmışın Sevilim bu haftadan itibaren iç kontrollerimizi ve takım içi kontrol sistemini devreye sokalım duruma bakalım dediklerine sonuna kadar katılıyorum ben de aynıyım ama üç aşağı beş yukarı ,yeter artık hep aşağı gitsin kilolar inşaallahmerhaba kızlarım, kusura bakmayın, ben bugün giremedim.. baya yoğun bir gündemim var iş yerinde.. biraz fırsat buldum, okuya okuya gelmeye çalıştım..
kilo verenleri tebrik ediyorum, az verenler, ben söyleyeyim, 1, 0'dan her zaman büyüktür. bu işler her hafta 1 kiloyla olmaz.. siz benden iyi biliyorsunuz zaten..
ayrıca size birşey daha söyleyeyim.. ben doğum günüm olan 21 nisan da 79,6 kiloydum.. o günden bu zamana kaç ay geçti kızlar.. ben resmen yerimde saymışım.. o günlere baktığımda çok üzülüyorum.. aynı hatalara devam etmişim diyorum..
ama arada kaç kilo aldım verdim, belki toplasan 10 kilo verip almışımdır.. kendi kendime koruma yaptım resmen..
yine de kendimi kötü hissetmiyorum.. siz de kendinizle mutlu olun.. bugünlere takılı kalmayın, uzun vadeye yayın.. ama benim gibi de yapmayın :)
Şöyle ki renkli boş yeşilli antioksidanları salatalar yedim ya genelde ..peynirli ,tavuklu ,Ton balikli hatta mantarlı (onu da bir yerde gördüm çiğ salataya eklendiğini)1 dilim ekmekle yada ayranla güzel kilolar verdirdi
Paylaşmadan yazılacakları vs düzeltirimİlknur sabitim demişti onu da ekleyelim Nalan ..hatalı olmasın
Ne güzel bir muhasebe yapmışın Sevilim bu haftadan itibaren iç kontrollerimizi ve takım içi kontrol sistemini devreye sokalım duruma bakalım dediklerine sonuna kadar katılıyorum ben de aynıyım ama üç aşağı beş yukarı ,yeter artık hep aşağı gitsin kilolar inşaallah
Canım sen bugün yaz ben de altına den den işareti koyayım senin gibi düşünüyorum iyi ki sizleri tanımışım diyorum güzel ülkemin her yerinden güzel insanlar tanıyıp zenginleştim iyi ki varsınızbirlikte başaracağız.. ben sizlere güveniyorum.. bunun için buradayım sizler gibi.. :) iyi ki gelmişim.. sizleri tanımışım..
Canım sen bugün yaz ben de altına den den işareti koyayım senin gibi düşünüyorum iyi ki sizleri tanımışım diyorum güzel ülkemin her yerinden güzel insanlar tanıyıp zenginleştim iyi ki varsınız
Toplu yıkıyorum kağıt havluya sarıp saklama kabına koyuyorum ..doğra gitsinbence de süper mantıklı.. ben de o yemekten hoşlanıyorum ama yeşillikleri yıkamak zor geliyor çoğu zaman.. üşengeç miyim neyim..
O da farketmez ikili olmusuz zaten ben begendim :)Grubu 2 ye mi ayıralım?yoksa ikişerli yarış mı yapalım?
Olur oyle olsun ablacim nolacakormangozlu Canım tam yazarken kapıya vs kalkınca eklememişim yoksa elimdekinde varsın aşk olsun hiç seni unutur muyum şeker kız
Vaaay bana derya abla düşmüş sevdim ben bu yarışı zorlu olacakKapışma mı desek destek mi desek yarışmacılar şöyle
nefertityy ile @obezzto
@eliya ile @Sena616
@DeryaOnDiet ileormangozlu
@linnmhm ile @lina0156
@Zeroks ile @zukkum
Zen71 ile @aylin90
meliyke ile @Sfem
@55olmakistiyorum ilePembe_patikli
ben de bireysel takılayım hepinize meydan okuyayım diyorum ama ben yinede bir düşüneyim
Bende ankaraya gideyim salata agirlikli beslenicem ya hem okuldan gelince cabucak kolay olur :)Şöyle ki renkli boş yeşilli antioksidanları salatalar yedim ya genelde ..peynirli ,tavuklu ,Ton balikli hatta mantarlı (onu da bir yerde gördüm çiğ salataya eklendiğini)1 dilim ekmekle yada ayranla güzel kilolar verdirdi
Ben yesillikleri semt pazarindan aliyorum daha taze oluyor bu sene bende yikayip kaplarla kaldirayim dolaba aksamlari hazirlamasi kolay olsun :)) bide ton baligi misir tavuk falan alirim bol bol cesitli cesitli yaparim artik :)Toplu yıkıyorum kağıt havluya sarıp saklama kabına koyuyorum ..doğra gitsinbazende marketten hazır salata alıyorum ..salata candır
Sen azimle devam et canim. Bu hafta olmazsa haftaya olur. Bunye bazen korumaya aliyor kendini. Sen inat edersen bunyenin vermicem inadini kirarsinSelam kızlar.herkese güzel bir bildirim günu diliyorum.benim kilom gram oynamadı, bu hafta sabitim
Iki gunde -500 gr. Daha ne olsun.Demekki sıkı tutsan olacakkısa sürede ..
Haftaya bomba gibi listeye girersin inşallah
Ver canim hakettinListe kalsın bakalım burda
Ben bir kahve molası vereyim
Tebrikler canimGelelimm benim bildirimime
Pazartesi kacagima ragmenn (5 dilim kek, mayali biseydi büyük dilim degil) töbe bidaha yemem
112.8 gecen hafta
111.9 bu hafta
-900
Yüzde 0.80% kontrol lütfen
Tebrikler canim.gecen hafta 73.4
bu hafta 72.9
fark -500
yuzde %0.68
Afiyet olsun canimTelefon sapitti sryyy
Artik kahvalti hazirlim ben byby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?