Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya öyle deme canım yeme de bana su 65 ten kurtulayim

Seni mi kıracağız ablacım :) bir şekilde uydururuz. Bir kaç taneden bir şey olmaz diye tahmin ediyorum. Ama benim mutfakta ki sınırlı becerilerim bunu yapmaya yeter mi orasından emin değilim. :)
Canım ben de ilkez deneyeceğim nerden aklıma geldiyse sigara gibi içine harç koyup bir yaprağı sarmak asrın buluşu gibi bir şey olsun da gör sen adına da yaprak sarması dur ya da lahana sarması mı desek

Yavru kuşum süt zaten çok tok tutar eee sağlıklı yağ barındıran badem fındık ve en önemlisi de tarçın eşlik edince bomba menü olmuş kahvaltı , mideyi küçültmek için iyi yöntem valla

Sagol canim

Guzel olur aslinda ama sarma islerini pek beceremem. Diyeti gayet uygun

Metabolik mi yapacaksin canim?

Kahvaltilarimiz cok benzemis birbirine. Ben de aynini yogurtlu ve bir de meyve ekleyerek yedim. Bana diyetisyenim tavsiye etmisti eskideen o zamanlar 60larda diyetisyendeydim . icine yulaf da koyuyorim cok doyurucu oluyor

Ben zaten kararımı vermiştim ama söylemeyeyim dedim laf aramızda ben seni destekliyorum @DeryaOnDiet Deryacığım duymasın coştur kuşum eksiyi gelsin bireysel ve takım şampiyonluğu
Kiz bir gunde 700gr vermis anam hayalim onu bir haftada vermek ki 69u goreyim. Himm hafta sonu spora gitmeyeyim demistim ama gitsem mi ki

Gunaydin guzeller
Vee kresin ilk hastaligini da almis olduk. Kizicim hasta oldu onemli birsey degil burnu akiyor biraz ates. Ama gorunuse gore bu hafta sonu evde gececek. Bu durumu kendimce kullanip hazir hafta sonu plani yokken salona gideyim de zayiflayayim bari. Hem hastalik gecmesin bana ki kizima iyi bakayim

Gecmis olsun canim. Kreste boyle seyler oluyor annesi ama hafif olanlari iyi oluyor. Vucudu direnc kazaniyor. Cabucacik atlatirsiniz insallah.

Telefonum iyice cildirdi arkadaslar. Sabah uc saatte gunaydin diyebildim. Su an sorun yok gibi ama. Aramalarda problem devam ediyor calmiyor filan. Pazartesi gidip kizimla yenisini almaya caliscaz. O zamana kadar ortalardan kaybolursam bilginize

Telefonum iyice cildirdi arkadaslar. Sabah uc saatte gunaydin diyebildim. Su an sorun yok gibi ama. Aramalarda problem devam ediyor calmiyor filan. Pazartesi gidip kizimla yenisini almaya caliscaz. O zamana kadar ortalardan kaybolursam bilginize
Calistigi muddetce varim da hepten giderse diye dedim.

Bir de bir teklifim var. Pazartesi kilo bildirimi yapmasak hatta cuma ya kadar yapmasak ta cuma supriz mi olsa diyorum. Sadece bu haftalik. Hani rakiplerimizi hazirliksiz yakalamak icin ( kotu muyum ben)

Ben zaten kararımı vermiştim ama söylemeyeyim dedim laf aramızda ben seni destekliyorum @DeryaOnDiet Deryacığım duymasın coştur kuşum eksiyi gelsin bireysel ve takım şampiyonluğu
Ahaha doğru tarafi seçtin ablacim bu hafta takimi birinci cikarir miyiz acaba biraz kassak mi kendimizi

Yavru kuşum süt zaten çok tok tutar eee sağlıklı yağ barındıran badem fındık ve en önemlisi de tarçın eşlik edince bomba menü olmuş kahvaltı , mideyi küçültmek için iyi yöntem valla
Hmm iyi bari bi an o kadar sisince dedim bu iste bi yanlislik olmasin :)

Kahvaltilarimiz cok benzemis birbirine. Ben de aynini yogurtlu ve bir de meyve ekleyerek yedim. Bana diyetisyenim tavsiye etmisti eskideen o zamanlar 60larda diyetisyendeydim . icine yulaf da koyuyorim cok doyurucu oluyor
Yulafi pek sevmiyorum ben yogurtla meyveyi karistirmak daha hos oluyor ama yulafta baya doyurucu haklisin eskiden su markette satilan muslilerden alirdim sonra bi baktim kalorileri ucuyor onlarin ya hep kandirmaca mi acaba o kahvaltiliklar

Uyku sersemi yanlis gormusu dur sen onu. Tok karnina bak o zaman gercek sonucu gorursun
Tok tarti mi olur ya valla bende inanamadim iki kere tartildim tartinin ayagi mi oynuyo diye bi sarstim tekrar tartildim yok ayni valla :))

Kiz bir gunde 700gr vermis anam hayalim onu bir haftada vermek ki 69u goreyim. Himm hafta sonu spora gitmeyeyim demistim ama gitsem mi ki
Git git ben yapiyorum hafta sonuda sen de git adil bir yarış olsun

Yaa cok gecmis olsun kuzucuga sen yokken bakacak kimse varsa git tabi ablacim

Bir de bir teklifim var. Pazartesi kilo bildirimi yapmasak hatta cuma ya kadar yapmasak ta cuma supriz mi olsa diyorum. Sadece bu haftalik. Hani rakiplerimizi hazirliksiz yakalamak icin ( kotu muyum ben)
Ben meraktan catlarim ya ama yazmazsak da heyecan olur bilemedim digerleri ne derse ona uyarim ben :))

Diyete uygun guzel bir tarifmis. Denemek lazim. Tesekkurler canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…