Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dürüst başkan
Benden başkan olmaz ama neyse
Aboovvv onlar en sevdiğim yeşillik
Kiloların hepsini verince yiyelim bari

Sende mi 2 şubat doğumlusun ayy ne tesadüf
yok kız ayın biriydi Şubat bir şaşırmıştım :)))

Telefonum iyice cildirdi arkadaslar. Sabah uc saatte gunaydin diyebildim. Su an sorun yok gibi ama. Aramalarda problem devam ediyor calmiyor filan. Pazartesi gidip kizimla yenisini almaya caliscaz. O zamana kadar ortalardan kaybolursam bilginize
Ins pazartesiden sonra iyi olcak canim. Telefonda sorun olmasi cok kotu anliyorum seni.

Bir de bir teklifim var. Pazartesi kilo bildirimi yapmasak hatta cuma ya kadar yapmasak ta cuma supriz mi olsa diyorum. Sadece bu haftalik. Hani rakiplerimizi hazirliksiz yakalamak icin ( kotu muyum ben)
Bence olur. Hafta sonu kacamak yok zaten. Ge en hafta yatim aldim boyumun olcusunu.

Var canim babasi var. Hafta sonu ya evde. Kalsinlar baba kiz basbasa. Ben once eczaneye gittim simdi de spora gidiyorum. Iyiymis -700. Benim hicbir fikrim yok kacim bugun ama -700 olmadigim kesin

geçmiş olsun canım kreşe ilk kez başlayan çocuk ilk yılda sık hastalanırmış doktorumuz demişti geçen yıl da benim kız sık sık hasta olurdu ilk yılıydı

Ohh mis. Daha ne olsun.

Biz de kizimla birlikte birazdan cikicaz canim. Hem telefon bakalim bir iki yerden hem de dolu dolu bir gun gecirelim dedik.
. Hazir ben iyiyken. Bugun fikir edinelim karar verelim pazartesi gider aliriz. Telefonda taksit olayini kaldilar ya ha deyince alinmiyor.Ne zamandir bu tarihi bekliyorum o yuzden.

Bence olur. Hafta sonu kacamak yok zaten. Ge en hafta yatim aldim boyumun olcusunu.
Istersen bu hafta da yapabilirsin tatlim hafta sonu esinde evdeyken şöyle guzeo bi sofra kur bi sarap acin
Var canim babasi var. Hafta sonu ya evde. Kalsinlar baba kiz basbasa. Ben once eczaneye gittim simdi de spora gidiyorum. Iyiymis -700. Benim hicbir fikrim yok kacim bugun ama -700 olmadigim kesin
Bakalm ins benimkide bi anlik değildir geri gelmesin de

Sena616 Senoş napan annem ben pattes detoksu yapıyorum bugün kitkurdu Nalan im la ikimizde rakibiniz bunu sakin unutma. Nasıl gidiyor bakim yedin mi kekler börekler sakin yeme döverim ben açım sende aç gez İYİ BİR DERECE GETİRELİM TAKİMA kuzum benim

diyet yemek literatür ünde bir ilk bayildim bu tarife

Ayy PATTES deme bana gömdüm de nasıl bilmiyorum. Aksam ki ni firinda yapıcam baharatlı yoksa gideri yok Nalan.

Kız hocam iyidir hocama laf yok sen wc ye uğra diye şey ettiydim
hoca sonra çocukları kontrole yolluyor deliğemi düştüm diye

süt şisirmis olabilirmi?

@DeryaOnDiet Ablacim sana bi suprizim var 63.2 bugün dunden bu gune -700 belirtmek istedim
Ovvv müthişsin bireysel derece geliyor

Oyy çok geçmiş olsun hafif Atlatsin inşallah.

Telefonum iyice cildirdi arkadaslar. Sabah uc saatte gunaydin diyebildim. Su an sorun yok gibi ama. Aramalarda problem devam ediyor calmiyor filan. Pazartesi gidip kizimla yenisini almaya caliscaz. O zamana kadar ortalardan kaybolursam bilginize
kapatıp aç ablacim arada ise yarayabilir.

Bir de bir teklifim var. Pazartesi kilo bildirimi yapmasak hatta cuma ya kadar yapmasak ta cuma supriz mi olsa diyorum. Sadece bu haftalik. Hani rakiplerimizi hazirliksiz yakalamak icin ( kotu muyum ben)
Bende tartılmayalim diyorum bu hafta Nalan la değişik bir diyet yapıyoruz sürpriz olsun.

ohhh harikasın canım.

Haklısın ablacim taksit yok zorluyor insanı ama buna ragmen küçücük çocuklarda kafam kadar telefonlar görmek beni üzüyor.

Güzel birgün geçirin ablacim Elif e selam ve sevgiler.

Arkadaş, sizi dün akşam 6da bıraktım 200 tane mesajı bu yoğunlukta nasıl okuyacağım ben ya.. alıntılardan da vazgeçtim.. :) yapamıyorum..

Neyse kızlar dün öğlen lahmacun yedm 1 tane, yanına ayran içtim, akşama da yola çıkmadan bir parça çavdar ekmeği yanına peynir attım..

Bugün de hafif bir kahvaltı yaptım, ama 3 tane incir yedim.. şimdi detoks sularımdan 3. Lt yi içmeye çalışıyorum.. yemek yememek için suya verdim kendimi.. obezzto cum benim tatlı rakibem, hem ablam hem de canım.. o benim idolüm.. o kilo verdikçe ben hem mutlu oluyorum hem gaza geliyorum.. onu geçicem diye kendi kendime uğraşıyorum.. ben tatil yapıcam diye gezdim yedim içtim, o emeğine yazık etmedi..

Pazartesi başınızdayım.. ona göre.. az yiyin.. benim önümden incirleri alın ya.. off offf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…